NASA / Wikimedia (Public Domain)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal veel moeite hebben om haar zogenaamde Pandemieverdrag voor Ziekte X aangenomen en geaccepteerd te krijgen in de Verenigde Staten, vooral als afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) en haar bondgenoten in het Congres er iets over te zeggen hebben, schrijft Ethan Huff.

In een recente tweet schreef Rep. Greene ondubbelzinnig dat haar stem op het Pandemisch Verdrag voor Ziekte X “een harde NEE” zal zijn.

“En als we toch bezig zijn,” ging Greene verder, “waarom vertellen we al die andere freaks dan niet om te stoppen met het sproeien van dingen in onze lucht, te stoppen met knoeien met ons voedsel en te stoppen met het maken van monsterlijke bio-wapenvirussen die iedereen zullen vermoorden.”

Dat “dingen in onze lucht sproeien” gedeelte verwijst natuurlijk naar chemtrail, ook bekend als geo-engineering, een operatie om klimaatverandering tegen te gaan waarvan de verantwoordelijke globalisten zeggen dat het de planeet zal “afkoelen” en zal voorkomen dat het “opwarmt” of zelfs smelt.

De voorgestelde IHR-amendementen van het Biden-regime zouden de VS tot slaaf maken van de WHO

Als lid van de Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic, verscheen Rep. Greene onlangs op een hoorzitting, getiteld “Hervorming van de WHO: Het waarborgen van wereldwijde gezondheidsveiligheid en verantwoording”. Daar onderzochten zij en andere congresleden de effectiviteit en legitimiteit van de WHO op basis van haar reactie op de COVID-19 “pandemie.”

Tijdens de hoorzitting verwoordde Rep. Greene veel van de grootste zorgen van de Amerikanen over de door het Biden-regime voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), een wettelijk bindende overeenkomst die alle aangesloten landen verplicht om grondig toezicht te houden op potentiële internationale gezondheidsbedreigingen.

  NIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dodelijk is voor dieren en wildleven

“De Internationale Gezondheidsregeling, de IHR, is een verdrag van de WHO dat bedoeld is om een nieuw tijdperk van wereldwijde volksgezondheid in te luiden, waarbij alle lidstaten moeten samenwerken om de wereld veiliger te maken,” verklaarde Rep. Greene.

“Tijdens een vergadering in oktober 2023 kreeg de werkgroep die de amendementen opstelde voor de 77e Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024 te horen dat ze hun document niet voor de vergadering hoeven te produceren.”

Rep. Greene waarschuwde verder voor de gevaren van sommige amendementen op de IHR die het Biden-regime voorstelt, waaronder amendementen die de directeur-generaal van de WHO, in dit geval Tedros Adhanom Ghebreyesus, in staat zouden stellen om noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid af te kondigen zonder enige inbreng van het Congres.

Verder zouden de door het Biden-regime voorgestelde amendementen op de IGR de WHO-directeur-generaal toestaan om “te handelen op basis van informatie in het publieke domein zonder verificatie van de lidstaten” en om “een nalevingscommissie op te richten om hun regels af te dwingen.”

“Ik kan u verzekeren dat het Amerikaanse volk niet wil dat de WHO regels oplegt met betrekking tot hun eigen persoonlijke beslissingen over hun gezondheid,” voegde afgevaardigde Greene eraan toe.

Als bepaalde voorgestelde amendementen worden aangenomen, zijn soevereine naties zoals de Verenigde Staten verplicht om zich aan het verdrag te houden, zelfs als dit in strijd is met de grondwet.

“De regering Biden leidde de aanval voor amendementen op de IGR, inclusief een nieuwe nalevingscommissie,” waarschuwde Rep. “De ontwikkeling naar een wereldwijde veiligheidsstaat op het gebied van gezondheid is afhankelijk van surveillance, die gebaseerd is op gegevens.”

  Vijf 'samenzweringstheorieën' die in 2021 werden bewaarheid

“Herinner je je China? Dat is wat ze met hun burgers deden en nog steeds doen. Het verdrag en de IGR vragen om meer uitwisseling van persoonlijke gezondheidsgegevens in naam van veiligheid en uitbraakpreventie. Dat is een inbreuk op de privacy van het Amerikaanse volk.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaPo: VS veranderen strategie inzake Oekraïne
Volgend artikelEU dreigt Hongarije het zwijgen op te leggen als het nee zegt tegen 60 miljard euro voor de oorlogskas van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Het is niet meer normaal, ze doen het 24/7. En nog absurder, de meeste mensen zien het niet. Hun ego censureert het gewoon en maakt allerlei ingewikkelde verhalen om te ontkennen wat je gewoon boven je hoofd in de lucht kan zien. Ze vliegen met honderden vliegtuigen of in slimme patronen, maar ALS er even, HEEL EVEN, blauwe lucht wordt toegestaan, dan zie je na korte tijd overal weer korte en lange strepen. Ze rotzooien er op los. Als we dit overleven zullen we spreken van biologische bombardementen!!!

  • Veel mensen zien het wel maar zijn onder de veronderstelling dat ze in de minderheid zijn. Dat is niet zo. Sowieso zo’n 30% ziet het gewoon en een andere 30% is blind maar die overige 40% die weten ook wel dat het niet deugt maar komen er niet voor uit.

  • Ik denk dat er een aantal dingen spelen. Ten eerste is het in Europa veel zichtbaarder dan in de VS, Europa is kleiner en veel dichter bevolkt. Hier in de VS, in de meer afgelegen gebieden zal het ook best voorkomen, maar in veel mindere mate.
   Ten tweede heb je nu al zeker een generatie die nauwelijks weet hoe het eruit ziet zonder constant vliegtuigen in de lucht te hebben. Als je opgroeit met het idee dat dat normaal is dan vraag je er ook niet naar.
   Het is pas ten derde dat mensen er niet over na willen denken uit de angst voor wappie of erger te worden uitgemaakt. En vergeet niet dat er steeds meer mensen in het zogenaamde ‘rijke westen’ zijn die nauwelijks de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Als je je iedere dag zorgen moet maken over of je de rekeningen kunt betalen, of je moet kiezen tussen eten en verwarming dan worden zaken als chemtrails naar de achtergrond gedrukt.

 2. vandaag een mooie dag, 6 a 7 vliegtuigen constant sporen trekken in de lucht, morgen zal het wel weer bewolkt zijn, ik ben er klaar mee.

 3. Usaf debielen, maken me dagelijks woest die klootzakken. Elke fucking dag weer die grafstenen en mensen maar dom kijken als ik ze er op wijs, maken me uit voor gek .. ik ben er klaar mee kneuzen, ziende blind en horende doof.. ontdek het zelf maar

 4. Zuidwest kust van FR ook dagenlang volgesproeid. Maar het gaat niet om “gif sproeien om mensen te doden.” Het heeft te maken met het slopen van het firmament. De zgn chemtrails maken wolken en dekken zo de schade. Kijk nou maar eens goed naar de lucht elke dag, dan zie je vaak rimpelvelden. Dat komt door de emf die gebruikt wordt. De ultrasound. Maar het grote skelet in de kast is de ruimtevaart en “ze” willen niet dat jij daar achter komt. Ze hebben liever dat jij gelooft dat het om gif sproeien gaat dan dat jij er achter komt dat ons hemelgewelf systematisch gesloopt wordt. Al sinds 2006 wordt het gebombardeerd. Geloof mij maar niet.

  • Wat het ook is, het is erg naar dat de zon verduisterd wordt, vind ik. De zon schijnen we nodig te hebben voor de aanmaak van vitamine D, dus daarom is het al vervelend dat het vliegen niet verboden wordt wegens die enorme overlast.

   Los van dat viel het mij op dat voordat er een crisis met ‘corona’ uitbrak de lucht dagenlang en wekenlang vreselijk verduisterd werd door vliegverkeer. Het kan toeval zijn, maar toch. Er hoeft geen verband te zijn, maar ikzelf had eens een ernstig vitamine D gebrek, en ik kan zeggen dat je daar behoorlijk beroerd van wordt. Lopen ging niet meer bijna bijvoorbeeld, alhoewel ik normaal een erg goede gezondheid heb.

  • @ Immortal…ik geloof je en zie het ook. Jij zegt rimpels, en ik zie ook dat er een frequentie door de hoge lucht buldert.

   Het is echt te bizar dat niemand een stok tussen de spaken van dit “plan” gooit.

   Ze kunnen nog zoveel “goed nieuws” rond strooien, als ik naar boven kijk weet ik dat het nog lang niet gedaan is en het “plan” nog steeds volgas gaat!

   • Erwin januari 29, 2024 Bij 09:18
    Yep. Ik zeg het nu al jaren. Ik volg het al sinds het moment dat Sen. Kay Bailey Hutchison het groene licht gaf voor de activiteiten, 2006 of zo was dat. Iedereen kan het zien. Straks krijgen we het verhaaltje dat de zon deze frequenties door het luchtruim stuurt. Of de aliens doen het. Het is nooit de mens die de ellende veroorzaakt – altijd de zon, of de alien, of de solar flare, of de demoon, etc etc. Zelfs Taylor-Greene weet niet wat er aan de hand is. Hier in NL maken ze er kennelijk ook haast mee, met dat ruimteprogramma. Als mensen nog steeds niet begrijpen dat je niet door die plasmalagen kan, met bemande vliegtuigjes, dan houdt het op. Alles draait om frequenties tegenwoordig, electromagnetische frequenties, omdat je daarmee de materie kan veranderen. Dus daarmee kan je ook het hemelgewelf veranderen om er door heen te gaan. HAARP.

 5. Zaterdagnacht lang laag overvliegend vliegtuig, niet gezien, maar nadrukkelijk gehoord. Laat vanavond ook maar korter en minder hard.
  Als ik dat hoor heb ik altijd iets in mijn achterhoofd van: gaat er iets gebeuren? Daarna weer rustig, vandaag nog niet dus.

  Wel 3x vandaag de sirene van de ziekenauto gehoord.
  Benieuwd wat er is gebeurd in de omgeving. Zullen we misschien lezen/horen, misschien ook niet.

  • Die zwaar langzaam systematisch laag overvliegende vliegtuigen, vooral ’s nachts ook hier in Fr angstwekkend vaak.
   1x overdag gezien. Dat lompe toestel scheerde naast ons over de boomtoppen en maakte een draai in dal voor ons. Paar uur later in die bocht een grijze samenklontering van donkergrijze….deeltjes bij een wolkenloze mooie dag.

 6. Don’t look up…..Vandaag weer heerlijke fake bewolking, milky substantie…Ze sproeien nu zelfs overdag…10 tallen…Even aanvullen zeker.

 7. Vanochtend nog lekkere blauwe lucht nu naar de middag helemaal vol met een waken aan lichte bewolking veroorzaakt door zeer veel chemtrails…

  Ik zie het al jaren erger me er dood aan heb zelfs samen met iemand anders op petitie.nl een handtekeningactie gevoerd tegen kenttrails met meer dan 100.000 handtekeningen maar je krijgt de massa toch niet wakker, te druk met overleven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in