De olifant in de kamer is duidelijk: het gaat over het verminderen van de bevolking. Ik bedoel, ik kan het zien, wij zijn de koolstof die ze willen verminderen. En ze gaan het doen… Het is beangstigend dat ze zo bereid zijn om ermee door te gaan.”

In dit fragment uit een recent interview met FreeNZ beschrijft Barry Young, een ethische databasebeheerder en klokkenluider – vooral bekend als de persoon die onthulde dat de Nieuw-Zeelandse gezondheidsautoriteit over gegevens beschikte waaruit bleek dat COVID-injecties verband hielden met een alarmerend aantal sterfgevallen – aan Andrew Bridgen, onafhankelijk lid van het Britse parlement, en Liz Gunn, leider van de Nieuw-Zeelandse Loyale Partij, het “bevolkingsreductieplan” dat nu wordt uitgevoerd door de globalistische elites.

De computerprogrammeur zegt: “Het is beangstigend dat ze er zo graag mee door willen gaan. Het is alsof… Hoe kunnen ze al deze dingen die gebeuren negeren? Al deze doden. Het is vrij duidelijk dat het [de COVID-injecties] dodelijk is. En toch blijven ze het doen.”

“Waarom willen ze mensen doden?” vraagt Young retorisch. “Nou, het eugenetica ding, de vermindering van de menselijke bevolking, ze zijn van plan om ons terug te brengen tot 500 miljoen…” Hij speculeert dat de reden voor dit plan “klimaatverandering zou kunnen zijn [of] ze denken dat de aarde een betere plek zou zijn met minder mensen. Wie zal het zeggen?”

  Mainstream media aan het gepeupel: "Wees een klimaatheld, dood uzelf"

“Maar het lijkt erop dat dat is wat ze aan het doen zijn,” zegt Young.

Bridgen voegt eraan toe: “Ik denk dat het komt omdat de vooruitgang in kunstmatige intelligentie [AI] en robotica vandaag de dag heel erg goed is. En ik denk dat de mensen die deze tirannie aan de wereld opleggen geloven dat ze 90 procent van de mensen niet nodig hebben… dat ze beter af zijn met AI en robotica.

Het parlementslid voegde eraan toe: “Wat ze niet willen is dat 90 procent van de mensen niets doet en onderhouden moet worden – ze zien hen als de nutteloze eters. En in een democratie hebben deze mensen ook een stem. En ze … haten democratie. Ze vonden het niet leuk toen Trump in 2016 aan de macht kwam, en ze haatten het toen Groot-Brittannië een referendum hield over het verlaten van de Europese Unie.”

Bridgen, Gunn en Young gaan verder met het bespreken van de moord of poging tot moord op nationale leiders die zich proberen te verzetten tegen de agenda van de WHO/Global Cabal.

“De vier … Afrikaanse leiders die … weigerden mee te doen aan de zwendel – er was geen vaccinatie, geen sociale distantiëring, geen lockdown, geen maskering – twee van hen werden vermoord, en de andere twee werden afgezet in een staatsgreep binnen enkele maanden na het uiten van hun zorgen over de reactie op de pandemie,” zei Bridgen.

Volledige video in het Engels:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Netto-nul” vereist een enkele wereldregering en een enorme daling van de levensstandaard, waarschuwt deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

  Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatverandering

Lees meer over:

Vorig artikelSpaanse onderzoekers doen een opmerkelijke mededeling: De wereld wordt niet door mensen bestuurd
Volgend artikelTrump vertelt donateurs dat hij Moskou en Peking ‘zou hebben gebombardeerd’ – Washington Post
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. je kunt er wel over blijven janken ?? maar daar kom je geen reet mee verder pak op die bijl en messen vorken en harken +scheppen met een scherpe rand en zoek dat tuig op die ons van de aardbodem willen hebben als zij dat zo graag willen ! gaan zij toch er zelf af door ons ?HET VOLK!

  2. Ze gaan er mee door omdat ze denken dat zij aan de goede kant van de geschiedenis staan. Dit is doorheen de geschiedenis al geweest met links deze mensen zijn nu een maal gek en zullen hun doel hoe dan ook bereiken.

  3. Ach ze hebben Ai, maar wij hebben die ook. En we zijn met meer. En wij zijn de kartrekkers en zij de parasieten. En wat doen we met parasieten? Althans wat doe ik ermee! Elimineren. En naar Vucht trappen. Het momentum is er alleen nog niet. Maar rechters gaan ook draaien. Als er maar genoeg tegenstand komt. En dan loopt alles misschien nog met een sisser af. En er een paar naar Vucht verhuizen natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in