Mensen beginnen wakker te worden. Wil je weten wat hen van gedachten deed veranderen?

Onlangs bereikte mij het nieuws dat toponderzoekers aan verschillende zeer gerespecteerde instituten (waaronder Harvard) die eerder in het openbaar het vaccin hadden gepromoot, nu van gedachten zijn veranderd en in het geheim weigeren de booster te nemen, bericht Steve Kirsch.

Hoe is dat mogelijk? Hebben we hen eindelijk overtuigd met de gegevens? De meeste van mijn vrienden die de waarheid verkondigen zijn gecensureerd en/of van hun platform verwijderd. Dus wat zorgt ervoor dat deze mensen zo snel van mening veranderen?

Onze beste overtuiger is het vaccin zelf.

De verdienste voor de mentaliteitsverandering gaat naar ons beste overtuigingsmiddel: het vaccin zelf.

Deze wetenschappers zien uit de eerste hand hoe gevaarlijk het vaccin is omdat zij betrokken zijn bij studies bij gehospitaliseerde en/of poliklinische patiënten en zij zien de cijfers uit de eerste hand.

Natuurlijk kunnen zij officieel niets zeggen omdat zij anders ontslagen worden of hun financiering wordt ingetrokken.

Ik wilde u alleen laten weten dat de mensen eindelijk wakker worden en beseffen wat hier werkelijk aan de hand is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het sterven van de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Fysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 'vaccin' - Moeder: "Alles waar Bill Gates' of kwakzalver Fauci's naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn"
Vorig artikelPolitiejacht op ongevaccineerden in de trein – onder applaus van de passagiers
Volgend artikelJapan wijzigt waarschuwing Covid-“vaccins” aan regels Neurenberg Code en houdt zich daarmee aan wettelijk vereiste geïnformeerde toestemming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Nou, kom te voorschijn en toon jezelf! Waarom “weiger” je je boostertje in het geheim?? Sta op, vertel het de wereld. Je doet het voor Opa.

  • Ze zijn ermee bezig. Het is een vuurtje dat moet lopen. Ze moeten verenigd optreden en niet individueel. We hebben gezien wat er dan gebeurd. Men wordt geliquideerd. Tevergeefs zijn mensen als individu opgestaan en plots verdwenen. Ik ben allang blij DAT hij het in ziet en DAT hij weigert en DAT hij zich openaart in geschrifte.
   De rest volgt wel…ze (hoog gerespecteerde medische specialisten met normen en waarden) zullen elkaar gaan vinden. Wanneer zij verenigd zijn, wordt het spannend. Ik voorzie een heel beweeglijk 2022!!

 2. Beste medemensen, ik wil graag iets delen met allen. Voordat je “complotdenker” roept, neem even de tijd om het eea rustig door te nemen. Het betreft video’s die door Wim Carrette zijn gemaakt, om aan te tonen dat het wereldbeeld heel anders is dan wij gevoerd zijn – al jaren lang. De “Aarde” waar wij op wonen, is niet precies wat je denkt. Nee, hij is niet plat!!!! Wees gerust… Maar hij is een klein onderdeeltje van een vele malen grotere planeet; hij is een biosysteem op die planeet. Deze planeet zelf is weerspiegeld op het gigantische plasma omhulsel er om heen, welk spiegelbeeld de “maan” wordt genoemd. Echter, dit is niet de maan, maar het is een weerspiegeling van deze gigantische planeet waarop het biosysteem de “Aarde” zich bevindt. Afgezien van de Aarde, zijn er op deze gigantische planeet ook “Mars” en andere biosystemen die wij als “planeten” hebben leren kennen. Nu is het zo dat er regelmatig excursies gevoerd worden naar die andere biosystemen, om daar een geheel nieuwe wereld in te richten. The zgn “New World” order. Het biosysteem de Aarde bevindt zich in een krater, die door Wim geidentificeerd werd middels nauwkeurig uitgevoerde vergelijkingen met “ruimtevaart” foto’s en de in kaart gebrachte “maan”. Deze planeet waarop de Aarde zich bevindt is dus niet de maan, maar een andere planeet. Mogelijk is het Polaris. Hier is ook een uitleg van Martin Vrijland, met de links naar Wim. Let op dat Martin het over de “maan” heeft, maar dat is dus niet zo. We wonen niet op de maan, maar de maan is ons altijd voorgehouden als zijnde een object dat rond de Aarde cirkelt, maar het is in realiteit het spiegelbeeld van de grote planeet waarop de Aarde zich in een krater bevindt. Als het te ongeloofwaardig klinkt, doe dan geen moeite, maar als je wilt begrijpen wat er allemaal speelt in de komende tien, twintig jaar, dan moet je je echt gaan verdiepen in deze ontdekkingen van Wim. Tip: begin met de twee videos met beelden van een “platte aarde” om een basis begrip te krijgen. De video’s van Wim”

  https://www.youtube.com/user/godgevlamste/videos

  De uitleg van Martin Vrijland”
  https://www.martinvrijland.nl/tag/carrette/

  Vraag jezelf ook af wat het allemaal niet kost om materiaal te vervoeren naar de buitenomgeving van de krater waar de Aarde zich bevindt, en waar dat geld vandaan moet komen. Je zult op een gegeven moment ook begrijpen waar de gifspuit voor dient – Wim legt dit ook uit, en heeft te maken met de epifyse waar ik het ook al vaker over heb gehad. Zodra de parasiterende machthebbers er vandoor kunnen piepen, laten ze de Aarde zwaar bevuild, en de mens zwaar beschadigd achter in het puin dat ze hebben gemaakt, om zelf verder te gaan in de “New World”.

  Sterkte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in