Foto en berichtgeving via Wochenblick

Tussen 14 december 2020 en 19 februari 2021 zijn in de VS 966 mensen overleden na ontvangst van een mRNA Covid-19 vaccin van Pfizer BioNTech of Moderna, aldus het U.S. Vaccine Early Alert System (VAERS). Hoewel er officieel geen verband is – is het grote aantal mensen dat kort na de vaccinatie is overleden toch verontrustend.

In die periode ontving VAERS bijna 19.800 meldingen van bijwerkingen. De sterfgevallen zijn dus goed voor 5 procent van de geregistreerde bijwerkingen. Op 19 februari hadden bijna 42 miljoen mensen in de VS een Covid 19-vaccin gekregen.

Sommigen stierven op dezelfde dag

86 mensen stierven op de dag van vaccinatie (8,9%), volgens VAERS. Nog eens 129 (13,4%) binnen een dag. Nog eens 97 (13,4%) binnen twee dagen, en 61 mensen binnen drie dagen. Binnen een week, plus degenen die eerder overleden, stierven in totaal 514 mensen (53,2%). 173 mensen stierven binnen 7-13 dagen, 106 binnen 14-20 dagen.

85% van de sterfgevallen betrof mensen ouder dan 60 jaar, waarbij de meerderheid tussen 70 en 89 jaar oud was. Er waren vijf sterfgevallen onder 20-29-jarigen jonger dan 60 jaar. Acht mensen stierven in de leeftijd van 30-39 jaar, 20 in de leeftijd van 40-49 jaar en 57 in de leeftijd van 50-59 jaar.

De bijbehorende online bron geeft details van degenen die stierven. Waaronder, leeftijd, geslacht, gevolgen van vaccinatie, manier van overlijden. Zonder autopsie wordt een verband tussen vaccinatie en een latere dood echter niet bewezen geacht. VAERS werd in 1990 opgericht als een systeem voor vroegtijdige waarschuwing om veiligheidsrisico’s in verband met vaccinaties te documenteren.

  Herfst van de Vaccindoden: Oversterfte explodeert tot 20%

Beide serums zijn niet “goedgekeurd”

Noch de Covid-19 vaccins van Moderna en Pfizer BioNTech, noch andere vaccins ter voorkoming van Covid-19, zijn door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd als gebruikelijke vaccins. Beide serums hebben slechts een “nood goedkeuring” totdat ze worden ingetrokken. Hierop wordt ook gewezen in de informatiebladen van de twee ondernemingen.

Daar staat onder andere dat dit vaccin “kan” beschermen tegen ziekte van Covid-19″, maar niet bij iedereen. Moderna wordt gevaccineerd vanaf 18 jaar, Pfizer vanaf 16 jaar. In beide gevallen zijn er waarschuwingen voor allergische reacties. Personen die allergisch zijn voor één van de ingrediënten mogen het serum niet ontvangen.

Allergeen in het vaccin?

Beide vaccins bevatten onder meer het werkzame bestanddeel polyethyleenglycol (PEG), dat inmiddels als een “verborgen allergeen” wordt beschouwd. PEG wordt echter ook gebruikt als verzachter of bevochtigingsmiddel in celbiologisch onderzoek. Na gebruik in cosmetica en geneesmiddelen zijn vaak allergische reacties waargenomen, vooral huiduitslag.

Interessant zijn daarom de mogelijke ernstige bijwerkingen die in beide serums worden genoemd en die binnen enkele minuten tot een uur na inenting kunnen optreden: erge uitslag over het hele lichaam, ademhalingsmoeilijkheden, zwelling van het gezicht en de keel, snelle hartslag, duizeligheid en zwakte.

Moderna is volgens het informatieblad getest op iets minder dan 15.000 mensen in klinische proeven, terwijl Pfizer BioNTech is getest op ongeveer 20.000 mensen. In beide gevallen is het onbekend hoe lang de veronderstelde bescherming tegen Covid-19 duurt. Het is ook onduidelijk of de serums beschermen tegen infectie of het doorgeven van het virus.

  Aanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Vorig artikelStatistisch bewezen: vaccinaties doen sterfte exploderen
Volgend artikelDenemarken, Estland, Litouwen, Luxemburg en Letland stoppen AstraZeneca Covid-vaccin na meldingen van mogelijk dodelijke bloedstolsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. 8,5 miljard, min 1000, we zijn op de goede weg, zei kill bill, maar we moeten misschien eens terug in de geschiedenis gaan, er was ooit een cult , zo een 80 jaar geleden,, die hetzelfde probleem had, en ook een oplossing zocht , om het “probleem” sneller op te lossen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in