Screenshot YT

Mevrouw von der Leyen en anderen hebben met hun besluiten het leven van 451 miljoen EU-burgers in gevaar gebracht en zonder scrupules voor onderzoeksdoeleinden vrijgegeven. Met hun handelingen hebben ze de voorwaardelijke goedkeuring door het EMA mogelijk gemaakt en gesteund van een vaccin waarvan de werkzaamheid en veiligheid onbekend is, waarvan de productie met grote risico’s gepaard gaat, dat volgens het contract kan leiden tot overlijden, ziekte en invaliditeit, en dat vervolgens wordt gebruikt om ouderen, zieken, gezonden, kinderen, baby’s en zwangere vrouwen te vaccineren.

De GemeinWohlLobby en de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, vertegenwoordigd door Uwe Kranz en Marianne Grimmenstein-Balas, hebben nu bij het Internationaal Strafhof in Den Haag een aanklacht ingediend tegen de hoofdverantwoordelijken voor de koopovereenkomst tussen de EU en BioNTech/Pfizer, schrijft David Berger.

De Advance Purchase Agreement tussen Pfizer/BioNTech en de EU werd op 20 november 2020 namens de EU-landen ondertekend door Nanette Cocero, Global President (Vaccines) bij Pfizer en Stella Kyriakides, EU-commissaris voor Gezondheid. Het is al lang bekend dat de vaccins onvoldoende zijn getest en beoordeeld en veel te snel en overhaast zijn toegelaten. De EU-Commissie en de regeringen hebben tot nu toe echter geweigerd om het contract openbaar te maken.

Nu is duidelijk waarom: iedereen kan nu in dit contract lezen hoe de EU Commissie en de regeringen van de EU gewetenloos met de levens van hun 451 miljoen burgers hebben gegokt. Het eerste geheime koopcontract tussen de EU en de vaccinfabrikanten BioNTech/Pfizer is onlangs uitgelekt. Het volledige contract is te vinden onder deze link.

  Vaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd

Daarom dienden twee vertegenwoordigers van de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, Marianne Grimmmenstein-Balas en Uwe Kranz, op 28 november 2023 een strafklacht in bij het Internationaal Strafhof in Den Haag tegen de hoofdverantwoordelijken voor dit contract.

Op basis van de beschikbare informatie is er reden om aan te nemen dat talrijke schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de mensheid, het misdrijf genocide en oorlogsmisdaden werden gepleegd door verschillende personen. De volgende personen worden beschuldigd:

 • Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie: TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS
 • Voorzitter en CEO van de Pfizer Biopharmaceuticals Group: ALBERT BOURLA
 • Voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut: KLAUS CICHUTEK
 • Directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) EMER COOKE
 • Voormalig President Vaccins, Pfizer Biopharmaceuticals Group, NANETTE
  COCERO
 • Medevoorzitter van de Bill and Melinda Gates Foundation WLLIAM “BILL” GATES
  III
 • EU-commissaris voor Gezondheid STELLA KYRIAKIDES
 • Voorzitter van de Europese Commissie URSULA VON DER LEYEN
  en anderen

In dit contract verklaart de EU-Commissie dat het gebruik van het vaccin “onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de EU-lidstaten” valt. Niet de EU Commissie, niet BioNTech/Pfizer zijn verantwoordelijk voor het gebruik, maar de lidstaten van de EU. De farmaceutische bedrijven zijn dus nergens aansprakelijk voor.

De EU erkent dat de productie van het vaccin onderhevig is aan “aanzienlijke risico’s en onzekerheden”. De EU Commissie heeft dus de grote risico’s en onzekerheden bij de productie van het vaccin erkend en tegelijkertijd de tekortkomingen bij de productie van het vaccin goedgekeurd. Op pagina 25 van de koopovereenkomst specificeren de EU Commissie en BioNTech/Pfizer zelfs de vaccinverwondingen waarvoor het farmaceutische bedrijf schadeloos wordt gesteld. Dit zijn: overlijden, lichamelijk letsel, geestelijke of emotionele schade, ziekte, invaliditeit, verlies van of schade aan eigendommen, economische schade of bedrijfsonderbreking.

  Begrafenis van vaccinatieslachtoffer op de dag dat ze had moeten trouwen

Bovendien bevestigen de individuele EU-lidstaten met de door de EU onderhandelde bestelcontracten dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin niet bekend zijn en dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden. En dat voor een vaccin dat gebruikt zou moeten worden om gezonde mensen (!) te immuniseren!

Met hun beslissingen hebben alle acht de levens van 451 miljoen EU-burgers in gevaar gebracht en het vaccin zonder scrupules goedgekeurd voor onderzoeksdoeleinden. Met hun acties hebben ze het mogelijk gemaakt en gesteund dat een vaccin waarvan de werkzaamheid en veiligheid onbekend is, waarvan de productie gepaard gaat met grote risico’s, dat volgens het contract kan leiden tot overlijden, ziekte en invaliditeit, voorwaardelijk is goedgekeurd door de EMA en vervolgens ouderen, zieken, gezonden, kinderen, baby’s en zwangere vrouwen heeft ingeënt. Op 18 oktober 2023 bevestigde de EMA, in antwoord op een vraag van verschillende leden van het Europees Parlement, dat “de COVID-19 vaccins niet zijn toegelaten om overdracht van de ene persoon op de andere te voorkomen” (bron).

Regeringen wisten dat de vaccins de verspreiding van het virus niet zouden voorkomen. Ze gaven deze kennis echter niet door aan hun burgers en ondanks dit feit voerden ze verplichte vaccinatie in voor bepaalde bevolkingsgroepen. Hiermee negeerden ze allemaal de Code van Neurenberg en de universele rechten van de mens.

Onder deze link kunt u de hele aanklacht vinden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De zaak Ursula von der LeyenVolg Frontnieuws op Telegram

  Waar komt de 'Coronapandemie' vandaan en wat is het doel ervan?

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne opnieuw een historische V.S. oorlogsmislukking a la Vietnam, Irak, Afghanistan en meer
Volgend artikelPrivéjets op weg naar conferentie over opwarming van de aarde ‘letterlijk vastgevroren op startbaan’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. De rotspuit is niet meer dan de opstart van de genocide van een groot deel van de wereldbevolking. De Rockefeller foundation heeft met
  Lockstep 2010 de aanzet gegeven en een pandemie voorspelt. Bill Gates riep daarna triomfantelijk dat er een vaccin tegen deze pandemie aan zat te komen.
  Net zoals hij nu roept dat er in 2025 weer een aankomt.
  Tuig is het en de smerige, vuile marionetten voerden de bevelen uit.
  We weten het toch nog wel: we gaan van stad naar stad, van dorp naar dorp, van wijk naar enzovoorts. Schoften regeren het gewone volk. En ze komen overal mee weg.het is een corrupte vuile bende. Hoe hoger in de top, hoe rotter het wordt.

  • De vele namen van presidenten mis ik er in staan voor ons is dat Rutte en de Jonge en nog vele anderen die nu nog steeds bezig zijn om de mensen mat dat gift in te laten spuiten.
   Wanner worden deze personen nu eens op gepakt en berecht gaan worden in 1956 is er een wet aangenomen wat in houd iedereen dat er geen mensen gebruikt zouden mogen voor welk doel dan ook dat schadelijk tegen de mensheid is en dat als genocide zou worden gezien en met de doodstraf zou worden bestraft , Nou laten wij alvast beginnen in Nederland wij zijn toch normaal overal het eerste in.

 2. Tsja, op 22 november diende er ook een rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Bourla, Bill Gates, Marion Koopmans, Hugo de Jonge, en nog een paar mensen bij de rechtbank in Leeuwarden, maar daar hebben we verder ook niks meer over gehoord. En ook was er een jurist die heeft gewerkt voor Rutte en die hem wilde aanklagen, omdat hij bewijs zou hebben voor de misdaden van Rutte. Horen we ook niks meer over.
  De criminele elite heeft de gelederen hermetisch gesloten en zelfs rechters van het internationale strafhof of het Hof van Justitie van de EU durven NIKS te beginnen tegen dit massa-moordende tuig. Zo is de parlementarier die vroeg om de emails van Von Der Leyen openbaar te maken, zeer onlangs “plotseling en op een vreemde manier” overleden.
  Ze lachen ons keihard uit, want niemand beging iets tegen dat smerige tuig, terwijl Von Der Leyen en de rest van de europese leiders ondertussen rustig bijna 800 miljard euro uit het corona-fonds verduisteren, vele honderden miljarden naar Oekraine sturen (inclusief Rutte en Kaag daar ook fanatiek aan meedoen), en dat geld “verdwijnt” als sneeuw voor de zon. Iedereen die een beetje verstand heeft, weet heel goed dat dat geld gewoon gestolen wordt uit publieke potten en ons belastinggeld en in de zakken van al die criminelen, zoals Zelensky, Von Der Leyen, Rutte, Kaag, etc. verdwijnt.

  • Ja maar dat komt door het volk zelf zij zijn juist de personen die die moordenaars een hand boeven de kop houden net zoals NOS en Rechters en dat zijn hele foute mensen dat geld in zijn geheel voor heel de media, wij zien het nu alweer voor ons ogen de misdaad voltrekken betreffend verkiezingen hoe dom en corrupt is .

 3. Wellicht valse hoop dat de verantwoordelijken ooit voor hun daden berecht gaan worden. Ik moet het nog zien, maar ik geef het initiatief vooralsnog het voordeel van de twijfel. Mijn idee is dat de aangeklaagden al lang kunnen zien aankomen dat hun spel uitkomt, en dat ze hun ontsnapping al hebben geregeld. Die “mensen” hebben beschikking over ongelimiteerde resources om alles en iedereen om te kopen. We zien wel.

  • Beste Phaedrus,
   Karma kent geen tijd maar is onverbiddelijk.
   Uiteindelijk krijgt iedereen de verantwoordelijkheid te dragen over het eigen handelen.
   Helaas gaat het voor veel mensen niet vlug genoeg.
   Wij kunnen slechts fatsoenlijke mensen zijn, zodat wij ons karma met een gerust hart tegemoet kunnen treden.

   • Niets Karma. De Kazhariaanse maffia draait al 3.000 jaar ongestraft zijn meedogenloze Satanische agenda. De eindfase, VN agenda 2030, het jaar vanaf wij als aardbewoners slechts zielloze slaven zullen zijn, levend in bittere armoede…

 4. Maar, waar zijn de mensen.
  Zie hoe ze nu te keer gaan tegen de verkiezingsuitslag!
  Protest tegen de verkiezingsuitslag?
  Gelul, protest tegen de burgers!
  Een protest, een oefening van het Vierde Reigh!
  Eens even kijken hoeveel dombo’s voor hun de straat op gaan.
  Dombo’s waarvan velen een universiteit opleiding volgen, als of het intellectuelen zouden zijn.
  Dombo’s die het nu niet eens meer redden zonder commando’s van hun meerdere.
  Dombo’s die misschien wel met de huil sessie van franS timmermanS hebben meegedaan.
  Dombo’s voor wie de hitlermina een betekenis heeft.

  Is er al wat bekend van het nieuwe AIDS virus?
  Of heeft Marijke Rutte nog geen symptomen nu Kill Bill Gates hem heeft bezocht.

 5. Het idiote kutwijf van Europa zou trouwens nog voor enkele andere zaken gerechtelijk vervolgd moeten worden, zoals bijvoorbeeld voor de krankzinnige sancties opgelegd aan een land dat ons niks misdeed en voor het corrupte geld dat ze ongetwijfeld ook daar rechtstreeks of onrechtstreeks binnen reef ….samen met haar misdadige companen aan de top uiteraard ….

  • Spetznas bezoek o.i.d. zal dit kutwijf ongetwijfeld krijgen als ze net een cocktailtje aangereikt krijgt op haar vluchtadres aan het tropische strand van hadjememaar. Zdrastwoeitje! Beng, beng!

 6. uitspraak vrijgesproken deze moordenaars zijn onschuldig rechter zijn uitspraak het waren toch maar nutteloze mensen er zijn er nog zat die moeten ook op geruimd worden. godverdomme vecht voor je vrijheid.

 7. Valse hoop, gekoppeld aan dit bericht vond ik hier een bericht uit 2022, juni, waar bijna exact dezelfde kop staat, met een iets andere inhoud.

 8. Je zult weinig horen oved opgepakten om berecht te worden.
  Zij die nog rondlopen te kakelen zijn merendeels acteurs en dubbels.
  Zij acteren enkel hun tekst.
  Hun teksten zijn dood.

 9. Lees uitspraak van EMA nu eens want dat maakt de weg vrij voor veel meer rechtzaken, mijn visie is gewoon tegen de muur zetten en ik wil wel het commando geven of zelf vuren op dat gore uitschot, slachtoffers of nabestaanden de straf laten bepalen misschien.

  • Wat denken jullie hoeveel geld de belasting betaler dat weer gaat kosten aan advocaten en steekpenning dat heeft geen zin, wij zullen het heft in eigen handen moeten nemen alles is duidelijk maar al jaren dat dit een aanval op de bevolking was en nog is geeft er a.u.b. een stuiver meer aan uit, gewoon opknopen en twintig meter diep begraven en een laag van vijf meter beton boven op met de tekst hier liggen de grootste moordenaars van de 21 eeuw.

 10. Vanmorgen nog een gesprek gehad met een begrafenisondernemer(ik werk zelf op 7 begraafplaatsen) en dan heb je gewoon een heel herkenbaar gesprek met elkaar, hij zei ook: alle begrafenisondernemers weten en zien dit. We merken nu ook weer dat de begrafenissen na prik 6 weer toenemen

  • de eene zijn dood is de andere zijn brood , denk niet dat een begrafenis ondernemer daar alarm over gaat slagen , zijn extraatje pakt die gewoon mee.

 11. Geen rechtbank zal hun veroordelen en zeker Den Haag niet,een moordenaar beschermd zijn eigen nest.Deze psychopaten en moordenaars verdienen ter dood veroordeeld te worden.

 12. Maar was Geert Wilders toch geen moordenaar dat zijden toch heel veel kiezers en nu blijken toch juist deze corrupte leiders van uit de VVD en en Groenlinks en de linker zijde te komen en als ik jullie zou zijn maakte ik maar snel mijn excuses naar Geert Wilders toe want anders zijn jullie net zo slecht als Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in