De Franse site Qactus heeft een korte video waarop ene Professor Klaus Stohr te zien is die onlangs op de Duitse tv aan het woord is en een beetje te eerlijk is over de vaccins. Wanneer hij uitlegt dat kinderen meer risico lopen door het vaccin dan door de ziekte zelf, hoor je een kreun van de interviewer, die naar hem begint te zwaaien om te stoppen.

Een schrijnende herinnering aan hoe laag onze media en regeringen zijn gezonken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapensVolg Frontnieuws op Telegram

  "Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen"
Vorig artikelSpeciale VN-rapporteur voor foltering: “Autoriteiten beschouwen hun eigen volk als een vijand”
Volgend artikel“Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Oh wow. Je weet t wel, maar toch wel weer een afknapper op een mens erbij. Hoe-kun-je-zo zijn? Hoe hersenloos en empathieloos ben je dan. Ben je überhaupt nog wel mens als je zo afwijzend naar de waarheid staat. Misdadig. Hoop dat karma m ook niet gemist heeft.

 2. Ik blijf het zeggen corona is gewoon een griepje de injectie spuit tegen corona zit vol met gif en dat is een feit maar de gelovige zullen straks steven als ratten en ik zeg gewoon eigen schuld jullie zijn mede plichtig aan het vermoorden van het volk.

 3. Zo zie je maar weer, zwart of bruin, het facisme verloochent zich niet.
  De SS in volle “glorie”.
  De misdaad gelegaliseerd.

 4. degene die het nu nog niet inziet is ofwel dement of super naïef. Het heeft nooit over gezondheid gegaan enkel over onderdrukking van de bevolking.

 5. Yep zoals de VRT honden he..oeps oh nee. Enkel volgertjes van idioot van ranst zijn daar welkom. Ach weldra mvr en zijn dodenteller VG in een vooraanstaande plaats in Neurenberg!!

 6. Dan zie je dat je als wetenschapper voor schetenlapper uitgemaakt wordt?
  Ulfkotte was t niet voor niks beu de leugen te laten regeren en dat kostte zijn leven!

 7. Zie de angst in de ogen van de interviewer!
  En dat terwijl de professor kinderlevens aan ‘t redden is.
  Dat mag dus niet van de gehersenspoelde (satanisch geworden) interviewer: de kijkers mogen immers enkel en alleen met levensbedreigende spuiten vergiftigd- en met leugens gehersenspoeld worden?!
  Deze korte moment opname is veelzeggend, wij mensen moeten gezombificeerd worden via de MSM.
  Iedere ontmaskering van hun misdadige moordplannen moet direct afgestopt en de grond in geboord worden, anders breekt er paniek uit in Mainstream Media Land!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in