De experimentele COVID-19 injecties veroorzaken ernstige bijwerkingen, waaronder de dood. Dit feit staat niet ter discussie, schrijft Brian Shilhavy.

Echter, wanneer de media een verhaal verslaan van iemand die een ernstige bijwerking heeft ondervonden van één van de toegelaten noodinjecties, interviewen zij alleen mensen die nog steeds geloven in de COVID Vaccinreligie.

Het maakt niet uit hoeveel deze mensen hebben geleden, zelfs als ze een geliefde hebben zien sterven na het krijgen van een van de injecties, zullen ze nog steeds beweren dat ze in de “vaccins” geloven, en iedereen aanmoedigen om er een te gaan halen.

Als zij dit niet zouden zeggen, zouden de media hun verhaal niet publiceren, omdat volgens hen en de “gezondheidsautoriteiten” deze bijwerkingen “zeldzaam” zijn, en zij willen dat u gelooft dat de “voordelen” van de injecties “groter” zijn dan de risico’s.

Er zijn echter onnoemelijk veel mensen die een van de COVID-injecties hebben gekregen en nu gehandicapt of ernstig gewond zijn, en zij hebben spijt van hun beslissing. Niet alleen hebben ze spijt van hun beslissing, ze willen dat u weet wat de werkelijke risico’s zijn, en u waarschuwen.

Deze mensen worden in de media en op de de sociale media sites van Big Tech gecensureerd. Ze willen niet dat u de “andere kant” hoort, omdat die niet in hun narratief past, en wie hun autoriteit in twijfel trekt, wordt nu beschouwd als een potentiële “binnenlandse terrorist“.

Sommige van deze mensen die nu verwond zijn na het nemen van een COVID-prik, vielen vroeger degenen aan die de injecties niet vertrouwen en bekritiseerden hen, en wanneer ze op informatie stuitten die tegen het narratief van de media inging, geloofden ze vroeger dat het allemaal “samenzweringstheorieën” waren.

  Hoeveel onderzoeken zijn er nodig om uw vaccinliefhebbende vrienden en familie ervan te overtuigen dat de injecties hartspierontsteking veroorzaken?

Maar dat geloven ze niet meer, nu hun levens zijn geruïneerd.

Dit zijn de stemmen van hen die spijt hebben van hun beslissingen, en hun stemmen worden zwaar gecensureerd. De “gezondheidsautoriteiten” willen niet dat u naar hen luistert.

Dus vraag uzelf af, als deze injecties zo heilzaam zijn, waarom moeten ze dan afwijkende meningen aanvallen en censureren?

Als zij beweren dat al deze mensen die spijt hebben van de inentingen en u er nu voor waarschuwen “acteurs” te zijn die liegen, welk voordeel zouden zij dan krijgen voor het veinzen van hun verwondingen? Wie zou hen betalen om deze dingen te zeggen?

Luistert u zelf maar naar hen.

Dit is van het Bitchute-kanaal, en het staat ook op het Rumble-kanaal.

Hier is een 12 minuten durende documentaire die gemaakt is om een stem te geven aan hen die lijden onder COVID-19 injecties in Australië. Ook dit wordt zwaar gecensureerd. Deel het alstublieft wijd en zijd.

De originele bron is hier.

Dit is van het Rumble-kanaal, en het is ook op het Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccindoses “verlopen”: gevaarlijk afval, ontwikkelingshulp of nog meer leugens en bedrog?
Volgend artikelKritieke tekorten aan verpleegkundigen treffen ziekenhuizen in Amerika nu verpleegkundigen ontslag nemen of worden ontslagen vanwege COVID-vaccinatiemandaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het geheel wordt steeds onmenselijker. Met die vuillak schw en zijn kliek voorop.
  Kun je nagaan wat dat zoodje in den haag voorstelt, en ons met alle middelen tracht aan te smeren.
  Wat al de laatste berichten in ieder geval gemeen hebben is dat de angst er in blijft.

 2. Ik krijg nu voor de 2e keer weer geen nieuws. Dat is al eerder gebeurt. Hoe kan Google mij buiten sluiten. Ik heb het al een keer eerder hersteld. Maar nu lukt het niet. Heeft iemand suggesties?

  • Dan moet je eerst even uit leggen wat er gebeurt.
   Log jij daar eerst in voordat je daar iets gaat zoeken of kan je daar helemaal niets vinden.
   Of heb jij daar iets aangemaakt om iets achter te laten.

  • Ik heb als computer hulp in een bejaardenhuis gewerkt als vrijwilliger.
   Ook huis aan huis bij mensen thuis. daar was behoefte aan, zeiden ze.
   Ik ben er mee gestopt. omdat ze niks willen aannemen.
   Je blijft aan de gang met precies hetzelfde en met dezelfde personen.
   En het toch zo blijven doen zo als ze het zelf bedacht hebben om er de volgende keer weer opnieuw mee aan te komen dat er iets niet goed werkt.
   Ik heb nou al het idee dat jij niet veel anders zal zijn gezien je eerdere opmerkingen over hetzelfde.

   • En aangezien ik ook een bijna doof-stomme vrouw heb kunnen leren hoe zij met haar pc moest werken en mee om moest gaan, ligt het dus niet aan mijn geduld.
    Want die is eindeloos.
    Maar soms houd het gewoon op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in