De Australische senator Malcolm Roberts heeft het afgelopen jaar vaak gesproken over vrijheid als tegenwicht tegen medische tirannie.

“Degenen die mensen opsluiten omdat ze gezond zijn, demonstranten arresteren, pepperspray op kinderen gebruiken, oma’s in elkaar slaan, boeken en elektronische berichten verbieden, social media censureren, dreigbrieven sturen, kleine bedrijven dwingen te sluiten en veilige medicijnen verbieden die zich al zestig jaar hebben bewezen, staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis”, zei hij deze week tijdens een toespraak in de Australische Senaat.

De senator wees erop dat New South Wales het leger heeft gebruikt om onschuldige, gezonde burgers in hun huizen op te sluiten.

“Dit kan alleen beschreven worden als een staat van beleg. Bij de recente vrijheidsmarsen hebben we gezien wat er gebeurt met burgers die gebruik maken van hun recht om te demonstreren. Mensen worden gedemoniseerd, vervolgd en in de media zwart gemaakt.”

“Als de regering kan bepalen wie vrij is en wie niet, dan is dat geen vrijheid en is niemand vrij. Een crisis wordt altijd gebruikt om maatregelen te rechtvaardigen die niet het volk maar de regering beschermen, een crisis die heel gemakkelijk kan worden teweeggebracht door de PCR-test van 24 naar 42 cycli te verhogen, wat meestal leidt tot valse positieven.” zei Roberts.

Elke nieuwe maatregel leidt tot verzet, waarna de regering nog harder optreedt. De senator zei dat de regering van premier Morrison zich gedraagt als een gokverslaafde die blijft gokken, zelfs als hij verliest, en niet opgeeft. Nu er soldaten op straat zijn, vraagt Roberts zich af waar dit zal eindigen.

  PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe

“Australiërs worden opzettelijk gedemoraliseerd om gehoorzaamheid af te dwingen. Toen Corona voorkwam, waren er weinigen met mondkapjes, en de deskundigen en autoriteiten zeiden dat mondkapjes niet nodig waren. Nu worden dezelfde ondoeltreffende mondkapjes gebruikt om de mensen bang te maken en te doen gehoorzamen. Het neerslaan van het verzet vernietigt de hoop en zonder hoop hebben we geen toekomst.” aldus senator Roberts.

Hij zei ook dat het totale sterftecijfer, inclusief het sterftecijfer ten gevolge van Corona en griep, een historisch dieptepunt had bereikt.

“De sterfte in Australië was in 2020 lager dan in 2019, en in 2021 is de sterfte nog lager.”

Hij zei dat we, gezien de opkomst bij de vrijheidsdemonstraties vorige maand, op een omslagpunt stonden.

“Geen wonder dat de regering Morrison het leger gebruikt om burgers te intimideren”.

Australiërs zijn verontrust door deze tactieken. Men beseft nu dat de kosten van beperkingen vele malen hoger zijn dan de medische kosten voor Corona.

“We zullen niet verdeeld zijn, we zijn één gemeenschap, we zijn één natie,” concludeerde Senator Roberts.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten
Volgend artikelSpeciale VN-rapporteur voor foltering: “Autoriteiten beschouwen hun eigen volk als een vijand”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het einddoel van heel deze corona zwendel is dat we allemaal een biometrische chip geïnjecteerd krijgen zogezegd om het coronavirus – maar in werkelijkheid U zelf – permanent te kunnen volgen en controleren.
  Vergelijk het met een enkelband (in het kwadraat) die men criminelen verplicht om te dragen…

  • Echt schrikbarend dat het zo’n vaart heeft kunnen lopen. Wat vind je van die rechter die opstaat om de vragensteller de bek te snoeren nadat die man zijn vraag herhaalde… Dit zijn regeringsambtenaren die elkaar de bek snoeren en warverhalen vertellen. Wat wordt hun ingefluisterd? Heeft Zelenko gelijk met de doodsbedreigingen?

  • Kuch, Nederland is op dit moment ook een totalitaire politiestaat, maak jezelf niets wijs. Alleen is het hier nog niet zo zichtbaar als in Australië. Maar dat is slechts een kwestie van tijd als we niet gezamelijk opstaan tegen “ze”.

  • Ik vermoed dat straks de pleuris uitbreekt onder de zwaarbewapende Ingespotenen in noord Amerika. De people in the know weten wsch meer dan jij en ik over de kans dat ze ter aarde storten straks. De woedende Ingespotenen moeten meteen snel en ver verwijderd worden. Anders krijg je een burger oorlog.

 2. De corona-dictatuur laat eens temeer haar lelijke tronie zien en opnieuw zijn de zwaksten in de samenleving de dupe: de “voedselbank” in de Duitse stad Marburg deelt in het vervolg geen eten (en andere hulpgoederen) meer uit aan ongeteste armen. Dat staat in een knalharde brief van de voorzitter, die we binnenkregen van een lezer.
  https://ejbron.wordpress.com/2021/08/07/voedselbank-marburg-knalhard-ongeteste-weldra-ongevaccineerde-armen-krijgen-geen-eten/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in