Afbeelding via Infowars

Sinds de uitrol van de experimentele Covid-19 injecties worden trouwe Frontnieuws lezers opgejaagd door vaccinfanatici omdat zij zich niet hebben en willen laten injecteren met de twijfelachtige genetisch gemodificeerde mNRA- of adenovirus-injecties en beweren dat wij allemaal “anti-wetenschappelijk” zijn. Oh, maar de rollen zijn omgedraaid. Nu onthult de wetenschap dat de Covid-19 vaccins gevaarlijk zijn, op geen enkele manier veilig, en zelfs niet effectief.

Over de hele wereld sterven mensen aan de Covid-19 mRNA-gemodificeerde vaccinaties, en binnenkort zullen er zelfs meer doden zijn door de giftige injecties dan door de Covid-griep zelf. Ook de Covid-mondkapjes zijn waardeloos gebleken, en veroorzaken zelfs fysieke, psychologische en sociale schade. Dus, jullie vaccinfanatici, zijn jullie voor de wetenschap of tegen de wetenschap?

Laten we eens een kijkje nemen en zien hoeveel hypocrieten er werkelijk zijn, want al deze pro-wetenschappelijke, pro-vaccin radicalen en apologeten zijn onderdeel geworden van ’s werelds grootste medische experiment, dat een genocidale golf van chemisch geweld blijkt te zijn die wordt uitgevoerd via ‘vaccins’.

Alle pro-vaccin fanaten juichen over hun eigen ondergang

Covid-19 heimelijk onderzoek wordt gedaan terwijl alle mRNA-gevaccineerde “staatspatiënten” binnenkort kunnen lijden aan de meest enge ziektes.

Geen enkele vaccin-ijveraar kent de wetenschap achter mRNA omdat ze niet weten waar ze moeten zoeken om erachter te komen, zelfs als ze dat zouden willen. Hun zoekmachines en smart device-software zijn ontwikkeld door dezelfde controlefreaks die de productie van de gen-muterende vaccins financieren. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd is om te zien hoeveel honderden miljoenen van deze “pro-wetenschappelijke” idioten zich zullen laten injecteren met de hele reeks immuun-vernietigende injecties.

  Covid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijd

Met andere woorden, de gevaccineerde mensen ZIJN het onderzoeksexperiment. Zij zijn het wetenschappelijk experiment in een sluipende genocide waarvan de Coronagriep de schuld zal krijgen. De mainstream media liggen in bed met de farmaceutische industrie, dus de slachtoffers van de smerige biologische en chemische vaccinatieoorlog zullen nooit weten wat hen overkomt. Ze zijn zo verleid om “pro-wetenschap” te zijn, dat ze nu “pro” zijn van hun eigen mRNA-geprogrammeerde dood in naam van wetenschap.

De medische tirannie gaat nog steeds onverminderd door, ze worden geïnfecteerd met gemuteerde genen die “proteïne” prionen kunnen produceren die leiden tot dementie, bloedstolsels, verlammingen, of beroertes, om een kleine greep uit Frankenstein’s doos van Pandora te doen. Mensen, de vaccins ZIJN de pandemie, snappen jullie het niet? Er is geen weg meer terug als je je vrijwillig opgeeft voor het experiment, zeker niet nadat je de hele serie hebt gekregen. Kijk ook uit naar de “booster shots”, met nieuwe dodelijke stammen van verwrongen en meer virulente Covid-19 ziekteverwerkers, en vergeet niet dat de gevaccineerden de ziekte waarmee ze zijn ingeënt, kunnen afwerpen naar de ongevaccineerden.

Zoals de ‘pro-wetenschap’ gevaccineerde schapen altijd tegen elkaar zeggen: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”. Nou, wij zeggen, veel plezier in dat krankzinnige schuitje, want WIJ zitten niet met jullie in dat schuitje. Dat schuitje gaat ten onder als de Titanic.

Wees geen proefkonijn in dit kwaadaardige marxistische medische experiment. Zeg gewoon nee tegen die smerige ‘vaccins’ (allemaal).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Vorig artikelIs het 5G netwerk verbonden met de Covid-19 pandemie?
Volgend artikelStudie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Vorige week kreeg ik nog naar m’n hoofd geslingerd door een zeer bange, maar al 2x mRNA geinjecteerde oude man dat ik als mRNA ”vaccin” scepticus de oorzaak ben dat we nog langer in lockdown blijven. Tja, dan loop ik maar gewoon weg.

    • Ik ben dat al voor. Ik vertel mensen dat ik autoimmuumziekte te danken heb aan vaccinatie schade en ik dus geen enkel vaccin meer durf te nemen daar ze mij bij de vaccinaties tegen mij hadden gelogen (toen had je nog geen internet om aan info te komen) dat het veilig was. IK ben nu achter dat die uitspraak werkelijk nergens opgebaseerd is dat er geen veiligheids onderzoek was gedaan. En dit vaccin die mijn dna aapast zodat ik die spike proteine ga maken dat op die sars-cov 2 zou moeten lijken loop destemeer het riscico dat ik nog verdere autoimmuumreacties ga krijgen en dat wordt mijn dood. Ik vertel er wel bij dat ik nog meer vraagtekens heb daar ik documenten heb van de Amerikaanse CDC maar ook vooraanstaande onderzoeks instituties uit Canada, New Zeeland, Australie, UK Denenmaken dat het virus niet eens is geisoleerd. Dus als je niet eens weet uit welk genoom dat zogenaamde virus is kan je ook geen mutaties meten laat staan een vaccin tegen maken. Sorry maar daar trap ik helamaal niet in. En dan gaan we ook even de patenten die hebben eigenaren. Op het moment dat jouw Dna iets maakt in jouw lichaam wat gepatenteerd is betekend dat je eigenaren hebt. Sorry maar ik duild geen eigenaren ben tegen slavernij dus dan kan dat vaccin ook niet nemen. Dus vraag mij niet als slaaf te gaan functioneren voor een virus die NIET is geisoleerd met een kans van bijna 100^% dat ik voor jouw scheinveiligheid ook nog sterf agv de bijwerkingen. Dus nee ik offer mijn leven niet op voor jouw hypocritie.

  2. Dat geld ook voor mij ik neem liever dagelijks mijn vitamines en mineralen in dan dat ik zelfs 1 keer dat dodelijke gif inmij laat spuiten en dat geldt ook voor mijn vrouw. Ik weet ondertussen alles wat er gaande is en laat me niet gek maken door de MSM en de verotte politiek op een paar goede na die voor het volk opkomen. Ook de wetenschap is deels verrot want dit is geen wetenschap wat er gedaan wordt maar alles wordt door aannames en modellen bepaaldt. Alleen die echt onderzoek doen zijn nog te vertrouwen de rest is helemaal verrot en horen inhet gevang even als Klaus Zwab en zijn Europese en Amerikaanse vriendjes. De hele Davos kliek dus.

  3. Ja het wordt tijd dat de angstige schapen gaan inzien dat ze met de dood in de schoenen lopen er is geen weg meer terug jullie hebben je dood vonnis getekend en nu hopen wij wappies dat jullie snel verdwijnen van deze planeet voor dat jullie ons allemaal met het in gespoten gift ons gaan besmetten jullie hebben willens en weten je dood zelf ondertekend het lachen zal jullie nog ontgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in