De Franse site Qactus heeft een korte video waarop ene Professor Klaus Stohr te zien is die onlangs op de Duitse tv aan het woord is en een beetje te eerlijk is over de vaccins. Wanneer hij uitlegt dat kinderen meer risico lopen door het vaccin dan door de ziekte zelf, hoor je een kreun van de interviewer, die naar hem begint te zwaaien om te stoppen.

Een schrijnende herinnering aan hoe laag onze media en regeringen zijn gezonken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapensVolg Frontnieuws op Telegram

Veranderd DNA - Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 "vaccins"

15 REACTIES

 1. Oh wow. Je weet t wel, maar toch wel weer een afknapper op een mens erbij. Hoe-kun-je-zo zijn? Hoe hersenloos en empathieloos ben je dan. Ben je überhaupt nog wel mens als je zo afwijzend naar de waarheid staat. Misdadig. Hoop dat karma m ook niet gemist heeft.

 2. Ik blijf het zeggen corona is gewoon een griepje de injectie spuit tegen corona zit vol met gif en dat is een feit maar de gelovige zullen straks steven als ratten en ik zeg gewoon eigen schuld jullie zijn mede plichtig aan het vermoorden van het volk.

 3. Zo zie je maar weer, zwart of bruin, het facisme verloochent zich niet.
  De SS in volle “glorie”.
  De misdaad gelegaliseerd.

 4. degene die het nu nog niet inziet is ofwel dement of super naïef. Het heeft nooit over gezondheid gegaan enkel over onderdrukking van de bevolking.

 5. Yep zoals de VRT honden he..oeps oh nee. Enkel volgertjes van idioot van ranst zijn daar welkom. Ach weldra mvr en zijn dodenteller VG in een vooraanstaande plaats in Neurenberg!!

 6. Dan zie je dat je als wetenschapper voor schetenlapper uitgemaakt wordt?
  Ulfkotte was t niet voor niks beu de leugen te laten regeren en dat kostte zijn leven!

 7. Bizar is het hoe mensen voor de gek worden gehouden. Hier is een populaire video van Eva Herman. Zij was lang een bekend gezicht van de Duitse Tagesschau. Zij pakte uit in 2017 over de gemanipuleerde talkshows. Het publiek is zorgvuldig geselecteerd inclusief de controlled opposition. etc etc.. https://www.youtube.com/watch?v=od0OkXN3hjE

 8. Zie de angst in de ogen van de interviewer!
  En dat terwijl de professor kinderlevens aan ‘t redden is.
  Dat mag dus niet van de gehersenspoelde (satanisch geworden) interviewer: de kijkers mogen immers enkel en alleen met levensbedreigende spuiten vergiftigd- en met leugens gehersenspoeld worden?!
  Deze korte moment opname is veelzeggend, wij mensen moeten gezombificeerd worden via de MSM.
  Iedere ontmaskering van hun misdadige moordplannen moet direct afgestopt en de grond in geboord worden, anders breekt er paniek uit in Mainstream Media Land!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here