Opnieuw kwam gisteren in Washington D.C. een massale menigte opdagen om hun steun aan president Trump te tonen en te eisen dat de Democraten de verkiezing van november niet van Trump mogen stelen.

De omvang van de menigte werd geschat op ongeveer 10.000, meldt 100 Percent Fed Up.

In de onderstaande video zijn ze te zien terwijl ze scanderen: “USA! USA!” en “Stop de diefstal!”

Toen de menigte uiteen begon te vallen en terugging naar hun voertuigen en naar lokale hotels, begonnen bendes van linkse activisten kleinere groepen Trump-supporters aan te vallen.

De video hieronder toont een Trump-supporters paar dat van achteren wordt neergeslagen.

Proud Boys waren ter plaatse en waarschuwden de linksen om de Trump-supporters met rust te laten of ze zouden in hun naam terugvechten. In deze video is een grote groep Proud Boys te zien die na de bijeenkomst met Trump-supporters meelopen.

In deze video laat de onafhankelijke journalist Drew Hernandez zien hoe een groep linkse lafaards een krachtige laser in het gezicht van een man laten schijnen om hem te verblinden. Als hij ze probeert te filmen, slaan ze zijn Ipad uit zijn hand. Je hoort een van de linkse lafaards eisen dat een mondkapje moet opzetten als hij zijn Ipad terug wil krijgen.

Een linkse lafaard slaat een Trump-supporter met een megafoon op het hoofd. Het is allemaal door Hernandez op video vastgelegd.

Ian Miles Cheong tweette een video waarin de politie toekijkt “terwijl de Proud Boys een Antifa militant in elkaar sloegen die Trump-supporters had neergestoken”.

Backup:

Oekraïne treuzelde niet lang: “Black Lives Matter” zwarten na demonstratie meteen gedeporteerd

Vorig artikelNieuw Zweeds project: politie stopt ’s nachts met patrouilleren – moet in plaats daarvan slapen
Volgend artikelTot 40 procent van de Britse zorgverleners wil geen Covid-19 vaccin krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in