Terwijl wereldleiders spraken op een ‘global warming’-conferentie in Dubai, in het hart van de Arabische woestijn, over het gebruikelijke: het verbieden van gaskachels, koeienscheten en voertuigen die op benzine rijden, legde een krachtige sneeuwstorm alle vluchten stil op de luchthaven van München in Duitsland.

“Privéjets in München op weg naar de conferentie over de opwarming van de aarde in Dubai zijn letterlijk bevroren op de landingsbaan, die is veranderd in een gletsjer,” zei Ryan Maue, een meteoroloog en voormalig hoofdwetenschapper van NOAA, bericht  ZeroHedge.

Alle vluchten zijn geannuleerd op de luchthaven van München.

München zou wel eens de grootste sneeuwval ooit kunnen hebben gehad.

Nog een ongemakkelijke waarheid…

Als wereldleiders echt geloofden in de opwarming van de aarde, dan zouden ze niet met privéjets naar de woestijn gevlogen zijn. Bovendien is het houden van een conferentie over de opwarming van de aarde in een gebied waar het sneeuwt gewoon slecht voor de optiek van deze deugdsignalerende elites.

  China heeft het totale vermogen om de idiote "Groene Agenda" te dwarsbomen die Westerse Anti-China idioten pushen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Linksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStrafrechtelijke klacht tegen mevrouw von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag
Volgend artikelPoetin: Grote gezinnen moeten de norm worden in Rusland, wereld lacht Duitse leiders uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

  1. Lachen.

    En maar niet kijken naar HAARP, de gaten in het gewelf voor de ruimtevaart, weather as a force multiplier voor oorlogen, het verplaatsen van de jet stream middels emf, het creëren van watervallen uit de lucht om overstromingen te veroorzaken, etc. Oh nee, dat heeft niks te maken met de ‘global warming’!

    Blijf lekker protesteren mensen, soep op schilderijen gooien, de weg versperren, en verzin nog maar meer. Je doet op die manier gewoon lekker mee met de vernieling van Aarde en Gewelf, de beschermende koepel.

    Het zal me tijd wel duure…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in