Wij van het Corona Blog team zijn sprakeloos bij het zien van dergelijke beelden en kunnen nauwelijks geloven wat er momenteel in Duitsland gaande is en wat de politiek en de mainstream media hebben aangericht, schrijft Corona-blog.net.

Het Corona Blog Team was gisteren ook op pad in Berlijn en we zagen talloze vreedzame mensen door de straten van Berlijn marcheren voor hun grondrechten en vrijheid. We hebben zelf gezien dat de politie buitenproportioneel optrad: er werd met patrouillewagens op een vreedzame menigte ingereden, ongeacht de gevolgen – iedereen die niet aan de kant ging, werd geraakt. Jonge politieagenten lieten zien hoe “cool” zij zijn in hun uniform: een van hen had zijn helmvizier open, zijn mondkapje onder zijn kin, maar zijn sigaret losjes in zijn mond gestoken – terwijl hij van A naar B werd geleid in een politiegroep.

Dat alleen al spreekt boekdelen over de discipline, de opleiding en het trainingsniveau van deze mannen. Niettemin waren wij geschokt toen wij vandaag in de pers en in vele media zulke verontrustende beelden en berichten lazen, die wij ook hier willen publiceren om te wijzen op duidelijke misstanden bij de politie, die moeilijk met het woord democratie kunnen worden geassocieerd.

Een politieagent grijpt een vrouw bij de hals en gooit haar op de grond – is dit proportioneel?

Laten we beginnen met de “kwantiteitsmedia” en hun “feiten”: Die Welt schreef gisteren over 2.000 Querdenker (Dwarsdenkers) die ondanks het demonstratieverbod met “muziek en spandoeken” door de straten liepen. Talrijke bronnen, zoals n-tv, maken melding van ongeveer 2.250 politiemensen die in Berlijn dienst hadden. Met andere woorden: als je de mainstream media mag geloven, was er een “meer dan” 1 op 1 ondersteuning. Er was meer dan één politieman voor elke Querdenker. Aangezien de foto’s van hopeloos overbelaste politieagenten helaas een ander beeld schetsen, kan hieruit maar één conclusie worden getrokken: er waren meer dan 2.000 mensen op straat.

Die Welt schrijft ook:

Later hadden gepensioneerden schermutselingen en woordenwisselingen met de politie. Die Welt, 02.08.2021

Tijd om deze “schermutselingen” eens nader te bekijken.

49-jarige man overlijdt na politieactie

Vanmorgen – na het scrollen door talloze verslagen – lees je in Bild: “Querdenker” zakt tijdens politiecontrole in elkaar en overlijdt. Het artikel stelt nuchter vast:

  Trump's covid reactie werpt een lange schaduw vooruit

Tijdens de ongeoorloofde “Querdenker”-demonstratie in Berlijn op zondag is een man in elkaar gezakt en vervolgens in het ziekenhuis overleden.
Volgens de eerste berichten klaagde de man over tintelingen in zijn armen en borst tijdens een identiteitscontrole bij de demonstratie op zondagmiddag. Politieagenten hebben onmiddellijk eerste hulpmaatregelen genomen totdat een ambulance werd gealarmeerd die onmiddellijk naar de man is komen kijken. De man overleed later echter in het ziekenhuis. Bild, 02.08.2021

Sindsdien is gebleken dat de man lid wasvan de partij “die Basis”. Op haar Telegramkanaal, heeft de partij gepost:

Tragische dood: gisteren werd een lid van Basis in Berlijn door de politie tegen de grond gegooid en gearresteerd. Volgens de politie is hij tijdens de operatie in elkaar gezakt en korte tijd later in het ziekenhuis overleden. De details van het incident zijn nog onduidelijk. Wij vragen u zich te onthouden van speculaties. Een verklaring van de partij zal volgen.

We zijn nog steeds in shock en in diepe rouw.

We zijn nog steeds op zoek naar ooggetuigen van de dood, bij voorkeur iemand met videobeelden van het incident. Het gaat over een arrestatie op 1.8. rond 16:30 uur op de hoek Tempelhofer Ufer / Luckenwalder Str. Wie daar iets van een arrestatie heeft gezien of gefilmd of de politieactie zelf heeft gefilmd, neem contact met mij op @Henning_Basis_Berlin. Dank u. dieBasis funkt, 02.08.2021

Geweld tegen kinderen
Maar de politie, uw vriend en helper, stopt ondertussen niet eens bij een moeder die samen met haar kind op de grond zit. De Aktivist-Mann filmde de volgende scène – de jongen op de video is waarschijnlijk pas 14 jaar oud:

“Schermutselingen” met gepensioneerden

Maar ook de “schermutselingen met gepensioneerden” die door die Welt werden beschreven, werden gefilmd. Wat in de eerste video op een klein handgemeen lijkt, en op het eerste gezicht misschien best grappig is, is dat helaas niet. In de video gaat de filmmaker direct naar de scène waarin een oude vrouw door een politieagent op de grond wordt gegooid. Een andere vrouw begint dan een handgemeen met de politieagent en wordt ook teruggeworpen. De politieman rechtvaardigt zijn vechtpartij met de bejaarde vrouwen door te zeggen dat niemand de straat mag oversteken. In een land waar we volgens Merkel goed en gelukkig leven:

  Covid Lockdowns verwoestte bijna mijn gezin en miljoenen anderen

De volgende video lijkt op het eerste gezicht niet meer zo grappig. Een bejaard persoon ligt op de grond – drie politieagenten knielen op de persoon neer, duwen hem tegen de grond, draaien zijn handen achter zijn rug en duwen zijn hoofd in het vuil. Een vrouwelijke toeschouwer kan het duidelijk niet aanzien en begint te schreeuwen:

Willekeurig geweld tegen vreedzame voorbijgangers.

Als zelfs senioren niet met rust worden gelaten, dan zijn de volgende opnames natuurlijk niet verwonderlijk. Mensen lopen gewoon door een straat en een handvol politieagenten probeert hen tegen te houden. Het is duidelijk dat zij in de minderheid zijn en overweldigd worden – maar dit rechtvaardigt zeker niet de volgende beelden. Gelukkig – voor de politie – is deze beweging vreedzaam:

De politie weet duidelijk niet hoe ze zichzelf moeten behelpen en vallen willekeurig voorbijgangers aan. Wat hebben deze mensen gedaan dat zo’n actie rechtvaardigt? Zij niet dezelfde mening toegedaan als de heersende, politieke klasse:

De Berlijnse politieagent met het nummer 34125 trekt willekeurig en heimelijk een man aan zijn rugzak en gooit hem op de grond:

Ook hier is de politie duidelijk overdonderd en kan ze de menigte van vreedzame mensen niet tegenhouden. Vreedzame demonstranten worden bruut geschopt met hun zware laarzen:

Ook bij deze brug zie je een overbelaste politiemacht. De eerste man moet dit bekopen met een schop in het kruis van de Berlijnse politieagent BE 24321 – de altijd vreedzame stroom kan echter niet lang worden tegengehouden:

De volgende video is ook meer dan schokkend. De politie rukt willekeurig een man aan zijn rugzak, sleurt hem op de grond en slaat hem. Blijkbaar heeft de man verbaal bemiddeld voor een man die reeds op de grond door de politie werd mishandeld. Op seconde 12 in de video, wordt deze weerloze man meerdere malen in de zij geslagen. De huid van de man is daar al helemaal rood en hij heeft kraswonden op zijn rug:

  Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: "In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven"

Hier wordt een man geduwd en in het gezicht geslagen door een politieagent. Nogmaals, wat wordt er gebruikt om dit te rechtvaardigen?

Deze video laat zien hoe onervaren en overweldigd de individuele leiders van politie-eenheden zijn. Hier zie je een groep van 5 politieagenten achter de demonstranten aan rennen. Op een gegeven moment proberen ze de weg te blokkeren, de groepsleider roept nog vaker “dichtmaken, dichtmaken”. Als hij ziet dat het niet helpt om zijn vier mannen tegen de demonstranten aan te duwen, roept hij “harder”. Toch gaan sommige politieagenten naar achteren – er zijn gewoon te veel mensen. De groepsleider wil dit voorkomen. Hij roept “politielijn”, maar de politie is gewoon in de minderheid. Mensen komen vreedzaam door de poging tot blokkade:

Journalist Boris Reitschuster was ook ter plaatse in Berlijn en filmde scènes die – zoals hij zelf zegt – erger zijn dan zijn jarenlange ervaring in Rusland:

Dienst voor het algemeen belang?

Wij van het Corona Blog team zijn sprakeloos bij het zien van dergelijke beelden en kunnen nauwelijks geloven wat er momenteel in dit land gaande is en wat de politiek en de media hebben aangericht.

Wij hebben gekeken naar de ambtseed van de Berlijnse politie (die andere politiemensen in een soortgelijke vorm afleggen):

Ik zweer dat ik mijn ambt overeenkomstig de grondwet van de Bondsrepubliek Duitsland en de grondwet van Berlijn in overeenstemming met de wetten voor het algemeen belang getrouw zal uitoefenen en mijn ambtstaken naar eer en geweten zal vervullen; zo helpe mij God.

Voor het algemeen belang? Tot dusver is gisteren (vermoedelijk) een 49-jarige man overleden ten gevolge van politieoptreden (of nalaten hulp te verlenen?). De beelden in het artikel tonen mishandelingen van vreedzame mensen van alle leeftijden.
Wie is het algemeen belang? De regerende politici die geen protesten toestaan tegen hun huidige koers?

Duitsland – een land waar we goed en gelukkig leven?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulpVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: 11.940 doden, 618.648 gewonden en 1.175 ongeboren baby’s overleden na COVID-19 injecties
Volgend artikelPfizer mRNA vaccin Farmacokinetiek en Toxiciteit, door Dr. Palmer en Dr. Bhakdi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Hoe kun je hier nog op reageren…. het is allemaal zo godvergeten walgelijk geworden in de beschaafde wereld. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om in een oorlogsgebied te leven. We doen het nog behoorlijk rustig in NederLaLaLand, en we mogen van geluk spreken. Maar dat neemt niets weg van die smerige teringzooi met het corona bedrog waar de hele wereld nu van op zijn kop staat. En de pharmahoeren lachen zich te barsten.

 2. En geen ene allochtoon of linkse rakker te zien of te bekennen.
  Heeft u ze ontdekt ik niet of kijk ik niet goed?
  Het is immers niet hun strijd.die komt nog wel.
  En dan staat de POl erbij en kijken alleen lullig verders
  worden ze poeslief behandelt en krijgen geld etc toe.
  De autochtoon slaan ze lens.

  • Eindelijk iemand die het ziet. Eigen bevolking word dood geslagen, maar als er 3 “getinte figuren” van 12 jaar, voor hun zouden staan, dan liepen ze voor hun leven !

   • Soms ook nog een portret van hitler aan je muur hangen met een kaarsje er bij?
    Of een tatoeage ergens op je lijf met een hakenkruis of een Duitse adelaar?
    Misschien wel van hitler zelf.
    Het zou mij echt niks meer verbazen gezien jou reacties hier.

    • Bartuleit heeft wel gelijk. Wat er nu gebeurt is een communistische powergrap. Funny how many jews are behind fake things and fake stories ! The fake moonlandings (Stanley Kubrick), the so called holocaust and number 6000 000, the financial system thats a jewish scam too. USS Liberty. Attacks 9 11 done by Israel but blamed on muslims. Big explosion Beiruth 04 august 2020. And the coroan scamdemic. ⁣Who owns the financial system, who are the big bankers, who owns big tech, who owns the CDC and who owns Black Rock, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson and so on. All jewish ! Who created the shit we are in now ? But we are not allowed to mention that because that would be antisemitic ! Oh btw they also own mainstream media and are behind all censorship (ADL) media and financed BLM and Antifa. And they want the Americans to fight their war with Iran.

     • Dat is ook het enige waar in hij gelijk heeft.
      Dat zie ik ook wel om mij heen.
      Maar dat heb ik nooit beweerd, dat dat niet waar is.
      Maar de man heeft nogal een hitler adoratie.
      En mengele was een held. enz……….

      • Of je nu een bepaalde adoratie hebt voor iets, doet er niet toe, het feit is dat wat de politie hier doet totaal niet kan, ze doen maar, wij het volk, zijn met meer, veel meer, tot de rollen zich gaan omdraaien, pak er maar eens een paar van hun bij hun nek, 10 man op 1van hun, je moet je echt niet inhouden, want dat is wat zij ook niet doen, gewoon oudere mensen op de grond smijten zonder ook maar enige aanleiding, omdat zij dat blauwe pakje aan hebben, het volk blijft dit niet pikken, het tij zal keren, de overheden blijven ons bestoken met de ene leugen na de andere, je kan als burger alles gadeslaan zonder iets te doen, je kan ook in verzet komen, tenslotte gaat het om onze vrijheid, die van u, die van mij, die van ons allemaal.

  • Ja ,ik heb Duitse Reichflaggen en ome Adolf aan de muur hangen, nu je zin?Nou je zin? Het blijkt nu toch dat hij gelijk had, over dat gruwelijke communisme!
   De hele wereld wordt een grote communistische dictatuur! Die generatie van toen, was slimmer dan die door de media gemanipuleerde naoorlogse generatie! Helaas zijn de meesten niet zo slim om op zoek naar de echte waarheid met bewijzen, te kijken! Je moet maar bv eens naar de doc Eupa, the last battle in 10 delen op bitshute kijken, dan vallen je de schellen van de ogen! Mooie bijkomstigheid, je leert ook nog eens iets van de ware geschiedenis!Nee, raus met die rode ratten!oip

   • Ik weet het hein.
    En als je thuis komt, gordijnen dicht, uniform aan en marsmuziek draaien of speeches van je held adolf beluisteren.

 3. Jawohl! Ich bin so stotlz auf sie! Wirklich mein Wahl! Wir haben überlebt! Wir haben gewonnen und sind wider da! Sieg heil!

  A.Hitler

 4. Hitler, Stalin, Musolini, Salazar, Franko, de familie vam Maxima, zijn zo trots op de duitse en franse politie……

  De enige manier om staatsgeweld de kop in te drukken: organiseren. Actie groepjes, an de zelfde techniek als politie. Een agant isoleren, aanvallen en zijn gear afpakken, evenals zijn ID.
  Dan later zijn huis/auto aanvallen.

  Dat werkt.
  Zie wat er in de jaren 60 gebeurde met hoofdkantoor Telegraaf.
  —————————-
  De keuze is dat, of 40-45 terug.

  • Zou ik absoluut niet doen, daar wachten deze sociopaten op, om daarna het leger te kunnen inzetten.
   Wees onzichtbaar in je verzet, was het thema in WOII ! Laat ze daar maar eens 2000 agenten, met waterkanonnen op afsturen.!

 5. Ik begrijp een !! ding nog steeds niet, de meeste beelden, zijn het volk veruit in de meerderheid, vaak een groepje ME ers die klein zijn tegenover een grote meerderheid, waarom doet die grote meerderheid van het volk dan niet als eenheid die kleine groep ME bestormen.

  • Jij ziet een groepje.
   Ik las elders dat er iets van 2200 agentjes waren, met pantservoertuigen en waterspuiten die klaar stonden.
   Ze waren zeer goed voorbereid om er op te slaan.
   Zie de site e.j.bron, daar staat nog veel meer over dit zelfde bericht.

  • Omdat de mensen er niet op uit zijn om geweld te gebruiken, mensen wil opkomen voor hun recht op vrijheid, zoals het ernaar uit ziet, tolereren ze dit niet, het is als een boemerang, let maar op.

 6. Ik heb het wel gezien dat dit platform ook gecontroleerde oppositie is, men papegaaid hier alle door zionisten bedachte leugens na, ook over WOll! Corona wordt nog verder opgeklopt dan het al is! Het is allemaal erg genoeg, dat we zo belazerd worden, er hoeft dus geen schepje bovenop!

  • Wat een domme opmerking, dit heeft n@iks met Hitler te maken, maar is juist puur communisme, lees Solschenitzin, de bekende Sovjet dissident maar eens, dan kom je eens te weten in wat wat voor tijden we nu leven, het communisme is nu via de achterdeur weer terug, met alle geweld bovendien! Dit regime is de vijand van het volk, hier komt dit ook nog wel!En wat een onkunde van de werkelijke geschiedenis, echte Duitserhaters, zo willen de zionisten het graag zien! Onderzoek eerst de ware!geschiedenis maar eens, en houd je grote bek als je niet eens weet wat er werkelijk gebeurd is en wat nu plaatsvind!

   • Bij deze toch ook nog een opmerking omtrent jouw opmerking ‘echte Duitserhaters’. Dit is bagatelliseren ofwel alles over één kam halen en ik ben van mening dat je daar scheef zit. Ergens in de tachtiger jaren heb ik rondgereisd in zowel West- als Oost Berlijn en terwijl ik een nog overgebleven deel van de Berlijnse Muur stond te fotograferen, kwam er een Duitse gast aan van destijds mijn generatie die me toeriep: ‘Nicht schießen!’ Geen idee of ‘ie dat de rondlopende toeristen vaker toeriep, maar ik lag in een deuk van het lachen ondanks het cynisme ervan. Diezelfde avond belandde ik ergens op een terras in een kei knus straatje en raakte in gesprek met een aantal leeftijdgenoten; de jongere Duitse generatie en hetgeen me bijstaat, is dat men me vertelde dat ze zich doodschaamden voor hetgeen er in de Tweede Wereldoorlog was gebeurd. Daarmee realiseerde ik me dat Duitsers niet ‘over één kam te scheren zijn’. Toch, is iets als generaliseren een fenomeen welke veelvuldig gehanteerd wordt. Hoe vaak ik niet heb gehoord en zelfs vandaag de dag dat ‘We’ of dat ‘Ze’ en vul daarbij zelf maar iets in het maakt praktisch niet uit wat. Vandaag stond ik in een gebouw van een van de bankenconcerns en hadden we het over cash geld. De mevrouw achter het plexiglas ruitje wist me zonder blikken of blozen te vertellen ‘dat WE ALLEMAAL (…!!!…) van het cash geld af willen.’ Generaliseren herbergt een gevaar in zich. ‘We willen ALLEMAAL DE VAXX.’ ‘Alle Duitsers zijn moordenaars.’ ‘Alle joden / christenen / vleeseters / name it / zijn SLECHT.’ Ik hoop dat ik hiermee mijn punt duidelijk heb gemaakt …

    Wellicht treffen jij en ik op dit moment mensen die bij hoog en bij laag volhouden de cov-hoax-jab niet te gaan nemen … om ze op een bepaald moment in de toekomst tegen te komen terwijl ze een pistool op onze kop zetten om ons te dwingen dan wel af te voeren … Woorden zijn – wanneer het er echt op aan komt – van minder betekenis dan daden. 😉

    Groet, An Every Day Learning Student

    • Ja ,ik heb Duitse Reichflaggen en ome Adolf aan de muur hangen, nu je zin?Nou je zin? Het blijkt nu toch dat hij gelijk had, over dat gruwelijke communisme!
     De hele wereld wordt een grote communistische dictatuur! Die generatie van toen, was slimmer dan die door de media gemanipuleerde naoorlogse generatie! Helaas zijn de meesten niet zo slim om op zoek naar de echte waarheid met bewijzen, te kijken! Je moet maar bv eens naar de doc Europa, the last battle in 10 delen op bitshute kijken, dan vallen je de schellen van de ogen! Mooie bijkomstigheid, je leert ook nog eens iets van de ware geschiedenis! Nee, raus met die rode ratten!

    • Aangezien ik zelf ook eigenlijk een Duitser ben voel ik me vaak wel aagesproken en ik schaam me nergens voor! Er zijn heel geen bewijzen voor wat de vorige generatie misdaan zou hebben, dan kunnen we het beter eens over de holodomor hebben, het afslachten 60 Russen tijdens de revolutie en communistisch jaren! Daar hoor je nooit iets over, men heeft het woord Aschwitz of Dachau voor in de mond liggen, maar wie heeft er ooit van Mogadan en Kalima gehoord? 2 van de honderden vernietigings kampen in de Sovjetunie? Daar vonden de gruwelijkste martelingen plaats! Ditsysteem was door zionisten opgezet en proberen het nu via de achterdeur weer!

     • Aschwitz of Dachau, Ook nooit gebeurt?
      Allemaal verzonnen door de zionisten, in scene gezet.
      hitler was een held, de gestapo was aardig voor de bevolking.
      Mengele ook, die genas juist mensen, die vermoorden niemand.
      Kampbewakers, ook nooit bestaan zeker.

      Weet je dat ik wel eens gelezen heb dat ze deze site overslaan omdat ze denken dat dit een nazi site is.
      Dat komt niet door de vele berichten hier, maar door het commentaar van sommige hier.

      • Je wist natuurlijk niet, dat er150.00 joden in de wehrmacht zaten, ook generaals, en 7000 in de SS, ook generaals! bv Werner Goldstein, gekozen als beste soldaat van het jaar en Emile Maurice, chauffeur van Hitler en vertrouweling, mede oprichter van de SS! Maar dat mag je niet weten! Er waren zelfs joodse kampbewakers, die ook tegen het zionistische communisme waren! De waarheit zal aan het licht komen!

       • Jawohl, dat wist ik. Niet hoeveel en waar.
        Maar wel dat er veel mee deden, net zo als een apart moslim eenheid.
        Foute mensen had je aan beide kanten.

      • Kijk, nu zitten jullie op elkaar te vitten, waar gaat het nu over, het gaat over het feit dat de overheid onze rechten afneemt, die van u, van jou, van mij, samen behoren we wel allemaal tot het volk, ongeacht je overtuiging, dus stel dat ik in zo een demonstratie terecht zou komen, moet ik dan een keuze gaan maken wie ik van jullie beide zou helpen, ik denk het niet.

      • Extremistische joodse groepen en zionisten hebben bewust hun mede joden aan hun lot in Duitsland over gelaten. Auschwitz en Dachau waren werkkampen en daar zijn aardig wat mensen aan hun einde gekomen Niet alleen Joden. De gevangen werden ingezet om als slaaf voor IG-Farben te werken. Ik denk dat de Gestapo niet van die frisse jongens en meisjes waren maar ik weet dat de CIA, de FBI, MI6 en een mossad nog velen malen erger zijn. Een aantal Nederlandse mensen die de oorlog hadden meegemaakt hebben aan mij verklaard dat de Duitsers, en zeker in het begin, zich in het algemeen ‘keurig’ (voor zover dat kon, het land was immers wel bezet) gedroegen. Mensen die Duitse soldaten ingekwartierd hadden vertelden mij dat deze soldaten deze oorlog niet wilden en dat weigeren bekocht werd met de dood. Er zijn meer joodse lieden, Judea sekte, betrokken bij het uitrollen van hetgeen ons nu overkomt dan dat er nazi’s bij betrokken zijn. Extremistische rabbijnen bepleiten onomwonden de volledige uitroeiing van Amalek, wij dus. Voorbeeld van een joodse nazi is Klaus Schwab !
       https://brandnewtube.com/watch/jew-admits-that-white-genocide-is-the-only-way-for-there-to-be-world-peace_5RWxWrGJZwLuYiL.html
       https://rumble.com/vlzyr9-vaccine-passports-the-cabal-exposed.html

   • Laat je niet gek maken. Het welles-nietes is van kleuterschool niveau bij een serieus artikel. Dat reduceert de waarde van deze site niet.

  • Ik steek mijn handen ervoor in het vuur dat FRONTNIEUWS geen gecontroleerde oppositie is. Ik ben van mening dat het veel simpeler ligt en velen van ons gewoon niet weten van de hoed en de rand. Die laatste is dan ook door de tijden heen nogal onderhavig aan rafels en mottenvraat en ten tijde dat ze nog heel was en niet versleten, was ze besmeurd met alle kleuren verf die je je maar kunt voorstellen. Ook ik ben nog altijd zoekende naar ‘de waarheid’. Vandaag het Bijbelboek Joël gelezen en op google maps op zoek gegaan naar de berg Sion (3:16). Behalve diverse oude en nieuwere muren en diverse groteske gebouwen zag ik dat daar tevens het graf is geplaatst van Oskar Schindler en waarover ik jou alvast niets hoef te vertellen. Hoe het ook zij, ga ikzelf er nog vanuit dat Adolf Hitler gecontroleerde ‘oppositie’ was en werd aangestuurd en direct dan wel indirect werd gefinancierd en/of ondersteund door Big Tech en Big Pharma inclusief eugenetica en die weinig tot niets op hadden slash hebben met God als Bron van alle leven.

   Groet, An Every Day Learning Student

 7. Man wordt handboeien omgedaan is hart patient en uitzondering van masker.
  Maar toch door gaan. Gevolg, hartverlamming en stuiptrekkend op de grond op zoek naar pilletjes.

  I’ve lost faith in humanity.. elderly gentleman in Queensland was arrested for no mask (he has a mask exemption). He was walking in Brisbane Botanical Gardens. Due to the arrest the gentleman suffered a seizure and went into cardiac arrest.
  #EnoughIsEnough

  https://twitter.com/Resist_03/status/1422396207930830851?ref_src=twsrc%5Etfw

 8. ‘…de pretendent-in-chief Joe Biden een landelijke afsluiting zal aankondigen, waarbij hij op frauduleuze wijze de “delta”-variant en “anti-vaxxers” de schuld geeft van de overijverige actie. De lockdown zal geen specifieke einddatum hebben en zal waarschijnlijk krachtig worden tegengewerkt door rode staten, terwijl blauwe staten effectief zullen worden omgezet in medische politiestaten met brute handhaving van de lockdown-maatregelen.

  Het belangrijkste is dat de nieuwe afsluiting als zo overdreven en totalitair zal worden ervaren dat er binnenkort landelijke protesten zullen beginnen .

  Dit is eigenlijk allemaal onderdeel van het plan. De lockdown-push wordt ontworpen om een ​​terugslag op te roepen, zelfs onder linksen die zich bij conservatieven zullen voegen om de straat op te gaan om te protesteren tegen de medische tirannie.

  Deze achtergrond van landelijke protesten is de setting die de diepe staat nodig heeft om een gewelddadige valse vlag-gebeurtenis te organiseren waarvan mij is verteld dat deze zich hoogstwaarschijnlijk zal richten op een medische faciliteit of een of andere medische groep. De FBI zal dit natuurlijk uitvoeren, net zoals ze de Whitmer “ontvoering” in Michigan hebben geleid, evenals de valse vlag-operatie “capitol siege” van 6 januari. Bijna elke daad van terrorisme in Amerika in de afgelopen twee decennia is beraamd en aangevoerd door de corrupte FBI , en het lijdt geen twijfel dat ze een nieuwe theatrale grap plannen om de schuld te geven aan zogenaamde ‘anti-vaxxers’.

  De covid-criminelen creëren wanhopig een nieuwe crisis om hun eerdere misdaden te verdoezelen
  De moerascriminelen die deze hele covid-plandemie leidden, worden wanhopig, zie je, en ze moeten een nieuwe crisis creëren om te proberen nog meer macht te grijpen. Dit is hoe dit plan zal werken, volgens meerdere bronnen:

  Stap 1) Biden kondigt een landelijke, verregaande lockdown aan.

  Stap 2) Amerikanen reageren tegen de medische tirannie en gaan de straat op in vreedzame protesten.

  Stap 3) Het criminele Biden-regime exploiteert de chaos van de protesten om een ​​gewelddadige valse vlagaanval uit te voeren tegen een medische faciliteit, zodat de schuld kan worden gelegd bij wapenbezitters die ook ‘anti-vaxxers’ zijn.

  Stap 4) CNN draait met de geënsceneerde beelden en beweert dat anti-vaxxers terroristen zijn. De hele media springen op het gemanipuleerde verhaal om massahysterie en haat tegen de niet-gevaccineerden op te zwepen. Dit verdeelt Amerika verder terwijl de media de emoties tot waanzinnige hoogten opzwepen.

  Stap 5) Biden gebruikt de emotionele hysterie om een ​​uitvoerend bevel uit te vaardigen dat alle wapenbezit door burgers verbiedt. Ja, het is illegaal en ongrondwettelijk, maar hij zal het proberen. Veel rode staten zullen de inspanning afwijzen, en dit zal de versplintering van de Verenigde Staten van Amerika versnellen, aangezien rode staten beseffen dat ze niet langer trouw kunnen blijven aan een criminele moeras-kliek die geen grenzen aan de regeringsmacht erkent.

  Stap 6) Biden lanceert huis-aan-huis “strike force”-teams, nu zwaar bewapend na het valse vlagtheater, om mensen onder schot met geweld te vaccineren en hun vuurwapens in beslag te nemen.

  Daarmee begint de ongebreidelde oorlog tegen het Amerikaanse volk. Massa-executies in de straten van Amerika. Bloedvergieten op een schaal die nog nooit eerder is gezien. Amerikaanse militaire troepen keerden zich tegen onschuldige burgers en artsen die vitamine D promootten in plaats van giftige spike-eiwitinjecties.

  Het komt allemaal, en de beginstappen zijn nu slechts twee weken verwijderd (of minder).

  Mijn advies over vreedzaam protesteren
  Zoals ik in mijn podcast hieronder uitleg, stel ik voor dat je dit in gedachten houdt wanneer je deelneemt aan de vreedzame protesten tegen medische tirannie:

  Breng NOOIT wapens mee naar een protest. Zelfs geen pepperspray. Als je wapens meeneemt, kun je verstrikt raken in een ander FBI-terreurcomplot met valse vlag.
  Betreed GEEN gebouw, inclusief een ziekenhuis of kliniek. Zo arresteerden ze op 6 januari onschuldige, vreedzame demonstranten.
  FILM ALLES en wees klaar om je micro SD-kaart snel te verbergen, zodat de corrupte FBI deze niet in beslag kan nemen nadat ze hun valse vlag-gebeurtenis hebben uitgevoerd. Dit betekent dat je je van tevoren moet voorbereiden om micro SD-kaarten in je bh, schoenen, ondergoed, haar of zelfs andere lichaamsopeningen te verbergen, als je durft. Aangezien Amerika nu Noord-Korea wordt, moeten eerlijke Amerikanen nu hun toevlucht nemen tot dezelfde vrijheidstechnieken die worden gebruikt door afwijkende Noord-Koreaanse burgers die video’s moeten smokkelen die de corruptie en criminaliteit van het regime laten zien.
  LET OP voor pogingen van individuen of groepen om u tot agressieve actie van welke aard dan ook te zwepen. De FBI zal natuurlijk agenten provocateurs aansturen die mensen proberen te overtuigen om buitensporige dingen te doen, en de camera’s van CNN zullen wachten om je op film vast te leggen en je leven te vernietigen.
  BIJ TWIJFEL, blijf dan weg. Laat je niet meeslepen in een situatie die raar of uit de hand lijkt te lopen. Betreed geen gebouwen of privé-eigendommen. Wees zelfs voorzichtig met wat je verbaal zegt, want overal om je heen zijn audio-opnameapparaten. Door alleen maar hardop iets te zeggen als: “We moeten daar binnenvallen!” u kunt worden beschuldigd van terrorisme onder het nieuwe Biden-regime en zijn corrupte DOJ.
  Onthoud ook dat Wij the People deze oorlog niet zullen winnen door kinetische conflicten. We gaan winnen door de criminaliteit van het regime aan het licht te brengen , en dat betekent schieten met camera’s, niet met geweren. Gebruik de videoplatforms die vandaag beschikbaar zijn om uw video’s te plaatsen en het regime aan de kaak te stellen. Videobeelden zijn je grootste “wapen” tegen een onwettige, criminele regering die nu de covid-hysterie tegen het Amerikaanse volk bewapent.’

  https://www.naturalnews.com/2021-08-03-the-coming-delta-lockdown-is-designed-to-invoke-nationwide-protests-false-flag-event.html

 9. tjaaaaaaa Politie en Criminelen zijn elkaars vriend en onder criminelen behoren ook de gekozen politici,die met goede bedoelingen en al de gehele mensheid verzieken onder het mom van we gaan jullie helpen > werkelijk geen een prietpraat politieke partij komt beloften na en afspraken worden weg gemoffelt wetten gewijzigd .
  Zolang iedereen hier aan mee blijft doen,omdat we denken dat de gekozen minister president wel ff zal helpen en er geen enkele beroeps-test komt,waarin aangetoond kan worden of iemand wel competent is kan iedere debiel maar wat roepen en zich lijst-trekker voorzitter van fraktie noemen….zie daar wat een rotzooi > letterlijk in alle landen

 10. cern portaal.
  drank en drugs gebruik.
  volgens mij komt luci haar kinderen halen.
  schaapjes en bokjes scheiden ….
  hoe zou je dat doen.

  regels zijn om vrijwillig wetten tegen jezelf en dus
  wettelijk tegen anderen te overtreden.
  meewerken aan fraude staat gelijk aan fraude.
  ook als je fraudeerd tegen je zelf.
  velen weten niet dat iedereen tegen zichzelf frauderen dmv inschrijving geboorte register geboortedatum fraude en achternaam fraude.
  “je zat niet 9 maanden dood in je moeders buik en kwam tot leven toen je “ter wereld kwam”

  twee geboortes.
  1e 3/5 dagen na de daad tijdens conceptie.
  je biologische levende onder mensenrechten en grondwetten “souvereine zelf”
  2e = tijdens het “ter wereld komen”
  ver->jaar->dag , van je “natuurlijk” rechtspersoon.
  daar word je btw nr sofie nr en verzekerden nr en achternaam toegevoegd.

  deze twee verschillende personen in 1
  hebben verschillende rechten onder verschillende wetten.

  je natuurlijke rechtspersoon word in het maritieme register ingeschreven als eigendom.
  eigen->dom……
  in dit register ben je onderhevig aan ,:
  zeevaartswetgeving
  oorlogswetgeving
  handelswetgeving
  de in het kvk ingeschreven “De Corporatie”
  of “De Kroon” is je vermeende eigenaar.
  daar iedereen hier staat ingeschreven in het maritieme geboorte/handelstegister is iedereen “vermeend” eigen->dom.

  doch dit gebeurde in een handeling van dwang/oorlog en in fraude.
  dwang/oorlog=toevoeging sur/ipv naam -achternaam napoleon bonaparte in NL circa 1706

  fraude , je voogd is niet juridisch juist en duidelijk in begrijpbare taal geinformeerd tijden de overdracht en verkoop van hun nageslacht/kind.

  deze overheden voeren oorlog tegen het zelf en zien dit niet. (behalve de elite)
  het heet , totale staat van oorlog tegen de eigen burgerbevolking.
  je voert oorlog tegen jezelf.
  hoe?
  je eigen natuurlijke rechtspersoon
  voert oorlog tegen je biologische persoon
  dat gebeurt dmv de verschillende wetgevingen.

  conclusie, je illegaal opgerichte Corporatie voert oorlog tegen je natuurlijke persoon.
  aan welke wetten of regels wil jij je houden?

  onthoud, regels zijn om wetten tegen jezelf te breken en jezelf daar voor verrandwoordelijk te houden.

  luci , de mooiste engel beste verlijdster en liegt Altijd.

 11. toevoeging.

  De Corporatie , De Kroon (centrale bankiers-prive onderneming)
  hebben verborgen taal , verborgen regels/wetten.

  1- onder geheim recept , geheime formule mag de formule of recept nooit worden gedeelt met de vijandige corporaties (jij)
  dat houd in dat onthouden van waarheden “mag”
  als een agent of “wetsdienaar” niet antwoord is omdat deze de formule niet mag prijsgeven
  dus zwijgt deze , conclussie , geen antwoord is gelijk hebben op je vraag of claim.

  2-een daad van piraterij is toegestaan om een daad van piraterij tegen te gaan.

  gewone taal , als zij jou van bv enegiediefstal ‘verdenken’ mogen zij onder deze “regel” op de jaarafrekening van jou terug stelen.

  dit praten zij goed dmv de fraude die je onwetend pleegt met achternaam en geboortedatum fraude.
  als je je levende zelf als natuurijk rechtspersoon identificeerd.
  jij pleegde de eerste fraude wij mogen terug frauderen.

  maar hier komt het verlossende oordeel.

  zij pleegde de eerste fraude.
  napoleon bonaparte 1706 oorlogshandeling gedwongen toevoeging natuurlijk rechtspersoon ipv/corpratie achternaam.
  illegaale overdracht kroost/kind van voogt/ouders aan de kroon en inschrijving kvk handelsregister

  vb je bent niet je id kaart of wie daar op staat.
  wijs naar jezelf en zeg , dit ben ik.
  de id kaart is niet van mij er staat duidelijk op,:
  eigen->dom van de overheid.
  het is een “copy van een gelijkenis van je zelf”

  V.B.je bent niet je naam , je naam is een aanduiding of “roep”naam en is een etzameling aan letters .
  het is niet “Jou” sofienummer bsn nummer.
  rijbewijs of welk kaartje dan ook , allen zijn ter identificatie van je “natuurlijk rechtspersoon”
  dood en zieloos object/lichaam/entiteit/corporatie “Zonder” biologische mensen en grondrechten.

  zeg altijd dit is niet mijn id kaart of rijbewijs.
  het is van de over->heid.
  als mijn naam in oficiele zaken geacht word te melden zeg ik voluit mijn geboorte en roep naam en bij de achternaam zeg ik , en de aan mij toegevoegde achter naam is , pieters of bakker slager , wat dan ook.

  het zit ehm in de taal.
  we worden zelf/eigen dom geacht..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in