Safeway apothekerswinkel in Cortez, VS, is zojuist haar apotheekmanager kwijtgeraakt omdat ze niet langer “dit vergif”, verwijzend naar Covid-19 “vaccins,” wil toedienen aan klanten, schrijft Ethan Huff.

Volgens berichten nam Nichole Belland de intercom van de winkel ter hand om aan te kondigen dat ze haar functie voorgoed verlaat omdat ze niet langer met een goed geweten kan doorgaan met mensen te injecteren met deze Covid-19 gruwelen die ze “vaccins” noemen.

“Dit is Nichole Belland, apotheekmanager van Safeway-winkel 1892 van Cortez,” hoorde men Belland over de intercom zeggen tegen een winkel vol verbaasde klanten.

“Ik neem ontslag, met onmiddellijke ingang, omdat ik dit vergif niet aan mensen wil geven. Wakker worden iedereen. Dit is vergif. Dit doet mensen pijn. Ik heb het gezien. Ik heb klanten zien sterven. Wakker worden, neem het niet.”

Als het erop aankwam, zou u dan uw baan opzeggen in plaats van anderen te schaden met covid-injecties?

Steve Kirsh, de uitvoerend directeur van het COVID-19 Early Treatment Fund (CETF), kreeg de kans om met Belland te praten over wat haar ertoe bracht om haar baan op deze  dramatische manier op te geven.

Het blijkt dat Belland al enkele maanden niet meer bij Safeway had gewerkt voordat ze haar aankondiging via de luidspreker kwam doen. Vrijwel onmiddellijk nadat haar chef haar had verteld dat ze mensen zou moeten injecteren met de Covid-19 gentherapie, besloot ze ontslag te nemen.

Belland kreeg toen te horen dat ze geen andere keuze had dan de spuiten op verzoek toe te dienen, anders zou ze uit haar functie worden ontslagen. In plaats daarvan besloot ze tijdelijk met verlof te gaan, maar dat zou op 15 oktober aflopen.

Omdat ze geen andere manier zag om haar boodschap over te brengen voordat ze gedwongen werd haar baan op te geven, ging Belland op 14 oktober naar binnen, haalde haar certificaten en diploma’s van de muur en ging verder met het gebruiken van de intercom om publiekelijk te onthullen waarom ze in wezen gedwongen werd ontslag te nemen.

Belland zegt dat er op dat moment ongeveer 8-10 klanten voor haar stonden toen ze de microfoon van de intercom pakte en de waarheid begon te spreken. Ze had er geen idee van dat deze dappere daad uiteindelijk viraal zou gaan, en mogelijk anderen die hetzelfde voelen zou inspireren om hetzelfde te doen.

Zoals velen, zegt Belland dat ze niet noodzakelijk “anti-vaccin” is. Ze is anti-experimentele gentherapie, wat covid injecties technisch gezien zijn, omdat ze niet zijn ontwikkeld met behulp van dezelfde technologieën als bestaande vaccins.

Voordat ze stopte, had Belland “duizenden” andere injecties toegediend aan patiënten in haar apotheek, waar ze 12 jaar had gewerkt nadat ze was afgestudeerd aan de Universiteit van Minnesota. Maar toen de covid-injecties opkwamen, was het een ander verhaal.

U kunt het volledige video-interview tussen Kirsh en Belland bekijken bij Red Voice Media.

“Bravo! Goed voor haar, ik zou hetzelfde doen als ik in haar schoenen stond!” schreef een commenter bij Red Voice Media. “Geen baan is belangrijker dan je algehele gezondheid!”

“Geen baan of welke handeling dan ook is belangrijker dan het besef dat je direct verantwoordelijk kunt zijn voor het letsel of zelfs de dood van een ander,” reageerde een ander, die de reden waarom Belland is opgestapt verduidelijkte.

  Trump waarschuwt alle kantelstaten om morgen niet het frauduleuze verkiezingsresultaat te certificeren - plegen een ernstige strafbare misdaad

“Elke keer dat een verpleegkundige een naald in iemands arm steekt die later ziek wordt of overlijdt, en wanneer ze bij het vernemen van hun schade opzettelijk doorgaat – begaat ze een kwaadaardige daad met voorbedachten rade jegens een ander.”

Naarmate de vaccinmandaten zich opstapelen, kunnen we meer incidenten zoals deze verwachten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 en de PCR-tests – Geen pandemie, alleen onzinnige gegevens Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère
Volgend artikelSpoedeisende hulp in Amerika wordt overspoeld met patiënten die lijden aan acuut orgaanfalen en slopende symptomen… de media beweren dat het niets te maken heeft met covid vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Dat moet zwaar zijn; nadat je zoveel mensen hebt ingespoten beseffen dat je die mensen eigenlijk een doodprik hebt gegeven. En dan niet in een ontkenning schieten, maar er keihard voor uitkomen en het anderen laten weten! En natuurlijk je baan kwijtraken, hoe je het ook wendt of keert, dat is niet niks.
  Heel sterk van die mevrouw. Al stop je er maar één van het onder dwang nemen van die gore injecties, al steek je maar één iemand een hart onder de riem.

  • nee ze heeft direct geweigerd
   ze heeft verlof opgenomen maar nu dat ten einde loopt is ze opgestapt
   ze heeft dus niemand de dood in gejaagd, dat hebben haar collega’s gedaan

 2. De gifspuit als dwangmiddel, anders volgt ontslag. Het gebeurt nu ongeveer wereldwijd.
  Het is duidelijk vooropgezette genocide, gezien de enorme dwang voor de slopende cq dodelijke vaccins.
  NL kleurt aan het begin van het griepseizoen reeds rood. Dit in tegenstelling met vorig jaar toen er veel minder gevaccineerden waren…. Nu is er meer dan 80% v.d bevolking gevaccineerd.
  ” Het vaccin is sneller uitgewerkt dan gedacht ,” is de herhalende grove leugen om mensen jaarlijks de gifspuit door de strot te kunnen duwen.
  De bevolking wordt wereldwijd keihard voorgelogen over het virus en de ” veilige ” vaccins.
  Duidelijk is dat de elite de wereldbevolking totaal minacht.
  Maar het bewijs wordt echter geleverd dat de wereldbevolking zich via angst en inmiddels dwang, gewillig naar de slachtbank laat leiden…!
  Als de wereldbevolking alle covid- maatregelen van overheden vanaf nu totaal negeert, is het duistere spel wellicht afgelopen.
  Ook bedrijven moeten inzien dat gevaccineerden hun organisatie om zeep brengen door chronisch ziek te zijn of te overlijden door de gifprikken.
  Dus een QR- code weigeren voor hun werknemers omdat UITSLUITEND ongevaccineerden hun bedrijf in stand kunnen houden…
  De macht van het getal is de enige uitweg!

 3. Jammer van haar baan. Want het interesseert eigenlijk niemand een reet. Het bewijs is voldoende geleverd maar het maakt nog steeds niemand wat uit. Behalve een klein groepje dat niet mee wil lopen en maar bewijs loopt te leveren en maar op de trommel roffelt en maar loopt te waarschuwen etc etc. De rest van de wereld gaat gewoon lekker door met het bedrog en schouders ophalen. Ik zie het de hele tijd. We moeten iets bedenken voor dit kleine groepje dat gezond verstand heeft maar waar helaas niemand naar luistert. Hoe ontkomen we aan deze waanzin? Dat vroeg ik twee jaar geleden al. Tevergeefs. Ik zeg, laat die gifspuiters maar, ze luisteren echt niet en het maakt ze echt niks uit. Ik wil me liever richten op de eis Laat Mij Met Rust! En Zeik Mij Niet Af. En Beschuldig Mij Niet! En dat soort eisen. En die mafketel Ab mag in zijn eentje naar een onbewoond eiland. Het gedonder is nu al twee jaar aan de gang en de informatie ligt voor het oprapen. Overal. Als jij ingespoten wil worden doe ik het voor je. Waarom zou ik mijn baan er over verliezen als jij na twee jaar kan weten wat deze rotzooi doet met een mens. Wat een kutzooi dat iemand haar baan opgeeft omdat ze medelijden met de idioten heeft. Waarom informeert ze de schapen niet eerst voor ze de spuit er in duwt? Dan zal ze merken hoeveel schapen geen interesse hebben. Einde verhaal. Spuit er in. Next!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in