© Hakan Nural op Unsplash

Een anonieme natuurarts met 1600 patiënten, van wie velen met het C-19 vaccin geïnjecteerd zijn, heeft informatie verzameld van haar eigen cliënten, andere artsen, verpleegkundigen, immunisatie-specialisten en virologie-artsen. Haar analyse van al deze verzamelde informatie en gegevens betreft de eerste twee doses van het C-19 vaccin en de booster prikken, schrijft S.D. Wells.

Op dit moment is de natuurarts nog niet klaar om “naar buiten te treden”, maar deelt zij haar informatie onder de overkoepelende naam T.A.O. – Together As One. De klokkenluidersinformatie van deze arts wordt echter gepresenteerd in een 5 minuten durende video met uitstekende diagrammen (alleen beschikbaar via Telegram en Signal links).

Volgens deze analyse bevat de eerste Covid vaccinatie verschillende giftige ingrediënten die catastrofaal zijn voor je cellulaire systeem. Deze toxines verminderen het vermogen van uw immuunsysteem om witte bloedcellen te produceren met maar liefst 50 procent. Dat is nog maar de eerste injectie.

Het menselijk lichaam maakt een nieuwe generatie van witte bloedcellen aan in ongeveer 8 weken, en deze arts zegt dat dit de reden is waarom de tweede dosis injectie is vastgesteld voor 8 weken na de eerste, om het aantal witte bloedcellen opnieuw te verlammen, terwijl het nog steeds ernstig aangetast is. Dit vermindert de aanmaak van witte bloedcellen met nog eens 25 procent.

Bij elke vaccinatie wordt de zoutverhouding van het vaccin verlaagd, en worden de giftige bestanddelen verhoogd. Dat is een verlies van 75 procent van het aantal witte bloedcellen, en dit is voor eventuele booster shots. De boostershots bevatten meer dan 80 vreemde bacteriën die de menselijke bloedcellen nog nooit zijn tegengekomen. Dat is wanneer de chronische ontsteking begint.

  Britse gezondheidswerkers verlaten massaal de sector nadat ze te horen kregen dat ze zich moesten laten vaccineren of ontslag nemen

Bij iedereen met een predispositieve gezondheidstoestand, zal het zwakke punt verergerd worden door deze aanval van vreemde ziekteverwekkers. Of je nu al problemen hebt met je spijsvertering, luchtwegen, kankercellen, huidaandoeningen, etc., die gebieden zullen ontstoken raken tijdens deze chronische ontstekingsstaat. Met slechts 25 procent capaciteit van het immuunsysteem, zal dit catastrofaal blijken te zijn.

Daarna komt uw tweede Covid ADE/HIV “boostervaccin” en dan nog vele, vele meer
De tweede booster voor Covid bevat acht HIV-strengen die het vermogen van het lichaam om witte bloedcellen aan te maken, volledig uitschakelen. Alle zout is verwijderd uit de booster injecties, dus ze worden dodelijk voor de patiënt, omdat de slachtoffers rondlopen met nul immuniteit. De arts voorspelt een sterftecijfer van 20 tot 30 procent onder de booster-slachtoffers.

Dr. Cole over COVID injecties: “Dit is een gifaanval op onze bevolking en het moet nu stoppen!”

De volgende set van drie boosters zal nodig zijn voor de geïnjecteerde massa om te overleven, op de manier waarop een diabeticus afhankelijk wordt van insuline-injecties. Deze arts getuigt in de video ook dat alle dieren bij het testen van deze afschuwelijke “vaccins” stierven.

Giftige Covid booster-injecties – de dodelijkste “ingrediënten” van de pandemie

Maak je klaar voor de ADE tsunami. De FDA is op dit moment bezig om ieder kind in Amerika te laten vaccineren met deze giftige gen-muterende Covid injecties. Pharma beweert dat de boosters “extra bescherming” zullen bieden, wat waar is omdat de spike-eiwit-injecties immuunsysteem vernietiging veroorzaken die leidt tot afhankelijkheid van boosters.

Een man die een niertransplantatie kreeg (van zijn vrouw) meldde dat artsen hem vertelden dat zijn lichaam GEEN Covid-antilichamen aanmaakte nadat hij in september een booster-injectie had gekregen (zie Frontnieuws Het risico waard? Drie- en viervoudig gevaccineerde mensen hebben “geen antilichamen”).

  Kijk: Meervoudig gevaccineerde "#vaxxedtothemax" advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting

De heer Covid zelf, frauduleuze Fauci, heeft al toegegeven dat de vaccins totaal nutteloos zijn, en dat is omdat het tijd voor hem is om de dodelijke boosters door te drukken. Hier is een citaat van hem: “Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen.” Misschien is het “afnemen” van de immuniteit niet alleen omdat de Covid injecties nutteloos zijn, maar omdat ze witte bloedcellen vernietigen tijdens het proces.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ – Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Wakkere Versus de Onwakkere: Wanneer angst het gezond verstand vernietigt
Volgend artikelOrban bekent kleur: “Het zal prik of dood zijn voor anti-vaxxers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Bij elke vaccinatie wordt de zoutverhouding van het vaccin verlaagd, en worden de giftige bestanddelen verhoogd. Dat is een verlies van 75 procent van het aantal witte bloedcellen, en dit is voor eventuele booster shots. De boostershots bevatten meer dan 80 vreemde bacteriën die de menselijke bloedcellen nog nooit zijn tegengekomen. Dat is wanneer de chronische ontsteking begint.”

  Sorry, hier haak ik af; broodje aap verhaal.

   • Hoi Gree,

    Dit stuk is gewoon heel bizar. Zelfs voor mij als niet medicus komt de zin; ”De boostershots bevatten meer dan 80 vreemde bacteriën die de menselijke bloedcellen nog nooit zijn tegengekomen” als totaal bizar over. Even wat ratio.

    Hoe komt een natuurarts aan de booster shots om ze te analyseren? Ze vertrouwt toch op de natuur en niet technologie ala shots? Hoe komt ze aan de apparaten om die shots te analyseren? Als de mens nog nooit is blootgesteld aan die bacterieen, hoe zijn ze geisoleert etc etc aan vragen.

    Deze persoon claimt kennis te hebben van alle shots en alle boosters terwijl dat gewoon extreem geheim gehouden wordt. Ik geloof dit verhaal niet.

    Om vervolgens gelijk trol te roepen als iemand een stuk niet vertrouwd is niet netjes. Stel gewoon waarom je dit allemaal wel gelooft. Ik ben heel benieuwd.

    Groeten,
    Hugo

   • Ik denk dat ik IETSJE meer verstand van deze zaken heb dan jij maar bepaal maar lekker zelf wat je gelooft, wij zijn uitgepraat (ook gezien een aantal andere minder nette opmerkingen die ik op dit forum van jou lees).

    En voor het geval het nog niet doorgekomen was: ik ben ook een niet-vaxxer maar blijkbaar moet je voor sommigen hier alle bizarre praatjes geloven om serieus genomen te worden …

  • V, wat heeft jou doen besluiten om dit een broodje aap verhaal te noemen? Kun je er verstandelijk niet bij of wil je hier ook een plasje doen? Totaal ongenuanceerde opmerkingen zitten we hier niet op te wachten. Als je geen verstand van zaken heb kun je beter niets opmerken. Inmiddels heb ik 4 jaren intensief onderzoek achter de rug en constateer dat we ongelofelijk besodemieterd zijn door de overheid, farmacie en justitie. Het vertrouwen in dezen is dus volledig weg en zal niet meer terug komen. Geen enkele injectie voor mij, mijn vrouw en kind zal er nog volgen. Ik ben veranderd van een meegaande en vertrouwen in de overheid, justitie en farmacie hebbende in precies het tegenovergestelde. Als je de nepnieuwsmedia inruilt voor gezondverstandmedia dan ga je anders denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in