Is het 5G netwerk verbonden met de Covid-19 pandemie?

11

Er komen nu rapporten naar buiten waaruit blijkt dat sommige van de elektrische onderdelen die in de faciliteiten van de 5G-toren worden gebruikt, gemarkeerd zijn met “COV-19″, wat toevallig bijna identiek is aan COVID-19, de naam die wordt gebruikt voor de infectie die naar verluidt wordt veroorzaakt door het Coronavirus uit China. Het “Patriot Street Fighter” account op Telegram is een van de laatste om videobeelden te delen van de onderdelen, die duidelijk te zien zijn met de COV-19 markering.

Installateurs van 5G-componenten over de hele wereld hebben soortgelijke markeringen gemeld op apparatuur die hun torens ingaat, waaruit blijkt dat het fenomeen vreemd genoeg wijdverspreid is en duidelijk geen toeval is.

Zoals u zich wellicht herinnert van het begin van de plaag, waren er berichten over hoe Wuhan, China, waar het allemaal begon, net zijn 5G-masten had aangezet op bijna hetzelfde moment dat de lokale bevolking ziek begon te worden.

Sommigen werden zo ziek dat ze dood op straat vielen, is ons verteld.

Kort daarna versnelde men de uitrol van 5G in de VS, en een jaar later worden daar veel zieken en stervenden gemeld, naar verluidt door het “virus”.

Wat is hier echt aan de hand? Frontnieuws laat het aan zijn lezers over om te beslissen of er een verband is tussen 5G en de symptomen en ziekte die in verband worden gebracht met het Covid-19 virus.

Bekijk zeker de volgende video van Brighteon.co , die nog een andere component toont van de COV-19 chipset die in 5G-installaties wordt gebruikt.

Vaccins en 5G, niet een of ander spook “virus”, verspreiden ziekte en dood

  Voor het klimaat: Mainstream media promoten "melk" uit kakkerlakkendarmen als nieuw "Supervoedsel"

Het hele afgelopen jaar, terwijl tientallen miljoenen Amerikanen werden opgesloten, waren telecomoperatoren druk bezig 5G-chipsets te installeren in torens in het hele land, ook bij scholen waar opgroeiende kinderen de hele dag in de klas zitten.

Zou het kunnen dat blootstelling aan 5G-straling dezelfde symptomen veroorzaakt die nu worden toegeschreven aan het Covid-19 virus?

Hoe zit het met de Covid-19 injecties? Hebben zij ook symptomen die overeenkomen met die veroorzaakt door blootstelling aan 5G straling?

Misschien zorgen de vaccins en de torens samen voor dezelfde gezondheidsproblemen. Dit alles samen is een recept voor een gezondheidsramp, maar de mainstream media concentreert zich uitsluitend op het “virus”, met af en toe een vermelding van een “zeldzame” bloedstolsel of sterfgeval.

Proberen ons er allemaal van te overtuigen dat alleen het “virus” gevaarlijk is, terwijl alles wat zij als “oplossing” voorstellen volkomen “veilig” zou moeten zijn, inmiddels worden miljoenen mensen wakker en beseffen dat het allemaal een schijnvertoning is.

“Oh mijn God, technocraten, de kat is uit de zak”, schrijft een Brighteon reageerder. “Gerichte frequenties die bepaalde designer ziektes veroorzaken in combinatie met biologische wapens”.

Een ander antwoordt met de aanbeveling dat geïnteresseerden het boek De Onzichtbare Regenboog zouden lezen: Een geschiedenis van elektriciteit en kenmerken door Arthur Firstenberg.

In de afgelopen 220 jaar heeft de samenleving elektriciteit universeel beschouwd als gezond voor de mens en de planeet.

Wetenschapper en journalist Arthur Firstenberg vernietigt dit geloof door het verhaal van elektriciteit te vertellen op een manier die nog nooit eerder is verteld – vanuit een milieu- en ecologisch perspectief – door in detail de effecten te beschrijven die dit fundamentele geloof heeft op ons lichaam en de planeet.

Bronnen en referenties:
RumorMillNews.com
T.me
NaturalNews.com
NaturalNews.com
ChelseaGreen.com

In dit boek schetst Arthur Firstenberg de geschiedenis van de elektriciteit vanaf de eerste experimenten in de achttiende eeuw tot heden, waarbij hij een overtuigend betoog houdt dat veel van de milieuproblemen van onze industrialisatie – hartziekten, diabetes, kanker – en de vernietiging van de natuur nauw verbonden zijn met onze elektrische vervuiling.

Professor TH ontmaskert de zwendel rond elektrische auto’s

Vorig artikelGiftige mondkapjes gemaakt in Chinese schoenenfabriek: lijmen, bindmiddelen, formaldehyde en aniline
Volgend artikelStop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik heb gezocht op een cov-19 chipset.
  Ik ben wel eens met elektronica bezig en over elke chipset kan je wel iets vinden op het internet.
  Schroef maar gewoon iets open, je computer of zo, en zoek maar naar een willekeurig onderdeel daarin of een chipset.
  Overal vind je wel wat over, maar over deze helemaal niets.
  Wel een paar berichten waar dit artikel ook over gaan en berichten dat het een grap is van tv monteur met een oude print uit een tv.
  Ik laat het in het midden of het wel of niet waar is. Alles is tegenwoordig mogelijk.

  • Ik heb ook nog nooit gezien dat een type of naam van een onderdeel er zo overdreven groot op staat.
   Er staat nooit op waar het voor gemaakt of voor bedoeld is.
   Meestal zijn het wat lettertjes en cijfertjes om te weten wat het onderdeel doet.
   Ik noem maar wat, een LM7809 is b.v. een spanningsregelaar die alles op 9v houd bij 1,5A

 2. Wat wel bekend is dat met de nieuwe 5G band het uiterste gevaarlijke 60GHz. frequentie wordt gebruikt. Op deze frequentie gaat het zuurstof molecuul resoneren en daardoor geen verbinding meer aangaat met andere moleculen. Dit is bewust precies zo gepland, omdat het al bekent was uit onderzoeken dat ieder levend wezen dan in ademnood komt en dan de zelfde klachten als de griep gaan uiten. Maar het veroorzaakt ook bloedproppen in de bloed banen, bloedneuzen, oorsuizen, oriëntatie en concentratie problemen. De ene mens is nou eenmaal gevoeliger dan andere. Als mensen met dit soort klachten naar de huisarts gaan, wordt het veel griep genoemd en nu het corona genoemd. En zo worden we op een valselijke manier die gentherapie injecties in gerommeld. Want met die extreem hoge frequenties kun je extreem veel data meer versturen, die nodig is voor iedereen die een PCR test heeft ondergaan c.q. gevaccineerd is om die te monitoren en te lokaliseren. Daarbij is het wel van belang dat die mensen niet te dicht op elkaar staan (daarom hebben we die 1,5m maatregel), omdat anders een persoonswisseling plaats kan vinden, waardoor de exacte locatie vertroebeld.
  Als je alle feiten over het corona pandemie naast elkaar legt, kom je tot conclusie dat echt alles in de puntjes is uitgekristalliseerd van wat er nodig is/was om een wereldwijde pandemie uit te roepen en alle middelen die je daar voor nodig hebt in stelling te brengen, daar je ook je media en de regeringen en medici moet instrueren wat ze wel of niet moeten doen. De perfecte killing methode om een groot deel van de mensheid te kunnen elimineren, uit naam van een jaarlijkse griep.

 3. Heelemaal GOED Qvic ! Ik zei het hier eergisteren ook al !
  En ALLES IS tot in de puntjes uitgekristalliseerd :
  EN DAAR HOORT DE ONTWIKKELING VAN DE SMARTFONE OOK BIJ !!!!! Want die is uiteraard hier bij betrokken ! Maar de arme schapen zien het niet…………Vooral deze generatie, die vanaf ` laten we zeggen ` 2001 / 2003 VERSLAAFD ZIJN GEMAAKT AAN DIE SMARTFONE, en die dus NIET ANDERS WETEN…..zij hebben niet in de gaten dat zij als het ware BEDONDERD zijn en deze TROEP meegezogen worden. Zelfs de benaming SMART is zeer slim gekozen, zodat mensen denken dat het SLIM betekent.
  S = Secret
  M = Millitairy
  A = Armaments in
  R = Residential
  T = Tools
  Betekent vertaald : GEHEIME MILITAIRE WAPENS voor HUISHOUDELIJK GEBRUIK !
  Alles met SMART / Apparaten vallen hier onder.
  Het 5 G netwerk GRIJPT als het ware in, op ALLE SMART – apparaten in je huis
  TV `s , wasmachines, SMART-meters voor je verwarming, enz enz……via het 5 G netwerk
  wordt je elke MILI-SECONDE in de gaten gehouden wat je IN JE EIGEN HUIS wel of niet doet, en hoelaat, waar je bent, en OF je thuis bent, hoeveel personen er zijn, of je aan het douchen bent……Via je SMART-TV wordt je ZELFS gefilmd, afgeluistert, bekeken, beoordeeld en noem het maar op ! Buitenshuis, bijv in winkels, wisten we al dat alles geregistreerd wordt, je koop-gedrag, waar je koopt, wat je koopt, waar je parkeert, waar je rijdt want auto `s worden ook
  getraceerd, was al bekend.
  Is het al iemand opgevallen : DAT alleen al in de laatste voorbije weken ZELFS ( door mij geteld ) 6 x een auto is binnengereden in een huis of winkel, waarbij dan gesproken wordt van
  `dronkenschap ` of `verwarde personen ` ??? Gelooft U het ECHT ? Begint het niet op te vallen ??? …….Auto `s kunnen op afstand bestuurd worden en bovendien was er onlangs op het nieuws
  dat er bij Rotterdam ergens, een tunnel was, waar AANGETOOND auto `s plotseling HARDER of LANGZAMER gingen rijden. was op het Journaal. Dood-eng dit soort zaken !
  Lekker makkelijk, he ? Al die sensoren op je nieuwe auto …..die alleen maar bewijzen, dat men steeds slechter zelf , zal kunnen rijden. Het is toch te gek voor woorden, dat binnenkort niemand van de jongere generatie nog kan INPARKEREN zonder dat er een BELLETJE gaat ???
  Hahahahaha……..tja, het is om je kapot te lachen deze maatschappij ( en om je dood te schamen )……sorry, ik zeg alleen maar mijn mening !

 4. Alleen voor Qvic : Ik heb een belangrijke vraag, want ik probeer het EXACT op een rijtje te krijgen
  van wat jij daar uitlegt !!
  Leg even uit a.u.b in SLOW MOTION…………
  a. je bent geprikt of getest, de mRNA troep gaat reageren naar je Smartfone en die reageert op de 5G
  O F
  b. is het andersom ?

  En nog een vraag : Is er een verschil met een 4 G Smartfone, die zich in een 5G uitrol-regio bevindt O F de allernieuwste 5 G Smartfones, die zich in een 5 G uitrol-regio bevindt ???
  Gaat de werking dan sneller ?
  SPOED Qvic ! Ik wil het EXACT snappen…………….

 5. 50 Herz of 60 Hertz een klein verschil, maar als het klopt wat men hier toeschrijft zou die 10 Herz alles uitmaken, Onzin bangmakerij!! Iedereen is omgeven door 50 Herz straling, thuis.. op straat. Ja er worden krachten uitgeoefend… de was machinemotor loopt op die krachten ook rond, Ga niet naast de wasmachine staan wantttt je wordt ziek!! Onzin opruierij. Het hoort bij de grote bedriegerij “GREAT RESET”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in