Deze wereld wordt steeds walgelijker. En de houding en het gedrag van veel mensen met wat er gaande is, nog meer. Maar het ergste van alles is dat we via sociale netwerken te weten komen wat er allemaal met vaccins gebeurt en dat de gevallen steeds dramatischer worden, schrijft het Spaanse nieuwsportaal eldiestro.es.

In dit geval gaat een echtgenoot een bedrijf aanklagen omdat het zijn 23-jarige vrouw, die ook zwanger was, heeft gedwongen zich te laten vaccineren. En de vaccinatie, zoals maar al te vaak gebeurt, draaide uit op een tragedie. De baby die zij droeg, kreeg een hartaanval in de baarmoeder en stierf 42 minuten nadat zij het vaccin had gekregen.

De moeder, slechts 23 jaar oud, stierf zes dagen nadat ze het vaccin had gekregen. Mogen beiden in vrede rusten.

Er zijn enkele studies verschenen van moedige artsen, die wij binnenkort zullen publiceren, waaruit blijkt dat het sterftecijfer bij vaccinatie één persoon op elke 700 gevaccineerden bedraagt. U zult begrijpen dat dit sterftecijfer enorm is en aantoont dat het meer loont om een infectie op te lopen en zich op natuurlijke wijze te laten immuniseren dan zich te laten vaccineren, aangezien de risico’s kleiner zijn.

Wij zijn verontwaardigd over de mensen die gevaccineerd zijn en er op sociale netwerken over opscheppen omdat hun niets is overkomen, er zijn veel journalisten die het ook doen. Het lijkt ons volslagen belachelijk, omdat het blijkbaar dan nodig zou zijn dat het vaccin de dood van elke gevaccineerde persoon veroorzaakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen Volg Frontnieuws op Telegram

  Studie in "The Lancet": meerderheid van geïnfecteerden en doden in Duitsland, VK, VS, Israël zijn volledig gevaccineerd
Vorig artikelZe moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de “onverklaarbare sterfgevallen?
Volgend artikelEen groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Hallo allemaal weer een triest bericht maar ik ben blij dat ook hier in Spanje via media bekend wordt gemaakt wat er allemaal mis is met de vacins had daar straks een hele discussie met een kennis die vanmiddag haar tweede prik gaat halen ze vind mij onverantwoord en een egoïstisch persoon ik zou iedereen besmetten en in gevaar brengen ze wil niks meer met me te maken hebben tot ik aan kan tonen dat ik geënt ben ja daar sta je dan met je goeie gedrag ik heb alleen maar gezegd hoop je nog wel te spreken na je tweede prik sarcastisch misschien maar als je zelf niet na kan denken kan ik er ook niks aandoen heb ook gezegd lees nu eens de statistieken bezoek het frontnieuws maar nee hopelijk houd ze het nog een tijdje uit na haar prik ze is in een redelijke gezondheid maar heeft wel diabetes en slikt bloed verdunners zouden ze daar nu echt naar vragen ze heeft tenslotte haar eerste prik ook al gehad ik zal duimen voor deze mevrouw

  • Als iemand niks meer met mij te maken wil hebben, dan ga ik niet voor je duimen.
   Maar dan kan je verder de tyfus krijgen.

  • Wij zijn dus de “wappies” en daar zit ik niet mee. Maar wij allemaal lopen op tegen die muur van onwil, onwetendheid, verwijten en noem maar op. Hun gelijk (van de gevaccineerden) is het enige juiste, er is gewoon niet tegen aan te lullen. Je krijgt ook nog eens de schuld als zij ziek zouden worden, da’s het aller ergste. Zij lopen met mondkappen, zij laten zich prikken, dan ben je toch beschermd? Nee zij doen het voor een ander zeggen ze er nog eens dunnetjes overheen. Kortom we krijgen telkens te maken met de omgekeerde wereld. En ja, ben ook al veel “vrienden” kwijt maar het allerergste vind ik nog wel dat ik met iemand al 50 jaar ben getrouwd die totaal afstand van me neemt en het onderwerp “Covid” niet meer ter sprake mag en kan komen. Die kut regering heeft wat teweeg gebracht, huwelijken gaan kapot, vriendschappen, alles. De psychische schade alleen al is enorm….wachten is op het najaar. Als alles uitkomt wat is voorspeld zitten we in een Armageddon. Mijn ega heeft dus de prik gehaald, al de 2e, en werd een week later zwaar verkouden, hoesten etc. Na een week kreeg ik dezelfde verschijnselen. Ik hoop niet hier sprake is van “shedding” want dan ben ik mooi de pineut. Zo zie je maar, ZIJ besmetten de boel. En hoe moet ik me er nou tegen wapenen? Nou zijn er geen dokters met vermanende vingertjes die met een oplossing komen dankzij hun domme acties.

   • Ik vind jouw verhaal heel treurig… Dat het zo moest lopen voor mensen die al een halve eeuw bij elkaar zijn, dat is heel erg. Ik hoop dat een beetje medeleven je wat goed doet, maar meer kan ik ook niet helpen. Ik hoop dat je nog wel een paar goede vrienden hebt. Helaas is de rest van de wereld hardvochtig geworden in aanbidding van de gifspuit. Dus alles wat kapot gaat door de gifspuit wordt genegeerd. Het verhaal over die zwangere vrouw ook; dat breekt je hart toch, als je dat leest? Maar het interesseert de Ingespotenen geen ruk. Ik snap het niet. (Maar Peter De Vries, daar lullen ze dagen over.)

   • U zegt : ” Mijn ega heeft dus de prik gehaald, al de 2e, en werd een week later zwaar verkouden, hoesten etc. Na een week kreeg ik dezelfde verschijnselen. Ik hoop niet hier sprake is van “shedding” want dan ben ik mooi de pineut. Zo zie je maar, ZIJ besmetten de boel. En hoe moet ik me er nou tegen wapenen?”

    –> Klopt, mijn collega’s ook! Allemaal ziek zwak misselijk en mentaal afwezig!
    –> U hebt ook verschijnselen gehad? Hoe gaat het nu met u? Was er sprake van “shedding”? Ik blijf bewust nog thuis werken. Geen zin in eventuele besmettingen die ik kan oplopen vanuit collega’s.
    –> Zij besmetten de boel, klopt, op TikTok is een man (50+) die woest is en verteld dat hij dubbel gevacc is en zijn hele gezin besmet heeft. Voelt zich opgelicht en waarschuwt nu mensen en zegt: “de gevacc besmetten de ongevacc, niet andersom!!”.
    –> Hoe te beschermen; zoveel mogelijk een (liefst zelf ontworpen of katoenen) mondkapje en thuis kleding wassen als ze bij u in de buurt zijn geweest. Ik heb onderzoeken gezien zoals deze; https://rumble.com/vo8nkb-doctor-explains-the-covid-19-vaccine-ingredients-and-side-effects.html – waarin duidelijk wordt beschreven dat de injectie je witte bloedcellen met 75% verlaagd. En dus alle zwakkere organen en lichaamsdelen aanvalt. En je niet meer kunt verweren. Dus mensen takelen langzaam af. Sinds ik weet dat er ook troep in zit zoals ano-technologie….blijf ik uit de buurt van alle gevacc.. buitenlucht ok. Maar verder niet. Ik wil géén risico lopen.

    Benieuwd of alles ok met u gaat nu.

    Wens u sterkte!

 2. Ik ken al twee mensen die er aan gestorven zijn die niet zijn gemld. Wie heeft het lef dat ook hier neer te zetten het lijkt mij sterk dat hier lezers zijn die dit niet meegemaakt hebben.

  • Grote schrik… Hoe werd het verklaard? werd er niet gezegd dat het “ergens anders” aan lag…? We horen opvallend weinig over bijwerkingen en sterfte in dit land, NL. Wordt het hier zo goed verborgen gehouden? De meeste berichten komen uit het buitenland. Maar mijn nichtje liet me weten dat een meisje was neergestort toen ze de spuit kreeg. Mijn buren vertelden me pasgeleden in woede dat ze na die spuit “dement” werden. Ze zijn weliswaar al in hun 80, maar ze waren nog goed bij de tijd, vooral de man. Toen kreeg de buurman er “drie dagen na de spuit” problemen mee zijn vrouw te herkennen. En zijn vrouw komt nu bij mij het huis in gelopen om te vragen waar haar man is. We gaan dan kijken, en hij zit gewoon thuis. “Dat is mijn man niet!” zegt ze dan. Zo was ze nog maar een paar weken geleden niet. Maar het is makkelijk te zeggen dat ze “toch al dement” waren vanwege de leeftijd. De (ingespoten) zoon zei dat de arts het “delier” noemt. De buurvrouw heeft “delier.” Nee, het ligt niet aan de spuit, maar wel heel toevallig dat het een paar dagen na de spuit begon! Ik denk dat heel veel mensen de bijwerkingen zelf ook verborgen houden, omdat ze het niet durven te zeggen. De gifspuit is heilig man.

  • Ik ken ook 2 mensen die overleden zijn aan het “vaccin”
   Mijn tante van 93 (dement, maar verder al haar hele leven zo gezond als een vis) kreeg hoge koorts na 1ste pfizer prik
   En via vrienden een jonge vrouw met kanker, laat zich prikken omdat ze geen corona wil krijgen terwijl ze ook al kanker heeft, en overlijd aan de bijwerkingen!

 3. Ik eoon op een klein eiland op de filipijnen. Verplichte vaccinaties voor oudere, governments employee’s, als
  Politie ,gemeentehuis clercks. Ik wil geen vaccinatie, woon aan zee, gezonde lucht, elke dag zon,gezond eten. Maar kan mijn eiland niet meer binnen,naar mijn familie en zaken die ik heb hier, als ik niet 2x gevaccineert ben. Dan elke 3 jaar moeten we effe het land uit. Nu een serieus probleem,kan niet meer binnen dan, tot her hele land weer open gaat. Ben dan verplicht naar belgie terug te keren waar ik ook nie binnen mag zonder vaccinatie. Wat een shit boel allemaal voor niks…

  • Op de filipijnen ben je helemaal zwaar de lul.
   Zonder een pasje kom je de straat niet eens meer op.
   Met een strenge controle van zwaar bewapende militairen op straat.
   Daar zitten de mensen al maanden opgesloten in hun huis.
   Zonder toestemming kan je nog geen brood halen daar.
   Of hebben ze dat weer een beetje afgeschaft.

    • Op een andere site zit een man die in de Filipijjnen woont.
     Hij heeft daar wel eens wat over los gelaten hoe streng het daar is.
     Maar hier op een site schrijft hij als of hij elke week op de dam staat te demonstreren. En rutte heeft niks over hem te zeggen.
     Helemaal niets pikt hij van iemand en niemand kan ‘m dwingen.
     Hij laat zich niet opsluiten, door niemand.
     Maar ondertussen zit hij in werkelijkheid al maanden opgesloten.
     Maar praatjes voor 10.

      • Ik vond het wel grappig om ‘m daar soms even aan te herinneren als hij weer van die stoere praatjes had.
       En dan werd hij nog boos ook.
       Rutte kon de tering krijgen en hij zou ‘m wel even plat spuiten.
       Maar hij zou het ons wel even vertellen hoe wij ons moesten verzetten tegen dit regiem.
       En dan zelf ergens gaan wonen waar een dictator de baas is.
       Soms kan je best wel lachen op internet en de reacties.

       • Ja da’s waar. de gekkies willen dat de anderen het werk doen voor ze. waar ik aan zat te denken is hoe veel mensen die blaaskaak met die onverstaanbaar schorre stem aanhoren, die Alex Jones in de VS. Wij keken al lang niet meer naar die mafpot omdat hij onbetrouwbaar is. Hij is ook een disinformant, maar brult gewoon alles na wat anderen beweren.

 4. Een jonge vrouw die ik beroepsmatig ken, heeft na haar spuit geheugenverlies! Ze moest zelfs mijn adres opzoeken terwijl ze hier al 5 jaar komt;
  Op de sportschool sprak ik een mevrouw die covid gehad heeft en die was ook opeens super vergeetachtig?

 5. Mensen die zich wel (2x) hebben laten vaccineren en jou vriendelijk doch dringend adviseren hetzelfde te doen zou ik vragen: “Ok, dus jij hebt je laten vaccineren NADAT je je VOLLEDIG hebt laten informeren?”. “Je hebt dus alle voordelen bewust afgewogen tegen ALLE nadelen van dit expiriment?”. “Ik wacht met de vaccinatie tot ik VOLLEDIG ben geïnformeerd en ik door meer voordelen overtuigd ben dan de nadelen.” (wat natuurlijk NOOIT het geval zal zijn, maar dan blijft in het midden wat je er van vindt).

  Daar hebben ze geen antwoord op.

 6. Ik ben vandaag naar Zutphen gereisd vanuit enschede.
  We reden met de blauwer trein.
  Er was veel controle van je chipkaart.
  We wouden net koffiedrinken en kregen te horen van de jongeman dat dit verboden was. Er werd op toegezien. Kregen nog een waarschuwing vanwege de mondkapjes.
  Nog een maal dan werd er een bon uitgedeeld. Het is triest te zien hoe de jongelui geïnstrueerd wordt.
  Nu ben ik ? het festival oeverloos, en wil me niet laten testen. Mag niet naar binnen. M’n vriendin heeft een QRcode en mag wel. Ik haal haar straks weer op. Dit is dus nu de praktijk.
  SAMENBUNDELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in