De National Public Radio (NPR) is verbijsterd over een grote stijging in het aantal opnames op de spoedeisende hulp in de Verenigde Staten, schrijft Naturalnews.com.

Hoewel het pijnlijk duidelijk is dat “volledig gevaccineerde” Amerikanen massaal ziek worden, schrijft NPR het allemaal toe aan een mysterie.

In Lansing, Michigan, bijvoorbeeld, ziet het Sparrow ziekenhuis een massale toestroom van zeer zieke patiënten die op brancards in de gangen van de instelling moeten worden opgesteld wegens een tekort aan beschikbare bedden.

“Het is moeilijk om aan te zien”, zegt Tiffani Dusang, verpleegkundig directeur van de spoedeisende hulp.

“Ik voel me altijd heel slecht als ik door de gang loop en zie dat mensen pijn hebben, moeten slapen of rust nodig hebben. Maar ze moeten op de gang zijn met, zoals je kunt zien, 10 of 15 mensen die elke minuut voorbij lopen.”

Aan het begin van de Wuhan Covid-19 “pandemie”, lang voordat de zogenaamde “vaccins” beschikbaar kwamen via “Operation Warp Speed”, was het Sparrow ziekenhuis redelijk normaal. Maar toen de vaccins eenmaal op grote schaal beschikbaar waren, begonnen de zieken pas echt binnen te stromen.

De meeste Amerikaanse ziekenhuizen waren zo leeg als het maar zijn kon voordat de injecties werden vrijgegeven. Het was pas nadat de injecties op grote schaal waren verspreid dat ziekenhuizen over het hele land overspoeld werden met nieuwe patiënten.

Zodra de boosters in de armen van de mensen terechtkomen, kan de hele gezondheidszorg instorten door alle zieke patiënten die ze creëren

Dokters en verpleegsters zeggen dat de ernst van de ziektes van de patiënten alle kanten opgaat. Sommige patiënten klagen over buikpijn, terwijl anderen moeite hebben met ademhalen.

Er zijn ook heel veel bloedstolsels, die een veel voorkomend verschijnsel zijn geworden bij mensen die worden geïnjecteerd met het spike-eiwit biowapen vermomd als ‘medicijn’.

Er is ook een golf van patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten, mislukte zelfmoorden, acuut orgaanfalen en een hele reeks slopende symptomen. Veel van deze patiënten kunnen niet meer werken en hebben gewoon moeite om de dag door te komen.

Hadden zij hun kans gewaagd met het Chinese griepvirus zonder zich te laten injecteren, dan zou het nu waarschijnlijk goed met hen gaan. Maar omdat ze naar hun regeringsfunctionarissen hebben geluisterd, lijden ze nu enorm onder de bijwerkingen van het vaccin.

In het lange artikel van NPR over dit fenomeen wordt het woord vaccin niet één keer genoemd. Ga zelf maar eens op zoek in de woorden: u zult zien dat het niet deel uitmaakt van de beschrijving, ook al is het de meest voor de hand liggende boosdoener.

Nu de VS het winterseizoen nadert, stijgt het aantal ziekenhuisopnames met bijna 20 procent, volgens het verslag, ondanks een daling in de zomer toen de mensen buiten waren in de warmte en het zonlicht. Dit suggereert dat wanneer de winter eenmaal in volle gang is, het een donkere winter zal worden wat de volksgezondheid betreft.

“Het is een vroege indicator dat wat er op de spoedeisende hulp gebeurt, is dat we meer acute gevallen zullen zien dan vóór de pandemie”, zegt Caleb Cox, een datawetenschapper bij het Epic Health Research Network.

“Hoewel we zien dat de totale volumes hier in de zomer weer normaal worden, zien we dat de meer acute omstandigheden nog steeds hoger blijven dan de pre-pandemische normalen, terwijl de lagere-acute aandoeningen nog steeds onder de pre-pandemische normalen blijven.”

Naarmate de boosters worden uitgerold, kunnen we een nieuwe golf van acute gezondheidsproblemen verwachten die ertoe leidt dat ziekenhuizen nog meer worden overspoeld met zieke, volledig gevaccineerde patiënten.

Miljoenen levens worden door deze gentherapie griepprikken verwoest.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse apotheekmanager stapt op via intercom, zegt geen “vergif” (covid vaccins) meer voor klanten
Volgend artikelMeer nieuwe bijwerkingen van Covid-vaccin: 16-jarig meisje ontwikkelt zweren op schaamlippen na Pfizer-vaccin, artsen roepen op tot verder onderzoek
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Was toch om jezelf en oudjes te beschermen wat een schapen zijn en hier in NL ook hoppa derde prik dan weer en nogmaals het zijn net junkies??????

 2. ” Er is ook een golf van patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten, mislukte zelfmoorden, acuut orgaanfalen en een hele reeks slopende symptomen.”

  Ik las bij een VS pagina waar gevaccineerden hun bijwerkingen melden, dat velen depressief zijn geworden na de prikken.
  Ook mensen die geen ernstige bijwerkingen hadden waren eveneens angstig en depressief geworden door de prikken.
  Ik krijg daardoor de indruk dat de ” vaccins ” ook depressiviteit veroorzaakt, met als doel om een forse toename van zelfmoorden te bewerkstelligen.
  Dit alles in het kader van de wereldwijde genocide.

 3. ————————-
  Update: (25-aug-2021)
  Het gaat erom dat juist degenen die heel bewust gekozen hebben om het
  vaccin niet te nemen, zelfs al worden nu de riemen strak aangetrokken
  ivm beperkingen, ze toch niet bezwijken.
  Die mensen, dat zijn de witte zielen die mogen overleven.
  Dat zijn mensen die zich heel bewust zijn van alles en van zichzelf.
  Daarop is de nieuwe aarde gebaseerd.
  Twijfelaars zullen uiteindelijk voor veel problemen zorgen in de toekomst.
  ————————-
  Uit: https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=predictions

 4. Zolang het bij miljoenen blijft, valt het feitelijk mee.

  In potentie kunnen het er MILJARDEN worden.

  De wereld zal dan voor een flink deel instorten. Het geen het WEF volk, zoals Kaag, Rutte en de Jonge ondersteunen.

  • Ik vraag me af waarom we van zoveel van injectieschade en -doden in de VS horen en nauwelijks in Nederland. Ik hoor de afgelopen maanden ambulances af en aan rijden, maar we horen en zien er bijna niets over op het internet.

 5. Jerome:
  Andere landen zijn eerder begonnen met inenten.
  Van de blog: https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=predictions
  ===================
  En ze zullen sorry zeggen.
  Op tv.
  Amerika eerst.

  “We wisten niet dat het zo erg zou zijn.”

  Ze zullen huilen als kleine kinderen en om vergeving smeken.
  Het wordt een show voor pijnlijke ogen.
  Mensen zullen eindelijk opstaan ​​en overal aanvallen, ziekenhuis, artsen,
  regering, landskantoren, heel de boel.

  In Nederland zal de overheid zeggen ‘geen zorgen’, zo zal het hier niet zijn,
  blijf gewoon de vaccins halen en alles komt goed.
  Uiteindelijk zal het hier hetzelfde zijn en net zo erg.
  Mensen zullen ziek zijn, zo ziek en de meesten zullen sterven als vliegen.
  En in zekere zin dient het hen goed, omdat ze de niet-gevaccineerde de
  underdog maakten.

  En dat zijn degenen die ze nu moeten redden?
  De meeste zullen dat niet doen.

  Vraag: “Wanneer zal dit gebeuren?”
  Antwoord: Binnenkort, eerder dan je denkt en verwacht..
  ————————-

  • Ik las laatst, heb het artikel niet paraat, dat de agenda van de ‘illuminati’ ( zie de protocols van Zion ) zodanig is dat ze verwachten en aansturen dat volkeren zich woedend tegen hun regeringen keren zodat zij als redders in nood een wereldregering kunnen instaleren met de goedkeuring van de goyim. Problem, reaction, solution. Ordo abo chao.

   • Ach, we gaan naar een hele nieuwe wereld toe.
    Maar niet zoals de meeste denken, het wordt lekker stil en rustig.
    De overgang zal net als een bevalling zijn, eerst even heftig
    daarna rust.
    Focus je maar daarop, blijf nu al in je rust zitten, dan kom je de komende tijd het beste door 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in