Foto Credit: Anti-matrix.com

De enorme anomalie die wordt weergegeven op het Ventusky.com oceaanbewakingssysteem lijkt te zijn ontstaan vanuit Antarctica diep op het zuidelijk halfrond, rond 14.00 uur op 9 april, de dag na de zonsverduistering van 2024, en verdwijnt op 11 april plotseling van de kaart.

Dit ding, dat zo groot is als Texas, reisde hierheen tussen Zuid-Amerika en Antarctica en vervolgens omhoog door de Atlantische Oceaan, wat betekent dat er een zeer groot golfveld is van ongeveer 25 meter hoog, bericht Anti-matrix.

Er wordt druk gespeculeerd over de aard van deze anomalie. Zou het de nasleep kunnen zijn van een meteorietinslag in de oceaan of misschien het resultaat van een niet gedocumenteerde seismische gebeurtenis?

Een andere theorie gaat uit van de betrokkenheid van een Unidentified Submerged Object (USO), een gigantisch onderwatervoertuig.

Deze hypothese suggereert dat de anomalie misschien geen oceaangolf is, maar een enorm object dat signalen uitzendt die de kenmerken van een golf van 25 meter nabootsen.

Vooral het ontbreken van tsunamiwaarschuwingen langs het traject van dit vreemde object draagt bij aan het mysterie.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom lopen grote groepen dieren, insecten en vogels plotseling overal ter wereld in cirkels?Volg Frontnieuws op Telegram

  EU zal tegen 2025 100.000 ton afval van niet-recyclebaar windturbines-wieken hebben geproduceerd

Lees meer over:

Vorig artikelChemtrail samenzweringstheorien zijn werkelijkheid geworden, nu de bedrijfsmedia geo-engineering verkoopt als de oplossing voor klimaatverandering
Volgend artikelKijk: Rusland verwacht ‘onvoorwaardelijke capitulatie’ van Kievs regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Hahaha… tja… zo’n filmpje kan ik ook knutselen. We zitten in een rollercoaster een film te kijken, hahaha… we zullen zien wat hier weer van waar is en wat dat betekent, ik sta inmiddels voor alle mogelijkheden open. Misschien hebben ze met CERN de poort naar de hel wel geopend, wie zal het zeggen. Wat.Een.Film… kent er iemand een groothandel in popcorn? Ik ga maar een voorraad aanleggen ipv dat ik steeds nieuwe popcorn moet halen.

 2. Monstergolven zijn geen onbekend verschijnsel. Het bestaan ervan werd in 1995 door wetenschappers bevestigd. Zie de eerste reactie op het Duitstalige filmpje van Anti-matrix.

 3. Een ufo zo groot als Europa? Is het niet een beetje laat voor 1 april?

  Wat wel zou kunnen is een orkaan want tegenwoordig worden warme gebieden die vroeger rood tot donkerrood gekleurd werden, waarbij donkerrood zeer zeldzaam was die kleuren tegenwoordig dicht bij het zwart zitten, om zo de hysterie van klimaatopwarming verder te kunnen aanwakkeren.
  Maar tegenwoordig kunnen ze films maken die eruit zien alsof er echte mensen (of dieren) in hebben gespeeld maar het allemaal pc animaties zijn, wel heel knap gemaakt , maar toch, het blijft nep.

 4. Nep of computer storing in Ventusky: Met golven van 20+ meter zouden tientallen kustplaatsen en havens aan de W kust van Afrika overstroomd en weggespoeld zijn.

  • Dit.

   Anomalie – omdat de data en gegevens verzameld en getoond in ventuski onverklaarbaar lijkt?

   Saharazand moet je soms helpen duwen. (Via een schip, Ascension eiland, iets anders?)

   Waarschijnlijk niet met satalieten zoals wij die kennen, magnetron-idee in het groot; 3.6 MW signaal – in orde van een uurtje draaien=een dag stroomverbruik van gemiddeld 500 Nldse huishoudens?

   Kun je dat effect van een 3.6 MW signaal vergelijken met het vermogen van 5.1 miljoen magnetrons?

   Die vergelijking gaat vast mis maar, bekijk de atmosfeer als de ruimte waarin men iets wil verwarmen gelijk een heel ruime magnetron terwijl de magnetron/antenne heel plaatselijk of klein is maar wel krachtig (iig. dagenlang gebruik); vast dat er een effect in drukgebieden en luchtstromen zal zijn.

   ‘prachtige dag’ – ‘prachtige avondhemel’

   (wiki vb. HAARP – ionospheric heating/HF pump facility).

   3.6 MW transmitter power in the summer of 2007, yielding a maximum effective radiated power (ERP) of 5.1 gigawatts or 97.1 dBW.

   magnetron – gemiddeld vermogen van 900-1000 Watt / magnetron – gemiddeld verbruik tussen 0,7 en 1,2 kWh per uur

 5. Dat was het eerste wat bij me opkwam; als het echt is dan moeten schepen hier toch verdraaid veel last van hebben gehad.
  Er is niks in het nieuws naar mijn weten.
  Inderdaad een verlate 1 april grap.

 6. De hele atlantische oceaan met 30 m hoge golven. Daar zouden schepen toch melding van gemaakt hebben? Ik denk dat er iets niet goed gaat met het meetsysteem. Vreemde wereld, men gelooft een computerscherm die bepaalde data als kleurtjes weergeeft als echt. Als mensen het met eigen ogen daar niets van waarnemen dan ga ik er ook van uit dat het niets is.

 7. Wat interessant is, is dat op Antarctica een hele grote satelliet staat die dit soort dingen kan veroorzaken. De 2011 NZ aardbeving kwam daar ook vanaf. Dit is eventueel wen meetfout, maar misschien is dat wel expres gedaan.
  De eclipse heeft iets binnengelaten.
  Er zal veel terreur komen in verschillende vormen.
  Aardbevingen en weermodificatie zijn daar onderdeel van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in