Mugshot Brunner © Politie

Staatsambtenaren in Texas hebben een vrouw gearresteerd en aangeklaagd voor het illegaal indienen van stembiljetten voor honderden mensen met een verstandelijke beperking in een district in Texas.

De procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, kondigde de arrestatie aan van de vrouw die als maatschappelijk werkster werkt wegens het illegaal verzamelen van stembiljetten van oudere en gehandicapte patiënten in Limestone County en in te dienen.

Verkiezingsfraude is echt. In Texas onderzoeken en vervolgen we het, zegt Paxton.

De Election Fraud Unit heeft in het State Supported Living Center (SSLC) in de stad Mexia een maatschappelijk werkster gearresteerd en aangeklaagd wegens 134 misdrijven met betrekking tot verkiezingsfraude.

State Supported Living Centers helpen mensen met een verstandelijke handicap en een ontwikkelingsachterstand.

De verdachte Brunner diende kiezersregistratieaanvragen in voor 67 inwoners zonder hun handtekening of effectieve toestemming, terwijl zij beweerde op te treden als hun gemachtigde.

Geen van de SSLC-patiënten heeft daadwerkelijk toestemming gegeven om te worden geregistreerd, en een aantal van hen is door een rechtbank volledig geestelijk onbekwaam verklaard, waardoor ze niet in aanmerking komen om in Texas te stemmen.

Het registreren van burgers om te stemmen of om poststemmingen te verkrijgen zonder hun toestemming is illegaal.

Het is met name aanstootgevend wanneer personen zich voordoen als voorvechters van de rechten van gehandicapten, terwijl zij in werkelijkheid onze meest kwetsbare burgers misbruiken om toegang te krijgen tot hun stembiljetten om hun eigen politieke stem te versterken.

Alle staten moeten verkiezingsfraude serieus nemen om het vertrouwen in de verkiezingen te verzekeren, aldus gouverneur Greg Abbott van Texas.

Brunner ziet tot 10 jaar gevangenisstraf onder ogen voor deze misdrijven.

Meer moslims dan Joden kozen voor Trump

  Texaanse man bedreigt extreem-linkse demonstranten met kettingzaag - anti-politie protesteerders roepen de politie en laten hem arresteren
Vorig artikelKinderlokker wordt afgetuigd door een Creep Catcher
Volgend artikelJapan geeft het voorbeeld: Lockdown is onnodig en schadelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Het is nu echt een dollar op zijn kant.
  Pedofiel Joe Biden heeft zogenaamd de verkiezingen gewonnen……

  De FBI is bezig met een onderzoek naar weggegooide stembiljetten véélal vote’s for Trump.

  Dus herhalen van 2017 democraten schuldig aan pedo partij rutte en sores.

  Een dollar op zijn kant.

  De definitieve uitslag wordt pas verwacht in januari 2021….na alle onderzoek en rechtzaken!!!!

  Het is……
  Als de FBI van oordeel is dat Donald Trump nog 4 jaar mag????

  Nog 4 jaar genade tijd.

  Als Biden het blijft wordt het oorlog en is het afgelopen met Gods geduld vóór de mensenkinderen.

  Het is tijd om de Heere Jezus Christus aan te nemen vóór het telaat is….

  Zegen en groet van Berend Logtenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in