Zweedse staatsambtenaren hielden weddenschappen over hoeveel Zweden aan Corona zouden sterven

2

Op de overheidsorganisatie Försäkringskassan, de statelijke sociale verzekeringsinstantie, in Gävle wedde het personeel op het aantal Coronadoden dat door het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid zou worden gemeld. Een unitmanager, die zelf deelnam aan de weddenschappen, kwam uiteindelijk tot inkeer, meldt SVT Nyheter Gävleborg.

“Het is verschrikkelijk, het staat zo ver van onze waarden af dat het volstrekt onaanvaardbaar is”, zegt Försäkringskassan’s regiomanager Eva Alner Liljedahl tegen SVT.

Volgens Alner Liljedahl hebben de weddenschappen minstens twee keer plaatsgevonden.

Zij werd op 4 december geïnformeerd over wat er gaande was en de maandag daarop vond een vergadering plaats.

Volgens informatie aan SVT was het een unitmanager die zelf deelnam aan de weddenschappen die er uiteindelijk een einde aan maakten.

“De unitmanager dacht na over hoe fout het was en kwam tot inkeer, dus het was de unitmanager die het stopte”, zegt Eva Alner Liljedahl.

De betrokken medewerkers werden donderdag uit dienstverband gehaald. Nu moeten ze uitkijken naar een opleiding van enkele maanden in “waarden en normen”, schrijft SVT.

Hier sterft Anita Pettersson aan Corona zonder noodzakelijke zorg – hapt naar adem, maar krijgt geen zuurstof

  Dreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?
Vorig artikelStaat president Trump op het punt de “Insurrection Act” in te roepen en regeringsfunctionarissen die betrokken zijn bij de verkiezingsfraude te arresteren?
Volgend artikelInterview met migrant: “Ik ben gekomen om op jullie kosten behandeld te worden omdat ik hiv-positief ben”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Denk dat ze dat bij het RIVM ook deden.
  Daarom veranderen ze de spelregels telkens.
  Dan kan kan je ook niet meer eerlijk winnen en gaat de lol er af.

 2. Ik zie het probleem niet.
  Is een beetje hetzelfde als hoeveel Zweedse vrouwen worden er deze week door immigranten verkracht/vermoord.
  Daar staat de Zweedse regering ook gewoon naar te kijken en doet niks en dan is het ineens erg als je gaat wedden om covid doden.
  Hypocriet land Zweden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in