Op dit moment zijn de criminele groeperingen die regeringen zoals in het VK hebben gekaapt doodsbang. Het aantal doden en gewonden door het vaccin neemt enorm toe. Volgens sommige schattingen zijn er wereldwijd al twee miljoen vaccindoden, schrijft Weaver.

Wat de werkelijke huidige cijfers ook zijn, zelfs de cijfers die de regering wil toegeven zijn schokkend en dit is nog maar het begin. Ze zullen nog veel erger worden.

De werkelijke schade aan mensen zal in de komende jaren pas echt zichtbaar worden.

Men kan verwachten dat de regering elke truc uit het boek zal gebruiken om de vernietigende cijfers te verbergen of te verdoezelen, maar naarmate de tijd verstrijkt zal het moeilijker en moeilijker worden om de waarheid te verbergen, namelijk dat zij via de boobytrap pseudo-vaccins heeft gezorgd voor de verwonding en dood van miljoenen van haar eigen mensen.

Vandaar de bijna paniek waarmee men wanhopig het vaccin-programma probeert door te drukken om te proberen iedereen gevaccineerd en uitgeschakeld te krijgen – te moe of ziek (of dood) om zich te verzetten – voordat de sh*t hits the fan, wat het zeker zal doen als de nacht volgt op de dag.

Iedereen zou nu inmiddels gevaccineerd moeten zijn, maar dat zijn ze niet. Het “Globalist Eugenetici” Vaccin-Progrom is vastgelopen met waarschijnlijk minder dan de helft (overdreven cijfers van de overheid) van de volwassen burgerij gevaccineerd en hoe meer de overheid pusht, chanteert, dreigt en intimideert om iedereen gevaccineerd te krijgen, hoe meer de burgerij zich verzet.

Verzet wordt veroorzaakt door vijf gecombineerde factoren:

  Dansen met Janssen? VS gezondheidsautoriteit FDA vaardigt gedeeltelijk verbod uit op Johnson & Johnson injectie wegens dodelijke bloedproppen

1. De kat is uit de zak met betrekking tot vaccinletsels en sterfgevallen. Ze kan nooit meer terug in de zak gestopt worden. De waarheid over de verwondingen en sterfgevallen is nu bekend en zal overal doordringen.

2. De druk is te groot en te zwaar om zinvol te zijn gezien de relatief milde aard en het lage sterftecijfer van het vermeende virus waartegen de gevaccineerde mensen beschermd zouden moeten zijn. Deze tegenstrijdigheid schreeuwt bijbedoelingen uit en veel mensen zien dat. Veel te veel voor het welbehagen van de overheid.

3. Het wordt duidelijk dat de vaccins niet werken in termen van het voorkomen van infectie of het verspreiden van infectie en dus heeft de drang om ze toe te dienen geen zin (zie 2 hierboven) vooral omdat er verschillende veilige remedies bestaan.

4. De door vele deskundigen voorspelde extreme reacties van de gevaccineerden op de coronavirussen worden nu in steeds grotere aantallen duidelijk. Zij weten dat dit in de winter nog veel erger zal worden.

5. De regering, die betrapt is op liegen over vrijwel elk aspect van deze affaire, is haar geloofwaardigheid in versneld tempo aan het verliezen.

Daarom zijn de mensen achter deze aanval op hun eigen burgers doodsbang. Het verzet is geëxplodeerd ondanks hun controle over de media en de sociale netwerken, waarvan zij dachten dat zij die in handen hadden, en ondanks de meest virulente censuur in de geschiedenis, die er totaal niet in geslaagd is om de waarheid te doen stoppen.

Dus ze zitten zwaar in de problemen.

  Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccin

Als de gewonden en sterfgevallen ECHT beginnen door te breken, als de gevaccineerden beginnen te sterven of vrienden of geliefden verliezen, kunt u zich dan voorstellen hoe kwaad ze zullen zijn op de gekken die hen dit hebben opgedrongen en die erop uit zijn om hen te doden?

En als de doden en gewonden ook kinderen omvatten…

We stevenen af op een opstand.

De politieke stromannen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zullen voor de wolven worden gegooid door hun marionettenmeesters, de globalisten die achter de schermen deze directe aanval op de mensheid hebben georkestreerd.

Er zijn miljarden mensen van goede wil en fatsoenlijke gezindheid op deze planeet en zij verdienen het beter behandeld te worden.

En ze staan op.

De samenleving is aan het polariseren.

Spoedig zullen aan de ene kant van het hek de architecten van deze onderdrukking en hun collaborateurs staan.

En aan de andere kant, schreeuwend om gerechtigheid, zullen alle anderen staan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen bevestigen: hersenvocht lek na Coronatest geen alleenstaand gevalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt
Volgend artikelKen je iemand die een covid “variant” heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. ALLE socialistische regeringen haten hun eigen bevolking, onbegrensd en maken er hun levenswerk van, om ze uit te roeien, voorbeelden genoeg.!!!!

 2. Zoals ik zelf al heb onderkend alsook wereldwijd een groeiend aantal anderen (waaronder, top medici, dokters, wetenschappers, hoogleraren en zorgpersoneel), duegt de pcr-test van geen kanten. De pcr test heeft nooit gewerkt en is totaal ongeschikt als diagnostisch middel.
  Dit ook volgens de uitvinder hiervan. Door daarnaast bij het testen de cycli te verhogen, kun je in principe elke uitslag als positief bestempelen, wat in de meeste (bewezen !) gevallen niet het
  geval was.

  De vaccinproducenten die bij voorhand al wisten dat hun zg. “vaccin” nooit zou werken hebben m.b.v. de corrupte regeringen, idem media en figuren zoals Bill Gates, de corrupte VN (WHO) en vele anderen ervoor gezorgd dat een biowapen de wereld in is gebracht met alle gevolgen voor niet alleen diegenen die hiermee zijn gevaccineerd, maar deze laatsten zullen er (onwetend) ook voor zorgen, dat ieder die met ze in aanraking komt, besmet wordt! Ook reeds gevaccineerden kunnen besmet worden.
  Als straks wereldwijd miljoenen doden zullen vallen(nog even afgezien van de miljoenen mensen die nu al met (deels) ernstige bijwerkingen te maken heeft, hebben ze hun verhaal al klaar. Het zijn de varianten, maar een vaccin was niet afdoende of er moet weer een nieuw vaccin geinjecteerd worden, het komt door de niet gevaccineerden.
  Dat de niet gevaccineerden een redelijk goed werkend immuunsysteem hebben, terwijl dat van de gevaccineerden deels of helemaal niet meer werkzaam is, wordt er echter niet bij gezegd!

  Echter steeds meer mensen zijn op de hoogte van de echte feiten en dat alles wat met corona te maken heeft vanaf het begin nep was. Als dan vanaf de komende herfst het aantal doden gaat oplopen, worden (misschien) meer mensen wakker geschud die zicht niet laten bedonderen door wat regering , rvim, omt en gezondheidsraad (plus who en eu) over de oorzaken zal zeggen(zie tekst boven), want dat zal alleen maar bestaan uit leugens, intimidatie en meer zg. “noodmaatregelen”.
  De werkelijke oorzaak, DE VACCINATIES, zullen ze nooit bevestigen.
  Een opstand is over tijd maar beter laat dan nooit.
  ps: diegenen die deze tekst lezen, geef de informatie en website ook door aan diegenen die zelden dit soort websites bezoeken. De meeste mensen bezoeken helaas alleen de msm-websites of halen alles van de tv (hieronder zitten ook de gehersenspoelde mensen)

  Meer hierover, zie http://www.dewegwyzer.nl

 3. Een Engelse vriendin vertelde me vorige week dat ze in haar kennissen en vrienden kring 5 overledenen heeft gehad in de laatste twee maanden, NA “vaccinatie”. De oudste was 55, fit en stief aan bloedklonters in de hersenen twee weken na de tweede spuit blijkbaar….de woede onder de bevolking is algemeen, maar we zien enkel demonstraties van een kleine groep.

  …hier in Nederland is hetzelfde aabn de gang, een kleine groep demonstreert, heeft een aantal wat ranzige of gewoon beroepsachtige geschifte dubbele agenda linkse protseteerders/ figuren ertussen lopen waardoor de rest van de bevolking wegblijft…maar toch, het wachten is op de eerste dode door politiekogels, dat zou wel eens de smeulende vonk kunnen zijn waar lucht bijkomt…

  Als iemand , bijvoorbeeld ene minister of een RIVM figuur beweert dat 80 % van de bevolkingf is ingespoten dan is er niemand die hem om bewijs voor die bewering vraagt, vroeger had je nog journalisten….

  Journalisten zijn tegenwoordig sukkels eerste klas. Ik ergerde me afgelopen week kapot aan de kop in de Telegraaf dat Nederlandse commandoś of special forces in Afghanistan vluchtlingen hielpen. Het was niet de tekst, maar de foto van Franse militairen erbij…sukkels…

  ….of de kop van vandaag of gisteren in de Telegraaf: moordcommando’s staan voor de rechter….definitie van een moordcommando: groep die moorden pleegt. Iemand die daar deel van uitmaakt is geen commando maar gewoon een lid van een moordenaarsbende, een moordenaar dus. Subtiel verschil is het niet meer, het is een signaal dat hen die ons bericht geven zelf niet in staat zijn tot het juist doorgeven van informtaite, al dan niet door gebrek of uit moedwil. En toch baseren wij ons wereldbeeld op wat we horen en lezen, misschein moeten we gewoon kijken wat er aan de voordeur gebeurd en de rest laten voor wat het is, propaganda.
  Dat scheelt veel stress en frustratie om zaken die mogelijk niet eens bestaan of ons opzettelijk worden verteld om stress, frustratie en onzekerheid te kweken….een ideale instapmogelijkheid voor de volgende “bevrijder” in de politiek….

  Nederland ontwaak.

  • “Als iemand , bijvoorbeeld ene minister of een RIVM figuur beweert dat 80 % van de bevolkingf is ingespoten dan is er niemand die hem om bewijs voor die bewering vraagt”

   Vraag eens om je heen, minstens 80% heeft inderdaad wel die injecties gehad in NL.

   • Als dit land een volk heeft dat massaal zo blindelings meeloopt dan mogen ze sterven, want hun lafheid is de legitimatie waarop ik straks geforceerd word / afgemaakt.

 4. Ik vraag me af of de strijd echt gestreden kan worden. Ik zie die kreupele gevaccineerden echt niet aan de frontlinie staan. Hen ontbreekt elke kracht tot verzet. Er is nog een ander loerend infectiegevaar voor ongevaccineerden: Dat kunnen bloedbanken zijn waar grote voorraden spike-eiwitbloed liggen opgeslagen die voor bloedtransfusies worden gebruikt. Weer een ander infectiegevaar zijn mogelijk met spike-eiwit besmette bloedproducten, die niet uit de handel worden gehaald omdat dat te veel geld kost.

 5. Het kan wat mij betreft niet snel genoeg gaan, maar wel tegen de juiste daders.

  Iedereen die de Universele rechten van de mens niet respecteert, is per definitie mijn vijand.

 6. Zowel schwab als rutte hebben 1,5 kaar geleden al verklaard dat we nooit meer terug gaan naar normaal. Met de kennis van vandaag weten we dat wij, de burgers, worden aangevallen.

  Hoeveel meer heb jij nog nodig om daadwerkelijk op te staan en onszelf te verdedigen? Ze stoppen pas als wij ze daartoe dwingen. Dat gaat misschien niet zonder geweld, maar vergeet niet dat wij worden aangevallen. Zelfverdediging is pure noodzaak. We weten waar het eindigt als we de vijand hun gang laten gaan.

  • Rutte en de Jonge moeten zo snel mogelijk op het schavot en doe die Kaag met haar 1,4 miljoen huis er maar gratis bij (hoe komt die aan zoveel geld in zo’n korte tijd?).

 7. Frontnieuws geeft mij regelmatig hele goede info over diverse onderwerpen.
  De huidige vertoonde “crises” in dit altijd van zichzelf genoegzaam gevonden landje, zolang de uitkeringen
  blijven doorgaan, zullen NIET stoppen zolang de Great Reet volledig op schema ligt.
  Deze problemen zijn eenvoudig en snel op te lossen met wat simpele handelingen.
  Zeg maar meer mannenwerk.
  Aangezien het overgrote deel van deze goedgelovige bevolking met zich laat sollen, zal er een hele grrote
  beweging moeten ontstaan om de boel te keren, voor het echt te laat is, en ze dan eindelijk wakker zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in