De “uber-rijken” van de wereld hebben een “ontsnappingsplan” klaar voor de komende voedselschaarste apocalyps, en zij geven niet eens hun eigen geld uit om zich voor te bereiden. De meeste voedsel-“terugroepacties” wegens salmonella, e-coli, en “metaalsplinters” die in producten gevonden zijn, zijn eigenlijk alleen maar een manier om bewaarbare levensmiddelen om te leiden naar de diepvriezers en voorraadkelders van de rijken en de elite, die zich allemaal grondig aan het voorbereiden zijn op de komende voedselschaarste apocalyps, bericht S.D. Wells.

Zelfs Bloomberg News heeft gemeld dat veel van de wereldelite, waaronder Amerikaanse regeringsfunctionarissen, ondergrondse bunkers aan het inrichten zijn om een nieuwe wereldoorlog, een nieuwe pandemie, of een nucleaire holocaust uit te zitten.

De laatste terugroeping van levensmiddelen die in dit kader past, is de teruggeroepen diepvriespizza van Home Run Inn Frozen Foods, die zegt meer dan 6.000 kg diepvriespizza’s te hebben gevonden die “verontreinigd waren met vreemde materialen, met name metaal”. En raad eens wie zich nu opmaakt voor de volgende scamdemie? Ja, dat klopt, Bill en Melinda Gates kunnen hun bunkers niet snel genoeg vullen met diepvriesvoedsel en schoon water voor de volgende plandemie. Hoeveel meer voedselterugroepacties zijn er nep?

Er zijn geen meldingen van verwondingen of bijwerkingen doordat consumenten metaalsplinters in pizza’s hebben ingeslikt, misschien omdat het een hoax is om voedsel terug te roepen

Er zijn geen bevestigde meldingen van verwondingen of negatieve reacties als gevolg van de consumptie van de Home Run Inn Frozen Foods pizza’s die metaalsplinters zouden bevatten. Wellicht is er niets van gegeten en zijn ze allemaal gewoon goed, opgeslagen in bunker diepvriezers voor de elite om tijdens de komende Plandemie II te eten. Maakt u zich zorgen over apenpokken? Sla nu voorraad in uw diepvriezer in. Bezorgd over de Omicronvariant van de Wuhan van-vleermuis-springende griep? Sla een voorraadje van die “teruggeroepen” diepvriespizza’s in.

  PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe

Hebt u uw doemsdagbunker al klaargemaakt? Waar wacht u nog op, de dag dat er nul voorraden zijn om het te doen? Voedingsmiddelen die “teruggeroepen” worden en uit de bevoorradingsketen verdwijnen, worden omgeleid naar elitisten bunkers over de hele wereld, terwijl u dit leest. De uber-rijken plannen vooruit, en kopen voedsel, waterfilters, wapens, munitie, alternatieve energievoorzieningen, SAT-telefoons en nog veel meer.

Over de hele wereld breken nu wateroorlogen uit, terwijl de elitisten vooruit plannen

Als u niet denkt dat de erosie van de toeleveringsketen, de massale inflatie en de voedseltekorten niet ook gepland zijn, dan bent u naïef. Kijk eens goed hoe alles in elkaar stort, en waarom, en u zult zien dat het allemaal zorgvuldig gemanipuleerd is zo. De elitisten die het voor het zeggen hebben in de regering, Big Ag en Big Pharma creëren tekorten op elk gebied, inclusief voedsel, zuiver water, kunstmest, brandstof, geld en natuurlijke geneesmiddelen.

Het zijn niet alleen de wateroorlogen die begonnen zijn, maar ook voedseloorlogen en wapenoorlogen. Het meeste geld en de wapens die naar Oekraïne gaan zijn omgeleid, gestolen, omgeleid naar elitisten en smokkelaars. De regering Biden coördineert al deze corruptie.

Wanneer de meren opdrogen en de rivieren droog komen te staan, kunt u er uw laatste goudblok om verwedden dat de elitisten bunkers goed gevuld zullen zijn met schoon, drinkbaar water voor de apocalyps. Twijfelt u er niet aan.

De pandemie (plandemie) was slechts een voorproefje van wat komen gaat. Herinnert u zich het tekort aan toiletpapier? Herinnert u zich het benzinetekort en die rijen?

Bereidt u voor op kilometerslange rijen bij de supermarkten, die maar een paar dagen duren, tot die schappen helemaal kaal zijn. En wat dan? De vrachtwagens zullen stoppen met leveren als er geen benzine meer is, en als het internet uitvalt, zal iedereen ook geen toegang meer hebben tot zijn geld.

  Russische zonnebaders massaal afgeslacht door Amerikaanse ATACM-raket

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSpaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel “activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen”, en spreekt van “chemische contrails” of “chemtrails” (Update video)
Volgend artikelDokter vaccindood pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. ik heb lang geleden al besloten dat ik niet ga inslaan voor als er een tijd komt waarin ik toch niet wil leven.
  mocht het nog wat meevallen is er vast wel iemand van de elite waar we de kelder van leeg kunnen winkelen

  • Het netwerk over Nederland waar de ondergrondse nu mee bezig is, moet nu al kijken waar dat soort bunkers zijn. De vrachtwagenchauffeurs en al dat soort gasten moeten nu hun ogen open houden als ze vrachten lossen moeten.

  • Precies ralf, zelfde gedachte. Ik ben nu bezig om bepaalde stoffen in te slaan (o.a laatste wil middel X) om als het zover komt een zachte dood te sterven. Valt overigens niet mee om er aan te komen. Zit in het proces van eindgebruikersovereenkomst ondertekenen en terugsturen voordat ik iets kan bestellen. Ik hoop dat ze ’t pikken, het is goed dichtgetimmerd, best lastig allemaal. Via andere wegen hebben ze al 2x geprobeerd mij op te lichten maar ik trapte er niet in.

  • Ik weeeeeeeeeeet niet of het zo ver gaat komen. Het is wel heel erg doemdenkerig en ik wil me daar gewoon niet in mee laten slepen. Maar, ALS het gebeurt, dan geef ik Ralf helemaal gelijk. Dan slik ik in 1 x mijn laatje “voor het geval dat” leeg. Want inderdaad, wat heb ik nog te zoeken in zo’n Wall-e wereld.

  • Ben er ook op het gemakje naar aan het zoeken. Er is zo’n website genaamd: slotbesluit. Maar dat is zo duur, dat ik vrees dat het oplichting is.
   Een overdosis Fentanyl is anders ook zeer effectief.

   • Er zijn heel veel tuinplanten die zeer giftig zijn zoals oleander.
    10 cm steel kan een paard doden.
    Ook monnikskap. Digitalis, als je er genoeg van neemt..en nog veel.meer. googel maar..
    Toen ik pups had en ze overal aan gingen kauwen was ik er stressig van.
    Ik zou adviseren om toch droogspul te hamsteren.
    En zaden in te slaan om binnenshuis ook groente te kunnenverbouwen.
    Dus : balkonbakken, potgrond, mest, een groeilamp, en zaden.
    Het is sws erg leuk om te doen.
    Je moet wel oefenen. Gaatjes in de bakken anders is de aarde gauw te nat.
    Maar als je nu oefent, dan kun je het als je het nodig hebt. Je kunt nu nog zaden kopen..
    Ook mensen in flats kunnen zo in een behoefte voorzien.

  • ik snap er niks van, wat ik me erbij moet voorstellen met een voedselschaarste , is dat soms dat boeren het vertikken om nog aardappelen te gaan plukken of fruit van de bomen te halen ? Dan doe ik dat toch lekker zelf wel ? Gaan bomen zelf en planten ook ineens gezellig meedoen met stoppen van voedsel leveren ? Ik zie dat echt niet voor me. Dus compleet gezwam dat voedselschaarste. Dat KAN helemaal niet ! Het is zoiets zeggen als dat de elite de aarde wil laten stoppen met draaien en de zon op zwart gaat zetten , dat kan OOK niet ! Laten we wel reëel blijven. Ok supermarkten van de overheid gaan leeg, maar alsof dat de enige plek is om eten te halen ? Wat een ONZIN !

   • Beetje fantasie gebruiken en logisch nadenken. Rivieren, beken, bronnen alles valt droog. Grondpeil water is zo laag dat de wortels kunnen geen water vinden. Grond is keihard door uitdroging en als het regent stroomt het weg. Gras is er niet meer en dan dus ook geen vee. Sterven massaal door gebrek aan eten en water. Geen Vlees, geen zuivel, geen groente granen en geen fruit. Helemaal niks meer. Krachtcentrales vallen stil wegens gebrek aan koelwater en energie of licht mee op te wekken.

   • Goed gezien van jou. Allemaal Domme Massa Hysterie. Denk alleen maar aan het millenium probleem. Alle computers zouden op hol slaan en al het voedsel zou verrot gaan enz. En wat gebeurde er? HELEMAAL NIETS VAN DAT, misschien een paar mankementen hier en daar.

    En deze hysterische opfokkers zorgen ervoor dat al die hersenloze waanzinnigen nu als gekken gaan hamsteren.

    Dit soort ophitserstuig zouden ze de DOODSTRAF moeten geven!!

 2. Nog steeds zie ik mensen het woord ELITE gebruiken. Nee het zijn PARASIETEN. Het zijn de parasieten die over onze ruggen de zaak besodemieteren met ons belasting geld.

 3. Er is wel een oplossing maar die mag je op sommige sites zoals 9fornews niet noemen. (Men censureert niet maar plaatsen niet wat hen niet welgevallig is) DE oplossing is de parasieten als parasieten behandelen en uit te roeien. Te beginnen met alle wef leden en sympathisanten, who leden en sympathisanten, gates en vergelijkbare rijke stinkerds met hun sympathisanten Komen we al een heel eind. Verdelgen als elk ander soort parasiet……………

   • Er zijn vast “verdelgingsbedrijven” welke de klus willen klaren. Een crowdfunding om zo’n “bedrijf” in te huren zal wel moeilijk worden; vooral wanneer je dan in jip en janneke taal moet uitleggen waar het geld voor is bedoeld: Crowdfunding voor het inhuren van snipers en andere killers.
    Tenzij er zo’n rijke stinkerd is die niet achter de ideeen van z’n medestinkerds staat. Aan de andere kant zou je moeten uitvogelen hoe je de bedoelde rijke stinkerds in 1 vliegtuig krijgt dan heb je 2 mogelijkheden: OF de piloten hebben de gifprik gehad OF bestemming India.

    • Er zijn wat mensen met geld zat. Voor wie 50.000 weinig is. Die net een huis van een miljoen hebben gekocht. En nog wat wit te wassen geld over hebben.
     Als ze het geld in de zak houden is het straks toch niks meer waard door dat WEF-gekef dus kunnen ze het maar beter uitgeven aan wat nuttigs.

   • Of we wachten gewoon totdat ze zelf de strop zo strak hebben aangetrokken dat ze stikken in hun eigen domigheid. Gewoon kwestie van uitzitten en genoeg voer in huis halen . Vooral popcorn🙈

  • Klopt mbt 9/4 news en het niet plaatsen van berichten.
   Als je er naar vraagt krijg je ook nooit antwoord.. as usual.
   Controlled oppositionsite?

   • Ja kom ook niet meer op hun site. Vind het leleijke sencureerders , laffe mensen die de site beheren. Hebben het nooit bijna over pitin, want oh dat kan zich tegen hen keren. Was daar al lang achter dat die site absoluut niet deugd.

    • Ik denk ook controlled opposition, dat nfn. Gefundeerde informatie wordt weggehaald en hetzelfde domme geblaat laten ze staan.
     Maar dat weet je ook niet met deze website. Kan ook contr. opposit zijn. Niemand is te vertrouwen.

    • N4N is geen controlled opposition, daarvoor zijn de publicaties veel te direct voor, het zou mensen wakker kunnen schudden. De Censuur is wel behoorlijk want de beheerder (Robin) is gewoon bang, bang voor het establishment dus bepaalde comments laat hij niet door. Hij houd ook een soort zwarte lijst bij als je daar op staat komt er geen enkel comment van jou nog door. Ook het IP adres bepaald soms of een comment geplaatst wordt. Dat is jammer. Ik was donateur maar nu niet meer, te veel censuur.

  • @Max Q

   Dat had ik ook lang geleden gemerkt. Daar bij Flut for news zijn smerige kk honden die ook maar hielen kikken bij de staat.

   Daar kom ik al jaren niet meer.
   Sinds niburu is gesplitst naar niburu.co en ninefornews heb ik ninefornews nooit meer bezocht.

   Niburu.co vind ik een top site.

   • Niburu ben ik ook van weggelopen, de beheerster is te extreem in haar denkbeelden. Ik heb geprobeerd met technische onderbouwing bepaalde beweringen te ontkrachen met bewijs, linkjes etc. Geen succes, daar leven ze ook in een eigen denkwereld. Er zijn maar weinig echt goede sites en frontnieuws staat bij mij bovenaan! De kwaliteit van de artikelen is uitzonderlijk hoog met uitzonderlijk hoog waarheidsgehalte. Rommel: you are the best!

  • Wanneer u de vinger werkelijk op de zere plek weet te leggen, zal NFN uw post niet publiceren. Daarom ga ik ervan uit dat NFN gecontroleere oppositie is, en schrijf ik daar niet meer.

  • @Max Q, het zoveelste bewijs dat ninefornews controlled opposition is en daarom hondstrouw aan de machthebbers. De teneur sinds jaar en dag is Rutop, nexit & laat de tribunalen maar komen.

 4. Zeer Geachte leden hiero,
  Kijk eens naar hiero , de website Real Clear Politics .
  Hierbij wordt geopperd door Rand Paul (republikein) dat Fauci de grafbak de hele tijd LOOG .
  the US is Zelf begonnen met experimenten in Wuhan China en alle veiligheidsvoorschriften in de asbak gegooid.
  Rand Paul heeft het lef om die Fauci weer aan de tand te voelen en zeggen dat hij liegt.
  Er gebeurde daar verschrikkele experimenten die zijn weerga niet kent.
  Dus kijken

  • @Treeg,

   Beste,

   Ik raad dierenliefhebbers NIET aan om te kijken want dan zouden er ongelukken kunnen gebeurten.

   Fauci is overigens niet de persoon waarvan iedereen denkt dat hij da is…..

   Zijn originele familienaam is Abyss (passend nietwaar, AFGROND) en zijn familiewapen bevat een wapenschild met daarop o.a. een slang welke rechtop gaat zoals een Cobra en deze slang heeft een kindje of baby’tje in de bek wat wordt opgegeten!!!!!

   Zijn ouders cq familie hebben vroeger in Zwitserland op de grens met Duitsland een mijn in bezit gehad waar men een bepaalde hulpstof voor medicijnen deed delven. Hier zijn toen nogal wat problemen mee geweest want de mijn is op een gegeven moment ingestort en daar zijn nogal wat mensen bij omgekomen.

   En nu de klapper, Fauci (vroeger dus Abyss!) zijn familie waren de BUREN VAN niemand minder dan SATAN KLAUS (enge mannetje Klaus Schwab)

   De wereld is klein nietwaar!!!!! De ouders van Schwab hadden een fabriek in elektromotoren welke geproduceerd werden voor de Duitsers in WOII……….

   En zo is het cirkeltje weer rond……want ook in WOII zijn er nogal wat experimenten uitgevoerd met ………

   Gladiator

 5. Misschien begrijp ik het weer verkeerd? Het lijkt mij echter fantastisch als die parasitaire elite en hun knechtjes “processed diepvries voer” uit de supermarkt zelf maar eens gaan vreten. Het heeft niets met voeding te maken, het is slechts ongezonde vulling. Kan zomaar voor veel mensen het zetje zijn wat ze nodig hebben om eens voor “vers” en een beetje “gezond” te gaan. Niet voor niets tussen aanhalingstekens, omdat in deze tijden ook “vers” en gezond” niet meer de kwaliteit van vroeger heeft. Echter altijd nog vele malen beter en meer voedingswaarde dan “diepvries junk” uit de supermarkt.

  • Net zo met katten- en hondenvoer. Sinds ik echt vlees voor ze koop(op de tht datum dus goedkoper) gaat het een stuk beter met mijn katten en honden. Met dat winkelvoer wilde het maar niet meer lukken. Terwijl ik varieer in merken -geen vegetarisch- en ze alles wel opaten. Werden mager, lusteloos, krakende gewrichten. Gaat weer goed nu.

   • Voer is állesbepalend voor de gezondheid van een dier..
    De reguliere koeien eten UITSLUITEND gras!uit een wei.en hooi dus. Er komt geen enkel kruid meer aan te pas!
    Waar dieren in de natuur zelf hun kruiden zoeken tegen evt ziektes, kunnen dieren uit de reguliere landbouw dat al een eeuwigheid niet. Daar worden beesten ” bijgevoerd” met ” krachtvoer”….energierijke brokken om maar zoveel mogelijk melk en vlees te geven. Geen wonder dat zóveel mensen ziektes hebben. Geen enkel voedselprodukt is nog ” compleet” zoals het uit de natuur voortkomt. Het duurt 7 jaar voor alle gif uit de toplaag van de landbouwgrond is weggespoeld…en dan zit het nog in ons grondwater. Op dit moment wordt gezegd dat er voedseltekorten dreigen door kunstmest tekort. Onzin. Ik ben blij dat dat ( mogelijk echt) zo is. Dat is mss een optrede naar anders landbouwboeren.
    Bovendien is de meeste landbouw in nl tbv veevoer. Dus als er geen bio-industrie zou zijn ( varkensflats..heeft niks met boeren te maken maar alles met vleesfabrieken en export), zou de wereld er al een stuk anders uit zien.
    Bovendien wordt er in Nl 6x de menselijke voedselbehoefte geproduceerd. Om de prijs laag te houden? Kennelijk kan dat icm subsidies beter uit..
    Ik heb bitter meelij met alle boeren op dit moment..omdat ze allemaal zo misbruikt en vernaggeld zijn door onze overheid maar dat de omslag asap naar biologisch moet zal duidelijk zijn.
    Voor mensen, dieren en de aarde..

 6. Prachtig toch…weet je in elk geval dat er ene kudde weldoorvoede tweepoters zal rondlopen, wachtende om te worden gevild en gebarbecued….

  Eten is er de eerste 10 jaar zal, al sterft iedere boer de hongerdood. Kwestie van op tijd de villawijken ont mensen zodat ze hun eigen voorraden niet opvreten….preventief oogsten….een vorm van sparen voor als het regent….

  no worries, just money for nothing and your food for free….

  https://www.youtube.com/watch?v=Wh3t49NsWBA

 7. Alle hrotten bunkers en ondergrondse steden zijn vernietigd.
  De elite moet hewoon op de oppervlakte blijven en evt in lange rijen wachten op een blikje ravioli. Oif.
  Dan is het opgeslagen voedsel voor de echt hongerige mensen.
  Denk dat dit mogelijk is!!

 8. Denk dat de elite geld genoeg hebben om het voedsel gewoon te kopen.
  Is een hoax verhaaltje en zolang is het ook nog niet eens houdbaar. Dus broodje aap.
  Voor uitzitten crisis oorlog etc hebben ze voedsel dat tientallen jaren houdbaar is.

  • Denk ik ook, Karl
   Multibiljonairs die diepvriespizza’s gaan hamsteren?
   Zie jij ze die al eten?
   Houdbaarheidsdatum van een jaar max, daarna worden ze droog, hard, echt niet lekker.
   Weer een onzin verhaal op de FN.

  • Waarom zou je 10 jaar oud blikjes voedsel gaan eten in een kelder ? Elke maand elk seizoen groeit er wel weer wat lekkers aan de bomen en op het land , verse bloemkool , heerlijke broccoli. kersen druiven , appels , granen , etc , dat stopt echt niet. welke imbeciel gaat nou 10 jaar lang blikjes opslaan ?

 9. En dus? Mijn gezin doet dit ook al jaren. En er zijn behoorlijk wat ‘preppers’ die dat doen.
  Zelf heb ik voor zeker 5 jaar voldoende in huis. Alleen geen diepvries rotzooi en geen ladingen ‘processed foods’ dank je wel. Netjes gelabeld en we roteren die voorraden zodat we het oudste eerst opmaken. Muv echt lang houdbare zaken die gedroogd/gevriesdroogd zijn en we daarna luchtdicht vcacuum verpakt hebben die zeker 15 jaar goedblijven.
  Ik zou het alleen maar gunstig vinden als meer mensen dat zouden doen. En nee, dat hoeft echt niet te betekenen dat je opeens veel meer uitgeeft, wel dat je beter oplet met inkopen. Als je zelf niet kunt, dan is er vast wel iemand in de omgeving die je kan helpen om het bulk in te kopen. Veel goedkoper, dus je kunt op die manier op je wekelijkse boodschappen besparen terwijl je er meer voor krijgt.

  • waarom zou je 5 jaar in een bunker willen leven en dan maar zien wat je buiten aantreft. Het voelt zeer bevrijdend en zorgeloos om een “ik zie het allemaal wel” attitude te houden. Dus: ik zie het allemaal wel. Dit soort hysterische sprookjes lees ik meer voor m’n amusement dan om ze serieus te nemen.

    • Dus je bedoelt dat de appelbomen en aardappelen vanzelf stoppen en niet meer groeien omdat een tiran ergens wil dat de zon op zwart gaat ? En hoe gaat dat precies gebeuren dan ? Fruit en groente besluiten zelf even om niet meer te gaan groeien elk seizoen omdat Bill Gates een ander plan heeft ? Het klopt niet.

     • Als je zelf fruitbomen zou hebben gehad zou je weten dat ze niet elk jaar vrucht dragen, groente groeit ook niet zomaar, er is vorst, droogte, nattigheid, ongedierte, onkruid noem maar op.

   • Nouja…de mensen in WO 1 en 2 hebben die jaren ook uitgezeten en dus niet direct op de 1e dag zelfmoord gepleegd. Denk dat dat proces te langzaam gaat komen..je zit er in voor je het door hebt. Pas een mw gesproken die de oorlog in yoegoslavie heeft meegemaakt.
    Het ís er niet ineens…eerst zijn er maatregelen die steeds nijpender worden. Het sluipt naar binnen..daar gaan j aren overheen.
    Hier begint het met gas wat peperduur wordt ( terwijl het niet nodig is ), prijzen van voedsel vliegen omhoog. Inflatie nu 10%. Water wordt duurder en beperkt…
    Ik haal gewoon nog steeds de boodschappen zoals het was toen de kids nog thuiswoonden.
    Ik voel het niet in mn knip maar de kelder wordt steeds voller.. en het is zólang houdbaar..over 10 jaar kun je het nog eten.
    De mw zei ook nog: zorg voor ruilmiddelen zoals: suiker, koffie, tampons..en wodka.

 10. Hoe kom je erbij Frontnieuws dat de parasieten dit zouden doen? Misschien is het wel zo, maar hoe kom je aan dit idee? Zomaar zelf bedacht?

  • Ik zou zeggen: vertrouw op God. We lezen in het Boek Openbaringen dat er een eind komt aan de structuren op aarde zoals ze nu zijn. De straffen voor hen die menen als God te kunnen reageren zullen gruwelijk zijn. Maar voor hen die met God verzoent zijn de Jezus zal er leven zijn. Dus blijf naar boven zien.

 11. Mensen, ga gezamenlijk voedsel in gritere hoeveelheden inkopen, doe het snel nu. Wecken, drogen, fermenteren en in de pressurecanner. Eiwitten in de pressurecanner, blijft langer dan 30 jaar goed veel langer. Echt, doe het vrijwillige en massaal. Presto pressurecanner, weckenonline.eu, flessenland.nl daar kun je materialen halen, deel dot, laat die weckpannen de hele dagen werken. Potten met klikdeksels. Begraaf het voedsel massaal op geheime plekken ook. Die criwdfunding om ook de armen aan het eten te houden. Dit gaat lukken als ze allemaal de handen ineen slaan. Desnoods via stichting of vereniging of gewoon groep.

 12. Heb een blauwe maandag gewerkt in een voedselbank
  jeetje wat een voeding ligt daar opgeslagen in koelingen enz
  Enne bijna niks van dat alles gaat naar de armen….die krijgen 2 piepers 1 appel een ons andyvie en wat halfvolle nummertroep zoals drinkpakjes koffiemelk gore toetjes en vies snoep …jaaaa daar naar die bunkers gaat dus het eten naar toe dat vrijgevig wordt verstrekt door winkels en argeloze boeren fabrieken enzo……heb me altijd afgevraagd waar gaat dat voedsel heen?

  Echt heel veel hakpotten heerlijke blikjes zalm pastas ananas enz enz …hoe gemeen ik heb toen gevraagd daar aan de leiding waar gaat al dat eten naar toe?
  Ja dat wisten ze niet
  Die voedselbank was voorzien van betaalde chauffeurs met gloed nieuwe bestelautos vond ik ook al zo gek….een voedselbank met betaalde medewerkers.

  Ik weet nog ik pakte daar een appel en och och wat kreeg ik op mijn donder zeg!!!
  Alle eten wordt daar afgewogen en geteld
  Dure vorkheftrucks dure kantoor staf …werkten er voor dikke lonen wel 4 betaalde mensen op kantoor en 4 chauffeurs met gloednieuwe autos ook het gebouw was gloednieuw betaalde vorkheftruckwerkers enz…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in