De speciale VN-rapporteur voor foltering, Nils Melzer, reageerde op het politiegeweld tegen demonstranten in Duitsland afgelopen weekend met de waarschuwing: “Autoriteiten beschouwen hun eigen volk steeds meer als vijand.”

Zoals we eerder in de week al meldden, vroeg Melzer, hoogleraar internationaal recht, om ooggetuigen nadat er beelden waren opgedoken van talloze voorbeelden van mensen die in Berlijn door de politie werden mishandeld en geslagen, alleen maar omdat ze uiting gaven aan hun recht om bijeen te komen, bericht Europe.infowars.com.

In een filmpje was te zien hoe een vrouwelijke demonstrant in Berlijn bij de keel werd gegrepen en door de oproerpolitie op de grond werd gegooid, terwijl in een ander filmpje een jongetje in zijn gezicht werd geslagen toen hij zijn moeder te hulp probeerde te komen.

De respons op Melzer’s verzoek was overweldigend, met meer dan honderd rapporten over geweld die binnenstroomden, waardoor hij de taak kreeg om “op te roepen tot zowel opheldering als bestraffing en genoegdoening voor overtredingen van de regels”, meldt de Berliner Zeitung.

De professor zegt dat er duidelijk genoeg bewijs is “voor een officiële tussenkomst van mijn kant bij de federale regering”.

Het waren echter Melzer’s opmerkingen over het bredere perspectief van het hardhandig optreden die de meeste belangstelling wekten.

Na het zien van soortgelijke scènes tijdens anti-blokkade protesten in Europese steden over het hele continent, evenals “politie-operaties in demonstraties wereldwijd,” kwam Melzer tot een ontnuchterende conclusie.

Melzer stelde verder dat het volstrekt onethisch is dat de politie geweld gebruikt tegen de burgerbevolking, tenzij het duidelijk uit zelfverdediging is.

“Het is absoluut onaanvaardbaar wanneer de politie tegen weerloze demonstranten met soms zelfs levensbedreigend geweld optreedt vanwege louter administratieve overtredingen of burgerlijke ongehoorzaamheid,” zei hij.

De professor merkte ook op dat het volslagen onzinnig is dat de politie geweld gebruikt tegen demonstranten terwijl ze beweert dat ze dat doet in naam van de “bescherming van de gezondheid”.

“Als de politie niet duidelijk communiceert dat zij zichzelf als vrienden en helpers ziet, maar in plaats daarvan haar eigen bevolking als vijand behandelt, dan is er een gevaarlijke spiraal in gang gezet: namelijk dat het volgende is dat de bevolking de politie ook als vijand gaat beschouwen,” concludeerde Melzer.

Zoals reeds eerder gemeld, terwijl de autoriteiten de politie blijven instrueren om geweld tegen demonstranten te gebruiken, heeft de grootste krant van Duitsland zich onlangs uitgebreid verontschuldigd voor haar angstzaaiende berichtgeving over de COVID-19 pandemie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden – geweld tegen vreedzame mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  Zijn ze gek aan het worden?
Vorig artikelAustralische senator geeft “een van de beste politieke toespraken aller tijden”
Volgend artikelDuitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 ‘vaccin’ terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Zo komt steeds meer naar voren waar de grootste etterbuilen zitten.
  Echter geeft het ook het ethisch menselijk niveau gedaald is bij de groep die dat “gezworen” heeft te verdedigen. Hun leidinggevenden behoren tot diegenen die ze dienen te bestrijden.

 2. De VN is de organisatie die op de achtergrond achter deze hele plandemie zit, dus een VN rapporteur die onderzoekt geeft te denken. Zijn conclusie was bij de wakkeren onder ons al bekend, dus hecht ik geen waarde aan dit ‘onderzoek’. Alle onbenullen die nu nog steeds denken dat deze tirannie met volksgezondheid te maken heeft zijn rijp voor een gesticht.

 3. Het erg is, als ik deze filmpjes bekijk, dat ik veel ergere gezien heb van Berlijn van vorige week. Het leek wel een computerspel met zo min mogelijk politie zoveel mogelijk mensen gewelddadig uitschakelen. Oud en jong maakt niet uit. Bizarre tijden. Zal ik nooit van mn leven meer vergeten

 4. Het is de haat voor elkaar dat in de mens ingebakken zit. Iedereen heeft wel iets tegen iemand anders. Maar veel mensen zijn diep haatdragend en minachtend tov anderen. Dat wordt nu gestimuleerd. Er zijn geen wetten meer. En je hoort of ziet mss zelf ook wel de haat vd Ingespotenen voor de normale mens.

 5. Politie IS ook de vijand van de normale mensen. Elke nette agent zou al in april vorig jaar zijn/haar werk hebben neergelegd. Maar nee hoor, nu zijn er wel een paar jankerds voa BPOC2020 naar buiten gekomen, maar ook die zijn een jaar te laat. Politie, ME, leger, ALLEMAAL zijn de vijand van de vrijheid. Het wemelt in die organisaties van de psychisch gestoorde MONSTERS.

 6. De autoriteiten zijn zelf de grootste vijand van het volk, politieke leiders, politie, leger, de zogenaamde virologen, allemaal zijn het extreem gevaarlijke volksvijanden, maar zolang het volk dit niet inziet zullen ze verder doen waar ze mee bezig zijn, het volk alles afnemen en afslachten.

 7. Zo zie je maar . Alle Christelijke waarden zijn zijn totaal overboord gegooid. De ontwikkeling van het menselijke ras is gestopt en stormt de helling af. Iedereen doet weer, wat goed lijkt in eigen ogen zoals het atteisitische geloof eist ,ieder voor zich. De ene groep die de andere onderdrukt in alle lagen van de bevolking .Erger nog, mens -offerende religies aan de goden boemen weer . En wil je nog christelijke waarden behouden .dan wordt je het zwijgen opgelegd ,
  geminacht ,opgesloten en zelfs gedood. ,door (BLM ,MARCISME ANTIFA etc,).In al de voorbije eeuwen zijn er nog nooit zoveel Joods- Cristenen gelovigen vermoord ,zoals in deze eeuw. De media en politiekers houden dit potje bedekt . Maar er komt een dag en is dicht ,dat deze duisternis aan het licht zal komen.. De natuurrampen zijn al vele en zullen nog vermeerderen.en niet als gevolg door het opwarmen van de aarde. Geloof dat ook maar niet. Heel de wereld en de mensdheid is èèn grote leugen .De multinationals willen meer winst voor zichzelf ,en minder volk op de aarde ,genoeg mensen die al te graag voor klene kadootjes en vrijheidjes willen meewerken dat te bewerkstelligen.

  • Dat de bejaarde het niet kunne volgen dit alles kan ik begrijpen, maar de jongere die heel de dag op hun mobiel zitten en hieraan meedoen die heb ik afgeschreven. Vinkje erachter weg ermee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in