Screenshot Twitter

Communist-stijl propaganda en deugdsignalering waren dinsdag in volle gang toen de Spaanse minister van Milieu Teresa Ribera per privéjet naar een klimaattop van de Europese Unie reisde en vervolgens op een elektrische fiets sprong terwijl ze geëscorteerd werd door benzinevoertuigen.

Een video van Ribera, een lid van de Spaanse Socialistische Arbeiderspartij, ging viraal en heeft op Twitter veel reacties losgemaakt. De laatste kilometer van de reis legde ze af op een elektrische fiets naar de Europese top van ministers van Milieu en Energie. schrijft Tyler Durden.

De PR-stunt lijkt puur voor de show – wie fietst er immers in zulke kleding? Bovendien is het ontbreken van een helm en fietsschoenen opvallend en suggereert het dat ze maar een korte afstand op de fiets zat.

“Dat Teresa Ribera ding dat je met de fiets op een klimaattop aankomt, amper honderd meter aflegt, geëscorteerd door twee gepantserde benzineauto’s is nog zo’n beeld dat deze regering perfect definieert,” twitterde een gebruiker.

Ambtenaren van de conservatieve Partido Popular (Volkspartij) bespotten de minister (samen met de rest van het internet):

“Om op haar fiets naar de vergadering te gaan, reed ze met een officiële auto voor haar en een andere achter haar, waardoor ze dubbel zoveel uitstoot had, zodat mensen foto’s van haar zouden maken.

  Idiote klimaatactivisten die zichzelf aan de weg 'vastlijmden' hebben misschien een amputatie nodig

“Hoe belachelijk, minister. Schaamt u zich niet?” twitterde de Spaanse politicus Esteban González Pons.

Deze politici zouden een Zoombespreking kunnen houden in plaats van in privéjets naar klimaatconferenties te reizen. Ribera’s geënsceneerde fotomoment geeft aan dat politieke elites denken dat de intelligentie van de gemiddelde kiezer te wensen overlaat. De mensen worden echter wakker van deze onzin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DEUGMENSEN DOSSIER

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSven von Storch: Poetin heeft Joe Biden’s bluf beantwoord – Het is tijd om te onderhandelen
Volgend artikelWashington smeekt om een preëmptieve nucleaire aanval van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. En dat doet ze zonder schaamte. Dan zie je wat voor vlees je in de Kuip hebt.

  Ze volgens gewoon alles op wat ze verteld wordt. Al lacht het hele land zich suf. Hoe moet je het anders noemen. Ze zien het niet of ze kunnen niet anders dan doen wat ze wordt opgedragen.

  Gewoon dom? Of toch wat anders?

 2. Voor degene die een beetje achterlijk zijn en denken dat het leven in het interbellum altijd zonder grote verandering doorgaat.

  Dit is wat er echt achter de wereldwijde reset- en duurzame ontwikkelingsagenda 2030 zit

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/heres-whats-really-behind-global-reset-and-sustainable-development-agenda-2030

  Het antwoord is dat de sociopaten bij de VN en in Washington niet echt van plan zijn dat de boeren hun huidige levensstandaard voortzetten. Ze zijn van plan dat we allemaal in onze steden van 15 minuten leven, insecten eten, ondergedompeld in de metaverse, en aangesloten zijn op een eindeloze stroom medicijnen, die we zullen moeten nemen, anders wordt je UBI (universeel basisinkomen) wordt afgesneden.

  10% bezit 76% van de rijkdom

  https://www.imf.org/en/Publications/fandd/issues/2022/03/Global-inequalities-Stanley

 3. Het was een soort zegetocht omdat zij voor het eerst zonder zijwieltjes mocht fietsen, vandaar de begeleiding van onder andere een in botbreuken gespecialiseerde ploegarts.
  Jammer trouwens dat ze geen lekke band kreeg tijdens haar ‘fietstocht’ van 100 meter. Dan was de volgwagen met reservefietsen uiteraard onmiddellijk langszij gekomen, maar had zij even met de handen in haar haar gestaan. Dat was een leuk fotomoment geweest van haar eerste ‘spontane’ fiets-ervaring.

 4. Ach Adriaan zo ver is het nog niet, wel zullen toch wel wijzer zijn toch? Laat ze dromen, uiteindelijk lopen ze zichzelf vast. In de plaats waar ik woon willen ze weer bouwen, ik haat de gemeente dus ga in bezwaar en blijkt er net in de buurgemeente een Natura2000 gebied worden aangelegd.

  Stikstof! Dus weer naar de Rechter. Ik doe het erom, maar heel veel anderen mensen ook.

  Ze zijn knettergek, ook met de verdichting. De rechter zit al 10 jaar vol. Man man man, lach erom. Al die luchtfietserij. Dachten ze nou echt dat we over 6 jaar insecten vreten?

  • Gijp juli 14, 2023 at 10:54

   Oké Gijp diep in mijn achterhoofd voel ik dat er een ommekeer komt hoe dan ook, iedereen die het verschil tussen goed en kwaad duidelijk kan waarnemen zal het beogen, de vraag is niet hoe maar waneer, hoop dat ik het nog mag meemaken.

   In de gemeente waarin ik woon zijn ze een zooitje luxe appartementen aan het bouwen met belachelijk hoge huren die €1000,- per maand naderen ik merk ook dat het zó traag als een slak gaat, verdorie Rusland heeft Maripul bijna helemaal opgebouwd enfin ze zijn totaal verkeerd bezig hier.

 5. Zo rollen deze volksverlakkers. Het gaat om pure beeldvorming. Anderen de maat nemend wat ze wel en niet mogen en zelf straks genietend van allerlei privileges. Want belangrijk, veelwetend, veel geld en onmisbaar.
  Zouden ze spiegels in huis hebben en erin durven kijken ?

 6. Offtopic……

  Spanje is een land van heuvels en bergen.
  Nederland vrijwel zo vlak als NAP.
  In Nederland hadden e-bikes alleen verkocht mogen worden aan (volwassene) mensen die eerder
  ook veel fietsten, en godverdamme eens actie hebben gevoerd voor meer windluwte in crimineel
  kunstmatige kale buitengebieden.

  Eén of andere minister aanvallen op e-bike?
  Dan graag ook een artikel over de belachelijkheid/zuurtjementaliteit van vele Nederlanders die
  e-bike offroadfietsen hebben.
  Deze door in het bos, ‘heuveltjes’ en andere natuur.
  Met hun smartphones, coronaprikken, anti-complotfeitennieuws-instelling, elke dag vlees vreten, massa-turboconsumeren, zwaar overbetaalde banen, etc.

  WEGWEZEN UIT DE NATUUR!

  • Jonge…..ik ben mijn eigen coachingsbedrijf.
   Als ik jij bij mij op spreekuur zou komen, dan heb ik volgens mij ook iemand voor mij die weg moet
   blijven uit de natuur.

   • Wat staat er in de bijbel? Oordeel niet opdat gij niet geoordeeld wordt.

    Weetje wat ik vraag het Ai

    Ja, ik ken de uitdrukking “oordeel niet opdat gij niet geoordeeld wordt.” Het is een bekend citaat dat afkomstig is uit de Bijbel, in het specifiek uit Mattheüs 7:1. In verschillende vertalingen luidt de tekst als volgt: “Oordeel niet, opdat er niet over jullie geoordeeld wordt.” Het is een uitnodiging tot terughoudendheid bij het beoordelen van anderen, omdat men zelf ook beoordeeld kan worden. Het benadrukt de noodzaak om compassie, begrip en tolerantie te tonen ten opzichte van anderen, zonder snel en onrechtvaardig te oordelen.

    • Hahaha…..met oordelen was ik één van de laatsten vroeger.
     Nu keihard terug.
     Vooral naar christenen die zo vaak oordeelden.

     Doe niet alsof de bijbel een voorspellings-boek is.
     Snap je niet dat de zwarte machten gebruik maken van deze teksten?
     Net als bij Simpsons enzo. Draai het eens om.

     Maar ik reageer nu misschien op één van die echte christenen die misschien niet
     hypokriete leven lijden, als ik jouw andere berichten mag geloven.
     Zie het maar zo, dat ik het over 80% van (beschermde) gelovigen heb.

    • Ik heb niets met discipelen. Met geeer…..alsof die dat bedacht hebben.
     Heb meer met reageerders die pakkende teksten schrijven voor in deze actuele tijden.

 7. De Belgen blijven toch onovertroffen zeker?! Hier in Brussel stapt de “groene” ministers een paar honderd meter voor de joernalisten uit zijn benzineslurpende slee om over te stappen op een fiets. Neen! niet één keer! altijd opnieuw.

 8. Ze hebben het eerst op de Belgen getest, als die niks zeggen gaan we het in Europa uitrollen. Kijken welk land wel protesteert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in