TheDigitalArtist / Pixabay

Nu gaat het echt diep in het konijnenhol. Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna deden zaterdag tijdens een bijeenkomst in Madrid een nogal bizarre mededeling.

Ze verwezen naar het werk van de Amerikaanse chirurg Roger Leir, die mensen onderzocht die beweerden te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens. In een aantal gevallen verwijderde Dr. Leir implantaten uit hun lichaam. Deze bleken gemaakt te zijn van koolstof nanobuisjes en grafeen.

De nanotechnologie die in de “gevaccineerden” wordt geïnjecteerd is volgens biostatisticus Ricardo Delgado van La Quinta Columna een geavanceerde versie van deze implantaten. Volgens hem is deze technologie massaal bij mensen geïmplanteerd door een “andere” soort die parasiteert op de mensheid.

Vertaling van de tekst van de video hieronder:

Boekenbeurs Vallecas, 18 mei 2024.

Boodschap van La Quinta Columna aan de hele wereldbevolking.

Na het wetenschappelijk onderzoeken onder de microscoop van wat ze “vaccins” noemen en te hebben bewezen dat ze nano- en microtechnologie bevatten, na een herziening van onze geschiedenis, nadat alle officiële media hebben geprobeerd onze ontdekking te verbergen, en na het analyseren van de injecties (COVID-“vaccins” en alle soorten vaccins), kunnen we luid en duidelijk zeggen:

De wereld wordt niet bestuurd door mensen.

Onze boodschap is absoluut.

Onze hele soort wordt beïnvloed door neuromodulatie in gedrag, handelingen en gedachten.

Het bewijs wordt onder een microscoop onderzocht.

La Quinta Columna ontmoette Steve Colbern, die met Dr. Leir heeft samengewerkt om meer te weten te komen over de implantaten. Volgens hem is dit het ergste wat de mensheid ooit is overkomen.

  Ziek: Man wil baarmoederimplantaat voor eerste “transgender abortus”

Deze wezens zijn er altijd geweest en hebben de wereld vanaf het begin geregeerd. En we kunnen onze beweringen staven met wetenschappelijk bewijs,” zegt Delgado.

José Luis Sevillano van La Quinta Columna zei dat de machtigen de mensheid op alle mogelijke manieren proberen te beïnvloeden, door middel van drugs, cultuur, harde muziek, elektromagnetische straling enzovoort. Ze willen onze hersenen en zenuwstelsels, onze gedachten en gevoelens controleren.

“We hebben de waarheid gevonden in een wereld vol leugens. Onze wereld wordt niet door mensen beheerst. Dat klinkt gek. Als je het onder een microscoop bekijkt, lopen de rillingen over je rug. Een andere soort beheerst de onze en voert oorlog. Ze vergiftigen ons, via de lucht en het voedsel,” zegt Sevillano.

We weten relatief weinig over deze wezens, die waarschijnlijk al duizenden jaren onder ons leven.

“Wat ik al sinds de jaren negentig zeg, wordt nu bevestigd door het wetenschappelijke team van La Quinta Columna,” zegt spreker en auteur David Icke.

Via Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Is er een grote groep functionarissen in het Pentagon die echt gelooft dat buitenaardse wezens demonische entiteiten zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlinken: Witte Huis klaar om samen te werken met Congres bij het opleggen van sancties aan het ICC omdat het durft op te roepen tot arrestatiebevelen voor Israëlische leiders
Volgend artikelDe olifant in de kamer is duidelijk: “Wij zijn de koolstof die ze willen verminderen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Ja die idioten willen onze aarde en wij moeten daarom dood.
  Voor mij niks nieuws.
  Mensen die ontkennen dat er geen aliens bestaan, zijn het domst van allemaal.
  Omdat ze geen verweer hebben. Als je niet weet wie je vijand is kan je jezelf ook niet wapenen tegen hen.
  We worden bespeeld door buitenaardse wezens met hun technologie die frequenties uitzenden naar de aarde.
  Deze man legt het heel goed uit . Je kan het eerste kwartier overslaan.
  https://youtu.be/jBUZWYzTPKI?si=9gVs9574DbdpPNQT
  En nee ik ben niet van de pot gerukt.
  Zo hebben mijn engelen het mij laten zien. Ik zie dus letterlijk die holografische storende velden om ons heen. En dat is zo moeilijk om te delen met anderen.
  Je hebt zo een electronisch machientje dat muziek maakt met een horizontale en verticale lijn aan elkaar en als je je handen ertussen stopt raak je zogenaamd snaren aan die je niet ziet en begint die te jengelen. Zo worden wij ook bewerkt door buitenaardse idioten. Zij hebben hun eigen machine waarmee zij ons bespelen.

 2. “Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna”

  De Spaanse onderzoekers zijn behoorlijk bij de tijd, ofschoon er zijn duizenden artikelen verschenen die hierop wezen.

 3. Dat naast de mens ook een ander ‘ soort’ aanwezig is. Noem het voor gemak ‘ draak’
  Is een logische gedachtengang , zie het gebeuren.
  Wat hier gezegd wordt lijkt
  Kwaadaardig bedoelt.
  Lijkt een sein af te geven voor een nieuwe hoax.
  Mi behoort deze DI en mogelijk ook D tot de ‘ draak’
  Je hebt goede en slechte ‘ draken’
  Beiden misleiding als camouflage als overleving tool, echter is dit door mens makkelijk te kopiëren , voor geld en eigenbelang wil men ‘smart’ zijn in een BMW rijden, 5 keer per jaar naar tropische paradijzen.
  Hieruit volgt dat de mens doorgaans per definitie NIETS beter is.

  God heeft de schepping volbracht in balans met een doel voor ieder soort.
  Voor mens en draak.

  • Je kan het ook stellen als de draak is slim
   De mens dom dat deze in de draken streken trapt en drakengedrag vertoont.

   • Met andere woorden zwart- wit , de mens vernietigd de mensheid .
    De NSB , in uw straat vernietigt u .
    Hugo , met zijn draken streken, en vette sportwagen.
    Uw ‘ aardige’ slijmerige huisarts die ‘het beste met u’ voorheeft.

    • De originele naam van het gevallen drakenras is omikron draconium moth. Dus toen de prikpooier, op zn reptielenschoenen, zei dat de nieuwe covidvariant, omikron heette en dat draconische maatregelen nodig waren…..mijn nekharen overeind gingen staan..

    • Hugo is GEEN ‘draak’ ondanks plebs schoenen.
     Hooguit een geschikt ‘ project voor de tijd die hij krijgt om zijn kunstjes op te voeren. Hij is hier VRIJWILLIG, in meegegaan.
     Hugo voldoet aan de karikatuur van
     “ elite “

 4. 🥱
  Nu krijgen de marsmannetjes de schuld van de grafeenoxyde en ontelbare nanoparticles..
  Maar zo makkelijk komt Hugo de Jonge daar niet mee weg met zijn spuugvestje, frikandellen, postcodes en wij komen van deur tot deur..
  Hier nog geen buitenaardsen gespot.
  😂

 5. Tja het mRNA “vaccine” zou in 2 maanden voor de pandemie uitgevonden zijn door 2 Turkse wetenschappers, OMG het gaat maar door en het houdt niet op voordat alle co2 uit de atmosfeer verdwenen is.

   • Daarom worden zij ook het geliefde volk genoemd.
    Zoals clif high stelt in hun tora,die van hun maker komt.
    Zij zijn niet mijn creators geliefde volk. Want voor hem is iedereen gelijk,ook de moeder van al heeft hen niet gemaakt en heeft geen voorkeur naar hen,
    Ik ben blij dat ik heb doorgezeurd om de waarheid bij mijn engelen.
    Heeft jaren geduurd eer ik dat kon accepteren. Terwijl ik wist dat aliens bestonden omdat ze mij bezocht hebben toen ik 20 was en mij wilde doden met een ijzeren kleerhanger die ze uit elkaar hadden gehaald en met één kant de punt in mijn slaap vanaf een afstand in mijn neus waren aan het duwen. Mijn engelen kwamen mij in mijn slaap tegemoet met een rotgang en zeiden wakker worden NU en verdomme slaapparalize . Kon mij niet bewegen en zag het gebeuren in mn neus. En heb gevraagd of de engelen mij wilde omdraaien in bed op tegen mijn man aan rollen met gezicht naar beneden en dat lukt,ook mijn man werd wakker paralized . En we zijn gaan ademen heel hard en het lukte om wakker te worden.mijn neus bloedde.
    En ik beseft dat ik een ding zag met lange armen en vingers die in mijn grote inbouw kast zat verstopt. Tegen de tijd dat we konden bewegen was die weg.
    De volgende keer toen dat beestje kwam had ik op aanraden van een aura cleaner mijn kater voortaan mee in bed genomen die was verliefd op mij en als je aan mij kwam kraste hij je helemaal open, op een nacht werden we wakker van de kater die flink te keer schreeuwde en zijn haren rechtovereind. Wij het licht aangedaan. Het beestje zijn haar lag er in plukken uit en hij gromde om bang van te worden. Hij zat voor de inbouwkast . Ik ben nooit meer lastig gevallen. En nee de alien kwam niet door de muren,maar via een opening in het dak in de traphal van de flat. Ze hebben gewoon lopers om deuren open te doen.
    Mensen geven aliens te veel krediet,volgens mij zijn het robots die grey aliens.
    Enfin ik ben snel verhuisd. Want ook mijn buurvrouw had het meegemaakt.
    Achterfa besefte ik dat deze mij wilde doden via mijn neus en door dat ijzer mijn hersen in te prikken via mijn neusgat. Maar goed dat ik engelen/helpers heb die over mij waken.

    • Wat een heftige ervaring. Ik heb in meerdere “foute” huizen gewoond..huidige huis geen last, behalve van mijn eigen gefabriceerde negativiteit. Pièce of cake..

    • Greet mei 29, 2024 Bij 15:02

     Hartstikke bedankt voor het delen Greet, moedig en alleen daarvoor al een pluim verdiend, bijzondere belevenis dat kan men gerust stellen en ik geloof je.

     • In mijn geval was mijn toenmalig man getuige. Die was woedend toen hij kon bewegen en trok heel de kast leeg. Heeft het luik in de traphal dichtgelast na het kat incident🙈 en toen mijn buurvrouw zei,ben ik nu gek of wat ,er zat een alien in mn kast.😨

    • @dappere Greet
     idd er is zoveel meer zeker als hsp wordt je geconfronteerd met de meest bizarre maar ook geweldige ervaringen en is het vinden van een balans een hele toer en vergt moed om te delen. Voor mij ben je een KANJER!
     lieve groet

 6. Vervelend dat dit soort nieuws wordt gepubliceerd. Hierdoor kan ik nooit een directe link naar Frontnieuws doorgeven aan mensen.

  • Blijf maar lekker naief, de minder je weet de beter je leven is op aarde.
   De meer je weet over dit soort zaken de onveiliger het word en de meer “no fucking shit “ je gaat zeggen.
   Je moet echt met beiden benen goed op de grond staan.niet bang zijn van dit soort zaken en nooit met labiele mesen over praten die je ergens mee in trekken.
   Want deze shit is niet voor pubers en angsthazen.

 7. Ook een manier om de genocideprikkers buiten alle eigen verantwoordelijkheid te stellen door de verantwoordelijkheid bij fictieve wezens te leggen. Ja maar dergelijke filmpes heb ik al meer gezien op social media. Ja, dank je de koekoek. Veel ‘wakkeren’ hebben nog steeds niet door dat de verhalen over buitenaardse complexe wezens en Ufo’s een vd troefkaarten vd bekende fascistische elite is en dat is zeer spijtig.

  • Kortom in Brussel zijn buiteaardse wezens opgestaan om de mensheid te vernietigen In nederland was Rutte er al lang mee bezig maar die moest zich bewijzen dat hij de Brusselse waanzin plannen opvolgde om weer mens te worden………… Dus hij heeft zijn verstand verloren door de buiteaardse invloed… Ook zijn medestanders zijn zo gek dat ze asielzoekers een spiksplintere nieuwe woning aanbieden omdat zij buiteaardse wezens zouden zijn die status hebben dat ze mens zijn !!!!!

 8. buitenaardsen bestaan, maar dat zijn geen aliens! Het zijn mensen zoals jij en ik, die of nog aan de kringloop op aarde moeten beginnen, of deze al afgerond hebben. Iets anders is er niet! Kosmische wijsheid is dit, gebracht door De Goddelijk Bewuste Meesters op aarde zo’n 80 jaar geleden! Zij kunnen achter de sluier van het leven kijken, zij kennen het leven in zijn oorsprong, doel en bestemming. Binnen ons universum heeft de aarde het hoogste bewustzijn en kunnen andere beschavingen nooit de aarde bereiken omdat ze de techniek en kennis niet bezitten (zij die nog op aarde moeten incarneren). En zij die niet meer op aarde vertoeven, tja die hoeven geen ruimteschepen te gebruiken om hier te komen, die verplaatsen zich via gedachtenkracht! Bedenk dat een demoon zich in alle gedaantes kan voordoen, maar laat je niet meeslepen in al die Hollywoodfantasie!

  • Sinds de mens hier rondloopt heeft die altijd geloofd in buiteaardse wezens omdat zij in een god geloofde die niet op deze aarde was of leefde,en die aanbaden en vereerden>>>>>> Jesus is vele eeuwen later komen vertellen dat hij de zoon van God zou zijn het bewees dat door lamme te laten lopen blinden te laten zien melaatsen genas enz. De bevolking geloofce dat en gingen hem volgen Totdat de machthebbers argwaan kregen dat hun positie in gevaar kwam ondanks de buiteaardse wonderen die hij verrichte niet aards was… Echter toen mensen bang waren dat ze gedood zouden worden als ze jesus zouden blijven volgen hebben ze hem verraden en vermoord en aan het kruis genageld,Maar jesus bewees erna dat hij werkelijk de zoon van God was door op te staan uit de doden dat nooit niemand ervoor gedaan had….. Daarna werden die mensen gestraft door rampen en ziekten die de wereld bevolking danig liet dalen Ook nu weer zijn ze bezig met de wereldbevolking te reduceren naar de helft van nu Maar dat is de mens zelf die weer dezelfde fout maakte als toen omdat hebzucht en weelde voor de eliten veilig gesteld moest/moet…. worden Buitenaardse wezens???????::::::: ach kom nou!!!!!!

 9. De duivel en zijn medestanders, de demonen.
  Dat wordt hier bedoeld.
  De hierboven genoemden besturen de wereld al duizenden jaren.

 10. Onze strijd is niet tegen vlees en bloed (mensen, dus ook de vele “idioten” die niks door hebben), maar tegen de overheden (systemen), tegen de machten (bolwerken), tegen de wereldbeheersers van de duisternis, tegen de boze geesten (satan en demonen en gevallen engelen) in de hemelse gewesten.
  Jezus is Koning! Jezus is Heer! Jezus is méér dan overwinnaar!

 11. iets in de trant van David Icke? reptielmensen? er zijn er genoeg van wie de ogen op halfzeven lijken the staan he. ‘mensen’ met volledig zwarte ogen, die blijkbaar green greintje medegevoel hebben. Harteloos. Dat hoeven niet eens buitenaardsen te zijn. Al die schatrijke idioten die niets meer van de werkelijkheid en de wereld van alledag snappen, helemaal verwend sinds ze geboren zijn, en nooit hoeven werken… de echte nutteloze eaters. De profiteers, uitzuigers.

 12. Al de technologie die in dit artikel beschreven staat is door mensen ontwikkeld. De vaccins, nanotechnologie en koolstof nanobuisjes allemaal menselijke uitvindingen. Mensen die beweren dat dit door buitenaardse wezens is uitgevonden onderschatten de vindingrijkheid en de creativiteit van het menselijk ras.

  Zo zijn er ook mensen die geloven dat de piramiden in Egypte door buitenaardse wezens zijn gebouwd. Er zijn mensen die geloven dat computers door buitenaardse wezens zijn uitgevonden. Dat is allemaal nonsens en het onderschatten van de vindingrijkheid en de creativiteit van het menselijk ras.

  Het is zelfs zo dat dit één van de goede dingen is die mensen doen. Een observatie die ik gemaakt heb is dat de kans het grootste is dat mensen anderen mensen misbruiken op wat voor manier dan ook. De kans dat een natuurramp gebeurt of een dier die jouw eigendom kapot maakt is veel kleiner dan andere mensen die jouw rechten overtreden. Dus deze hele buitenaardse afleiding is om de aandacht te weerleggen van de werkelijke bedreiging en dat is andere mensen van het WHO, WEF, de VN en andere socialisten die onze fundamentele rechten willen overtreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in