Telecommunicatie-megacorporaties staan klaar om hun “opgewaardeerde” 5G-netwerken in de Verenigde Staten deze januari te lanceren. Dit ondanks het feit dat er voldoende bewijs is dat een dergelijke uitrol tot catastrofes en sterfgevallen zou leiden, vooral onder Amerikanen die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus, schrijft Arsenio Toledo.

Sean, de gastheer van de online show van SGT Report, wees erop dat er bewijs is dat 5G-masten een soort elektromagnetische golven uitzenden die rechtstreeks het lichaam van mensen aantasten. Als bewijs, gaf hij een video vrijgegeven aan het publiek door La Quinta Columna.

La Quinta Columna, een Spaanstalig nieuwsorgaan, is opmerkelijk omdat het een van de eerste onafhankelijke bronnen was die meldden dat de COVID-19-vaccins de giftige stof grafeenoxide bevatten.

Het Spaanse mediakanaal speelde een korte clip op een van zijn recente livestreams van een man die zijn fiets een paar seconden vlak naast een 5G-mast parkeert en dan plotseling uit het niets in elkaar zakt. Ricardo Delgado Martin, oprichter van La Quinta Columna en presentator van de show van het mediakanaal, wees erop dat de CCTV-camera die de plotselinge ineenstorting van de man vastlegde, minder dan een seconde voordat het incident plaatsvond een storing in de videobeelden had.

Delgado speculeert dat deze storing de instorting van de man veroorzaakte, en dat het werd veroorzaakt door de 5G-mast vlak naast hem. Dr. Jose Luis Sevillano, een gast van Delgado, wees erop dat dit duidelijk bewijs is dat de 5G-masten een soort puls uitzenden die de gezondheid van mensen direct beïnvloedt.

“Dit is het bewijs,” zei Luis, in het Spaans. “Omdat het niet langer een kwestie is van de man die omvalt door iets interns bij hem, maar er is een externe trigger die op camera is vastgelegd… Dat zou verklaren waarom er nu hier en daar plotseling zoveel mensen dood neervallen.”

  Nieuw paper bevestigt dat de COVID-vaccins hersencellen en hartcellen doden, wat tot de dood leidt

“Het lijkt op een geweerschot, maar het is een elektromagnetische puls met de snelheid van het licht,” zei Delgado. “En het wordt door de camera opgenomen als een storing, wat normaal is.”

Sean gelooft niet dat de storing toeval was. “De storing in de video suggereert dat er een soort elektromagnetische puls of energiewapen is gebruikt om die man te vermoorden.”

COVID-19 vaccins kunnen mensen vatbaarder maken voor 5G

Delgado en Luis zijn bezorgd dat mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen COVID-19 vatbaarder kunnen zijn voor deze elektromagnetische pulsaanvallen omdat hun lichaam grafeenoxide bevat.

In juli 2021 ontdekten Spaanse onderzoekers van de Universiteit van Almeria dat bijna het hele Pfizer-vaccin niets anders is dan grafeenoxide. Deze magnetische stof kan, wanneer ze in het systeem van een persoon wordt geïnjecteerd, dodelijke gezondheidscomplicaties veroorzaken, waaronder lever- en nierschade, de vorming van granulomen in de longen aanwakkeren en zelfs voorgeprogrammeerde celdood teweegbrengen.

“Als de persoon [in de video] is gevaccineerd en grafeen al in het hart heeft en als de persoon bovendien sport, wel, dan is het onmogelijk om duidelijker te zijn,” zei Delgado, erop wijzend dat het grafeen hoogstwaarschijnlijk heeft bijgedragen tot de dood van de man.

“Dat was een puls vermenigvuldigd met grafeen,” merkte Luis op. Hij voegde eraan toe dat hij meer meldingen van patiënten heeft ontvangen over hartkloppingen “vanwege de dichtheid” in de 5G-golven. Veel van die patiënten hebben ook gemeld dat ze een vreemde sensatie in de omgeving voelen wanneer ze naar buiten stappen.

“Alsof ze in een ruimteschip waren,” zei Luis. “Of dat ze naar buiten gingen naar een planeet die niet de onze is.” Hij zei dat dit gevoel te wijten is aan de elektromagnetische velden in de lucht veroorzaakt door nabijgelegen 5G-masten.

  Italiaans minister van Volksgezondheid onder onderzoek voor moord wegens verzwijgen sterfgevallen COVID-19 vaccin

Deze vreemde sensatie bij het naar buiten gaan is het minste van hun problemen. Luis merkte op dat, als de elektromagnetische velden ooit pulseren zoals in de video, het een ramp kan veroorzaken voor mensen in de buurt.

“Wat werkt [in het lichaam] stopt daarmee … je verliest het bewustzijn,” zei Luis. “Sommige mensen herstellen en zeggen: ‘Wat is er in hemelsnaam met me gebeurd?’ Maar bij sommige mensen gaat het proces zo snel dat ze niet meer herstellen. Ze eindigen in een hartstilstand, en het is voorbij.”

Als de persoon die werd geraakt door de elektromagnetische puls van de 5G-mast grafeen in zijn of haar systeem had als gevolg van het COVID-19-vaccin, wordt de kans aanzienlijk kleiner dat die persoon een elektromagnetische puls van zich afschudt.

Bekijk deze aflevering van de SGT Report show als gastheer Sean spreekt over de activering van 5G-masten in de Verenigde Staten.

5G DEATH TOWERS ACTIVATED: FLU-LIKE SYMPTOMS WILL FOLLOW

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer CEO dringt aan op meer boosters net nu studies aantonen dat vaccins mensen na 90 dagen juist MEER kans geven op Omicron
Volgend artikelHet aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners steeg met 53% na de Covid-19 vaccinatie in 2021 en de sterftepieken correleren perfect met de inname van dosis 1, 2 & 3
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Het ligt niet zozeer aan 5g maar wel aan het feit dat veel mensen niet optimaal meer gezond zijn mede omdat ze in de val van BIG PHARMA zijn getrapt.
  Tel daarbij op een ongezonde leefwijze en onvolwaardige industriele voeding,alcohol,roken,stress….
  Daarbij nog vaccinaties en dan ben je nergens meer tegen bestand.

 2. Ik vind dit wat ver gezocht.
  Volgens mij wordt die meneer neergeschoten of iets dergelijks.
  Dit aan 5G relateren en aan vax is eigen ramen ingooien.

  • rechts in beeld van de video zéér duidelijk te zien… zeker wel een elektrisch magnetisch veld – je ziet duidelijk daar rechts in beeld een soort ultrasonic wave… kijk maar goed… ik denk zelf dat het een biowapen is gebaseerd op “waves” die de frequentie van je cellen direct kunnen verlagen. Je ziet het duidelijk rechts onder in beeld beweegt er een “onzichtbaar” achtig veld…. creepy dit wel hoor…

   We kunnen het wel ver gezocht vinden maar het is toch behoorlijk in our faces….

 3. Nee Henk, je ziet duidelijk daar rechts in beeld een soort ultrasonic wave… kijk maar goed… ik denk zelf dat het een biowapen is gebaseerd op “waves” die de frequentie van je cellen direct kunnen verlagen. Je ziet het duidelijk rechts onder in beeld beweegt er een “onzichtbaar” achtig veld…. creepy dit wel hoor…

 4. 5G APOCALYPSE – THE EXTINCTION EVENT.
  https://www.youtube.com/watch?v=C2Z_cSL24eo

  5G Wireless is niet veilig door de voormalige president van Microsoft Canada Frank Clegg.
  https://www.youtube.com/watch?v=F9tArAgTSBY

  Door heel Apeldoorn hangen sinds kort witte kastjes aan lantaarnpalen, maar waarvoor dienen ze?
  https://www.destentor.nl/apeldoorn/door-heel-apeldoorn-hangen-sinds-kort-witte-kastjes-aan-lantaarnpalen-maar-waarvoor-dienen-ze~a34ea3eb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.burgerfront.nl%2Fwitte-wifi-wef-kastjes-in-apeldoorn%2F&cb=d820790bb9e222d01227e5b9b636be76&auth_rd=1
  Een korte link van bovenstaande https://tinyurl.com/y9755nqr

   • het grappige is, dit was in 2019 of zelfs 2018 bekend. krijg even de link niet gevonden. maar iemand in de reacties vond de website van het bedrijf die het project uitvoerde nogal vreemd. adres in oostenrijk, maar meer dan een postbus adres was het niet. en de filmpjes op de website zijn nogal WEF achtig. Dus dan weet je genoeg

  • Zeer goede info. Bedankt. Dit gaat over traceren dmv de cellphone, en hoe je de cellphone in een “faraday” cover kan stoppen om hem uit de straling te houden. Pressfortruth on youtube.

 5. Ik denk toch echt aan toeval.
  De antennes van zo’n mast zijn horizontaal gericht en niet naar beneden.
  Ik weet zeker dat je hier aan de overkant van de straat een hogere veldsterkte zult meten dan direct onder de mast en daar is niemand omgevallen.
  Als de video zeg zo’n 10 minuten was, zul je vast meer van deze beeld flaws hebben gezien.
  Maar toch zijn de zeer hoge frequenties in het 5G netwerk niet voldoende onderzocht simpelweg dat bij oude onderzoeken deze zeer hoge frequenties niet konden worden opgewekt in die mate.
  Dit is echter wel iets om je zorgen over te maken.
  De lagere banden in 5G wel dat is ongeveer als 4G en je wifi router.

  • Lagere banden in 5G ongeveer als 4G en wifi router?
   Man, je hebt geen idee waar je over praat.
   5G van je wifi router (5ghz) is totaal anders dan 5G van de cellphome torens.
   Je cellphone werkt op 300mhz tot 3 ghz, 5G gebruikt 30ghz tot 300 ghz. Da’s wel een heel groot verschil en wel degelijk iets om zeer ongerust over te zijn.

  • Ja ‘geweldige ontwikkelingen’. Dit artikel geeft perfect aan dat de bureaucratie en alles wat daaraan vast hangt geen ene donder verstand heeft van zaken noch ene donder nog heeft in te brengen. Uit eigen ervaring weet ik dat er vele gemeenteraadsleden zijn die de te behandelen stukken niet doornemen en in talloze gemeenten poppetjes vanuit het bedrijfsleden gekoppeld worden aan gemeenteraadsleden onder het mom dat deze personen beter geïnformeerd zijn en de gemeente van informatie en adviezen kan voorzien. Of zoals ik me jaren geleden liet vertellen door twee VVD masonics dat de gemeente eigenlijk geen ene reet te vertellen heeft en dat het bedrijfsleven het laatste woord had. Ik hoef verder niets meer uit te leggen, denk ik. Degenen die nog altijd de illusie hebben dat ze de wereld kunnen verbeteren als dit en als dat wens ik veel succes met het verder dromen.

   Eindstrijd – Eindtijd – Genadetijd.

 6. Mensen er is niets aan de hand ga maar rustig slapen,5G is net zo veilig als de dodelijke corona vaccinazi,s.Het enigste wat de satanische globalistische elite willen is dat 90% van de wereldbevolking uitgemoord wordt.De overige 10% dient als slaven half mens half robot in de NWO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in