Chemtrails worden beschouwd als één van de meest verguisde samenzweringstheorieën van de laatste decennia. Iedereen die dit onderwerp aansnijdt, wordt onmiddellijk in de hoek van de werkelijk krankzinnige samenzweringstheoretici geduwd, bericht Freewestmedia.com.

Maar het Wereld Economisch Forum heeft al toegegeven dat technieken zoals “het sproeien van aërosolen in de bovenste atmosfeer” deel uitmaakten van een wetenschap die geoengineering heet en aangeprezen wordt als een “oplossing op grote schaal voor klimaatverandering”.

Het is ook geen geheim dat techmiljardair en vaccinatiemessias Bill Gates gelooft in ingrepen in de natuur.

Waarom is de CIA geïnteresseerd in experimenten met klimaatverandering?

Alan Robock heeft alarm geslagen over de financiering door de CIA van een rapport van de National Academy of Sciences over verschillende benaderingen om de klimaatverandering tegen te gaan, en over het feit dat de CIA nog geen verklaring heeft gegeven voor haar grote belangstelling voor een kunstmatige “nucleaire winter”.

Advocaat Aitor Guisasola wees ondertussen op de juridische situatie in verband met de “kunstmatige manipulatie van het weer” in Spanje. Het klimaat in Spanje kan door geo-engineering beïnvloed worden, omdat deze ingrepen sinds 27 juli 2001 bij Koninklijk Besluit 1/2001 bij wet geregeld zijn.

In dit decreet staat in hoofdstuk 1, artikel 3 , onder de titel “Wijziging van de atmosferische omstandigheden”, te lezen: “De wijziging van de atmosferische omstandigheden van de hydrologische cyclus mag alleen kunstmatig worden gewijzigd door de overheid of haar gemachtigden.”

Dit betekent natuurlijk ook de neerslag of het gebrek daaraan, legde Guisasola uit. “In het Koninklijk Besluit staat duidelijk dat zij dat mogen doen. Dat is heel duidelijk, vanzelfsprekend en evident. Zij kunnen het doen en zij doen het ook. Want een regering maakt geen wetten en past ze vervolgens niet toe.”

Ook op de officiële website van het staatsmeteorologisch agentschap, AEMET, kan men informatie vinden over geoengineering in Spanje en andere landen in de wereld.

  Hoe inefficiënt is Duitse windenergie?

Droogte kan gemanipuleerd worden

AEMET geeft toe dat meer dan 50 landen momenteel “kunstmatige weermodificatie”-activiteiten uitvoerden. Het comité van deskundigen van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) wordt in “regelmatige verslagen” op de hoogte gebracht van de stand van zaken.

Deze modificaties hebben tot doel de hoeveelheid neerslag te vergroten, de daarmee gepaard gaande schade en de grootte van de hagel te verminderen en de wolken te doen verdwijnen. Er wordt ook beweerd dat droge perioden alleen “op bepaalde luchthavens of belangrijke verkeerswegen” worden gemanipuleerd. Deze activiteiten zijn gebaseerd op “technologieën in ontwikkeling” die misschien nog geen “solide wetenschappelijke basis” hebben, aldus AEMET.

Waarom bestaat geoengineering?

De term geoengineering wordt gebruikt om een hele reeks technieken aan te duiden, waaronder recentere experimenten om het weer te bewapenen in verband met “klimaatverandering“. Het doel is het klimaat te manipuleren om hoofdzakelijk twee aspecten te verminderen: de schommelingen van de zonnestraling en de toename van CO2 en zo de temperatuurstijging te verlichten. Deze technieken suggereren theorieën die erop gericht zijn de zonnestraling die het aardoppervlak bereikt te verminderen door het reflectievermogen van het oppervlak of van de atmosfeer te vergroten. Deze tweede groep technieken heeft gevolgen op regionale en zelfs op wereldschaal.

Er zijn ook verschillende experimenten uitgevoerd in steden in de buurt van de polen om licht te geven tijdens de winternacht, met behulp van satellieten die het zonlicht op het aardoppervlak weerkaatsen met behulp van zeilen.

Militaire belangstelling voor het weer is niet nieuw: boven Noord-Vietnam, Laos en Zuid-Vietnam had het Amerikaanse leger in het geheim wolken uitgezaaid om de regenval te verhogen en te controleren voor militaire doeleinden.

  Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit

Experimenten die niet werken

Vanuit de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) van de federale regering van de Verenigde Staten zijn in het begin van de jaren 1960 experimenten en gefinancierde campagnes begonnen, zoals het Stormfury project, dat de intensiteit van orkanen wilde afzwakken. Dit project werd, ondanks kritiek van landen als Cuba, nog twee decennia volgehouden, totdat men inzag dat het geen invloed had op het gedrag van orkanen. Het werd waarschijnlijk gebruikt als dekmantel voor een militair belang in een Cubaanse tegenstander.

Naast de bescherming tegen vorst, traditioneel door het gebruik van ventilatoren of irrigatie van gewassen, is het belangrijkste project in Spanje het project geweest dat tussen 1979 en 1981 in het stroomgebied van de Duero is uitgevoerd, voorgesteld en uitgevoerd door de WMO, met de naam “Project of Intensification of Precipitation” (PIP).

Bij deze proef werd alleen de eerste fase voltooid, de resultaten waren teleurstellend en onpraktisch. De belangrijkste conclusie was dat het nodig was de kennis van de wolkenfysica en de structuur van wolkensystemen te verdiepen alvorens nieuwe onderzoeks- of operationele projecten te ondernemen.

Het Spaanse Ministerie van Landbouw, Voedselvoorziening en Milieu heeft in zijn laatste verslag gezinspeeld op de voedselzekerheid en merkwaardig genoeg verklaard: “Men mag niet vergeten dat de energie die met weersystemen samenhangt van een zodanige omvang is dat het onmogelijk is wolkensystemen te creëren die neerslag laten vallen, windpatronen te wijzigen om waterdamp naar een regio te brengen, of extreme weersomstandigheden volledig uit te schakelen. Kunstmatige weermodificatietechnologieën die beweren dergelijke grootschalige of buitengewone effecten te bereiken, missen een solide wetenschappelijke basis (bijvoorbeeld hagelkanonnen of ionisatiemethoden) en zijn wetenschappelijk niet geloofwaardig.”

Schadelijke stoffen

  Coronapaniek en klimaatzwendel moeten afleiden van economische ineenstorting

Sommige van de gebruikte stoffen, bijvoorbeeld zilverjodide, zijn zeker giftig en schadelijk voor het milieu, hoewel de hoeveelheden die in kunstmatige neerslagintensiveringsprogramma’s worden gebruikt naar verluidt klein zijn, aldus de WMO-rapporten.

Bij afwezigheid van andere kernen zou één gram zilverjodide, zogenaamd wijd verspreid in de wolk, kunnen leiden tot een neerslag van 1 l/m2 in een gebied van 1000 km2. De jaarlijkse wereldwijde wolkenzaaiing is naar schatting goed voor 0,1 procent van de hoeveelheid zilverjodide die in de Verenigde Staten door menselijke activiteiten in de atmosfeer wordt gebracht.

Naast de VS zijn andere toonaangevende landen voor investeringen in operationele weermodificatieprogramma’s China, Thailand en India.

Bonus (via GreatReject.org Telegramkanaal: The Netherlands under attack):


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Net als het “vaccin” zijn Chemtrails langzame genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse veiligheidsambtenaar bestempelt regeringscritici als “vijanden van de staat”
Volgend artikelWIJ EERST: De meeste “voedselterugroepacties” tijdens de pandemie zijn eigenlijk voedingsmiddelen die omgeleid worden naar opslagbunkers van de regering voor de rijken en de “elite”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Maar waarom die gearrangeerde invasie van zwarten dan? Iedereen die ooit in Afrika heeft gewerkt weet dat het arbeidsethos van de meeste zwarte mannen niet om naar huis te schrijven is. Niet omdat ze lui zijn maar omdat ze het allemaal wel best vinden.
   Wat moet de elite daar straks mee?

 1. Trek Themtube open en zoek op David Keith. Belangrijke personage in deze geo-engineering shit. Ik heb er momenteel zo´n ruim twintig opgehaald, maar ben te lui om ze hier te plaatsen. Ik geef een traktaat van slechts één welke vers is van de pers. Een kleedpartij en beëdiging. Kleine twaalf minuten.

  David Keith, 2022 Concordia Honorary Doctorate – 16 juni

  https://www.youtube.com/watch?v=e2t7YHyTc4w

  Alweer lange tijd geleden en te vinden op de site van Dane Wigington vertelde Keith – op een seminar waar Dane bij aanwezig was – in verband met het goedkope gebruik van aluminium dat het nog onbekend was wat dit voor het leven op aarde zou gaan betekenen (…) en noemde het zoiets als een ´free ride on our children´. Daarom moest er meer ´onderzoek´ komen om het te doen lijken dat het allemaal zeer ingewikkeld was. In een andere seminar waar o.a. Ken Caldeira aanwezig was, vertelde Keith dat het programma inderdaad duizenden mensenlevens zou kosten. (Maar ja, so what?!)

  • Na de eerste wereldoorlog brak er meteen de Spaanse griep uit!???? Maar we weten nu dat dit het gevolg was van de alsmaar gebruikte gifgassen die de Duitsers gebruiken om de geallieerden uit te roeien ook de vele miljoenen fosforgranaten vervuilden de luchtkwaliteit vandaar de vele miljoenen mensen die wereldwijd aan deze longaandoening stierven Vandaag de dag voert ,,,,,geen,,, land chemische???? oorlog meer maar worden de covid 19 spuiten massaal toegediend om zoveel mogelijk oudere mensen op te ruimen en uit te dunnen met als reden dat je dan niet ziek worden en niet in het ziekenhuis zult belanden Het tegendeel is het afgelopen jaar en dit bewezen Maar de oude schapen zie ik nu al weer naar de priktent gaan gevold door de jongeren die willen feesten en op vakantie willen gaan

   • Nee de Spaanse griep was eigenlijk bacteriële longontsteking, en we was geen virus, net als Covid-19 niet bestaat, en allemaal verzonnen is.

    er is letterlijk niemand met echte bewijs of echte foto’s naar buiten gekomen, alles is computer gegenereerde foto’s.

    En ja de spuiten zijn de gene waar iedereen bang voor had moeten zijn.

   • naast het feit dat het de geallieerden waren die EERST met mosterdgas begonnen zijn waarop de duitsers hun eigen versie ontwikkeld hebben, is je geram juist dat…geram….

 2. Dec. 2015

  Why we should research solar geoengineering | David Keith | TEDxHarvardCollege

  ´Solar geoengineering, or injecting aerosols into the atmosphere, could dramatically halt the effects of climate change. Harvard Professor of Applied Physics David Keith argues that solar geoengineering could be a radically effective way to halt climate change–and deserves serious, systematic research program by the US government.

  David Keith has worked near the interface between climate science, energy technology, and public policy for 25 years. He took first prize in Canada’s national physics prize exam, won MIT’s prize for excellence in experimental physics, and was one of Time magazine’s Heroes of the Environment. David’s analytical work has ranged from the climatic impacts of large-scale wind power to an early critique of the prospects for hydrogen fuel. He is Professor of Applied Physics at the John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences and Professor of Public Policy at the Harvard Kennedy School.´

  https://www.youtube.com/watch?v=wzUvOqKKiOM

 3. David Keith clearly and scientifically outlines Geoengineering program / 8 jun. 2014 Ari Shaffir look alike David Keith (Harvard Scientist) says they are planning to spray but says its not happening now, keep in mind the government denied it was spying on the public for decades and you’d be called crazy up until it was leaked and they admitted they were.

  Basically have to wait for the criminals to admit their crime…

  https://www.youtube.com/watch?v=v7zvi60qxO4

 4. Er is een video waar president Johnson praat over het controleren van het weer en zo de wereld. Nu doen ze alsof Bill Gates de eerste is die het spuiten van gif in de atmosfeer in de toekomst wellicht gaat inzetten om alweer de wereld te redden. Pfff…

 5. Hier in Nederland is al het afval van het DSM jaren lang over Nederland uitgesproeit. Zo konden ze het zware giftig chemisch afval, wat zeer kostbaar was om af te voeren. Om te zetten in een product, om zo het weer ermee te kunnen manipuleren. Mede in opdracht van de grootste aandeelhouder het koningshuis. De parasieten club willen alles wat de natuur ons biedt zo manipuleren en naar hun hand zetten. Dat ze daarmee eigenlijk alles mee vernietigen interesseert hun niets. Daar de uitvoerders in het ongeweten worden gehouden, denken vele uitvoerders dat zij voor een goede zaak bezig zijn.

  Een andere product van het zogenaamd verduurzamen van hout, door eveneens zeer giftig chemisch afval ook van DSM te impregneren, deze groene gekleurde houten palen staan overal in Nederland in schuttingen, kinderspeelplaatsen waar ze constant zwaar giftige dampen uitscheiden, die een aanslag zijn op onze gezondheid en de natuur. Deze zijn tot op heden nog steeds te koop bij tuincentrums.

  Deze parasieten club is al meer dan 250 jaar bezig om het paradijselijke aarde om te zetten in een dorre kale vlakte waar niets meer wil groeien of leven. En de onwetende aardbewoners er zelf hard aan meewerken. We ploegen de aarde om om delfstoffen voor eenmalig gebruik eruit te halen, om het vervolgens op de afval berg te dumpen. Dat massale consumeren noemen we welvaart. En hoe meer we consumeren, hoe hoger ons BNP zal worden. De enige die daar rijk van worden is de parasieten club. Velen denken ook dat als jij veel geld hebt of verdient, dat diegene intelligent is. Maar het is altijd precies andersom. Door de domste de belangrijke leidinggevende functies te geven, waardoor ze maximaal manipuleerbaar zijn, zijn het de ideale idioten die voor het karretje gespannen worden door de kwaadwillige narcisten.

  Ik weet niet wat ze tegenwoordig in die chemtrails stoppen, maar ik weet wel dat er steeds meer zwarte sporen op de kozijnen, daken en gevels en zwarte aanslag op de tuintegels achter blijft. De tuin planten reageren er ook steeds vreemder op. Daar er ook elk jaar minder insecten zijn. Als je vroeger (10 tot 20 jaar terug) een lamp aan had s avonds buiten, dan had je een grote insecten zwerm erom heen. Nu heden daags niets meer, heel soms nog een paar. Zo ook in de zomer had je altijd je auto vol met doden insecten, maar tegenwoordig nog amper.

  Dus dat uitroeien zijn we alle heel goed in geworden, de laatste zijn wij zelf en dat gaat met die experimentele vaccins ook zeer goed af. En toch willen ze het nog sneller, want de volgende gifspuit ronde wordt eerdaags weer gepromoot. Ik vraag mij wel eens af, waar die vernietigingsdrang toch vandaan komt. Is het zo dat er een stel mensen andere niets gunnen en zo alles toe-eigenen wat van iedereen is. Door hun geestelijke afwijking (wat ze zelf niet beseffen) omdat ze altijd jaloers zijn op andere, als ze denken dat die meer hebben dan zij? Terwijl de natuur een overvloed geeft in alles, zolang je de natuur niet doelmatig wil slopen.

  • Qivic, helemaal gelijk.
   De Volkskrant 7 december 2019 : ‘Rijkswaterstaat gaf Tata Steel ruimere normen bij lozen giftige stoffen. In 2012 werd nog 21000 kilo cyanide met het afvalwater van de staalfabriek op zee geloosd’. Dat kon toen blijkbaar nog tot op zekere hoogte, journalistiek werk verrrichten.
   Vergeet de kunstmatig gecreëerde electromagnetsche stralingen niet. Sinds de uitrol van 4G in 2013 lag de grond waar ik maar keek bezaaid met dode bijen. Nu zie je er bijna geen meer. Probeerde toen al mensen bewust te maken en te waarschuwen. Tevergeefs natuurlijk. Maar het zijn uiteraard niet enkel bijen die extreem te lijden van de coctail aan stralingen.

 6. Je eigen wereld vernietigen in de naam van zogenaamde wetenschap is toch wel een bijzonder soort kwaad.

  BLOCK THE SUN: It’s 100% happening in the Netherlands, UK, Italy.. | Dutch farmers https://youtu.be/AzOVkFFEeAs A Courageous Chemtrail Pilot Exposes the Global Geoengineering Program https://republicbroadcasting.org/news/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/ and site https://www.geoengineeringwatch.org

  The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch ) https://youtu.be/rf78rEAJvhY

  Voor hoger bewustzijn geldt toch echt een ander traject en is opgelegd gedrag wat ieders eigen gezag ondermijnd voor vrije wil ervaren en begint toch echt hier = Soul Journey & Ascension Journey What does this actually mean?
  https://medium.com/@createyourownworld/soul-journey-ascension-journey-a5548c6e0b1e

 7. Beste Mensen

  Zo zou volgens de mensen die in valsheid geloven
  De Twinn Towers door dhr Osama Bin Laden zijn beschadigd via vliegtuigen
  Terwijl daar geen èèn vliegtuig door oog getuigen zijn gezien die tegen de Flat gebouwen aan zijn gebotst

  Wel van het tegendeel
  Dat er explosies plaats vonden
  Waarna de gebouwen in elkaar stortten
  Tot op de bodem
  Terwijl de eerste Tien etages Super gepantserd waren Bom Proof
  Zelfs die zijn geëxplodeerd en gesmolten
  Rara hoe kan dat ??

  Wel op de TV
  In een Computer Animatie filmpje in scene gezet te zien dat er vliegtuigen tegenaan vlogen

  Zo de Domme goedgelovige Burgers van de heele Wereld mee ingepeperd
  Gebrainwashed
  Meer Niet
  Het was de infiltrant in het Witte lichaam
  Genaamd het Blanke

  Daarom beste Witte mensen
  Bevrijd Uzelf van het Blanke

  De Amerikaanse schulden werden er wel voor een groot deel mee weg gepoetst

  Zo wordt er ook nu een poging op gewaagd met een in scene gezette Oorlog tussen Rusland en Oekraïne
  Met heel veel voordelen voor U.S.A. mocht die oorlog zo verlopen als door U.S.A. gepland

  Dank U

  Dank U

  • Zeer gewardeerde Ringo Dada.
   De twin towers waren ontworpen om een vliegtuig-inslag te weerstaan.Vandaar de stalen kern.(zware h-balken.)
   Een vliegtuig (747-400,lekker groot) is merendeel van alu gemaakt.
   Zelfs de kinetische energie + brandstof is niet genoeg om ze tot stof tot op de grond doen instorten.
   Veel mensen hebben weinig kennis van de materie in deze.Ik lees net dat er geen vliegtuigen gezien waren (zie gebouw 7!)
   Doormideel van CGI misschien.
   Ik weet wel het militaire apparaat loopt vele jaren voor op de burgermaatschappij .
   Een voorbeeld is de f-117 neergeschoten boven Joegoslavie.
   Ze erkenden het pas toen er 1 aan puin neergeschoten was.
   Blijf scherp U allen!

 8. Armzalig volk jullie gaan aan jullie hebzucht tenonder jullie meende dat de elite het voor jul;lie deden wat zijn jullie toch een dom volk elite zullen nooit iets doen voor de wereknde mensen ze zijn nog al wat gek ze stoppen het liever in hun eigen zakken, JULLI GAAN KAPOT SCHAAPJES EN DAT IS OOK MAAR GOED.

 9. 4 Feb 2023 Barcelona
  Nu al meer dan een week elke dag sproeien in een mooie blauwe lucht. Kun je je die prachtige, donkerblauwe hemelgewelften nog herinneren? Zo’n strakblauwe lucht was het. Het begon met korte kleine streepjes hoog boven in de lucht. Toen op verschillende niveaus (vliegtuigjes zijn ietsje kleiner boven de andere). Toen met ietsje langere, dunne strepen. Hier en daar ook een heel lange, iets dikkere streep, die in lusjes verandert en langzaam oplost. Vandaag trekken de strepen dwars door het ‘wolkendek’ heen. Er begon vanmorgen al een aardige laag ‘wolken’ te vormen die langzaam meer wordt. Net ook weer een heel lange streep in een bocht, die lusjes vormt, dwars door de ‘wolken’. Vandaag lijkt het om heel lange, dunne strepen te gaan, die lang aanhouden, om brokkelig in lusjes op te lossen.

  Condens? Geloof maar wat je geloven wilt om de zieke shit in deze wereld te ontkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in