Zodra mensen zijn “ingeënt” tegen het coronavirus hebben zij ongeveer zes weken “immuniteit”, zo blijkt uit het laatste onderzoek, bericht naturalnews.com.

Daarna hebben zij een “booster”-injectie nodig, gevolgd door nog eens zes weken later, en zo voorts en zo voorts, voor de rest van de eeuwigheid, ontdekten wetenschappers van de “Virus Watch”-afdeling van het University College London (UCL).

Een team van wetenschappers van de universiteit analyseerde bloedmonsters van 552 “gevaccineerde” mensen, meestal in de 50 en 60 jaar. Zij ontdekten dat de antilichaamspiegels die werden opgewekt door twee doses van de Oxford-AstraZeneca- of Pfizer-BioNTech-vaccins, na anderhalve maand beginnen af te nemen. Bij sommige mensen daalt de door het vaccin opgewekte “immuniteit” in minder dan drie maanden met de helft.

Bij de Pfizer-injectie daalden de antilichaamspiegels van gemiddeld 7.506 eenheden per milliliter (ml) na 21-41 dagen tot slechts 3.320 eenheden per ml na 70 of meer dagen. Voor de Oxford-prik daalde dat niveau van 1.201 eenheden per ml na 0-20 dagen tot slechts 190 eenheden per ml bij 70 dagen of meer.

De bevindingen, die aantonen dat de griepprikken van Gates een erbarmelijke mislukking zijn als het gaat om het verschaffen van blijvende immuniteit tegen het coronavirus, zijn gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift The Lancet.

Vaccinpushers zeggen dat mislukte immuniteit door covidinjecties “geen probleem” is

Hilarisch genoeg heeft de “deep state” die op vaccins aandringt, geconcludeerd dat ondanks het overduidelijke falen van de virusinjecties om enige tastbare bescherming te bieden tegen ziektekiemen, ze nog steeds de moeite waard zijn om te krijgen om het principe van “heb uw naaste lief” te demonstreren.

  De schokkende waarheid over "witte longziekte"

Eleanor Riley, hoogleraar immunologie en infectieziekten aan The University of Edinburgh, verklaarde dat de resultaten van de studie “verwacht” waren, en dat de bevindingen “niet noodzakelijk een probleem” zijn.

“In afwezigheid van voortdurende synthese van antilichamen, nemen antilichaamconcentraties af met een voorspelbare, exponentiële snelheid,” verklaarde zij, terwijl zij deed alsof zij slim en geïnformeerd klonk.

Volgens Riley betekent het feit dat de antilichaamspiegels na de injectie exponentieel afnemen en “vervallen”, niet dat die niveaus plotseling en op magische wijze zullen toenemen in het geval dat een gevaccineerde persoon covidvirussen buiten tegenkomt.

Zij is het er echter wel mee eens dat mensen die zijn geïnjecteerd misschien periodieke “boosters” nodig hebben om hen veilig te houden en tegelijkertijd te helpen de “curve af te vlakken” van de verspreiding van de Covid-19 “varianten”.

“Nieuwe aanwijzingen suggereren dat antilichamen bijzonder belangrijk zijn voor het blokkeren van infectie en het voorkomen van verdere overdracht van het virus, terwijl T-cellen bijzonder relevant kunnen zijn voor het voorkomen van ernstige ziekte en dood,” zegt ze, zonder enig bewijs te leveren om deze bewering te staven.

“Het handhaven van voldoende antilichaamconcentraties om overdracht te beperken zal belangrijk zijn om de hoeveelheid circulerend virus te beperken, maar misschien minder belangrijk voor bescherming tegen ernstige ziekte.”

Riley maakte natuurlijk geen melding van de groeiende hoeveelheid bewijs dat aantoont dat de gentherapie injecties actief de Covid-“varianten” verspreiden waarvan de mainstream media nu de “ongevaccineerden” de schuld geven.

“Overgebleven antilichamen en plasma opgeslagen in beenmerg van natuurlijk opgelopen virus tonen waarschijnlijk levenslange immuniteit aan,” schreef een commentator op The Epoch Times, wijzend op deze studie als bewijs. “Pfizer neemt sterk af na 8-9 maanden. Deze en andere ‘vaccins’ creëren ook microscopische bloedstolsels die alleen ontdekt kunnen worden met D-dimeer tests.”

  Zoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn

“Dus, wat is het nut anders dan een leveringssysteem voor grafeenoxide in ons lichaam om verwoesting aan te richten op ons immuunsysteem?” vroeg een andere commentator over de overduidelijke schijnvertoning van het Covid “vaccinatie” schema, dat ervoor zorgt dat de geïnjecteerde een leven lang “booster” injecties moet krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De helft van alle “coronavarianten” sterfgevallen bij gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze “haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is” wanneer deze zich niet in haar buik bevindt
Volgend artikelALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Bizar hoor. Ik vroeg een buurman die twee, niet meer te opereren, hartproblemen heeft (Uiteraard zitten de shots er al in) of hij er in geloofd. Nee zei hij, maar ik durf t risico niet te nemen. Ik vroeg hem hoever hij zal gaan. Neem je 3 en 4 ook? Ja zei hij. Ik 7 en 8? Ja. Hij vroeg mij en ik zei never nooit in my whole life, maar ik ben gezond. Ik heb een goede positie, maar zou ik niet in orde zijn zou ik hem al helemaal nemen. Je doet mee aan een experiment! Geslaagd zou ik zeggen qua volgzaamheid. Deze heer zal elke 6 weken klaarstaan voor zijn vervolgshotjes. Pfff ik dacht te zien aan m dat ie het ook wel snapt dat het niet klopt allemaal. Deze man is een gepensioneerde Ir dan zou je toch gezond verstand verwachten. Nou goed hij stemt ook al jaren op Mark, dus my mistake denk ik

  2. “Ik heb een goede positie, maar zou ik niet in orde zijn zou ik hem al helemaal nemen”

    Je bedoelde “al helemaal niet nemen”?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in