“Prik gehad? Niet meer vliegen” – Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?

4

Het gerucht gaat dat gevaccineerde mensen niet meer mogen vliegen en dat luchtvaartmaatschappijen gevaccineerde mensen niet meer willen vervoeren omdat ze vrezen dat ze aansprakelijk worden gesteld als gevaccineerde passagiers in het vliegtuig een trombose krijgen, schrijft Niki Vogt.

De nieuwszender abc.net.au meldt haastig dat dit slechts een gerucht is en dat er natuurlijk niets van waar is. Net zoals het eerst werd afgedaan als een gerucht dat sommige luchtvaartmaatschappijen geen ongevaccineerde passagiers meer willen vervoeren. Maar het gerucht bleek waar te zijn. Ook de CEO van de Australische luchtvaartmaatschappij Quantas – die met de kangoeroe – , Alan Joyce, heeft zich publiekelijk afgevraagd of men voortaan alleen nog maar gevaccineerde passagiers met een vaccinatiebewijs moet vervoeren.

Een Facebook post beweert (vertaling):

Ik hoorde van iemand die contacten heeft binnen de luchtvaartmaatschappij dat er wordt gesproken over het niet toestaan van gevaccineerden om te vliegen. Omdat de vaccinatie bloedstolsels en bloedingen kan veroorzaken en dat levensbedreigend is – als dat gebeurt op enkele duizenden meters hoogte. Dus de luchtvaartmaatschappijen willen dat risico niet nemen en aangeklaagd worden en ze willen geen doden aan boord.

Zowel Quantas Airlines als Virgin Australia bevestigden aan gehaaste factcheckers dat niemand tot dergelijke uitsluitingen van gevaccineerden had besloten. Dat is waarschijnlijk juist, maar dat werd ook niet beweerd door de “samenzweringstheoreticus”, alleen dat ze het binnen de luchtvaartmaatschappij “bespraken” (waarschijnlijk Quantas of Virgin Australia). Net zoals toen meneer Alan Joyce besprak om de ongevaccineerden niet langer te vervoeren.

Allemaal nonsens? Ten eerste is het nogal vreemd dat de luchtvaartmaatschappijen het zo opgewonden ontkennen, en daar uitgebreide persverklaringen over afleggen, waarbij zij wijzen op hun persverklaring over het vaccinatiebeleid van Quantas die al in november 2020 circuleerde, waarin zij herhaaldelijk benadrukken hoe krachtig zij het hele vaccinatiebeleid steunen.

  Canadese overheid geeft toe dat Covid 'Booster' jonge moeder verlamde, biedt aan haar te euthanaseren om 'het goed te maken'

De woordvoerder van “Virgin Australia” bevestigde ook onmiddellijk aan de factcheckers dat zij de aanbevelingen van de regering en de gezondheidsautoriteiten inzake vaccinatie in de luchtvaartmaatschappij strikt opvolgen. En alle beslissingen worden genomen in het belang van de passagiers en de gezondheid en veiligheid van de bemanning.

Maar hoe zit het met de gevaccineerden en hun gevoeligheid voor trombose? Het lijkt me niet zo vergezocht. In feite is het risico op trombose niet groot bij langeafstandsvluchten op grote hoogte, maar het is er wel. Het web staat vol met artikelen hierover. Als we er nu rekening mee houden dat er een bewezen verhoogd risico op trombose bestaat bij alle eerdere COVID-gevaccineerden (“ongewone accumulatie van zeer zeldzame gevallen van trombose” is de officiële formulering) en daar de “zeldzame gevallen” van vliegtrombose als risico aan toevoegen, dan is het allesbehalve volkomen absurd dat de luchtvaartmaatschappijen intern bespreken of er schadeclaims dreigen als gevaccineerde passagiers worden vervoerd op langeafstandsvluchten op grote hoogte en twee zeer gevaarlijke risico’s op trombose bij elkaar worden opgeteld.

De directeur van de Australische infectiebestrijding, gezondheidszorg en epidemiologie (Infection Prevention and Healthcare Epidemiology), professor Allen Cheng, om zo te zeggen de CDC van Australië, denkt dat de gewone bloedstolsels, zoals ze voorkomen op langeafstandsvluchten, niets hebben te doen met vaccin-trombose, d.w.z. de trombose met trombocytopenie -symptomen te doen (thrombosis with thrombocytopenia syndrome). Deze komen veel minder vaak voor en alleen in combinatie met bepaalde geneesmiddelen, zoals het AstraZeneca-vaccin. Dit soort trombose kan tussen vier en 20 dagen na de vaccinatie optreden. “En dus denken we niet dat vaccinatie het risico op normale trombose verhoogt”.

Dat moet men nog een keer goed lezen. Hoe wil meneer Cheng weten hoe lang geleden elke passagier is ingeënt? Mogen mensen die minder dan 20 dagen geleden zijn ingeënt en die risico lopen, nog steeds vliegen? Of misschien niet? Hoe weet hij dat de verminderde hoogtedruk niet bijzonder bevorderlijk is voor vaccinatietrombose? Of dat de neiging tot trombose na vaccinatie niet ook “normale” bloedingen/trombose veroorzaakt? Gevaccineerden wordt aangeraden onmiddellijk een arts te raadplegen als zij ergens onder de huid kleine bloedingen, de zogenaamde “petechiën”, opmerken. Vaccin trombose gaat niet alleen over sinus veneuze trombose. Wat hij zegt is niet overtuigend. Wat hij zegt, is niet overtuigend. Zoals zoveel eerder, is het voornamelijk halve informatie met veel vraagtekens en onlogica verbonden.

  Open microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan

De Britse Telegraph wijdt immers een heel artikel aan deze vraag: “How long should you wait before flying after your Covid jab?” (Hoe lang moeten je wachten met vliegen na je Covid injectie?).

Als zich, God verhoede het, dergelijke gevallen zouden voordoen waarin mensen ernstige letsels oplopen of overlijden aan trombose als gevolg van de combinatie van langeafstandsvliegen en COVID-vaccinatie, dan zouden we opnieuw te maken hebben met een geval van waarheden over COVID en vaccinatie die met absolute breedsprakigheid worden verkondigd, maar vervolgens fatale vergissingen blijken te zijn. Wij hebben dit reeds gezien bij de verwachte en voorspelde dodentol van de pandemie, die ons – volledig overdreven – tientallen miljoenen Corona-doden per land voorspelde.

Ook met betrekking tot de wonderbaarlijk verdraagbare en veilige vaccinaties, waarvan de vreselijke bijwerkingen in de doofpot werden gestopt en ontkend, tot het niet meer mogelijk was. En het totale “overbelasting” van bedden op de intensive care, compleet met de dreiging van brute triage, wat nooit is gebeurd.

Dan zou het wel een beetje ingewikkeld worden voor de luchtvaartmaatschappijen. Noch de ongevaccineerden, noch de gevaccineerden zouden mogen vliegen. Misschien alleen de herstelde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine
Volgend artikelInmiddels 12.184 DODEN en 1.196.190 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Eigenlijk hoor je Qantas te schrijven (niet Quantas). Voor de geloofwaardigheid van het artikel komt de juiste schrijfwijze ten goede.

  2. Mijn lichaam mijn bloed en ik zal het niet voor rijken nog elite geven ook niet voor linkse die mee doen aan deze waanzin, hun angst hoeft niet mijn dood te worden en dat er zelfs mensen zijn die hun kinderen aan deze clubs op offeren dat moeten ze zelf maar weten maar laat onze kinderen met rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in