De vorige, in een dierentuin in Texas, stierf aan “meervoudig orgaanfalen”; en vele andere dierentuindieren zijn ook vreemd gestorven sinds de “vaccinatie”-rage begon. En hoe zit het dan met renpaarden en politiehonden? schrijft Mark Crispin Miller.

Op 7 september vorig jaar is de Brookfield Zoo van Chicago begonnen met het “vaccineren” van dieren:

En nu is dit gebeurd:

De geliefde gorilla JoJo is zondag in Brookfield Zoo overleden.

De zilverrug westelijke laagland gorilla kreeg een hartstilstand tijdens een veterinaire spoedprocedure, ingegeven door een acute ziekte, volgens de Chicago Zoological Society, die de voorstedelijke dierentuin runt.

JoJo was 42 jaar. –Ā https://chicago.suntimes.com/news/2022/8/1/23287968/jojo-gorilla-dead-brookfield-zoo

Klinkt het u bekend in de oren? Dit gebeurde op 5 mei, in de Gladys Porter Zoo in Brownsville, Texas:

https://igorchudov.substack.com/p/fully-vaccinated-gorilla-dies-of

JoJo’s “plotselinge dood” inspireerde ons om te gaan zoeken naar meldingen van andere dierentuin-dieren die sinds januari, 2021 “plotseling sterven”; en, tot nu toe, hebben we deze gevonden:

31-jarige chimpansee Kirk sterft in Dallas Zoo door onverwachte hartziekte
27 augustus 2021

Dit artikel vermeldt ook deze eerdere plotselinge dood in de dierentuin van Dallas (samen met vele andere vĆ³Ć³r de uitrol van de “vaccins”):

Keeya, een 6-jarige Hartmann’s bergzebra, stierf in maart 2021 ten gevolge van een mysterieuze onverklaarbare hoofdwond.

https://dallas.culturemap.com/news/city-life/08-27-21-kirk-dallas-zoo-chimpanzee/

De aanbeden rode panda van Utica Zoo sterft onverwacht
24 okt. 2021

https://www.timesunion.com/news/article/Utica-Zoo-s-adored-red-panda-dies-unexpectedly-16532076.php

3 sneeuwluipaarden sterven aan COVID-complicaties in de dierentuin van Nebraska: “Werkelijk hartverscheurend
13 november 2021

  2022 wordt een jaar van extreme tirannie: perceptie of realiteit?

https://people.com/pets/3-snow-leopards-die-from-covid-complications-at-nebraska-zoo-truly-heartbreaking/

En, uit Liverpool, nieuws over een vrouwelijke jaguar die “plotseling gestorven is”:

Hartzeer als dier ’s nachts sterft in Chester Zoo
1 maart 2022

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de plotselinge dood

https://www.liverpoolecho.co.uk/whats-on/whats-on-news/heartbreak-much-loved-beautiful-animal-23272773.amp

En dan is er dit vreemde verhaal, van 12 pijlstaartroggen die allemaal “plotseling sterven” in ZooTampa. Hoewel het mij onwaarschijnlijk lijkt dat een dierentuin een stel vissen zou “vaccineren”, zou het toch niet het gekste zijn wat er onder COVID gebeurd is.

Hele verblijf van dieren sterft ’s nachts in raadselachtig incident in dierentuin van Florida
4 juni 2021

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/florida-zoo-stingray-dies-b1859504.html

Deze ontdekking heeft ons ertoe aangezet nog eens na te denken over verschillende verhalen van renpaarden en politiehonden die “plotseling sterven” – verhalen die wij genegeerd hebben, omdat wij dachten dat ze niets te maken hadden met de “vaccinatie”-campagne. (Volgepompt met geneesmiddelen, zoals het lijdend vee in de fabrieksboerderijen, zijn renpaarden al eerder dan de afgelopen twee jaar plotseling gestorven).

Maar nu lijkt het onwaarschijnlijk dat zulke sterfgevallen op geen enkele manier te maken hebben met de “vaccinatie”-rage; en daarom wend ik mij tot u allen, trouwe lezers, om te zien of iemand van u weet van renbanen, of van eigenaars van renpaarden, en/of van politie-afdelingen die hun dieren “vaccineren”.

Dank voor uw hulp.


Copyright Ā© 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“U moet uw kinderen inenten,” decreteerde Bankier in 1999
Volgend artikelWaarom wordt Zelensky’s voortdurende bombardement met anti-personeelmijnen op woonwijken niet gemeld?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geĆÆnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Chicajo is gestorven aan HIV heeft RIVN laten weten en dat kwam dat Jette en Rutte regelmatig kwamen bezoeken en wat bleek Jette gooide een banaan voor de aap en vervolgens zich bukte en Rutte ramde dan zijn lontje erin om de beurt met Jette. Dat is het echt verhaal en dus ook mijn uitspraak .RIP

  • Eigenlijk wel een geluk dat dat beest is doodgespoten. Na meer dan 40 jaar in gevangenschap te hebben moeten leven. Met krijsende mensen om je heen.

 1. Dat mensen zo dom zijn om zich al dan niet onder dwang of vrijwillig laten prikken is een maar dieren zo misbruiken verdient de doodstraf of liever nog d marteldood. Al deze zogenaamde medici die hieraan meewerken hun huid afschillen en insmeren met varkensstront.

 2. Tribunalen???!!! ik kan dat woord niet meer horen. Mensen vestigen hun hoop hierop maar dat gebeurt nooit. Het eerste tribunaal, dat in Neurenberg was overigens ook een farce. Louter bedoeld zodat de geallieerden hun handen in onschuld konden wassen en de volledige schuld bij de Duitsers neer te kunnen leggen. Mag niet boven water komen maar zeker is dat de geallieerden meer en meer beestachtige oorlogsmisdaden pleegden als de Duitsers. Deze misdaden zijn nooit gestopt en gaan tot op de dag van vandaag door ! Wat werkt is een ontwaken van de bevolking en een volksgericht met daaropvolgend standrechtelijke executie van de veroordeelden.

  • Eddy: Kon het niet beter gezegd hebben. Bedankt. (ik werd beschimpt toen ik mijn twijfels uitte over die stomme tribunalen die maar nooit kwamen.)

  • Valt vies tegen hoor. Die volksgerichten. Het zijn toch altijd weer de sukkels die moeten boeten voor de grootste smeerlappen, daar zorgen die wel voor. Dat zag je hier in de oorlog ook. Na de oorlog kregen de grootste smeerlappen de mooiste baantjes. Ik ken hun daden ik ken hun namen. Nog steeds.

  • En welke tribunaal moet dat doen het zijn de zelfde figuren die de wetten met handen en voeten overtreden, het volk moet het tribunaal op touw zetten en geen enkele politieke partij mar er een stem in hebben en de rechters die moeten allemaal voor ons burger tribunaal verschijnen , dat is mijn uitspraak en daar met het tuig het maar mee doen. RIP.

 3. En wat denk je opeens van dat grote onderzoek naar een Lyme-vaccin? Vooral nooit nemen! Mocht het straks bejubeld worden. Ik heb Lyme opgelopen op mijn werk, inclusief rare langwerpige rode plekken en van die uitdijende ringen (erythema migrans) en inclusief het borrelia lymfocytoma-oor.
  Alle symptomen van Lyme ook, inclusief niet meer kunnen lopen. De verspringende ontstekingen en de koorts en alles. En wat dacht je? Volgens de huisarts was er helemaal niks aan het handje. Jarenlang aangemodderd met mijn gezondheid en het is nooit meer goed gekomen. Op den duur zelfs op een werkplaats beland omdat ik niks meer kon.
  Dus als ze nu opeens enthousiast willen prikken? Terwijl dit probleem ook bij anderen jarenlang werd ontkend? Geen denken aan. Het deugt voor geen meter, die plotselinge gulzigheid om te kunnen vaccineren.

  • Er zijn wel degelijk oplossingen voor Lyme, alleen over het algemeen niet in het reguliere circuit. Is zelfs de vraag of zij de variaties daarin kunnen herkennen. Kan, voor zover ik weet, alleen met levend bloed analyse.
   Ook zonder rode kring kan men besmet zijn. De spirocheet kan via speeksel, moedermelk, zaad ed lichaamsvloeistoffen worden overgebracht. Is zelfs aangetroffen in baby’s in de baarmoeder. Inmiddels ook andere besmettingsvormen bekend door de tekenbeet. Werner von Braun, ja die, heeft na WO 2 in een laboratorium in Long Island gewerkt waar de tekenpopulatie is begonnen. In de 60tiger jaren is hij naar DE gegaan, ik meen in de Harz, waar toen ook de teken ellende is begonnen en zo over Europa zijn weg heeft gevonden.

   • Oeps, foutje, bedankt. Het was niet Werner von Braun, maar Erich Traub die hierbij betrokken was. Ik heb namen verwisseld, excuus daarvoor.

 4. People need to start to focus on what the vax is really made for. All you have to do is look at the ingredients, its target and the damage it causes. It has everything to do with the ā€˜control centerā€™ in the brain, of which the pineal gland is a major player. This blood-provided gland plays a major role in many processes, including the immune system and fertility. If we donā€™t focus on the real purpose of the vax, we are losing. Even Robert Malone said something to the effect that the vax is the entrypoint to ā€˜transhumanismā€™. He, too, knows what this sordid jab is intended for. I am sure there are others. Letā€™s not hide this anymore from the publicā€¦. Letā€™s be honest about it. Pleaseā€¦.

  Lees:
  https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-human-consciousness

  • Beste mensen

   U zet de vinger op de juiste plaats

   Dat wat nooit van Buiten het lichaam kan worden bereikt op een gewelddadige manier
   Welk nu aan de Gang is

   Daar kan men alleen komen door Liefde
   Daar is maar ĆØĆØn Deur
   ƈĆØn Poort
   Dat kan alleen worden geopend bereikt met door Overgave
   100% Overgave
   In Pure Zuivere Liefde
   Zonder Bijbedoelingen

   Met Liefde uit liefde kan men geen eens een Atoom Bacil vermoorden

   Laat staan een Vlieg , Wesp , Bei enzovoorts
   Of nog grotere ongevaarlijken zoals
   Kippen , Varkens , Koeien , Schapen , Geiten enzovoorts als gevaarlijkere zoals Hyena’s , Raven , Adelaars , Tijgers , Leeuwen enzovoorts tot het Gevaarlijkste Dier Genaamd Mens

   Beste mensen
   Liefde tot Alles

   Love to All
   Live and let live
   Peace to All
   And
   Every thing
   Thank You

   There is that thing called positive believe

   Dat Dan pas is het echt positieve gedeelte van geloven vertrouwen verkrijgen verkregen

   Het Negatieve gedeelte daar zijn de Dieren genaamd Mensen momenteel mee bezig de verkrijging te bewerkstelligen

   Is ook niet slecht
   Ieder zijn/haar keus

   Alles is uiteindelijk toch Niks
   Niet eens
   Een Hersenschim

   Winnaars en verliezers bestaan op dat niveau helemaal niet

   Als de tijd rijp is ……
   Wordt alles de Leegte In Gezogen

   Zie films als the Avatar
   Dragon Ball Z en meer om het een beetje te kunnen begrijpen

   Positief & Negatief tegen elkaar uitspelen
   Blijft als eindresultaat
   Rest Nul
   De leegte

   Dank U

  • Ik heb gelukkig nog de eerste druk van alle “vax’s” bijsluiters, die ze elke keer aanpassen !

   Elk woord wat hier staat klopt; vooral dit;

   All you have to do is look at the ingredients, its target and the damage it causes.

   en dit; It has everything to do with the ā€˜control centerā€™ in the brain, of which the pineal gland is a major player. This blood-provided gland plays a major role in many processes, including the immune system and fertility. If we donā€™t focus on the real purpose of the vax, we are losing. Even Robert Malone said something to the effect that the vax is the entrypoint to ā€˜transhumanismā€™.

   Een buurvrouw kwam ik tegen en vertelde laatst ook (ze is 32 jaar) nooit meer de menstruatie gehad te hebben sinds februari 2021; 2e prik gehad. Reden: haar zoon doet aan prof. judo en ze moesten naar DEU kwamen er anders niet in……

   • Als het daarbij blijft heeft ze “geluk” gehad.
    Komt ineens bij me op dat bij het uitdelen van de prikken mogelijk ook rekening is gehouden met leeftijdsgroepen om zo de voortplanting ook via die weg te stoppen. Dus batches voor bepaalde leeftijden, voor vrouwen, voor mannen, voor ouderen enz. Lijkt me niet onwaarschijnlijk.

 5. Intussen…………..

  Als een gemeente weigert om een gebouw dat van de overheid is te gebruiken als asielzoekerscentrum, dan kan het kabinet dat voortaan afdwingen. Dat schrijven staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) en minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) dinsdag aan de Tweede Kamer.

  Als een gemeente de bestemming van een gebouw dat als azc kan fungeren niet wil aanpassen, kan het kabinet dat voortaan zelf doen. Dan kan het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) het gebouw kopen en geschikt maken voor de opvang van asielzoekers. Het kabinet wil liever niet dat het zo ver komt, maar houdt deze optie vanaf nu open, schrijven de ministers.

  De asielcrisis is zo groot dat het Rijk meer manieren nodig heeft “om de regie te kunnen pakken bij het openen van nieuwe opvanglocaties”. Het kabinet is al langer in gesprek met gemeenten om meer opvangplekken te regelen.

  De veiligheidsregio’s drongen maandag bij een overleg met leden van het kabinet nogmaals aan op structurele maatregelen voor de lange termijn. Ook het COA deed dat al eerder.

  Door de vergunningen desnoods zelf te regelen “is het Rijk niet gebonden aan de bereidwilligheid van gemeenten om een COA-locatie te openen”, schrijven Van der Burg en De Jonge. Op die manier kunnen gebouwen die eigendom zijn van het Rijk gebruikt worden als azc, ook wanneer gemeente en inwoners dat niet willen.

  Het kabinet benadrukt dat het belangrijk blijft om met de gemeente te blijven samenwerken. Ook de gemeenteraad en omwonenden moeten betrokken en geĆÆnformeerd blijven worden.

  • Hier in Maastricht wordt het provincie huis tijdelijk opvang plek van gemaakt dat geeft al genoeg aan dat die zakkenvullers wat daar zaten overbodig waren wij hebben ons blauw betaald aan dat Dracula huis en nu krijgen de gelukzoekers een van de mooiste plekken om te wonen waarom geen bejaarde huis van maken want dat zijn de mensen die eraan hebben mee betaald en rot op met je vluchtelingen.

 6. Waarom zouden ze in vredesnaam dieren ook willen covud-vaccineren?
  Huisdieren en politiehonden zijn toch al ondergeschikt aan ons..
  Zelf net duitse herder aangeschaft…die krijgt geen prikken! Sws al niet.
  Maar wie weet wat ze nu bij de standaard enting instoppen…

  • Waarom denk je dat ze dieren willen prikken. Als mensen het loodje leggen dan doen dieren dat ook. Dieren zullen vermoedelijk ook wel behoren tot de soort die niets bijdraagt aan de gemeenschap, net als de ouderen en andere groepen. Bovendien wie moet er voor de nutteloze dieren zorgen als niemand dat meer kan?
   Het zit allemaal zo gigantisch smerig in elkaar, het is eigenlijk niet te vatten.
   Tja wat zit er in die standaard enting? Door het bewust worden van wat er in de entstoffen zit en wat dat voor effecten kan hebben, hebben wij onze laatste honden niet meer laten enten. Helaas hebben die wel de “verplichte”prikken gehad bij de fokker, maar daarna dus niet meer.
   Ook aan griepspuiten hebben ze niets aan ons verdiend, opmerkelijk dat de mensen in onze omgeving daarna vaak behoorlijk ziek weren, maar toch de prik “preventief” bleven nemen. Ook dat is onbegrijpelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in