Tien mensen werden vermoord tijdens een massale schietpartij in Boulder, VS. Nu is de gearresteerde man geïdentificeerd – en hij is geen “blanke man van middelbare leeftijd”, zoals eerst door de mainstream media werd beweerd. In plaats daarvan heet hij Ahmad Al Aliwi Alissa en is hij 21 jaar oud, meldt de New York Post.

Een eenzame moslim heeft maandagavond een massale schietpartij uitgevoerd in een winkelcentrum in Boulder, Colorado.

Tien mensen, onder wie een politieagent, zijn omgekomen nadat ze door het geweervuur waren geraakt.

De 21-jarige moslim werd op videocamera’s vastgelegd toen hij door de politie werd aangehouden met bloed dat langs zijn been liep. Op social media waren journalisten en andere linkse activisten er snel bij om triomfantelijk te verklaren dat de schutter een “blanke man van middelbare leeftijd” leek te zijn die waarschijnlijk “racistische” motieven had.

Maar nu blijkt dat de gearresteerde man eigenlijk Ahmad Al Aliwi Alissa is, een 21-jarige moslim.

Ahmad Al Aliwi Alissa is een inwoner van Arvada, Colorado, aldus de politie. Hij wordt in het ziekenhuis behandeld nadat hij in zijn been is geschoten, maar zijn toestand is stabiel.

Op onderstaande video is te zien dat verschillende gewonden buiten op de parkeerplaats liggen.

Backup:

Facebook verwijdert profiel dat verraadt dat Al Issa een toegewijde moslim was

Facebook heeft alle toegang verwijderd tot het Facebook-profiel dat vermoedelijk toebehoort aan Ahmad Al Issa, de persoon die door de politie is geïdentificeerd als de verdachte van de King Soopers schietpartij waarbij 10 doden vielen in de schietpartij in Boulder, Colorado. Schermopnames van de Facebook-pagina, genomen door Twitter-gebruikers, onthullen dat Al Issa een toegewijde moslim was die geloofde in complottheorieën, bericht National File.

Het profiel van Ahmad Al Issa werd bijna gelijktijdig abrupt verwijderd van de website, internetarchiefwebsites waaronder de Archive.is en de Wayback machine, en de cache van Google.

Hoewel de autoriteiten geen informatie vrijgaven over het land van herkomst van Al Issa, maar beweerden dat hij “het grootste deel van zijn leven in de Verenigde Staten” heeft gewoond, verklaart een Twitter-gebruiker dat hij via zijn Facebook heeft vernomen dat hij in Syrië is geboren.

Hongarije wil geen moslims meer toelaten op zijn grondgebied

Vorig artikelMeer Coronagevallen en -doden sinds vaccinatie
Volgend artikelHet onderzoek naar het Israëlische vaccinbeleid en de uitkomst is meer dan vernietigend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Nu het geen blanke blijkt te zijn, zal het wel snel uit het mainstream nieuws verdwijnen. Die moslims zijn allemaal lieve bruine teddybeertjes volgens de liberalen.

 2. blijf in uw land waar het volgens de moslims, o zo goed is, maar allen wegwillen, met uw cultuur en uw noden, maar ja, wat zou men willen, wanneer men hier alles wordt toegereikt, ten koste van de autochtonen, die zelfs niet meer mogen zeggen wat ze denken of gewoon de waarheid verkondigen

 3. En het zal alleen maar erger worden, ook in NL. Totdat we de linksen er echt uitrappen.

  Dat dit soort aanslagen gebeuren heeft te maken met het feit,dat de linkse rechtsorde te zacht is om echte strafmaatregelen te nemen.

  Ik zal enige voorbeelden en ideetjes geven.
  Bij aanval op een kerk–of kruisbeeld of iets dergelijks: binnen 24 uur 3 moskeetjes platwalsen met minaretten erbij.
  En dan niet zeuren van “gebedshuizen zijn heilig”de islam heeft duizenden kerken gesloopt in de afgelopen 20 jaar.

  Bij een aanslag op populatie: een hellfire op Mekka.

  Staat ook in de bijbel en in de koran: oog om oog, tand om tand.

  Dan–denkend aan de toekomst:
  –de islam verbieden in NL. Dat kan, nadat het formeel is omschreven als terroristische organisatie- wat het is– of, via een andere invalshoek, dat toegestane religies en filosofietjes worden vermeld als aanhangsel van de grondwet; of dat in de grondwet duidelijk wordt omschreven wat een religie is.

  Maar na 60 jaar misere met MO,zouden we het MO niet eens in een cordon sanitair doen?
  We hebben olie nodig, maar dat is ook elders.
  We kunnen met belasting de oliemaatschappijtjes overtuigen; b.v. met 50% extra belasting voor olie uit MO.

  Gaan we door zoals nu: dan zullener meer aanslagen met meer doden komen ook in NL.

  • Als jouw ideeën worden uitgevoerd zal er nog meer geweld komen in Nederland. Denk je echt dat Moslims zich nog de mond laten snoeren? Er wonen er hier genoeg, die zijn hier geboren. Zijn gewoon Nederlander of je dat nou wil of niet. Nazaten van de arbeiders die het vieze werk van de Nederlanders opknapten en voortijdig kapot waren. Mensen die zich altijd naar wens van de Nederlander hebben gedragen.
   Dat er nu met opzet barbaren worden geïmporteerd die zogenaamd Moslim zijn maar zich als een varken gedragen kunnen zij ook niets aan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in