Linksen in Portland, Oregon hebben afgelopen zondag een gebouw van de Democraten partij vernield door muren te bekliederen met spuitverf en verschillende ramen te breken.

De meute, die zich naar verluidt als Antifa identificeerde, markeerde het partijgebouw van van de Democraten in Multnomah county met diverse leuzen, met inbegrip van “Fuck Biden”, “Geen Presidenten” en “BLM”.

“Verschillende leden van de groep begonnen het gebouw van de Multnomah county Democraten te bekliederen met graffiti en gooiden verschillende ramen van het gebouw in”, zei de politie van Portland in een verklaring die de volgende dag werd vrijgegeven.

De politie verklaart dat de groep snel de plaats delict ontvluchtte, maar politieagenten konden echter drie individuen met betrekking tot de misdaad arresteren.

Dagen voorafgaand aan de aanval hadden linkse activisten zich in de binnenstad van Portland verzameld waar verscheidene linksen met anti-Biden banners werden waargenomen, waarop stond: “We willen Biden niet, we willen wraak! Voor politiemoorden, imperialistische oorlogen en fascistische slachtpartijen”.

Op andere spandoeken bij het protest stond: “Fuck Biden, Fuck Trump, DPD doodde er acht vorige maand” en “Maakt niet uit wie er gekozen is, fuck het systeem, we wijzen het af”.

Inmiddels zijn er ook Antifa-BLM types gefilmd die vorige week door Washington D.C. marcheerden om te protesteren tegen beide presidentskandidaten.

Beelden van het protest tonen demonstranten die scanderen: “Fuck Biden! Fuck Trump! Geen presidenten meer! Geen fascisten meer!”

Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

Democraten lanceren "Trump Accountability Project": Trump mensen op de zwarte lijst - mogen geen baan krijgen
Vorig artikelPakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht
Volgend artikelMisdaad tegen de mensheid: frauduleuze PCR-tests voor de rechtbank – interview met advocaat Reiner Füllmich
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Exact hetzelfde volk als KOZP en Antifa hier.
  Volkomen de weg kwijt, nestbevuilers, hypocrieten.
  Het lijkt wel alsof ze het van de moslims hebben afgekeken.

 2. Toch geen probleem? M134: burst 20 seconden-dag BLM.
  Bespaart veelop uitkeringen.

  het wordt wel tijd voor andere wet aldaar.
  Wapens vrij: ok; vrijheid van vergaderen: ok
  Maar er zou een wet moeten zijn die gewapend vergaderen van meer dan 20 verbiedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in