Na een strafrechtelijke klacht in België tegen de voorzitter van de Europese Commissie, neemt de zogenaamde SMS-zaak nu een nieuwe wending. De rechter die verantwoordelijk is voor het onderzoek zal waarschijnlijk toegang krijgen tot de geheime berichten die uitgewisseld zijn tussen Ursula von der Leyen en Albert Bourla, CEO van Pfizer, tenminste als ze niet gewist zijn, schrijft Freewestmedia.

De afspraken over vaccins die via SMS zijn gemaakt tussen EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Albert Bourla, CEO van farmaceutische gigant Pfizer, hebben veel inkt doen vloeien, niet in de laatste plaats omdat veel juristen beweren dat de EU-Commissie, die niet gekozen is, niet het mandaat heeft om over dit soort zaken te onderhandelen.

Vanwege deze verdenking van onderhandelingen “buiten het kader” van het ondertekende megacontract voor de aanschaf van vaccins, zou het een misdaad zijn om deze SMS-berichten, die wettelijk als administratieve documenten worden beschouwd en dus geregistreerd moeten worden, niet te presenteren. Als ze gewist zijn, moet president Ursula von der Leyen zich als verantwoordelijk hoofd van een overheidsinstantie voor de rechtbank verantwoorden. De zaak zou het bestaan van “een corruptiepact” aan het licht kunnen brengen, volgens de Franse advocate Diane Protat, maar heeft zeer weinig aandacht gekregen in de reguliere media.

Verschillende alternatieve media hebben geschreven over de administratieve kronkels in de zaak toen leden van het EU-parlement tweemaal zonder succes de CEO van Pfizer uitnodigden om zichzelf te komen verantwoorden voor het Europees Parlement. Hij accepteerde de eerste uitnodiging, maar annuleerde op het laatste moment en stuurde in plaats daarvan een ondergeschikte, Janine Small. Toen haar dit rechtstreeks werd gevraagd, gaf ze toe dat ze niet hadden getest of het vaccin effectief was tegen overdracht, maar ze weigerde koppig om de financiële voorwaarden van de overeenkomst bekend te maken.

Belangenverstrengeling? Corruptie?

Sinds oktober 2022 loopt er een onderzoek binnen de Europese autoriteiten. Vervolgens startte de BonSens-vereniging in december een procedure bij de rechtbank van de staat New York om de beruchte sms-berichten overhandigd te krijgen, omdat ze ernstige verdenkingen hebben tegen de voorzitter van de Europese Commissie met betrekking tot belangenverstrengeling of zelfs corruptie.

  Italiaanse actrice ontwikkelt paar dagen na 2e Moderna prik hartontsteking, zou het "een miljoen keer" opnieuw doen

Het is een feit dat geen enkel officieel document precies de officiële voorwaarden beschrijft van de onderhandelingen over het gigantische derde contract voor de aankoop van Pfizer-vaccins, voor 1,8 miljard doses, voor een bedrag van meer dan 70 miljard euro.

Iets anders dat niet noemenswaardig is gemeld door de mainstream media, is dat de New York Times op 25 januari 2023 de Europese Commissie op dezelfde gronden heeft aangeklaagd om toegang te krijgen tot de sms-berichten.

Op 5 april 2023 diende lobbyist Frédéric Baldan een nieuwe klacht in, dit keer als strafzaak in België, bij onderzoeksrechter Frenay in Luik. Zijn klacht heeft rechtstreeks betrekking op de kwestie van het derde contract voor de aanschaf van vaccins en het feit dat de onderhandelingen blijkbaar buiten het gebruikelijke kader voor onderhandelingen over dit soort contracten werden gevoerd, waarbij de stuurgroep die verantwoordelijk is voor het evalueren van de offertes werd omzeild. Ursula von der Leyen heeft echter geen mandaat dat haar het recht geeft om te interveniëren in dit soort contractonderhandelingen.

De Belgische wet heeft een eigenaardigheid. Een overheidsfunctionaris die willekeurig een grondwet overtreedt, riskeert gevangenisstraf (artikel 151 van het strafwetboek). In dit geval gaat het om het recht om iedere burger toegang te geven tot administratieve documenten, volgens het principe van openbaarheid.

Ursula von der Leyen, voorzitter van de EU-Commissie, en haar man Heiko von der Leyen, die in 2020 ontmaskerd werd als wetenschappelijk hoofd van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Orgenesis, dat betrokken was bij de ontwikkeling van mRNA-vaccins tegen Covid-19. De EU kocht tijdens de pandemie voor miljarden euro’s aan mRNA-vaccins. YouTube screenshot

De klacht is dus afkomstig van een privépersoon en betreft civielrechtelijke aansprakelijkheid voor ongepaste uitoefening van gezag, overschrijding van bevoegdheden, vernietiging van openbare documenten, onrechtmatige partijdigheid en corruptie. De klacht is dus gericht op alle eventualiteiten.

Deze zaak is een echte aardbeving op het Europese politieke toneel, dat al getroffen is door verdenkingen van corruptie tegen de EU-commissaris voor Volksgezondheid Stella Kyriakidou en het QatarGate-schandaal.

  "Stealth Omicron" herinnert ons eraan dat het pandemienarratief niet dood is... het slaapt alleen maar

Chaos

Ook al wilde de EU-Commissie de (dure) economische voorwaarden voor de aankoop van vaccins niet door de burgers of zelfs EU-parlementariërs laten ophelderen, toch kon er een wettelijke oplossing worden gevonden op het niveau van de staat en zijn jurisdictie, in dit geval België.

Bovendien zetten een tiental Europese staten, waaronder Polen en Bulgarije, nu vraagtekens bij de aankoopprijs van vaccindoses en maken ze zich zorgen over de verplichting om producten aan te bevelen die, naast de wijdverspreide twijfel over hun echte doeltreffendheid, niet langer nuttig zijn omdat de Covid-19 epidemie voorbij is.

In Frankrijk liggen nog 46 miljoen doses in het magazijn van de gezondheidsadministratie en die zullen verloren gaan. Er zijn meer dan 30 miljoen doses in Italië en meer dan 10 miljoen in België. Een echte verspilling. Hoe kan men het idee steunen – of hoe kon men het steunen – dat er nog meer doses moeten worden aangekocht onder bedreiging van een rechtszaak wegens niet-naleving van een commercieel contract … dat niemand te zien krijgt?

Deze situatie heeft alle kaarten in handen gegeven van de farmaceutische industrie, in de eerste plaats van Pfizer, dat meer dan driekwart van de verkoopcontracten in handen heeft gekregen. Dit brengt Europees Parlementslid Michèle Rivasi van Europe Ecology-The Greens (EELV) ertoe om te zeggen:

“Het lijkt erop dat het de farmaceutische bedrijven zijn die de touwtjes in handen hebben bij de EU-Commissie.”

Ze heeft de zaak in verschillende Franse media besproken, zoals de linkse krant l’Humanité, die het onderwerp op haar YouTube-kanaal heeft gepresenteerd. De krant Valeurs Actuelles bracht het onderwerp ter sprake in een column van Patricia de Sagazan. De EU-nieuwssite EURACTIV besteedde aandacht aan het onderwerp. Sud-Radio besteedde ook aandacht aan dit nieuws dankzij André Bercoff, die het woord overliet aan Diane Protat en Frédéric Baldan.

  Dochter van Britse Royal sterft aan "hevige hoofdpijn" maanden nadat ze Covid-19-vaccin kreeg

Een catastrofale stilte voor de democratie

Het onderwerp zou snel kunnen veranderen van een soap in een groot juridisch en politiek schandaal. De voorzitter van de EU-Commissie, die al een turbulent verleden heeft met de Duitse justitie uit de tijd dat ze minister van Defensie van het land was, heeft veel tekenen van nauwe vriendschap met Albert Bourla laten zien, niet in de laatste plaats via haar man, die in de farmaceutische sector werkt.

De uitgewisselde sms’jes moeten aan het publiek getoond worden om de EU-instellingen niet verder in diskrediet te brengen, wat kortgesloten wordt door von der Leyen’s wens om deze zaak zelf af te handelen. De EU-instellingen lijden aan een schijnbaar zorgwekkende structurele zwakte, namelijk dat ze te veel zijn blootgesteld aan de macht achter industriële en financiële lobbygroepen.

Sinds het begin van de “gezondheidscrisis” in 2020 hebben de mainstream media een duidelijke inactiviteit getoond met betrekking tot deze kwesties. De ethische regels voor journalisten die zijn vastgelegd in de Verklaring van München van 1971 hebben als doel om burgers objectieve en feitelijke informatie te garanderen over de gevaren die de publieke zaak en het algemeen belang bedreigen. Het huidige journalistenkorps lijkt deze regels vaak vergeten te zijn.

Dit stilzwijgen is ernstig voor de democratie en de stabiliteit in de politieke sfeer in Europa. Terwijl het wantrouwen van de burgers in de media in Europa blijft groeien, schaadt deze situatie ook het imago van de EU en haar lidstaten die niet reageren op de tekortkomingen in de supranationale instellingen die de landen nu grotendeels besturen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nazi wortels van EU Führer Ursula von der LeyenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Slag om Bakhmut: Postmortem – Russisch-Oekraïense oorlog Update
Volgend artikelLerares betrapt op video terwijl ze kinderen instrueert hoe ze het ‘kontgaatje’ moeten bevredigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ursula vd Leyen is niet meer dan een bijzonder gehaaide uitvoerder die erg gericht is op het behouden van haar eigen hachje. Ze wordt aangestuurd door mannelijke strategen, o.m. Heiko himself, die via dit onmens geld binnenharken. Zo wordt de EU leeggezogen. Het EUnuch bolwerk waar ze de zweep over slaat doet gewoon mee, op een paar uitzonderingen na. Godzijdank zijn er die uitzonderingen. Maar de hele EU Commissie lijkt niet meer dan een ‘free for all’ party te zijn, waar ze elkaar links en rechts botjes toewerpen en zich verder nergens om bekommeren. Dat hele stinkende moeras moet drooggelegd worden, niet alleen moeke Ursula. Ook bijv Sophie in’t Veld met haar ‘400,000 euro terugbetaling aan foute declaraties’. Wat een misbaksel, terwijl ze adviserend zit te zwammen op NPO over de transparantie die nodig is in de EU raad en commissie…. Bah, wat een vieze hypocrieten zijn jullie toch met zijn allen; wat een walgelijke reflectie op mensen met wel goede inborst.

 2. Ursula wordt vriendelijk maar kordaat naar de uitgang begeleidt en dat sms-verhaal zal een stille dood sterven wegens ‘bewezen diensten.’

  • Nee spursulla von der quillotine word na veroordeling begeleid naar de vrouwengevanis waar zij levenslang zal worden opgesloten gezien zij een recidiviste is.
   En de hele EU word opgedoekt wegens corrupte in de hoogste graad .

 3. Het wordt tijd dat dit wanbeleid in de EU en de Oekraïne en Vreemdelingen toestroom stopt. Het is totale chaos in de EU
  Alleen Victor orban lijkt nog genoeg verstand te bezitten . De overige lidstaten lijken inderdaad geïnfiltreerd met rijke stinkerds die de touwtjes in handen hebben. Het wordt tijd voor een nieuwe regering die al deze bedrijven keihard aanpakken.
  De huidige regeringen horen te worden vervolgd voor hun leugens ,bedrog en dwangwetten die onze democratie en welvaart kapot maken. Zowel de EU als alle lidstaten zullen uit een ander vaatje moeten tappen.
  De green deal is ook een volslagen idioot idee van een stel volslagen idioten.
  De Who is een medische dictatuuren wordt geleid door volslagen idioten
  Kuipers en de jonge zijn volslagen idioten die de leugens in de doofpot proppen
  Rutte en kaag zijn totaal gestoorde autoritaire idioten die per direct moeten worden aangeklaagd
  Sluit ze maar op in voorarrest ergens in vught naast de cel van taghi waar ze thuis horen.
  Dooeeii

 4. 20/20 hindsight.
  Slager keurt eigen vlees.
  De junk vragen om toestemming je gestolen fiets terug te mogen.

  Ooit met moeder broertje en maatje in de bioscoop, tijdens de film komt een man binnen en in het midden waar wij zaten loopt hij van de ene kant tussen bezette de bioscoopstoelen door en loopt weer naar buiten.
  Moeder schreeuwt , mm tas is gestolen , rep en roer alom,
  Bezoekers vliegen de man achter naar en deze vlucht de wc,s in en sluit zich op.
  Politie erbij gehaald, man , junk uit wc getrokken.
  Tas geretourneerd, moeder zoekt portomoney dit zit in de spoelbak verstopt , leeg.
  De junk heeft 300 gulden op zak , toevallig wat mijn moeder bij zich had.
  De junk wou geen afstand van de drie honder gulden doen, politie zegt tegen mn moeder…
  We kunnen niets meer voor u betekenen.
  We kregen drie kaartjes voor de volgende voorstelling.

  Rechtspraak is altijd in het voordeel van de daders.
  Geen kans.

 5. Het zou zomaar kunnen dat we deze feeks binnenkort zeer bedroefd in de media zien verschijnen omdat haar vriendje de clown van Kiev zelensky is omgelegd , het verdiende loon voor narcisten die zelf ook over lijken gaan.

 6. Een sms of app wissen op je mobiel betekent niet dat ze voorgoed weg zijn. De providers moeten tot 3 jaar of langer elk bericht bewaren. Dus dat ze zogemaamd niet te vinden zijn is bullshit

 7. Strafklacht in BE ??? Het link(s)e land der link(s)e duisternis, terug gekatapulteerd naar de akelige duistere smerige middeleeuwen !!! Wat een giller van formaat !!! Wie gaat men daar voor meebrengen ???
  Zie de elitezaak Reuzegom ! Foltering van een gekleurde jongen met de dood tot gevolg en finaal vrijuit gaan met een werkstrafje, een minieme gas-boete en blanco strafblad !!!

 8. Dan maar hopen dat ze ongeneeselijk ziek word ofzo.ik heb nog nooit iemad ziektes toegewenst, omdat ik besef wat ze doen, en wat je een ander wenst kan backfiren.

  Toch, bij deze, en ik vraag de hulp van de Heer als deze bestaat….doe het…stuur haar terug naar de hel waar ze vandaan komt, en neem alle andere corrupte kopstukken meteen ook mee

  Amen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in