Een moeder van drie kinderen in het Verenigd Koninkrijk is overleden nadat ze bloedstolsels had gekregen als gevolg van het experimentele mRNA-‘vaccin’ van Astrazeneca, zo meldt haar familie, bericht dailymail.co.uk.

Volgens de familie van Lucy Taberer, 47 jaar uit Aylestone, Leicester, begon de verder gezonde peuterspeelzaalleidster lichte bijwerkingen te ondervinden kort nadat ze op 19 maart een prik had gekregen.

Al snel verslechterde de toestand echter en moest Lucy naar het ziekenhuis worden gebracht, waar ze overleed.

“Uit een autopsie bleek dat de moeder had geleden aan cerebrale veneuze sinustrombose – een zeldzame en dodelijke vorm van hersenstolsel”, meldt de Daily Mail.

De fatale gebeurtenis vond slechts drie weken na de vaccinatie plaats.

Verloofde Mark Tomlin beschreef hoe Lucy voorstander was van het vaccin, maar hij waarschuwt nu anderen om op hun hoede te zijn voor de risico’s.

“Ik wil niet dat mensen zich laten afschrikken om zich te laten vaccineren, maar ik wil wel dat mensen weten dat er risico’s aan verbonden zijn”, aldus Tomlin.

Tomlin beschrijftf hoe Lucy aanvankelijk de symptomen van een ernstige bijwerking negeerde.

“Ze wist dat er bijwerkingen konden zijn, maar ze maakte zich geen zorgen. We dachten dat ze wel zouden verdwijnen, zoals bij de meeste mensen”.

“Dat stelde haar gerust en ze dacht niet dat het iets met het vaccin te maken had, maar het werd steeds erger en de paniek begon”.

Lucy’s toestand verslechterde snel toen haar gezicht begon op te zwellen en rood werd.

Lucy werd vanaf 1 april, ongeveer 13 dagen na haar vaccinatie, verpleegd in het Leicester Royal infirmary, waar een behandeling met bloedverdunners geen succes bleek te zijn.

Op 10 april werd ze overgebracht naar de ICU van het Queen’s Medical Centre (QMC) in Nottingham, waar de artsen, nadat een spoedoperatie was mislukt, adviseerden haar van de beademing af te halen.

De radeloze verloofde zegt dat “adviseurs” in het QMC beweerden dat het probleem te maken had met vaccinatie.

Tomlin merkt de ironie van de situatie op, gezien het feit dat Lucy zich nauwgezet aan de Covid lockdownmaatregelen hield.

“Ze hield zich als lijm aan alle lockdownregels en zag het vaccin als een stap om weer naar buiten te kunnen en haar vrienden te zien en te omhelzen”.

“Ze kon niet wachten om het te krijgen, maar niemand dacht dat dit zou gebeuren”.

Tomlin, die zijn eerste dosis van de mRNA-prik van Pfizer heeft gekregen, zegt dat het gebeuren zijn kijk op het vaccin heeft bezoedeld en gaat ervan uit dat hij waarschijnlijk geen tweede dosis zal nemen.

Lucy’s tragedie zal waarschijnlijk geen vertrouwen in het vaccin wekken, vooral gezien de beruchte mislukte uitrol van Astrazeneca, waar meer dan 15 landen eerder dit jaar de distributie stopzetten na meldingen van soortgelijke bloedstolsels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartusseninVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFranse zorgverleners geven vaccinatiebewijzen af zonder hun patiënten te prikken en gooien de COVID-19 vaccins in de prullenbak
Volgend artikelDe oorlog tegen de realiteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als je ziet dat tienduizenden naast elkaar op de tribune zitten en dat voetballers zich innig elkaar omhelzen na een doelpunt of na het einde van de wedstrijd En dat renners bij tour zich omhelzen met een Britse renner dan geloof je toch niet dat de directe omstanders met een mondkapje op lopen dan geloof je toch niet meer in corona aandoeningen en dat die allen corona vrij zouden in het land van Marianne waar ze met de duizenden gestorven zouden zijn aan corona Het woord corona zijn de mensen zo zat geworden dat ze vergeten zijn dat corona echt bestaat of bestaan heeft Ook langs de weg ze nog voor kort met een mondkapje op stonden te kijken staan ze nu mutje aan mutje te kijken zonder mondkapje dat renners langs racen!?

  2. Wakker zijn, is lastig.
    Wakker worden, erg pijnlijk.
    ‘Slapen’ is angstig.
    Blijven ‘slapen’ is uitstel van executie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in