Wij hebben allemaal gehoord over de vele gevallen van myocarditis en pericarditis na de injectie, en over de ontvangers die herhaaldelijk “positief” op het virus testen, zelfs nadat zij de prik hebben genomen. Maar er is nog een andere verontrustende bijwerking die voorkomt bij de “volledig gevaccineerden” voor het coronavirus die zelden vermeld wordt: blindheid.

De laatste gegevens uit het Verenigd Koninkrijk wijzen erop dat een groeiend aantal volledig gevaccineerde mensen hun gezichtsvermogen verliezen. Het Yellow Card systeem van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) laat momenteel 163 gevallen van totale blindheid zien bij mensen die met de Pfizer-BioNTech naald geprikt zijn, samen met nog eens zes gevallen van centraal gezichtsverlies en vier gevallen van plotseling gezichtsverlies, bericht Ethan Huff.

Naar verluidt lijden nu ook eenentwintig mensen aan “blindheid van voorbijgaande aard” die specifiek door de injectie van Pfizer is veroorzaakt. Bij deze bijwerking is er sprake van een visuele storing of verlies van het gezichtsvermogen in één oog gedurende enkele seconden of zelfs minuten per keer.

Nog eens 20 mensen daarbuiten zouden last hebben gehad van een reactie die “unilaterale blindheid” wordt genoemd, dat is wanneer iemand slechts aan één oog blind of wazig zicht heeft gekregen

“In totaal zijn er tot 6 april 2022 8.016 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de Pfizer prik ,” meldt de Daily Exposé.

Is het het waard om eventueel blind te worden, alleen maar om zich “beschermd” te voelen tegen een verkoudheid?

De injectie van AstraZeneca, een van de COVID-prikken die momenteel in het V.K. verkrijgbaar zijn, wordt ook in verband gebracht met gevallen van blindheid.

  Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoop

Op 6 april heeft de MHRA 324 meldingen van blindheid, drie meldingen van centraal gezichtsverlies, vijf meldingen van plotseling gezichtsverlies, en 29 meldingen van blindheid van voorbijgaande aard onder 14.895 oogaandoeningen ontvangen, die allemaal specifiek in verband gebracht zijn met de AstraZeneca-naald.

Moderna prikt ook mensen in het VK, zij het in een veel lager tempo dan de bovengenoemde bedrijven. Toch zijn veel mensen die de Moderna naald nemen nu ook blind.

De MHRA laat zien dat er in samenhang met de injectie van Moderna 34 meldingen van blindheid en 56 meldingen van slechtziendheid zijn geweest. In totaal zijn er 1.519 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de Moderna-prik.

“In totaal, wanneer ook de bijwerkingen worden meegerekend die gemeld zijn wanneer het merk van het vaccin niet gespecificeerd was, zijn er 24.516 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de Covid-19 injecties, waarbij 525 van deze reacties volledige blindheid betroffen,” meldt de Exposé.

“‘Factcheckers’ gezamenlijk met autoriteiten zijn op de zaak om deze gegevens onder het tapijt te vegen en hebben ze als onbetrouwbaar bestempeld. Hun redenering is dat “alleen omdat iemand de gebeurtenis meldt nadat hij het vaccin heeft gehad, dat nog niet hoeft te betekenen dat het aan het vaccin te wijten is.””

Iemand die Louis heet, heeft op Twitter het verhaal van zijn vrouw gedocumenteerd, die in de weken en maanden na haar AstraZeneca-vaccinatie volledig blind werd aan haar linkeroog en tussen 30 en 60 procent blind aan haar rechteroog.

De neuroloog die de vrouw behandelde, waarschuwde haar de tweede dosis van de prik niet te krijgen.

  Is de werkzaamheid van het Covid-19 vaccin negatief geworden?

“Zoals u ziet is de ellende die de factcheckers als “niet noodzakelijk de schuld van het vaccin” negeren, zeer reëel voor de mensen die er aangifte van doen,” voegt de Exposé eraan toe.

“Maar waarom zorgen de COVID-vaccins er dan voor dat mensen blind worden?”

Het antwoord zou te maken kunnen hebben met het feit dat de COVID-vaccins ook grote cardiovasculaire problemen veroorzaken, waaronder beroerte. Gezichtsverlies gaat vaak samen met een beroerte, dus het begint allemaal logisch te worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer: Niet te overziene risico’s voor degenen die gevaccineerd zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Russische kernaanval in Oekraïne: Hoe waarschijnlijk is dat?
Volgend artikelDe schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. “niet noodzakelijk de schuld van het vaccin” negeren, zeer reëel voor de mensen die er aangifte van doen,”

    Waar zou de bewijslast liggen, denken de factcheckers?

  2. Door die prik worden er ook veel zot denk ik.
    Ge moet de commentaren eens lezen ln de kwaliteitskrant🤣HLN,daar zijn er ook bij die voor superschurk 🦹‍♀️ zelensky een standbeeld zouden oprichten,en hem de hemel inprijzen.

  3. unfortunately it’s not the “vaccinated ” people only who are suffering from problems with their eyesight, as I know of a few close friends and family who have not been “jabbed” and never will be , that they have problems with their eyes. In my humble opinion, all the so called “Sahara dust” blocking the blue skies, is not from the Sahara at all, but another kind of attempt to spray us with an additional dose of poisonous material. Why is nobody looking into this??

    • It’s got to do with geoengineering – experiments to block the sun, because of ‘global warming.’ Apparently, the Sahara dust storm was another experiment. It has never been so bad in Spain as this time, said the locals, and said the gardeners. Gates wants to lay a chalk cloud around the earth by 2030, so the experiments are full steam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in