HH58 / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

De aankondiging van de stad Hildesheim dat de Bondsdagverkiezingen “waarschijnlijk” pas in de herfst van 2025 zouden plaatsvinden, veroorzaakte nogal wat opschudding omdat de verkiezingsperiode wegens eventuele defensiemaatregelen zou worden verlengd. Nu bericht het Handelsblatt over een statusrapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat wijst op catastrofale tekortkomingen in de civiele verdediging in geval van oorlog. Burgers moeten daarom hun kelders voorbereiden en hun eigen schuilkelders inrichten, schrijft Vanessa Renner.

De verkeerslichtcoalitie leidt Duitsland de oorlog in. Er is geen interesse in deëscalatie; in plaats daarvan onderwerpen mensen zich aan hun rood-groen-gele lot. Op 17 juni kondigde de website van de stad Hildesheim bijvoorbeeld aan dat de federale verkiezingen voor de 21e Duitse Bondsdag waarschijnlijk in de herfst van 2025 zouden plaatsvinden “onder voorbehoud van ontbinding van de Bondsdag overeenkomstig artikel 68 en onder voorbehoud van verlenging van de verkiezingsperiode in geval van een staat van defensie overeenkomstig artikel 115h van de grondwet.” Het tumult op de sociale netwerken was enorm en de tekst werd op 18 juni prompt gewijzigd.

Van de ene op de andere dag is er iets veranderd op de website van de stad Hildesheim.

Oorlogsgevaar afgewend? Natuurlijk niet. Nu bericht het Handelsblatt over een “statusrapport over de ontwikkeling van een modern opvangconcept” van het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat vernietigende tekortkomingen in de civiele bescherming onthult. De implicatie: als de Russen komen, moeten burgers zichzelf beschermen – binnen hun eigen vier muren, met planken, zand en stenen.

  Russische leger brengt zware verliezen toe aan Kievische troepen aan het front (Video's)

We hebben niet eens een kelder … #DIY

“In geval van oorlog zou de bevolking haar toevlucht moeten zoeken in hun eigen huizen en niet in openbare bunkers. Elke huiseigenaar of huurder zou zelf kelderramen of lichtkokers kunnen afdekken. (…)

Publieke bunkers zijn schaars en er is een gebrek aan geschikte tunnels, ondergrondse parkeergarages of ondergrondse stations die bescherming zouden kunnen bieden. Dus het electoraat, dat zijn eigen ondergang bezegelde bij de laatste algemene verkiezingen, moet gewoon thuisblijven. Kelderramen en lichtkokers zouden afgedekt moeten worden. Volgens het Handelsblatt zijn daar geen wettelijke regels voor nodig. En verder:

De benodigde materialen, zoals planken, stenen, stenen platen, aarde, zand, vezelversterkte draagtassen of zandzakafdekkingen zouden ook “gemakkelijk en goedkoop kunnen worden aangeschaft”, aldus het rapport. Voor iedereen die een sociale uitkering ontvangt, zou de staat de kosten kunnen dekken.

Deze maatregelen zijn bedoeld om burgers te beschermen tegen zogenaamde collateral damage. Dit verwijst naar “persoonlijk letsel bij de burgerbevolking, in het bijzonder door rondvliegende brokstukken en scherven of door de drukgolf van een explosie.” Volgens de experts zouden ruimtes onder de grond of in gebouwen hiertegen al bescherming kunnen bieden. – Bron: Handelsblatt

Wat een geluk, dat moderne huizen geen kelders meer hebben. Het Federaal Bureau voor Bescherming van de Burgerbevolking en Hulp bij Rampen (BBK) wil een brochure verspreiden waarin wordt uitgelegd hoe je je eigen vier muren kunt ombouwen tot een eigen schuilkelder. In de 579 oude schuilkelders in het Westen (uit de tijd van de Koude Oorlog), die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt voor civiele verdedigingsdoeleinden, kunnen slechts 470.000 mensen een schuilplaats vinden – en alleen als ze goed zijn voorbereid. Dit zou 150 miljoen euro kosten, plus jaarlijkse operationele kosten van 15,1 miljoen euro. Het geld zou ongetwijfeld beter geïnvesteerd kunnen worden in fietspaden in Peru. In elk geval stelt het regeringsrapport dat “een voltreffer elke vorm van beschutting zou vernietigen.”

  Propagandisten hebben een verkeerd beeld geschapen van het conflict in Oekraïne, waardoor het Westen niet voorbereid is op de uitkomst ervan

Terwijl Duitse politici al jaren van mening zijn dat burgers niet verantwoordelijk genoeg zijn om zichzelf tegen griep te beschermen, willen ze burgers in het geval van oorlog volledig aan hun lot overlaten. Dit heeft zeker kritiek uitgelokt, ook van politici. Verschillende ministers hekelen het gebrek aan civiele bescherming en roepen op tot passende maatregelen. Een raketafweersysteem is ook dringend nodig. Vreemd genoeg roept echter niemand op om de oorlogsvoering te stoppen zodat er geen oorlog uitbreekt. Misschien is de ontbinding van de Bondsdag krachtens artikel 68 nodig om de verlenging van de verkiezingstermijn als gevolg van een defensiezaak krachtens artikel 115h in 2025 te voorkomen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetins aankondiging van de Burevestnik-raket maakt het Westen nerveus en ongerustVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTalloze bizarre & ongebruikelijke huidaandoeningen ontstaan na Covid vaccinatie – meerdere casestudies gerapporteerd
Volgend artikelStudie: Opwarming van de aarde veroorzaakt cognitieve achteruitgang bij links-liberale politici, waardoor ze macht verliezen aan ‘gevaarlijke’ populisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De moffengedachten van de tijd uit wo1 en 2 zijn weer helemaal terug.
  Krankzinnigheid voert weer helemaal de boventoon in de hersenkronkels van de Ampel regering in Duitsland. En niet allen daar, maar ook in de gehersenspoelde ( of gechanteerde ?? / omgekochte ??) hersenloze hoofden van bijna alle westerse politici en regeringslijers.
  Streef verdomme naar vrede ipv de oorlogzuchtige ziousa zooi steeds te gehoorzamen.
  Europa moet en Zal naar de donder. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. En dat is de basis van deze compleet krankzinnige situatie, waarin Europa zich nu bevindt.
  Wat een wereld, politiek verrot tot in de kern van het bot.
  Arm volk, dat gehersenspoeld haar eigen ondergang tegemoet gaat. Net lemmingen.

  • U weet zeker nog de ijzeren gordijn oorlog die op niets uitdraaide omdat het te ,,,,koud,,, was! Dus geen onzin vertellen Ook de ,,,,koude,,, oorlog heeft nooit bestaan en zal nu een nieuwe oorlog genoemd worden Namelijk een zondvloed oorlog………Half Europa zal verzuipen en de rest zal levend verbranden zo staat het in de heilige schrift en in de voorspellingen van eeuwen oude profeten Ja en dan de rest van de wereld is uitgedroogd en uitgestorven van honger en ellende die het westen door de eeuwen heeft veroorzaakt…………. Dus de slogan van die profeten is en was De mens zal zich zelf vernietigen…. Trouwens veel huizenhoge dieren en vele tonnen zware dino’s in de verre begin eeuwen van het leven op aarde zijn door klimaatveranderingen ook uitgestorven omdat ze geen voedsel meer konden vinden…. Wat de mens nu terug vind zijn skeletten van die dieren die nu door klimaatverandering naar boven komen drijven Dus de mens is gewaarschuwd en een bunker bouwen is dan niet meer nodig!!!!!!!!!!!

 2. Als het zover is worden ze sowieso thuis begraven! Rusland komt niet overland met soldaten. Maar drukken op knoppen op hun bases! Wat een achterlijk paniek zaaien.

 3. “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.”

  – Napoleon Bonaparte

  • Nappie heeft dan wel de oorlog verloren maar de Duitsers goed ingeschat, vergeet niet dat er in Nederland ook een klik lijn was, maar de Nederlanders zijn iets meer individualistisch ingesteld.
   Maar als ik dan zie dat ik de enige niet geprikte ben in de hele familie zie het somber in.

 4. Het is allemaal krankzinnig, maar in de msm bubbel is het gewoon zomer en de vakantie staat voor de deur. Nobody cares, because nobody sees.

  We zien nu live hoe oorlogen ALTIJD worden gecreëerd. De massa wordt onwetend gehouden en gehersenspoeld tot het moment suprême en dan is er ineens oorlog. En dan is het logisch dat iedereen ALLE rechten verliest en dan is het logisch dat er geen verkiezingen komen. En dan is het logisch dat kritische mensen worden opgepakt. En dan is het logisch dat de economie instort. Dan zijn dingen ineens ‘logisch’… dan hoeven de satanisten helemaal niks meer uit te leggen, dan zijn de oppermachtig.

  Oorlog is hoe de satanisten hun misdaden en alle getuigen onder het kleed vegen en opnieuw beginnen.

  • Jip…exact dat..en om er weer een nieuw systeem door te drukken. Tis een zeer donkere macabre periode…ik vraag me af of dit nog goed gaat komen. Wakker of niet, iedereen is eigenlijk al reeds onderworpen.

 5. Waarom zou je een schuilkelder bouwen?
  Denk je ècht dat die dingen je beschermen?
  Als er oorlog komt, hoop ik dat ik zsm dood ben en me niet hoef te verbergen in een professorische schuilkelder. Zo verleng je je lijden alleen maar.

 6. Dan zit je veilig in je professorische schuilkelder/bunker, terwijl de dijken kapotgebombardeerd zijn en je 7 meter water boven je hebt. Zit je dan lekker, terwijl je water-, voedsel- en zuurstofvoorraad langzamerhand op raakt?

 7. Wat een onzin Waarom zou Rusland Duitsland aanvallen als de russen in wo2 de duitsers hadden verdreven uit Ruslsnd terwijl Duitsland toen een veel beter leger hadden dan de Russen Maa toch draaide het anders omdat de gealleerden Duitsland plat gegooid hebben en dus het wehrmacht er niet tegen bestand waren was dat niet gebeurd dan had Duitsland de oorlog gewonnen Maar uiteindelijk hebben de Russen het zware werk verricht om de Duitsers hun laatste en belangrijkste verzet te breken om Duitslnd te bezetten De russen hebben Duitsland het langst onder controle gehouden namelijk bijna 50 jaren Dus Duitsland is gewaarschuwd als ze wederom een oorlog met het grootte land ter wereld willen beginnen er is dus geen ontkomen aan om Duitsland voor de tweede keer te bezetten indien Scholz ermee zou beginnen om oorlog te voeren er is daar ook geen onderbouwde reden voor………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in