Rusland is de oorlog in Oekraïne aan het verliezen, Poetin wordt wanhopig, en, zo luidt het narratief van de Westerse media, de volgende gebeurtenis die de wereld kan verwachten is dat het Kremlin een kernaanval op Oekraïne uitvoert.

Het zal niet met “normale” grote strategische kernwapens zijn, maar eerder met ” laag-actieve” of tactische atoombommen – zo worden wij voorbereid om te verwachten, schrijft Karl Haki.

Het zinken van het Moskva oorlogsschip op donderdag – omschreven als het vlaggenschip van Ruslands Zwarte Zee Vloot – wordt aangehaald als een zware “klap” voor Poetins oorlogsinspanning in Oekraïne.

Hoe het schip ten onder is gegaan, wordt betwist.

Rusland zegt dat het gezonken is in een stormachtige zee, nadat het beschadigd was door een brand aan boord als gevolg van een munitie-explosie. Oekraïne en het Pentagon beweren dat het schip geraakt werd door twee Neptune anti-scheepsraketten.

De volgende dag gaf de Oekraïense president Vladimir Zelensky een interview aan het Amerikaanse kabelnieuwsnetwerk CNN, waarin hij waarschuwde dat Rusland zijn land met tactische kernwapens zou kunnen aanvallen.

De cryptische taal is bizar. Zelensky vertelde CNN’s Jake Tapper over zijn vrees dat Rusland atoombommen zou kunnen gebruiken: “Niet alleen ik – de hele wereld, alle landen moeten zich zorgen maken, want het kan geen echte informatie zijn, maar het kan wel waarheid zijn.”

Het lijkt ook vreemd dat CNN zijn ster-nieuwsanker naar een oorlogsgebied stuurt om een exclusief interview te houden in het comfort van het met vlaggen versierde presidentiële kantoor. Een paar weken geleden zou Zelensky zich verborgen hebben gehouden in geheime ondergrondse bunkers onderwijl haastig telefoongesprekken voerend met internationale leiders en parlementen.

Zelensky beweerde dat Rusland chemische wapens of kernwapens zou kunnen gebruiken omdat Poetin “geen waarde hecht aan het leven van de mensen in Oekraïne”.

Eerder deze week gaf CIA-directeur William Burns een scherpe waarschuwing dat Rusland zijn toevlucht zou kunnen nemen tot tactische kernwapens in Oekraïne. In zijn toespraak op 14 april zei hij dat het ingeschatte risico op dat moment gering was. Maar Burns kwalificeerde de beoordeling door eraan toe te voegen dat als Rusland wanhopig zou worden, zijn beslissing om kernwapens te gebruiken zou kunnen veranderen.

  Wees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruiken

“Gezien de mogelijke wanhoop van president Poetin en het Russische leiderschap, gezien de tegenslagen die zij tot nu toe militair hebben moeten incasseren, kan niemand van ons de dreiging die uitgaat van een mogelijk toevlucht nemen tot tactische kernwapens of laagradioactieve kernwapens licht opvatten,” zei Burns.

Het verhaal in de westerse media dat Rusland kernwapens zou gebruiken, is gestaag opgebouwd. Toen Poetin op 24 februari het bevel gaf tot de militaire interventie om Oekraïne te “demilitariseren en denazificeren”, zette hij ook de kernmachten van Rusland in staat van paraatheid. Over die voorzorgsmaatregel, gezien de ruimere context van de bewapening van het Kievse regime door de NAVO, werd in de westerse media in hysterische bewoordingen gemeld dat “Mad Vlad” op het punt stond paddestoelwolken boven Europa te creëren. Sindsdien werd gesuggereerd dat Poetin zou kunnen overgaan tot nucleair sabelgekletter in een manische poging om te “escaleren om te de-escaleren”.

Toen kwamen er golven van “berichten” dat Rusland van plan was chemische wapens te gebruiken. Later werd toegegeven dat het om desinformatie van de Amerikaanse inlichtingendienst ging, die gretig door de westerse media werd verspreid. Zelensky schijnt nu terug te grijpen op de angst voor chemische wapens, naast die voor atoombommen.

Belangrijk voor het narratief om tractie te krijgen is de bewering dat Rusland de oorlog in Oekraïne aan het verliezen is.

De Russische troepen hebben zich teruggetrokken uit de omgeving van de hoofdstad Kiev om hun gevechtsinspanningen te concentreren op het verslaan van de belangrijkste Oekraïense strijdgroepen in het oosten van het land. Moskou zegt dat het zijn voornaamste doel is de afgescheiden republieken Donetsk en Lugansk veilig te stellen, waarvan de hoofdzakelijk Russischtalige bevolking acht jaar oorlog van het door de NAVO gesteunde regime in Kiev heeft moeten doorstaan.

De westerse media hebben de strategie van Rusland afgeschilderd als een haveloze terugtocht en een tegenslag voor Poetin, die, zo wordt ons ook “meegedeeld”, misleid wordt door zijn laffe, sycofantische militaire generaals.

  Voormalig hoofdrabbijn van Moskou roept Russische Joden op te vluchten nadat topambtenaar Chabad aanvalt

Onafhankelijke militaire analisten, zoals de voormalige officier van het Amerikaanse Korps Mariniers Scott Ritter, verwerpen echter de “tegenslag”-praatjes en beweren dat de Russische troepen de Oekraïense kant vrijwel verslagen hebben en een vernietigende “ketel” aan het voorbereiden zijn om de overblijfselen van het nazi-Azov-regiment in de oostelijke Donbass weg te vagen. De inname van de havenstad Mariupol deze week is tekenend voor het Russische strategische succes. De inname van Kiev is nooit als Russisch doel genoemd.

De Amerikaanse president Joe Biden en het NAVO-bondgenootschap staan onder zware druk om rechtstreeks in Oekraïne in te grijpen. Biden heeft sinds zijn aantreden al voor 3 miljard dollar aan wapens besteld om “Oekraïne te verdedigen tegen Russische agressie”. Maar Biden en de leiding van de NAVO in Brussel zien tot dusverre af van een directe betrokkenheid, uit vrees dat het tot een Derde Wereldoorlog zou kunnen komen. Sleepy Joe, mag hij dan zijn, maar slaapwandelend het Armageddon tegemoet is te veel van het goede.

Het regime in Kiev en zijn mediageile acteur-president Zelensky, die opereert als een CIA methode-acterende medewerker, oefenen onophoudelijk druk uit op de Verenigde Staten en de NAVO om ten strijde te trekken tegen Rusland. In die oproep wordt Zelensky gesteund door de Russofobe regeringen van Polen en de Baltische staten Litouwen, Letland en Estland. Deze kleine NAVO-staten zijn enthousiast om oorlogsvliegtuigen en raketten te sturen. De staarten proberen de honden te laten kwispelen.

Biden is ongetwijfeld op zijn hoede voor het catastrofale gevaar, maar er schijnt een factie binnen het Amerikaans militair-inlichtingenapparaat te zijn die een oorlog met Rusland overweegt. De potentiële winsten voor Lockheed Martin en Co zijn onweerstaanbaar verleidelijk. Het Amerikaanse kapitalisme moet ook de sociale ineenstorting afwenden die het gevolg is van de recordarmoede en de spanningen tussen de klassen.

De valse-vlag-provocaties van vermeende wreedheden door Rusland in Oekraïne gaan alsmaar sneller. Beschuldigingen van het bombarderen van ziekenhuizen, theaters en spoorwegstations (die ontkracht zijn) worden vermengd met de gerapporteerde gruwelen van het executeren van burgers en het gooien van hun lichamen in massagraven. Russische troepen worden beschuldigd van allerlei verdorvenheden, verkrachtingen van grootmoeders en kinderen.

  Rusland beëindigt Zwarte Zee graanovereenkomst , tarweprijzen stijgen, terwijl de omvang van de terroristische aanval op de Krimbrug bekend wordt (Video 18+)

Zelensky zegt tegen CNN dat Poetin niets geeft om Oekraïense levens. Het onmenselijke beeld van Rusland en zijn leider bouwt zich op en bouwt zich op.

Intussen zwijgen CNN en andere Westerse media over het nazi-gedrag van het Oekraïense leger, de marteling en executie van gevangen genomen Russische soldaten, de willekeurige beschietingen van burgers in de Donbass, om nog maar te zwijgen van de geloofwaardige beweringen dat de door de NAVO gesteunde Oekraïense strijdkrachten de gruweldaden in Boetsja en Kramatorsk hebben uitgevoerd om Rusland te beschuldigen.

Biden heeft de “emotionele druk” gevoeld om Rusland te veroordelen wegens oorlogsmisdaden en genocide. Hij stuurt deze week nog meer wapens.

Maar tot nu toe hebben de valse vlaggen die het Oekraïense regime en zijn Westerse handlangers hebben opgezet, nog geen volledige oorlog uitgelokt – nog niet. De ultieme valse vlag die opgezet wordt is de sensationele berichtgeving dat “Poetin een atoombom in Oekraïne heeft laten vallen”.

Het belangrijkste van een kernaanval van 8 kiloton met een laag rendement, in tegenstelling tot grotere bommen van het type Hiroshima (die de Amerikanen als enigen werkelijk ooit gebruikt hebben), is dat men kan doen alsof de eerstgenoemde van Rusland komt. Zo’n apparaat zou draagbaar kunnen zijn, een zogenaamde kofferbom. De V.S. hebben naar verluidt 100 van dergelijke tactische atoombommen in Europa. Als er niet werkelijk een gebruikt wordt, kan de berichtgeving over “uiterst luide, onbekende explosies” door de dienstbare Westerse media op het gevreesde resultaat doen lijken. Zoals Zelensky tegen CNN zei… “want het kan geen echte informatie zijn, maar het kan wel waarheid zijn.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja Valse Vlag: Rusland stapt naar de VN-Veiligheidsraad wegens de Oekraïense gefingeerde oorlogsmisdadenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStraatlantaarns zijn 5G bewapend
Volgend artikel“Onze laatste dagen of uren”: Azov-nazi’s doen een beroep op de wereld, smeken om hun evacuatie uit Oekraïne 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Rusland lanceert 170 meter lange verrassing voor Washington
   Wetenschap » Technologieën en ontdekkingen
   Op 11 januari 2022 lanceerde Rusland zijn tweede seriële raketonderzeeër van Project 955 Borei-A.

   Russia launches 170-meter-long surprise for Washington
   Borei-A onderzeeër: een onaangename verrassing voor Washington
   De onderzeebootkruiser is het geesteskind van het Rubin Design Bureau. Het schip is zeven jaar gebouwd. Dit is een ongeëvenaarde onderzeeër, net als zijn vier broers die al in gevechtsdienst zijn.

   Daarvoor, op 25 december vorig jaar, werd de nieuwe onderzeeër plechtig uit het boothuis gehaald. De onderzeeër zal op alle niveaus complexe proeven moeten ondergaan voordat hij binnen 12 maanden aan de marine kan worden overgedragen.

   Referentie:

   De vierde generatie strategische nucleaire onderzeeër Generalissimo Suvorov heeft een romplengte van 170 meter, een breedte van 13,5 meter en een waterverplaatsing van 24.000 ton. De kruiser is in staat om tot 30 knopen te versnellen.

   Het verschijnen van een nieuwe Russische mammoetonderzeeër in het theater van potentiële onderzeebootoorlogvoering is een opmerkelijke gebeurtenis. Inderdaad, de Suvorov-onderzeeër heeft 16 Bulava ICBM’s aan boord en is ook bewapend met zes of tien individueel richtbare nucleaire eenheden met bewegingsvrijheid in pitch en yaw. De onderzeeër heeft acht boeg 533-mm torpedobuizen en zes wegwerp niet-herlaadbare draagraketten voor hydroakoestische tegenmaatregelen. De romp van de kruiser is gebouwd met behulp van stealth-technologie, waardoor het zelfs voor moderne radars moeilijk te detecteren is.

   Het is vermeldenswaard dat NAVO-landen die zichzelf trots uitroepen tot maritieme machten, niets van dat soort hebben.

   De sub is geen ontwikkeling van eerdere projecten: dit is geen heruitvinding van Antey- of Schuka-B-modellen, maar een compleet nieuw woord in de scheepsbouw. Belangrijk is dat de nieuwe onderzeeër werd geassembleerd zonder geïmporteerde componenten. Volgens professionals zijn Russische Borei-A-onderzeeërs vier keer minder luidruchtig dan de Virginia-klasse onderzeeërs van de VS.

   De armen

   R-30 Bulava raketten met vaste stuwstof aan boord van de kruiser hebben misschien een kleinere kernkop dan hun Amerikaanse tegenhangers (1.150 kilogram versus 2.800), maar ze hebben een hoog bereik – 9.300 kilometer, wat een beetje inferieur is aan Trident 2 (11.000 kilometer).

   De voordelen van de Russische dodelijke technologie gaan over verschillende kenmerken.

   Ten eerste wordt een Bulava ICBM gelanceerd met behulp van de dry launch-technologie. In tegenstelling tot vloeibare drietrapsraketten, bijvoorbeeld R29RM-raketten die nog steeds in gebruik zijn, wordt de R-30-energiecentrale alleen op het oppervlak geactiveerd, terwijl een poederlading de raket uit de silo duwt. Voor raketten met vloeibare brandstof was alleen een vloeibare lancering mogelijk. Deze raketten hebben een speciale adapter die ze verbindt met het lanceerplatform. Wanneer tanks onder druk komen te staan, zou de silo gevuld zijn met water. De motor zou starten nadat de druk weer stabiel is en de raket de silo zou verlaten.

   Deze technologie produceerde typische ruis die kon worden gedetecteerd door de onderzeeërdetectoren van de vijand. Het voorspellen van een droog lanceermoment is onmogelijk omdat alles onmiddellijk gebeurt.

   Ten tweede is bulava’s versnellende sectie, waarbij de raket het meest kwetsbaar is, veel korter.

   Ten derde en ten vierde hebben de Amerikanen geen voordelen bij het overwinnen van raketverdediging, en Trident 2 is twee keer zo zwaar.

   Ten slotte zijn de kernkoppen van de Russische raket wendbaar. Als klap op de vuurpijl zijn ze uitgerust met geheime stealth-tools. Dit alles maakt het praktisch onmogelijk om Bulava-raketten neer te schieten.

   Russische nucleaire onderzeeërs al in serieproductie
   Het is belangrijk om hier op te merken dat Rusland de nucleaire onderzeeër van dit project al in serieproductie heeft gelanceerd. Het vlaggenschip van de serie, de Prince Vladimir sub, kwam 18 maanden geleden, in juni 2020, in dienst. Voorlopig heeft Rusland vijf Borei-A-onderzeeërs gebouwd, terwijl vijf andere, waaronder de Generalissimo Suvorov, die net is gelanceerd, in aanbouw zijn. De Dmitry Donskoy en de Prince Potemkin zijn al op de voorraden; de keizer Alexander III en de prins Pozharsky onderzeeërs zullen volgen.

   Borei-A is het belangrijkste type Russische nucleaire kruiser, althans tot het midden van de 21e eeuw. Deze onderzeeërs zullen letterlijk overal militaire dienst verrichten – in de Atlantische, Arctische en Stille Oceaan.

   Hoe zit het met de VS?
   De Verenigde Staten besloten om iets vergelijkbaars met Russische Borei-onderzeeërs te creëren om 14 verouderde Ohio-klasse onderzeeërs te vervangen. De productie is echter nog niet gestart. Het gaat om Columbia-projectonderzeeërs die vergelijkbare verhoudingen hebben in lengte, breedte en hoogte met Russische onderzeeërs, zij het 14 keer duurder.

   In totaal ontvangt de Amerikaanse marine 12 Columbia-klasse strategische onderzeeërs met 12 nieuwe D5 Trident 2 raketten aan boord van elke onderzeeër.

   Tot op heden zijn de onderzeebootvloten van Rusland en de VS vergelijkbaar in grootte – ongeveer 70 onderzeeërs elk, maar Rusland loopt op dit moment zeker ver voor op de Verenigde Staten.

   Washington is zich terdege bewust van deze kloof. De VS heeft het tempo van de productie van bestaande modellen, zoals de Virginia-klasse onderzeeërs, verhoogd. Sinds 2011 zijn Amerikaanse scheepswerven de klok rond actief.

   Het lijkt erop dat redacteuren van de Chinese publicatie NetEase gelijk hadden, toen ze zeiden dat de lancering van de Borei-A Generalissimo Suvorov-onderzeeër de Verenigde Staten zou weghouden van het ensceneren van militaire provocaties tegen Rusland.

 1. Rusland gaat de oorlog niet verliezen op korte termijn en naar ik verwacht, ook niet op langere termijn. Als het westen niet stom genoeg is om mee te gaan doen, is het snel over. De westerse politici hebben maar een opdracht: maak vrede! Wapen zendingen komen zonder uitzondering in de verkeerde handen en/ of vergoten leed. Capituleren en deal maken is het enige humane!

 2. we zullen snel zien wat de toekomst brengt.
  dat hangt vooral af van de plannen die rusland heeft nadat de nazi’s uit de staalfabriek gehaald zijn.
  of wat de plannen van het westen zijn…

 3. Het is serieus walgelijk wat daar gebeurt door de Nazi’s.

  Blank of niet… ze pakken JUIST blanke mensen en binden ze ook nog eens vast aan een paal op straat, naakt !!! WTFF (zie deze Twitter pagina/ en scroll rustig maar aan, naar beneden op zijn pagina): https://twitter.com/realGonzaloLira?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1512783497605361665%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fone-less-traitor-zelensky-oversees-campaign-assassination-kidnapping-torture-political-opposition%2F5777966).

  De beste man van dit Twitter account zegt ook nog eens:

  You want to learn the truth about the Zelensky regime? Google these names:

  Vlodymyr Struk
  Denis Kireev
  Mikhail & Aleksander Kononovich
  Nestor Shufrych
  Yan Taksyur
  Dmitri Djangirov
  Elena Berezhnaya

  If you haven’t heard from me in 12 hours or more, put my name on this list.

  GL
  —————————————————————————–

  U wilt de waarheid over het Zelensky-regime leren?

  Google deze namen: Vlodymyr Struk Denis Kireev Mikhail & Aleksander Kononovich Nestor Shufrych Yan Taksyur Dmitri Djangirov Elena Berezhnaya

  Als je al 12 uur of langer niets van me hebt gehoord, zet dan mijn naam op deze lijst.

  GL

 4. Patrick Lancaster is een video- en fotojournalist die voornamelijk verslag doet van de oorlog in Oekraïne en de oorlog tussen Armenië en Azerbeidzjan in Nagorno-Karabach.
  Hij zorgt voor informatie uit eerste hand.

  Patrick is een volledig onafhankelijke en gecrowdfunde journalist, en omdat Youtube zijn kanaal volledig heeft gedemonetiseerd, vertrouwt hij op zijn kijkers om zijn werk te financieren en hem te helpen de wereld te laten zien wat er echt gebeurt in de oorlog in Armenië en Azerbeidzjan.

  Mensen kunnen uiteraard ook doneren via https://plnewstoday.onfastspring.com/Altmedia

  Maar het gaat om DEZE VIDEO ;

  https://www.youtube.com/watch?v=-2qiqpMN6dM

  >>>>>DEEL DEZE VIDEO !<<<<<<<

  Eerst zelf bekijken natuurlijk en oordelen of je wel wilt delen uieraard.

  EN LEES DE REACTIES ONDER DIE VIDEO!

  2 van de 6.805 (!!!) reacties:

  "Mijn oma woonde tijdens de oorlog als Rus in Kiev. Hij moest zijn familie letterlijk naar Duitsland brengen, omdat het veiliger voor hen was om in een Duits gevangenenkamp te zijn dan in Kiev met Bandera op jacht naar Russen. Dit is helaas nooit verdwenen."

  en

  "Dit is gewoon krankzinnig, niet alleen de verschrikkingen van deze 8-jarige oorlog, maar ook het absolute gebrek aan eerlijkheid in de MSM. Als je als onderzoeker voor de BBC had gewerkt en niet op het werk van Patrick was gestuit, zou ik verbaasd zijn, ik zou nog verbaasder zijn om te ontdekken dat iemand in zo'n positie zou denken dat dergelijke inhoud niet relevant was voor de massa … op zijn minst een prime time discussie om het werk te ontleden en te zien hoe het bestand is tegen kritiek. Mijn hoofd doet pijn bij dit alles. We worden allemaal beroofd en gecontroleerd. NAVO, WEF, EU, trilaterale commissie, bildeberg groep, Rothschild, soros, Rockefeller…. zij zijn de poppenspelers."

  MEER VIDEO's MET ECHT NIEUWS zoals op FN en i.p.v. MSM;
  Patrick Lancaster's video's; https://www.youtube.com/c/PatrickLancasterNewsToday/videos

 5. Ooo wat een Ramp
  De Russen hadden maar liefst èèn roeibootje en die hebben ze ook nog eens kwijt geraakt
  Is tot zinken gebracht
  Jah ….. dat betekend
  Die Russen Hah Ha Ha Ha Haaaa
  Hebben Verloren
  Jopie einde oorlog Hè Hè
  Eindelijk Rust
  Kunnen de Amerikanen Nazaten van de Moordenaars dieven en boeven bende Columbus & Cornuiten eindelijk met gerust hart Adem halen Pfff
  Rusland binnen trekken de Burgers aldaar vermoorden en de grondstoffen pikken
  Dat was toch de heele opzet
  Goed uitgekomen
  Geweldig zeg
  Mooi mannn

  Dank U

 6. “Maar Burns kwalificeerde de beoordeling door eraan toe te voegen dat als Rusland wanhopig zou worden, zijn beslissing om kernwapens te gebruiken zou kunnen veranderen.”

  Aldus Burns, hoofd van het grootste misdaadkartel ter wereld – beter bekend als de CIA.

 7. RAW War & UNEDITED: Oekraïense troepen openden het vuur op LPR-posities met artillerie, sluipschuttersvuur en handvuurwapens die de Minsk-akkoorden braken. We waren in de LPR-loopgraven toen intense strijd uitbrak, hier is een onbewerkte video van het punt waarop de LPR-positie waarin we ons bevonden volledig werd gebombardeerd met artillerie. De Oekraïne-oorlog woedt nog steeds. Volledig gedetailleerd OEKRAÏNE OORLOG SPECIAAL VERSLAG op de weg met video vanuit alle hoeken. ABONNEREN NU oekraïne oorlog ongesneden, UNCUT oekraïne oorlog, loopgraven oekraïne oorlog, oekraïne oorlog loopgraven, loopgraven van Donbass, OEKRAÏNE loopgraven oorlog, donbass oorlog youtube, oekraïne donbass oorlog, oorlog in Oekraïne 2016, Oekraïne oorlog 2016, oorlog oekraïne 2016, in de loopgraven, oekraïne oorlog, oorlog oekraïne, oorlog oekraïne, oorlog oekraïne youtube, oekraïne oorlog youtube, oorlog in donbass, oekraïense oorlog, oorlog in Oekraïne, oorlog in Oekraïne, donbass oorlog, yt: cc = op, oorlog oekraïne vandaag, Oekraïne, Rusland, Oekraïne nieuws, oorlog Oekraïne vs Rusland, oorlog Oekraïne Rusland

  Enkele van de totaal >>7,056<< reacties;

  "Het grootste deel van de westerse bevolking weet niet eens van de donbass-strijd en vervolgingen voorafgaand aan de "Russische invasie" van de laatste tijd. Deze man was toen al aan het filmen."

  "Steeds meer mensen in het westen worden zich bewust van waar dit echt over gaat. Bedankt voor het tonen!"

  "Het is bijna onmogelijk om de waarheid te vinden. Zovelen geloven wat ze op televisie zien. Doorsturen naar zoveel als ik kan. Bedankt Patrick…".

  "This is quite possibly one of the best pieces of war footage ever recorded in history".

  "👏 Ongelooflijk inzicht. Dit is wat je ECHTE journalistiek noemt."

  "Ik moet de stoïcijnsheid en geest van die LPR-jongens in de loopgraven bewonderen met jullie daar. Ze lachen en ze glimlachen terwijl schelpen zo dichtbij raken. Ik dacht eerst aan hoe smal die loopgraven zijn in vergelijking met de gerestaureerde WO1-loopgraven die ze in Frankrijk en België hebben, maar toen realiseerde ik me dat dergelijke smalle loopgraven veel meer bescherming bieden dan de brede loopgraven, omdat het een stuk moeilijker is om een afgevuurde granaat in een smalle loopgraaf te laten landen. Ik bewonder ook je stoïcijnsheid en geest, ondanks de angst toen die granaten dichtbij insloegen. Als ik samen met anderen in een loopgraaf zou moeten vechten, zou ik blij zijn om naast die LPR-jongens te vechten."

  "good luck lads , uit Ierland 🇮🇪 , we hebben niet allemaal de propaganda gekocht.!"

  "Oh mijn God dit is angstaanjagend! Heel dappere mannen, het is echt ongelooflijk om te zien hoe ze elkaars geest omhoog houden. Blijf veilig! Zegen de mensen van Donbas."

  "Als West en VS dit nog steeds een propaganda noemen en het feit dat Patrick hier vanaf het begin is geweest volledig negeren, dan hebben we geen vertrouwen meer in de mensheid."

  Allemaal reacties op déze video: https://www.youtube.com/watch?v=DAo7go-4l0g.

  Patrick heeft 429K abonnees.

  Hoe dan ook, het geeft toch hoop te zien dat er duizenden mensen maar liefst op 1 kanaal alleen al, wakker zijn!!! En ZOVEEL mensen reageren!!!!!

  Als je kijkt naar sommige mensen / vloggers, die miljoenen volgers hebben, waarvan maar 500 reacties plaatst.. vind ik dit toch wel hoopgevend(er) !! SWS hoopgevender dan commerciële MSM vloggers natuurlijk!!

 8. De Russische Federatie heeft met succes een testlancering van de Sarmat ballistische raket uitgevoerd

  20 april 2022, 17:33
  8768

  Rusland heeft met succes een testlancering uitgevoerd van een nieuwe Sarmat intercontinentale ballistische raket. Dit werd gemeld in het ministerie van Defensie van Rusland op 20 april.

  De lancering vond plaats om 15:12 uur Moskouse tijd vanaf het Plesetsk kosmodroom in de regio Archangelsk vanaf een silowerper. Volgens vertegenwoordigers van de afdeling zijn de taken die voor de start waren ingesteld, volledig voltooid.

  Deze lancering was de eerste in een reeks staatstests, na de voltooiing waarvan de Sarmat in dienst zal treden bij de Strategic Missile Forces. Het leidende raketregiment in de Oezbeekse raketcompound in het Krasnojarsk-gebied wordt al voorbereid op herbewapening met een nieuw raketsysteem.

  “Sarmat” vliegt naar de taiga: de nieuwste raket bereidt een testbasis voor
  De bouw van een proeftuin voor het strategische complex RS-28 is begonnen
  “De ontwerpkenmerken in alle stadia van de vlucht zijn bevestigd. Trainingsgevechtseenheden arriveerden in een bepaald gebied op het Kura-oefenterrein op het schiereiland Kamtsjatka. Vluchttests van een veelbelovende zware raket met een gesplitste kernkop maakten het mogelijk om de juistheid van het circuitontwerp en de technische oplossingen te beoordelen die zijn vastgelegd in de creatie van het Sarmat-raketsysteem, zei de persdienst van het ministerie van Defensie van de Russische Federatie.

  “Sarmat” is een product van uitsluitend Russische industriële samenwerking. Vanwege de energiemassa-eigenschappen van de raket is het bereik van de gevechtsuitrusting fundamenteel uitgebreid, zowel in termen van het aantal kernkoppen als typen, inclusief glijdende hypersonische eenheden, “voegde het ministerie eraan toe.

  Vanwege zijn kenmerken is de Sarmat-raket in staat om alle bestaande en toekomstige raketafweersystemen te overwinnen, omdat het het wapen is met ’s werelds langste doelbereik.

  Daarna merkte de Russische president Vladimir Poetin op dat er geen analogen van Sarmat zijn. Dit strategische raketsysteem met een intercontinentale ballistische raket is in staat om alle moderne middelen van raketverdediging te overwinnen.

  Volgens het staatshoofd is dit complex een uniek wapen dat het gevechtspotentieel van de strijdkrachten van de Russische Federatie zal versterken en op betrouwbare wijze de veiligheid van Rusland tegen externe bedreigingen zal waarborgen.

  Op 2 september noemde het hoofd van het staatsbedrijf Roscosmos, Dmitry Rogozin, de Sarmat intercontinentale raket de toekomstige basis van het Russische nucleaire schild voor 30-40 jaar.

  Op 29 augustus zei de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu dat het bereik, de snelheid en de nauwkeurigheid van Russische hypersonische wapens kunnen worden vergroot. Volgens hem is een van de belangrijkste kwesties op dit moment de aanpassing van dragers aan nieuwe soorten wapens.

  Op 10 augustus suggereerde de Oekraïense militaire expert Oleg Zhdanov dat het Sarmat-raketsysteem dat door Rusland wordt voorbereid, geen analogen in de wereld zal hebben. Hij merkte op dat geen enkel luchtverdedigingssysteem in staat zal zijn om deze raket te onderscheppen.

  De Sarmat ICBM (het RS-28 strategisch complex) werd ontwikkeld in het Makeyev State Missile Center. Volgens experts kan Sarmat een gespleten kernkop met een gewicht tot 10 ton overal ter wereld leveren via zowel de Noord- als de Zuidpool. De raket kan kernkoppen afleveren langs trajecten die hun vernietiging aanzienlijk bemoeilijken, zelfs door raketafweersystemen te beloven.

 9. De krant, die natuurlijk niet anders kan dan de gebeurtenissen in de Oekraïense stad Bucha veroordelen, publiceerde een foto van Anastasia Vlasova / Getty Images met het bijschrift “Begrafenismedewerkers brengen lichamen naar een mortuarium in Bucha op 18 april 2022, terwijl de Russische invasie van Oekraïne voortduurt.”

  Volgens de informatie van Oekraïense zijde werden de mensen, van wie de lichamen in Bucha werden gevonden, echter “gedood door de Russische troepen” uiterlijk op 30 maart, toen de Russische troepen de stad verlieten. BBC en Sky News waren de eersten die de ontdekking van de lichamen op 1 april meldden.

  France Press deed hetzelfde op 2 april.

  Op 3 april waren journalisten van ’s werelds toonaangevende persbureaus al ter plaatse om het nieuws over de “Russische gruweldaden” te verspreiden (Wikipedia, die nog niet is verboden in Rusland, verstrekte een rapport over het onderwerp in de Russische taal, met de hulp van Oekraïense redacteuren.)

  Het verhaal evolueert vervolgens naar iets dat duidelijk de ware houding van de Oekraïense autoriteiten in het algemeen en Vladimir Zelensky in het bijzonder laat zien ten opzichte van de dode lichamen van de mensen die waren “gevonden” nadat de Russische troepen zich hadden teruggetrokken uit de Oekraïense stad in de regio Kiev.

  Op 9 april (anderhalve week na de vermeende moord op de burgers in Bucha) bracht de Oostenrijkse bondskanselier Karl Nehammer een bezoek aan Oekraïne. De kanselier ging naar Bucha om het echte plaatje met eigen ogen te bekijken. De lijken lagen er nog.

  Nehammer liep als zeer beschaafd Europeaan in paniek tussen de lijken. Om de een of andere reden vroeg hij Zelensky niet eens waarom hij ze niet ging begraven.

  De Oekraïners waren niet eens van plan om ze te begraven, omdat de lijken in de straten van Bucha een toeristische attractie werden voor buitenlanders, een andere winstgevende business. De lichamen van de doden waren aan het ontbinden en rotten, maar ze hielden de lichamen daar om ze aan buitenlandse toeristen te tonen.

  Uiteindelijk, op 18 april, bijna drie weken nadat ze in Bucha waren beland, begonnen ze de lichamen naar het mortuarium te verplaatsen, wat bleek uit foto’s van Anastasia Vlasova / Getty Images.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in