Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Wie de nieuwscyclus volgt sinds de Covid-“vaccins” zijn uitgerold, ziet een opmerkelijke toename van het aantal zaken die naar verluidt plotselinge beroertes of hartaanvallen kunnen veroorzaken, schrijft Kit Knightly.

Koud weer, warm weer, depressie, allerlei voedingsmiddelen, lange covid EN korte covid, nieuwe magische chemicaliën die net in de atmosfeer zijn gevonden, “post-pandemische stressstoornis”, ongediagnosticeerde aortavernauwing en dure elektriciteit.

Dat is niet eens een volledige lijst, het gaat maar door en door en door.

…en nu kunnen we vervuiling toevoegen aan de boevengalerij, volgens dit stuk van Science Alert, met als kop:

Kleine deeltjes in de lucht kunnen plotselinge hartaanvallen veroorzaken, suggereert een studie.

Over een soortgelijk thema kopte de Daily Mail gisteren:

Amerika’s groeiende bosbrandcrisis kan jaren later leiden tot een golf van hartaanvallen, longziekten en kankerdiagnoses, waarschuwen wetenschappers.

Nu hoeven we deze artikelen niet stuk voor stuk uit te splitsen, het is volkomen duidelijk wat hier gebeurt.

De Covid-vaccins veroorzaken ofwel meer hartaanvallen, ofwel de verantwoordelijken zijn zich ervan bewust dat dit het geval kan zijn en bereiden zich dienovereenkomstig voor.

Wij voorspelden al in januari dat dit een doorlopend verhaal zou worden, en ze hebben niet teleurgesteld.

De nieuwe wending hier is dat vervuiling en bosbranden in het narratief worden verwerkt, en dat het risico van een hartaanval wordt geassocieerd met milieu en klimaatverandering.

Dit geeft brandstof voor de metamorfose van “klimaatverandering” van een milieukwestie naar een volksgezondheidskwestie, zodat ze erover kunnen praten op dezelfde manier als over “Covid”, en het misschien ook op dezelfde manier kunnen behandelen (klimaatlockdowns enz.).

  Als je het had geweten, zou je dan de prik hebben genomen?

Dit is klassiek narratieven vlechten, de praktijk om twee afzonderlijke propagandaverhalen met elkaar te verweven zodat ze elkaar versterken.

Ik heb de term net bedacht, maar het is de perfecte metafoor.

Het is werkelijk prachtig efficiënt. De vaccin-gerelateerde hartaanvallen leveren het bewijs dat “klimaatverandering” een volksgezondheidsprobleem is, terwijl “klimaatverandering” kan worden gebruikt om de vaccin-gerelateerde hartaanvallen te verbergen.

Iets verdoezelen dat zij hebben veroorzaakt met iets dat zij hebben uitgevonden, en iets dat zij hebben uitgevonden ondersteunen met iets dat zij hebben veroorzaakt.

Slim in theorie, maar nogal doorzichtig in de praktijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU gaat zich in de schulden steken voor Oekraïne: Hulppakket van 18 miljard euro als “lening” aan Kiev
Volgend artikelAssociated Press corrigeert haar valse bericht dat WO3 had kunnen ontketenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. “Dit is klassiek narratieven vlechten, de praktijk om twee afzonderlijke propagandaverhalen met elkaar te verweven zodat ze elkaar versterken.”

  … ik heb dit soort uitleg vaker gezien, een stukje leugen met een stukje waarheid vermengen, zodat je wel weet dat er iets niet klopt, maar dat je de vinger er niet op kunt leggen. Hagedissen praat…

  • Dat gebeurt continue in de media oprechte kritiek en waarheid vermengen met bullshit zodat je kritieke denkers kan afvangen. Vervolgens kan je de groep die bij je aangesloten is met een schandaal de afgrond in trekken. Vele keren daarna weer terug naar hun oude en vertrouwde mainsteam media. Die stukjes waarheid zijn bestempeld als schande door het kleine leugenachtige gedeelte in het gehehele verhaal. Uiteindelijk wordt alleen het leugenschandaal onthouden.

 2. Beste Doordenker-2
  -Het hele verhaal valt natuurlijk in duigen als blijkt dat vooral gevaccineerden hierdoor hartaanvallen krijgen.-

  Gaan ze vast oplossen met een volgende lockdown.
  Ongevaccineerden moeten binnen blijven terwijl de gevaccineerden naar buiten mogen.
  Die laatsten krijgen dan meer vuile stoffen binnen en daardoor meer hartaanvallen.
  Probleem opgelost én iedereen weer bang gemaakt. (cynisme modus uit)

 3. Ze kunnen het proberen te spinnen zoals ze willen maar het narratief gaat ineenstorten. Men komt tot de conclusie dat al die opgeworpen excuses die ze krampachtig opvoeren er voor die gifspuiten helemaal niet waren. Ik proef angst bij de gevestigde orde en dat is mooi.

 4. En ook vandaag gillen de gele hokken op wielen weer aan de lopende band voorbij. Het worden er met de dag meer. De ene na de andere ambu haast zich door het drukke verkeer. Maar wees gerust, het heeft niets met die gifspuiten te maken hoor.

  • Ja, dat valt mij ook op. ik woon tussen twee academische ziekenhuizen in en al die ambulances rijden langs mijn huis. Ik woon in een wijk met een hoog percentage bejaarden, dus ambulance rijden hier frequent. Ze hadden vóór die achterlijke indoctrinatie-toespraak van Reutel zelden of nooit sirenes en lichten aan, zeker ’s nachts niet. In het begin van de holocough reden alle ambulances opeens met alle toeters en bellen aan. Maar echt, direkt volgend op op Corrutte’s tv-toespraak in maart ’20, waarin hij helderziend bleek te zijn en voorspelde dat het natuurlijk nooit meer zoals hiervoor zou worden, dat we dat wel konden vergeten, brak de volgende ochtend de ambulance-pleuris uit. Weerzinwekkend theater. Het was en is weerzinwekkend theater.

   • En ongeveer een jaar geleden, was het kabaal eigenlijk wel weer afgenomen: niet iedere ambulance deed dat meer. Maar het lijkt langzamerhand weer toe te nemen, hoewel het niet meer op het idiote nivau is van 2020 en 2021. Dus die toename zou te misschien te maken kunnen hebben met een toename van door vaccinatie veroorzaakte hartaanvallen.

 5. Yep, hier in Portugal staat het elke zomer blauw van de rook. Plus regelmatig woestijnzand. Loop je de hele dag te kuchen. Al jaren lang gaat dat zo hier. Maar plots, sinds afgelopen jaar, vallen hier mensen bij bosjes neer. En sinds kort zie ik weer meer angsthazen rondlopen met mondkapjes en zelfs plastic handschoenen met de zoveelste booster in hun flikker. Ik lach erom, maar huilen zou beter zijn.

  • Portugal heeft een gemiddeld IQ van 95. En is kampioen vaccineren: 98% van zijn trage, brave burgers is gevaccineerd. Zonder de subsidies van de EU zou het nog steeds een derde wereld land zijn. Hun welvaart is wel enorm toegenomen, dank zij het geld dat de belastingbetalers van de noordelijke Europese landen hebben moeten afstaan, maar hun intelligentie en ontwikkeling is daardoor niet or nauwelijks gestegen. Ze hebben het alleen beter.
   Wij niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in