© Mika Baumeister op Unsplash

Een verslag dat op 25 oktober is gepubliceerd in het Journal of Pediatric and Adolescent Gynecology beschrijft een mogelijk verband tussen de ontwikkeling van vulvaire zweren en COVID-vaccinatie op basis van een casestudie van een 16-jarig meisje, schrijft Childrenshealthdefense.org.

“Dit is het eerste geval waarin een mogelijk verband wordt beschreven tussen de ontwikkeling van vulvar aften na COVID vaccinatie,” schrijven de auteurs.

Volgens het rapport meldde een 16-jarige niet-seksueel actief meisje zich bij de gynaecologische kinderkliniek met vaginale pijn zes dagen na ontvangst van haar tweede dosis van Pfizer’s COVID vaccin.

Binnen 24 uur na ontvangst van het vaccin kreeg het meisje koorts, vermoeidheid, spierpijn en “zweren” in de vaginale streek. In de loop van de volgende twee dagen groeiden de laesies aan de rechterkant van haar vaginale gebied samen en werden ze pijnlijker.

De tiener bezocht de eerste hulp met 40 graden koorts, waar een Bartholin’s klier abces werd gediagnosticeerd en amoxicilline-clavulanaat werd voorgeschreven.

Ondanks een antibioticumkuur bleven haar symptomen verergeren en kwam zij twee dagen later terug naar de kliniek. Op dat moment waren de laesies bedekt met exsudaat en een necrotische ringvormige rand, en een evaluatie voor Lipschütz ulcera werd aanbevolen, aldus het rapport.

Volgens UpToDate zijn Lipschütz-zweren acute genitale zweren die een zeldzame, op zichzelf staande, niet-seksueel overdraagbare aandoening zijn die wordt gekenmerkt door het snel ontstaan van pijnlijke, necrotische ulceraties van de vulva of lagere vagina. Het komt meestal voor bij seksueel inactieve adolescente meisjes of jonge vrouwen en kan gepaard gaan met griepachtige verschijnselen.

Black Lives Matter doet er niet toe wanneer zwarten elkaar doden

Vulvar aften zijn een zeldzame vorm van genitale laesie die meestal voorkomt bij niet-seksueel actieve adolescenten en wordt geassocieerd met virale infecties, waaronder Epstein-Barr virus (EBV).

In de gynaecologische kliniek waren de laesies van de patiënte uiterst pijnlijk en veroorzaakten moeilijkheden bij het plassen, de ontlasting en het lopen. Ze had geen ademhalingssymptomen en geen voorgeschiedenis van blootstelling aan COVID.

In het rapport staat:

“De klinische voorgeschiedenis en de bevindingen van het genitale onderzoek waren consistent met vulvar aften in associatie met influenza-achtige symptomen na Pfizer-BioNTech (BNT162b2) COVID-19 vaccinatie. Onze patiënt had typische klinische kenmerken van een afterend ulcus, inclusief een influenza-achtig prodroom en karakteristieke dermatologische manifestaties die optraden na het ontvangen van het Pfizer COVID-vaccin.”

De patiënte had een geschiedenis van recidiverende orale ulceraties, maar geen eerdere geschiedenis van genitale ulceraties. Ze ontkende een seksuele voorgeschiedenis. De patiënte had wel een eerdere medische voorgeschiedenis van EBV, wat mogelijk zou kunnen bijdragen aan de presentatie van het ongewenste voorval, aldus de auteurs.

Volgens het rapport werd het geval van het meisje gemeld aan het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) “vanwege een tijdsverband met de toediening van het COVID-vaccin.”

Sinds 1980 is ongeveer 80% van de 164 bij VAERS gemelde gevallen van genitale ulceratie in verband gebracht met COVID-vaccins. Voor de overige 14 vaccins zijn slechts 31 gevallen gemeld, aldus de auteurs.

“Een onderzoek van VAERS onthulde 368 gevallen van orale aften en 126 gevallen van genitale, vaginale, vulvale of vulvovaginale ulcera geassocieerd met COVID-19 vaccinatie,” schrijven de auteurs. “Van de gevallen waarbij de genitaliën betrokken waren, werden 83 gevallen in verband gebracht met het vaccin van Pfizer BioNTech (BNT162b2)”.

George Floyd is geen rolmodel of martelaar

Volgens het rapport worden aften van de vulva vermoedelijk veroorzaakt door fysiologische stress ten gevolge van een aantal aandoeningen, waaronder virale infecties. EBV is het meest voorkomende virus dat in verband wordt gebracht met vulvaire aften.

Bij veel patiënten is er echter geen bewijs van recente infectie, waardoor velen geloven dat EBV-infectie alleen niet de meerderheid van de vulvar aften kan verklaren, schrijven de auteurs.

Samenvattend, dit geval benadrukt een mogelijk nieuw verband tussen Pfizer’s COVID vaccin en vulvar aften, schrijven de auteurs.

“Ons doel is om aan de literatuur een verslag toe te voegen van een schijnbaar zeldzame maar niet onbelangrijke complicatie” van Pfizer’s COVID vaccin, aldus de auteurs.

“Dit geval suggereert dat vulvaire aften kunnen worden uitgelokt door vaccinatie, maar verder onderzoek is nodig om een oorzakelijk verband vast te stellen.

Een van de voorgestelde mechanismen voor onderzoek is te onderzoeken hoe de reactie van het immuunsysteem op vaccinatie de pro-inflammatoire reactie recapituleert die wordt geassocieerd met vulvar aften secundair aan virale ziekte,” concludeerden de auteurs.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse ambtenaar lekt rapport van ministerie van Binnenlandse Zaken waarin Corona wordt afgedaan als “een globaal vals alarm”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpoedeisende hulp in Amerika wordt overspoeld met patiënten die lijden aan acuut orgaanfalen en slopende symptomen… de media beweren dat het niets te maken heeft met covid vaccins
Volgend artikelDr. Peter McCullough: Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Laten we het beestje maar bij de naam noemen; dit zijn geen aften, dit is Herpes.
  Dit is 1 van de (mega veel) bijwerkingen na de injectie. Ze geven aan dat de kans klein is dat je het krijgt, groter als je een autoimmuun ziekte hebt. Maar het komt steeds vaker op de lijn en wordt steeds vaker gepubliceerd (ontdekt bij zowel mannen en vrouwen en nu een i=kind van 16!!!).;
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8379763/
  https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/herpes-covid-vaccine
  – Video: https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/herpes-covid-vaccine.

  Er zijn zelfs ziekenhuismedewerkers/ sters die herpes hebben en hun verhaal delen;
  https://www.reddit.com/r/Herpes/comments/kwp2f4/covid_vaccine_and_herpes/

  “There are increasing reports regarding the activation of herpes zoster (HZ) following SARS-CoV-2 mRNA vaccines (Pfizer-BNT162b2 mRNA and Moderna mRNA-1273).1–5 The Oxford/AstraZeneca vaccine, AZD1222 (ChAdOx1 nCoV-19) which uses a live modified chimpanzee adenovirus, has been approved and used in many European and Asian countries” => NL: Er zijn steeds meer meldingen over de activering van herpes zoster (HZ) na SARS-CoV-2-mRNA-vaccins (Pfizer-BNT162b2-mRNA en Moderna mRNA-1273).1-5 Het Oxford/AstraZeneca-vaccin, AZD1222 (ChAdOx1 nCoV-19), dat maakt gebruik van een levend gemodificeerd chimpansee-adenovirus, is goedgekeurd en wordt in veel Europese en Aziatische landen gebruikt;

  https://academic.oup.com/qjmed/advance-article/doi/10.1093/qjmed/hcab208/6325520.

  Kortom; er worden inderdaad echte levend rondlopende zombies gecreëerd die met van alles zijn volgespoten, waarvan ze zelf niet eens weten wat allemaal. De meest gekke dingen, lichamelijk en mentaal, spelen op. Bescherm jezelf ajb. De ander (indien geïnjecteerd) valt niet meer te beschermen. Die takelen langzaam af. Het is verschrikkelijk.

   • Helaas moeten we zoveel mogelijk elkaar scherp houden. Het zijn géén leuke nieuwsberichten maar wel waarheden. Ik heb binnenkort een afscheidsfeest van een collega… die prompt ontslag genomen heeft en niet eens een andere baan heeft(!) dat soort gekke acties dus.. maar ik ga dus niet.. aangezien 99 % van de 56 genodigden gevac. is. Ik ben altijd nog benieuwd naar die 0,5 % die samen met mij ( de andere 0.5% ) niet gevac is…. Hoe dan ook..moeten we allemaal voor onszelf de strijd aan gaan en elkaar vinden we toch wel in de praktijk op den duur,, ik sprak zelfs een specialist in het ziekenhuis (ja, ben er in meerdere geweest..je schrikt je echt een hoedje hoe relaxed ze het daar hebben en de lege bedden die gewoon in zicht staan, stuk of 40 in een donkere hal..ik heb het gezien en medisch specialisten gesproken en die zeggen zelfs: “het zou druk zijn op het IC maar ik mag er niet komen”….enfin…ALLES wat gebeurt in het donker, komt aan het Licht.

    Alles op z’n tijd!

  • Bedankt voor deze goede info. Het houdt niet op met de gruwelijke bijwerkingen die aan het licht komen. Je laatste paragraaf vat het eea goed samen…

   • Geen dank. Het erge is..dat we alle informatie die we voorbij zien komen en met elkaar delen, zo pijnlijk is en zo onwerkelijk en tegelijkertijd zo belangrijk dat we elkaar scherp houden. Een trieste bedoeling maar ik geloof in het Licht aan het einde van de tunnel. Al weet ik ook dat we net begonnen zijn aan de rit. Het wordt een 6 dubbele Maastunnel lengte voor ons allemaal zeg maar. Ik zie mijn directe collega’s aftakelen. Lijken wel heroïne verslaafden, in nog geen jaar tijd.

    De gevacc worden wakker. En het is een harde klap in het gezicht. Check deze man, die op camera verteld wat hij meemaakt.. hij is 2 keer gevac en heeft al zijn naasten besmet. Hij is wakker geworden en nu ook 1 van “ons” vechtend tegen de ontkenners, ondanks zijn 2 vac; https://www.tiktok.com/@erenfroe79/video/7019069399801859333?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1.

    Ondanks alle treurigheid, geniet van uw weekend.

 2. Zodra je geïnjecteerd wordt met die giftige cocktail schiet je immuunsysteem in een stuip en dat manifesteert zich bij de één aan de buitenkant middels zweren, aften, rode plekken, bij de ander met interne bloedingen en infecties en bij een ander met spasmen, verlammingen etc. Het is pure willekeur van het lichaam, het weet niet hoe te reageren op dat gifmengsel en slaat op tilt. Mensen worden massaal verziekt en de dood ingejaagd. Pedo rutte en kindervriend hugo staan er bij en kijken er lachend naar. Smerig psychopatenvolk.

  • Inderdaad. Je bent letterlijk een tikkende tijdbom. Een collega van me (30+) heeft pompt een hartspier ontsteking rondom zijn borstkas en zijn vriendin (30+) heeft een hartzakje ontsteking. Dit zijn hele gekke dingen en als ik zeg; komt het door de vac. krijg ik terug: nee hoor want dat was 5 maanden geleden en dit heb ik nu sinds 3 weken… on ge loof lijk echt waar.. Er komt nog veel meer aan. Het is nu nog een kalme oktober.. prettig en aangenaam maar iets zegt me dat we een héle zware winter gaan krijgen vanaf november zal starten… Gordel vast…

  • Rutte is een laffe jakhals die kop in zand stopt mbt toeslagen-affaire en vanuit een demissionar kabinet de Jonge opdracht geeft >> terwijl het onbegrijpelijk is dat een heel land uberhaupt allerlei triviale politieke beslissingen mag nemen tijdens demissionair???
   Ook van Dissel speelt kop in zand> hij heeft geeneens verstand van virussen en was vee-arts… de hele gezondheidsraad bestaat uit incompetente ouwu bokken die kop in zand steken dan publiekelijk de inwonders met kluitje in riet sturen…..en de ziekenhuizen willen klagen omdat ze te weinig eraan verdienen… omdat per bed 600-1300 per nacht alleen verdient kan worden in de eerste week IC daarna betalen de zorgverzekeringen stukken minder uit en personeel krijgt teveel werk en te weinig betaald> dan maar land in lock-down!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Besmettingen: iedereen ook ziek?? nee dus niet!! en diegene die ziek worden onder corona hgangen >> ja dus,das makkelijker,want anders keert de overheid en de zorgverkeraar helemaal niks uit!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Pcr testen zijn onzin alleen bloedtesten geven uitsluitsel en dat doen ze geeneens in de ziekenhuizen….??!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in