Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten

7
© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

In een schokkend nieuw rapport over de Covid-19 vaccins is ontdekt dat het Pfizer Covid-19 vaccin mogelijk gezondheidseffecten op lange termijn heeft die niet eerder bekend zijn gemaakt, waaronder “ALS, Alzheimer, en andere neurologische degeneratieve ziekten”. Uit het document, dat is gepubliceerd in het tijdschrift Microbiology & Infectious Diseases, blijkt dat de Pfizer-injectie kan leiden tot prionziekten.

“De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV-2 vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstesten op lange termijn”, verklaart het rapport. “In dit document werd het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om prion-gebaseerde ziekten te induceren bij de ontvangers van het vaccin”. Prionziekten zijn volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC een vorm van neurodegeneratieve ziekten, wat betekent dat het Pfizer-vaccin mogelijk schade en negatieve gezondheidseffecten op de lange termijn kan veroorzaken met betrekking tot de hersenen, bericht Nationalfile.com.

Dit is vooral verontrustend omdat het Pfizer-vaccin een mRNA-vaccin is, een niet getest type vaccin dat nieuwe eiwitten aanmaakt en daadwerkelijk kan integreren in het menselijk genoom, volgens een rapport van de National Library of Medicine. Met andere woorden, degeneratieve hersenaandoeningen kunnen op elk moment in je leven verschijnen nadat je het vaccin hebt ontvangen.

“De RNA-sequentie van het vaccin en de interactie tussen het spike-eiwit en het doelwit werden geanalyseerd op het potentieel om de intracellulaire RNA-bindende proteïnen TAR DNA bindend proteïne (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) om te zetten in hun pathologische prionconformaties”, verklaart het rapport. TDP-43 is een eiwit waarvan bekend is dat het dementie, ALS en zelfs de ziekte van Alzheimer veroorzaakt, volgens Alzpedia. Evenzo is van het FUS-eiwit bekend dat het ALS en erfelijke essentiële tremoren veroorzaakt, volgens de Human Genome Database.

  Miljoenen doden: Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor vaccinramp

Het experiment dat voor het rapport werd gedaan, was om te bepalen of deze twee schadelijke eiwitten zich al dan niet in ons DNA nestelen, zoals een mRNA-vaccin naar verwachting zal doen. Het rapport stelt vast dat “het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen aanzetten zich te vouwen tot hun pathologische prionbevestigingen”, wat betekent dat beide eiwitten het potentieel hebben om zich in ons DNA in te nestelen en schadelijke neurologische ziekten te veroorzaken.

De samenvatting van het rapport concludeert dat “de bijgevoegde bevinding en bijkomende potentiële risico’s de auteur doen geloven dat de reglementaire goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?

Vorig artikelStop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoek
Volgend artikelAstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Anti-vaxers en complotdenkers hebben recht op hun mening. De wetenschappelijke waarde van jullie krantje is op z’n minst bedenkelijk te noemen. Mochten er gediplomeerde journalisten meewerken aan dit krantje dan moeten ze het hoofdstuk beroepsernst en deontologie nog eens doornemen.

  • Altijd aankomen met dezelfde domme opmerkingen. Herhalen dat wat ze lezen niet waar is.
   Maar met enig bewijs dat ze ook echt gelijk hebben komen ze niet.
   Verder dan hugo de jonge of het rivm na kletsen komen ze niet.
   En altijd dezelfde nogal domme mening dat iedereen dan maar meteen een anti vaxer zou zijn.
   Ik ben niet tegen ieder vaccin, maar tegen medische experimenten los laten op de bevolking.
   Maar zolang jij maar je prik in je mik heb zitten. Dus waar maak jij je druk om.
   Of ben je er toch niet zo van overtuigd dat je hier wel goed aan doet.
   We spreken mekaar wel weer over een jaar of 1,5. Kijken wie er gelijk had.

   • Tot op heden is iedere voorspelling van al die complot denkers uit gekomen.
    Noem er maar 1 op waarin ze er totaal naast mee zaten.
    Van opsluiiting tot corona paspoorten en lockdown.
    Alles werd glashard ontkent, dat zou allemaal complot denken zijn.
    En inmiddels ligt heel Nederland al ruim een jaar plat zonder oook maar enige toekomst op dat dit ooit gaat verdwijnen.

  • @Loewie, klik je ook de linken in de artikelen aan? Om ze vervolgens eens goed te bekijken? Of is dat te doen bij voorbaat al teveel moeite? Er staat een mooie spreuk – Engelstalig weliswaar – op de homepage van Frontnieuws. Laat deze vooral even op je inwerken !!

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/02/pfizer-studie-ons-vaccin-veroorzaakt-schade-ook-bij-niet-gevaccineerden/ Inclusief PDF PFIZER ter plaatse te vertalen naar NL.

   https://www.frontnieuws.com/3-feiten-waarom-de-school-in-miami-gelijk-kan-hebben-over-het-niet-vaccineren-van-leraren/

 2. Tegen zo een laag risico om er aan te sterven zal ik dit experimentele vaccin nooit of ter nooit nemen.
  Moest het nu ebola zijn dan zou ik niet twijfelen.

  • Ik weiger alleen deze gif prik.
   Ik ben dan ook geen vaccin weigeraar uit principe.
   Maar dit is geen vaccin en ook nog eens op niks gebaseerd.
   Dat is een grove fout die de voorstander keer op keer maken.

 3. als er ebola zou heersen, verplaatsten we ons in de openbare ruimte alleen hoogst noodzakelijk, en volledig beschermd, die mondflapjes zijn er alleen voor de show, daar houdt je geen virus mee tegen.
  Waarschijnlijk zou zoiets niet 1,5 jaar geregisseerd worden als deze poppenkast.
  iedereen zou dan terecht angstig zijn en het hypnose/angst programma zou niet hoeven worden uitgerold.
  Corona griep houdt men volkomen onterecht in dezelfde categorie A en iedereen weet dat.
  beter bewijs voor de leugens is er niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in