Edward Menez heeft in 90 landen chemtrails waargenomen en is ervan overtuigd dat ze gebruikt worden bij weermodificatie, waaronder onnatuurlijke droogtes en overstromingen.

“Ik begon overal waar ik kwam naar de hemel te kijken, en al gauw kon ik ‘voorspellen’ wat voor weer het op een bepaalde dag zou worden, aan de hand van hoeveel chemtrails ik die dag zag. Ik zag dat chemtrails er helemaal niet voor zorgden dat het ging regenen – integendeel, ik zag dat chemtrails een opkomende storm oplosten, en er winderig weer voor in de plaats maakten.”

Ik begon chemtrails op te merken rond de tijd dat 9/11 plaatsvond. Dat is meer dan 20 jaar geleden, en ik weet niet wanneer dit verraderlijke gif uit de lucht begon neer te regenen, schrijft Edward Menez.

Aanvankelijk negeerden de nieuwsmedia gewoon de mensen die begonnen te verkondigen: “Ze bespuiten ons!”.

Toen begonnen de nieuwsmedia te zeggen: “O, dat zijn maar condensatiestrepen”. Toen het voor iedereen te duidelijk werd dat, nee, dat niet alleen maar condensatiestrepen waren, zeiden de nieuwsmedia: “Wij sprayen de hemel voor regenwolken”.

Nu wij weten dat ook dat een leugen is, want er zijn nog steeds chemtrails over de hele westelijke helft van de VS en toch heerst daar de ergste droogte in een millennium, begint het ons duidelijk te worden dat er om een meer, verraderlijke reden chemtrails boven ons gespoten worden.

Bill Gates beweert nu dat wij “de zon moeten blokkeren” om Global Warming te voorkomen. Bill Gates beweerde ook dat de Covid-19 vaccins gebruikt werden voor immuniteit tegen die vermeende griepachtige ziekte. De waarheid is dat Bill Gates een leugenaar is: zowel de Covid-19 vaccins als de chemtrails worden gebruikt als langzame moordmethoden om de wereld te depopuleren. Beide zijn vergiften die gebruikt worden om uw immuunsysteem te compromitteren.

  Auteur van "De Grenzen aan de Groei" promoot de genocide op 86% van de wereldbevolking

Hier in: Chemtrail Pilot Blows the Lid Off OPERATION INDIGO SKYFOLD zegt een chemtrail piloot:

“Allereerst wil ik zeggen dat ik het niet eens ben met mijn missie-opdrachten. Maar welke soldaat doet dat werkelijk ooit. Verschillende van ons hebben van tijd tot tijd overwogen om de gelederen te breken en AWOL [absent without leave] te gaan. Wij worden in het duister gehouden als het erom gaat eerlijke antwoorden te krijgen over wat wij werkelijk spuiten. Mochten zij ontdekken dat wij, onze gezinnen, actief navraag doen over de zogenaamde “chemtrails”, dan zullen er automatisch en snel disciplinaire maatregelen genomen worden… INDIGO piloten worden gekozen uit de rangen binnen de luchtmacht, de marine en de kustwacht. De meeste van de piloten zijn “gehard voor de mensheid” en zouden zich minder kunnen bekommeren om het uitmoorden van ongewenste of uitlogende aspecten van Amerika en de wereld”.

Hij vervolgt met te zeggen: “Ik ken maar een klein deel van het grotere geheel, want zij verkokeren alles.” Hij gelooft dat het zwaartepunt van hun vluchten “verplaatst zal worden naar gebieden ten oosten van Californië en Texas, om de droogte verder het binnenland in te jagen”. De piloot voelt zich beschaamd omdat hij het luchtruim vervuilt en grijs maakt.

Kristen Meghan, een ex-Air Force medewerkster die in Bio-Environmental Engineering werkte, zei dat zij ontdekte dat “tonnen en tonnen en tonnen” aluminium, barium en strontium verborgen werden gehouden in de registers wat betreft het gebruik ervan en de naam van de fabrikant, en zij werd uit de Air Force gezet wegens het onderzoeken en aan het licht brengen hiervan.

Zowel de chemtrail piloot als Kristen Meghan zijn moedige klokkenluiders, maar hun verslagen waren van 2014 – is er sindsdien iets mee gedaan?

  Het is officieel: Uw DNA wordt als wapen tegen u gebruikt

Een contrail van een vliegtuig is waterdamp en zal binnen enkele minuten geheel verdwijnen. Een chemtrail echter blijft nog lange tijd intact als een lange witte streep, en vormt zich dan heel langzaam tot een wazige wolkachtige vorm, die een blauwe lucht plotseling grijs maakt.

“Ik begon overal waar ik kwam naar de hemel te kijken, en al gauw kon ik “voorspellen” wat voor weer het op een bepaalde dag zou worden, aan de hand van hoeveel chemtrails ik die dag zag. Ik zag dat chemtrails er helemaal niet voor zorgden dat het ging regenen – integendeel, ik zag dat chemtrails een opkomende storm oplosten, en er winderig weer voor in de plaats maakten.”

Dit gebeurt niet alleen in de Verenigde Staten. Het gebeurt bijna overal in de wereld in een gecoördineerd programma van genocide, net als de Covid-19 wereldwijde samenspanning. Ik ben in mijn leven in ongeveer 90 landen geweest, waarvan minstens 70 sinds 2001. In bijna elk land waar ik geweest ben, heb ik opzettelijk de lucht gescand op chemtrails.

In de meeste Afrikaanse landen zijn er minder chemtrails dan in het zwaar gechemtraileerde Europa en de Verenigde Staten (Wat een toeval! Net als de concentratie van Covid-vaccins), maar er zijn wel chemtrails in Afrika. Ze zijn matig zwaar in Azië (inclusief China), en ze bestaan in bijna elk land dat ik bezocht heb. Er zijn maar twee landen waar ik geprobeerd heb chemtrails te zien, maar ze niet gezien heb: Bhutan en Noord-Korea.

Er zijn veel chemtrail-websites, maar pas op voor desinformatie! Een goede site die ik onlangs tegenkwam voor foto’s van de binnenkant van een chemtrailvliegtuig is: The Truth About Chemtrails.

Een andere site die al lang een goede reputatie heeft, is Dane Wigington’s Geoengineering Watch: Geoengineering Affects You, Your Environment, and Your Loved Ones.

  Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 

Het sproeien van chemtrails is er tot nu toe van beschuldigd de lucht, het water en de grond rechtstreeks te vergiftigen met barium, aluminium en strontium. Chemtrails hebben ook de schuld gekregen van het veroorzaken van de ziekte van Morgellon, waarbij kleine vezels in iemands lichaam beginnen te groeien. Ja, deze dingen leiden tot een langzame dood.

Maar de grootste red-flag voor mij is het gedram van de nieuwsmedia (regering) over het onderwerp chemtrails geweest. Wij kunnen duidelijk met onze eigen ogen zien dat condensatiestrepen uit een vliegtuig anders zijn dan chemtrails uit een vliegtuig. Wij kunnen duidelijk zien dat chemtrails van een volkomen helderblauwe hemel binnen enkele uren een bewolkte grijze dag maken, en toch zal het niet regenen.

Totdat gechanteerde en omgekochte chemtrail piloten zich gaan melden en weigeren nog langer te sproeien, zal er een doofpot blijven bestaan. Dezelfde situatie geldt voor de werknemers van de COVID-vaccinproducenten.

Zolang de mensen van de wereld het bestaan en de negatieve gevolgen van chemtrails niet beginnen op te merken en te vertellen, zullen ze op ons gebruikt blijven worden alsof we ratten zijn. Dezelfde situatie geldt voor de ontvangers van de Covid-vaccins.

Chemtrails waren in feite een voorloper van de Covid-vaccins. Zowel chemtrails als Covid-vaccins gebruiken bedrog om langzaam te doden en te depopuleren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrittney Griner: Russische gijzelaar of Amerikaanse wietjunk?
Volgend artikelNon-stop – Russische strijdkrachten rukken op naar Slaviansk, Artiomovsk en Seversk in Donbass
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Fred Teunissen schreef in 2017 over dit onderwerp het boek ‘Hemel onder Vuur’. Degenen die het op aarde e.o. daadwerkelijk voor het zeggen hebben (of hadden) de archonten gaan werkelijk over lijken en schuwen geen enkel middel om de homo sapiens uit te roeien en dit reeds duizenden jaren lang.
  In de Nag Hammadigeschriften (uitgeverij Ankh-Hermes) komen o.a. de archonten aan bod.

  • Vraag van een vriend aan Mr. Putin; kunt u een paar van deze chemtrailende vliegtuigen neerhalen? Dat scheel jaren van kanker en andere vergiftigingen en de daders liggen dan meteen op het Kerkhof!

 2. Ik schreef hier al in 2005 over. In 2011 heb ik er een boek over gepubliceerd, dat iedereen in de zeik nam. Ik was een complot denker. Niemand doet zijn ogen open. Ik heb Fred hier ook over gesproken, hij weet de helft er nog niet van. Maar ik vind het wel best, mensen eten alleen wat ze eten willen.

  Hier is nog iets:
  zonderreden.substack.com
  Dit gaat over Geoengineering and Consent, onder meer dus de klimaatsverandering en de strepen in de lucht die er mee gemoeid zijn.

  ‘You can lead a horse to water, but you can’t make him drink.’

 3. p.s. het gaat niet om “genocide” – dat is het nieuwe riedeltje-du-jour. Het gaat om iets heel anders; de doden die vallen zijn meegenomen. Maar niemand wil het horen, en ik dring niemand iets op. Mensen moeten het zelf willen weten. Waarschuwen helpt niet… dat hebben we gezien, dat is duidelijk. Dus de zaken gaan zoals ze in het universum gepland zijn. Kan niet anders, vermits mensen actief gaan deel nemen aan het menselijk bestaan. En dat betekent kritisch denken, logisch denken, zelfstandig denken. Wat de meeste mensen dus niet kunnen of niet willen.

  • Spijker op de kop vriend,ik Ben nu zeker dat we Maar een kleine 5% zijn die nog zelf kunnen denken beste groeten uit Belgie 🇧🇪👊

   • Genoeg redenen te bedenken. Weersmodificatie daar geilen ze op. Daar wordt het in ieder geval voor gebruikt. Mensen moeten natuurlijk wel in het sprookje global warming blijven geloven. Valt mij ook op sinds die kutchemtrails er zijn is het niet meer zo donker ’s avonds laat en ’s nachts zoals het hoort te zijn. En er zijn niet meer zoveel “sterren” te zien zoals ‘vroeger’.

    • Dan zit je waarschijnlijk in lichtvervuild gebied? In donker gebied zie je de melkweg en alle sterren nog hoor. Mijn gordijnen hoef ik ’s nachts niet eens dicht te doen zo pikzwart is het hier.

    • Heb je gisteren naar de lucht gekeken? Boordevol met witte strepen: vette witte strepen, dunne witte strepen, zelfs grijze strepen als ze door de wolken trokken. Kriskras overal voor de zon. Langzaam betrok de lucht, bewolking bedekte de blauwe lucht binnen uren. Ik was in Brussel gisteren en daar hetzelfde – over BE en over NL overal strepen. Gisteravond viel er zelfs nog regen op de veluwe. Vandaag is de lucht weer schoongeveegd, maar je ziet nog steeds smeer hangen, zoals gebruikelijk. Ga nu ook maar eens correleren met lanceringen, die grote scheuren in het luchtruim veroorzaken.

   • What Chemtrails Really Are

    “The United States does not torture.” –President George W. Bush

    We are dealing with Star Wars. It involves the combination of chemtrails for creating an atmosphere that will support electromagnetic waves, ground-based, electromagnetic field oscillators called gyrotrons, and ionospheric heaters. Particulates make directed energy weapons work better. It has to do with “steady state” and particle density for plasma beam propagation.

    They spray barium powders and let it photo-ionize from the ultraviolet light of the sun. Then, they make an aluminum-plasma generated by “zapping” the metal cations that are in the spray with either electromagnetics from HAARP, the gyrotron system on the ground [Ground Wave Emergency Network], or space-based lasers. The barium makes the aluminum-plasma more particulate dense. This means they can make a denser plasma than they normally could from just ionizing the atmosphere or the air.

    More density [more particles] means that these particles which are colliding into each other will become more charged because there are more of them present to collide. What are they ultimately trying to do up there — is create charged-particle, plasma beam weapons.
    Chemtrails are the medium – GWEN pulse radars, the various HAARPs, and space-based lasers are the method, or more simply:

    Chemtrails are the medium — directed energy is the method.

    Spray and Zap.

    This system appears to be in Russia, Canada, the United States, and all of Europe. Exotic weapons can be mobile, stationary, land-based, aerial, or satellite.

    It is an offensive and defensive system against EM attacks and missiles. It uses ionospheric particle shells as defense mechanisms [like a bug-zapper shell]* against missiles and EM attacks. That means they spray and then pump up the spray with electromagnetics. When these shells are created using the oscillating, electromagnetic, gyrotron stations, it “excludes” and displaces the background magnetic field. These shells can be layered one above another in a canopy fashion for extra protection from missiles. The chemtrail sprays have various elements in them like carbon which can used to absorb microwaves. Some of these sprays have metal flakes in them that make aerial craft invisible to radar. Spoofer sprays. Sprays like these can be used to create colorful, magnetized plasmas to cloak fighter jets.

    There are satellite weapons involved. Activists are using meters and are getting readings of microwaves, x-rays, and some other kind of emission that they are not sure of, maybe a low-intensity laser.

    They are also photographing gas plasma generation due to the heating of chemtrails by electromagnetics. The technical names for vertical and horizontal plasma columns are columnar focal lenses and horizontal drift plasma antennas. Various size of gas plasma orbs are associated with this technology. These orbs can be used as transmitters and receivers because they have great, refractory and optical properties. They also are capable of transmitting digital or analog sound. Barium, in fact, is very refractive — more refractive than glass.

    What does that mean? Someone or someones are very involved in unconstitutional, domestic spying and the entrained plasma orbs carried on electromagnetic beams can be used for mind control programming. The satellites can be programmed to track and monitor various frequencies on different parts of your body. These electromagnetic beams carrying the gas plasma orbs stick due magnetic polarity and frequency mapping and tracking to people’s eyes, ears, temples, and private parts. A beam with entrained orbs carries pictures in each orb just like the different frames in a movie. It is a particle beam that is also a frequency weapon.

    The satellites download holographic mind control movies, pictures, sounds, and sensations to people through this technology. The Air Force has stated in “Air Force 2025” that their goal is to develop virtual and augmented reality mind control. Depending on the how the computer is programmed or depending on the mood or intent of the person interfacing with the technology, you can be probed, bothered, gaslighted, frightened, manipulated, electronically raped, or tortured. It scans your brain frequencies and deciphers your thoughts. The satellites track you by mapping your bioenergetic signature [body biometrics] and constantly scanning an area to find you.

    We are the lab rats for this technology and something is very wrong in the military or intelligence branches somewhere. Because developmental projects in government and military are often so compartmentalized, I suppose someone could be using and developing this technology secretly and without authorization. Then again, behavioral and mind control programs were an authorized policy under MKULTRA. Our country has a history of experimenting on its citizens. We are talking about satellite charged-particle frequency weapons attacking a person 24 hours a day. Psychotronic weapons are considered weapons of mass destruction by the U.N.

    “HAARPs” can create earthquakes and can also x-ray the earth to find underground military bases, gold, or oil reserves. These ionospheric heaters can also operate as an over-the-horizon or under-the-ocean communications system. This system can control the weather or create disasters. Taken together with the aurora keyhole through-your-roof satellite surveillance system, Echelon electronic computer/phone sweeps, plasma-cloaked DOD Drug War helicopters and stealths, implants, and cameras on the street, it constitutes one, big global and space control grid.

    These weapons involve beams. Two beams overlapped will couple into a particle-ion beam that will bounce off of a remote target and send a holographic image back to the satellite for remote spying operations. When you cross two strong beams, you can supposedly* create scalar energies. These energies can be used as untraceable weapons for nuclear size explosions or for defense. These crossed-energies can be used to cause a person’s physical electrical system to fail or with a lower frequency, administer a kind of remote electro-shock. Visualize touching a positive and negative electric cable to each other on top of your head. Scalar energies can be utilized in hand-held military guns and on tanks. They can dud-out electronics or cause large, electrical blackouts. Scalar energies are practically impossible to shield against. You need lead, ceramics, and a deep underground facility to not be affected by these weapons. Or, you need to be up and above the field of battle.

    People who are working on these issues hear tones and hums. If you hear persistent tones and static; have body vibrations, burning sensations, “bangs” to the head, neurological damage, or immune system damage; are hearing electronic voices or hearing the sound of a plasma; suffering from pains deep in your organs or constant headaches; or experiencing other anomalous activity then you may be being targeted by directed energy, mind control weapons. These weapons could be on helicopters, jets, stealth fighters, or on satellites. Directed energy beams and electromagnetic waves can be sent to you via hand-held devices or piggy-backed in on cell phone and satellite towers.

    Is it possible that someone(s) are very afraid of coming famines and riots due to the ongoing, man-induced failure of the ecological system, and they are saturating the earth with chemtrails for large- scale, gas plasma mind control? Is this the last grasp for the world’s resources? Or, are they just control freaks and money mongers? Someone would like to get to that oil under the melting [due to chemtrail-trapped EM heat] Artic. And, I guess the Third World is not a part of this system. I don’t think that the developed nations are going to let them in on this either.

    Any country that joins this NATO system will become mind-controlled and diseased due to the associated, intense, oscillating, electromagnetic fields, electromagnetic soup, and the poisonous, toxic chemtrails. Our DNA will break. We risk the earth’s spin and tilt becoming messed up due to mucking around with the magnetic fields through this military technology. Maybe, it is already messed up.

    It constitutes U.S. global domination via NATO and the erosion of civil rights. According to Charlotte Iserbyt and Al Martin, there are ex-KGB and ex-STASI advising our new Office of Total Information Awareness. They are the ones creating our new internal passports [national ID]. And under “The Treaty on Open Skies,” we have overflights by Russian and German military. Who exactly is flying those plasma-cloaked craft that are seen all over this country and mistaken for UFOs by people who do not know about this aerial deception technology? Obviously, we have another “Project Paperclip” in the making. We can add the new thugs to the 2,000 Iraqi brought into country by Daddy Bush who are now living in Nebraska.

    The elitist corporate government is going to hold the rest of us hostage with directed energy weapons in space, if the Policy for a New American Century group – PNAC – Bush and cronie think tank has their way, along with directed energy attacks against any country or citizen that they decide they do not like. These weapons can create climate war, weather war, mind war, cyber war, disease war, disaster war, and undetectable war. Taken together they can create economic war.

    If this system is not stopped, it will kill billions due to aluminum and barium poisoning. It will kill billions due to crop failures and world-wide famine. It will cause heart attacks, strokes, and cancers. It will cause stillbirths, miscarriages, and infertility. The chemtrail sprays often have fungi, bacteria, viruses, dessicated red blood cells, crystalline substances, carbon, metal cations, lithium, other chemicals, heavy metals, and God knows what – probably smart dust, or nanocrap. Years of biowarfare testing on the American public is no big secret anymore. Spraying germs in the sky where they mutate due to the ultra-violet light — brillant plan, my man. Are we acceptable losses or is this by design?

    I know that many of the major players have big investments in pharmaceutical companies, GM seeds [seeds that can grow in an electromagnetic soup], weapons and directed energy development contracts, oil contracts, genetic research, and mind control research. Some of these people have had a familial history of financial and policy support for population control, eugenics, Hitler, Mao, Stalin, Lenin, Marx, Pinochet, Hussein, and various other dictators. Some of the major players were the masterminds of the death squads in Central and South America. They stand to make a big profit on our death and disease. Just take a look at Rumsfield and Tamiflu.

    I assume that they know the dangers of this system and that they take care to stay in their shielded, air-filtered offices, homes, bases, and cars. I assume they take chelating substances to remove the barium and aluminum from their bodies and minds. If not, then they really do not understand the far-ranging implications of this destructive system. Congress may not understand just what a terrible weapons system and control grid they are funding.

    As I understand it, Tesla towers attached to deep-earth, free-energy taps are to be created over the 10-12 magnetic poles and the GWEN system phased-out. Has this already been done? This should allow total control of the earth through giant, Tesla death ray-guns. This natural, electromagnetic earth was not meant to be an un-natural dynamo to power man’s weapons or his utility companies.

    Over-unity systems [Tesla devices]* are as of yet, another unexplored and probably not understood man-made energy. We should be very suspect of free energy. As we can see, the forms of man-made energy that have been created and used in the past have not been good for this planet. Maybe it is time to reconsider the options available to us through the development of crops for fuel, wind, solar, and water power. We need world-wide, different, more holistic, renewable, energy programs.

    Is there any good news? Yes. There has been tons of particulate dumping through the spray operations for 8 years over the Americas, Europe, Scandinavia, Eastern Europe, and from what I can find out, over Russia. And, what goes around blows around, right? So, these substances are probably actually global. It sure makes a ton of sense to spray poisonous elements in 24 NATO countries and let the substances be carried around the earth on the jet streams to poison yourself, your enemies, and all neutral and non-combatent countries. Talk about making more enemies.

    The water, air, and soil of all of these countries is so saturated with metal cations that these weapons freaks should be able to zap and mind f–k each other quite well now and as often as they wish. Once they have clobbered each other with light-saber beams for a few years and razed and scorched sections of the earth, they may start to realize that this foreign policy will lead to a defective human race and a rotten economy.

    Do you think they will have knocked some sense into each other by then and will decide that non-proliferation and arms reduction is the more civilized and mature direction to take in world affairs? I doubt it, cause only idiots would have developed horrific, planet-killer weapons like these. But, I’ll bet the rest of the planet will finally rise up and tell these juvenile delinquents to quit playing with those rayguns right this second.

    After further thought on Bearden + — a big over-unity and free energy proponent of Tesla technology that makes energy off of boiling the ionosphere or stealing electricity from the mis-named “vacumn” called Life, I have decided that Bearden is telling us some, if not most, of the truth. Same for Eastlund.

    https://rense.com//general79/chem.htm?h&h

    • Hallo Greengo you know a lot of half truths and Geengo wise up there are no satelliets in space and the earth is flat and Geengo where do you find time to write such a long article , are you being payed?

 4. In een bijeenkomst voor spirituele waarneming en boodschappen hoorde ik in 2019
  Dat pas in 2024 het chrmtrailen zou stoppen .
  Nog 5 jaren dacht ik. Brrrr…
  Evenzo worden de boeren pas in 2028 wakker
  wat het mest en kunstmest en roudup voor problemen veroorzaakt in de bodem??
  Eem dode akker.
  Je zou zeggen ; moet het nog zo lang duren voordat de boer echt verstand krijgt van wat bodemleven is en een gezonde aarde?
  Tja voordat de boer wakker wordt deze verjagen zoals nu het plan is.
  Wordt nu wakker boer voor een vitale aarde.

 5. Aangezien het onvoorstelbaar duur is om wereldwijd die strepen in de lucht te trekken, bedacht ik laatst een andere mogelijkheid: de industrie betaalt de luchtmachten hiervoor, om zo hun vergif te lozen in kleine nanodruppels in de lucht. Ik probeerde een jaarrekening van de luchtmacht te zoeken, maar niet gevonden, want ik ben benieuwd of er grote bedragen binnenkomen uit de industrie. Ik denk echt meer en meer dat dit hun methode is van gif lozen.

 6. Grom…..ben geneigd om de grofheid van Immortal te omzeilen, maar hier heeft hij een goed punt. Vandaar die intense woede dus.
  Groene leem bindt gifstoffen en wordt via de natuurlijke weg afgevoerd.

 7. Ik heb jaren geleden een website gehad over chemtrails.
  Opgezet omdat het overduidelijk was dat dit met opzet gebeurde.
  Ik weet nog goed dat mooie zonnige dagen die door het KNMI werden voorspeld al gauw verpest werden door vieze strepen.
  Blauwe luchten werden bezoedeld en veranderden in vieze grijzige luchten waardoor het zonlicht
  getemperd werd.
  Ik heb duizenden opnamen gemaakt.
  Het weer kon ik er niet direct door voorspellen maar ik kon op bepaalde momenten precies voorspellen waar de volgende chemtrail gespoten ging worden.
  Het gaat er tenslotte om een gesloten deken te creëren.
  Helaas waren er weinig mensen in mijn eigen omgeving die dit konden begrijpen.
  Ik werd niet uitgemaakt voor een wappie want die benaming moest nog uitgevonden worden.
  Ik was meer een paranoïde idioot die kennelijk verlegen zat om aandacht of zoiets.
  Chemtrails hebben precies hetzelfde doel als de huidige gentech injecties.
  Depopulatie.
  We zijn gewoon een stelletje labrats en de aarde is het laboratorium.
  Het is een wonder te noemen dat ondanks chemische oorlogsvoering, hongersnoden, oorlog en
  demineralisatie van ons voedsel de wereldpopulatie is blijven toenemen.
  Maar misschien zijn er helemaal niet zoveel mensen op deze planeet als ze beweren.
  Alles wat ze zeggen is toch gelogen.

  • Thom: niet helemaal waar… deze strepen zijn er niet om mensen uit te roeien. Ze zijn er om bufferlagen aan te brengen als er weer gelanceerd wordt. Aluminium en barium ionen worden gebruikt om water aan te trekken, of af te drijven. Anders krijg je enorme windstoten, die in tornados veranderen. Je ziet dus ook veel grotere tornados in de VS. En je ziet ze tegenwoordig ook in landen waar ze nooit kwamen, zoals bijv NL en Duitsland. Ik was een week of zo geleden in Dusseldorf toen een tornado draaide. Het plensde water uit de lucht, en later lagen er overal bomen uit de grond gerukt. Ook heb ik in PA eens een kleine tornado voorbij zien komen, aan de overkant van een meer, waardoor alle bomen bogen. Andere bomen werden uit de grond gerukt. Let maar goed op als er weer veel gestreept is, je ziet dan trillingsvelden in de ‘wolken’, net zoals een ripple in een vijvertje door een steen die je er in gooit. Er wordt heel wat gelanceerd tegenwoordig, en het veroorzaakt enorme schade aan de ionosfeer etc. En het kost handenvol geld. Wie betaalt voor die troep…

 8. Uit mijn archief van juni 2011:

  https://www.bitchute.com/video/iX3UqNXWeqf3/

  Alenka Wacek, who worked for the company Olgacom Global between 2007 and 2009,
  blows the whistle on the Dutch royal family and minister Bleeker who travel around the world signing business deals concerning Climate change, while using Olgacom as a shadow company for Pharmaceutical giants like Bayer/Monsanto, that help industries like DSM to get rid of their industrial waste material to do tests on the populations around the world spraying them with aerosols, containing this waste material as a component

  Here’s a link to the only original video I could find, that wasn’t taken down yet, with French subtitles https://www.youtube.com/watch?v=Q7bNPKfWe68

  https://olgacomscandal.wordpress.com/

 9. Hier in België beginnen er opvallend veel bomen morsdood te gaan. Het is afgrijselijk…Ons bestaansrecht en dat van moeder aarde wordt vermoord. Mediteren met z’n allen mensen en inbeelden dat het regent en dat de lucht en aarde fris, nieuw en gezond is. Groeten uit België.

 10. Hoe dommer je bent hoe minder je beseft dat je dom bent, eigenlijk moet je redelijk intelligent zijn om te weten dat je dom bent.

   • Juist, de klemgestudeerde idioten die weten de gewone man of vrouw met klem te onderdrukken, in de talkshows en discussie programma’s met hetgeen wat deze geleerd hebben aan de universiteiten, het eerst wat een eerstejaars student leert is gehoorzaamheid.

 11. Beetje jammer dat je SELECTIEF vertaald!! en imo een heel belangrijke regel ‘vergeet’. Een regel die de daders achter zowel de chemtrails als de vaccins benoemd.

  “The highest concentration of both chemtrails and Covid vaccines is in the traditionally white, Christian countries. Lastly, who has been the mortal enemy of white Christians since the time of Christ?”

 12. Dit is al jaren een probleem. Naast ziektes zoals luchtwegen aandoeningen tot en met alzheimer is er een grote inpak op het klimaat, het ding waarvan iedereen denkt dat het komt omdat wij nog steeds in een dieseltje rondrijden. Het regent niet, de lucht is kurkdroog, ook s’nachts nadat er werd gesprayd. Iedereen die denkt om nu zelfvoorzienend te worden met een eigen moestuin gaat hier tegenaanlopen. Helaas. Kijk. Naar de lucht en naar de wolken.

 13. Dat is het voordeel van slecht onderwijs in Nederland. Je kunt de bevolking van alles wijsmaken. ‘Chemtrails’ zijn gewoon gekristalliseerde waterdampen uit de uitlaatgassen van de vliegtuigen. Want het is koud daar boven.
  Ik zou me maar eens in techniek verdiepen mensen.

  • Dit is wat een ervaren oud piloot er over te zeggen had in een helaas verwijderd YouTube filmpje.

   “Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een doorlopend condensspoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, de temperatuur moet lager dan min 40 graden Celsius zijn en je moet een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent. Maar dit gebeurt heel zelden. Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende contrails over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden voor zijn.” – Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot (3)

   http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.php#3

   En dan nog wat Krakerd, het benoemen van slecht onderwijs is het zelfde als beweren dat de bal rond is. Als het goed was dan hete het wel BOVENWIJS, en dat laatste heb jij duidelijk ook niet genoten.

   • Daar heb je gelijk in. Ben niet verder gekomen dan HBS.
    Als een piloot het zegt dan zal het wel waar wezen. Verontrustende berichten. Ook dit https://www.youtube.com/watch?v=ikkBAWIxqsg .Het is toch niet voor te stellen dat we als een soort gewas worden bespoten met allerlei middelen? Neem het me niet kwalijk dat ik niet beter wist.

    • Krakerd: ga gewoon elke dag eens goed kijken, en let op de patronen. Zie dan ook dat die strepen ook DOOR wolken trekken. Met HBS moet je weten dat er geen condensatie kan optreden in een vochtige omgeving, zoals een wolk. Er valt nog meer te zeggen, maar ik preek liever voor 1000 mensen dan voor eentje. Groetjes uit de Veluwe.

    • Onderstaand artikeltje over chemtrails van gisteren.
     https://www.transitieweb.nl/chemtrails/zo-erg-was-de-chemtrailing-gisteren/
     De foto’s zeggen meer dan genoeg, hier boven Hoogvliet / Botlek was het in de vroege morgen nog erger, leek wel een invasie van vliegtuigen. Hieronder mijn ooggetuige verslag dat ik onder dat artikel geplaatst heb.

     “Gisterochtend +/- 07.00 uur rondje fietsen met de hond. Hoogvliet / Botlek, het eerste wat ik zag leek op een echte invasie van dikke strepen trekkende vliegtuigen. Wat nog meer opviel was dat ze nu ook veel lager als normaal sproeiden, zodat je aan weerszijde van de witte streep een brede zwarte snede zag die een aureoolachtige uitstraling verspreiden. Alsof ze hele repen uit de hemel sneden waardoor de duisternis zichtbaar werd. Hoewel ik totaal niet religieus ben, de titel boven het laatste artikel van Peet van Hees dat hier gisteren verscheen “Chemtrails zijn het luchtteken van de antichrist”. De spijker op zijn kop, hier moeten wel satanische of zieke buitenaardse krachten aan het werk zijn.”

     • Volgens wat berekeningen nog maar een paar jaartjes mensen, daarna is het uit en gedaan. Dan wordt de boel pas echt opgeruimd. So, hang on.

 14. Former USDA Official Speaks Out About Geoengineering

  On August 14th, 2015, there was a major event in Northern California that was organized for the purpose of exposing and halting global climate engineering programs that are decimating our planet and the entire web of life. Numerous experts spoke out at this event including attorneys, former government scientists, a former defense industry technician, former military personnel, a prominent Northern California Neurologist, and a CEO for one of the largest environmental and engineering consulting firms in the world. Approximately 1000 people attended this event. Rosalind Peterson was one of the speakers at the Northern California event. She was a former USDA farm service agency agricultural crop loss adjustor and has spoken on the floor of the United Nations about the climate engineering issue. Rosalind’s statement of urgency is contained in the video below, she has fought long and hard to expose the the truth about many dire issues. The emcee for this important event was John B. Wells, radio host for the highly acclaimed “Caravan to Midnight” show. John works tirelessly toward exposing the truth for the common good. His participation in the Northern California event was of immense benefit to the cause of exposing geoengineering. My deepest appreciation to John, to all the speakers that participated and shared their knowledge, to each and every activist that contributed countless hours, and of course our gratitude to all those that attended the event. Individuals came from locations as far away as Valdez Alaska and St. Louis Missouri.

  https://www.youtube.com/watch?v=SSi9vFo7bk4

  De overige sprekers op dit event mogen jullie bij belangstelling zelf ff opzoeken op hetzelfde kanaal.

 15. Chemtrails maken zelfs ook nog eens onderdeel uit van Project Alimentarius, hiermee vergiftigen ze de landbouw (groenten, fruit) – en voedselbossen weliswaar – zodat men steeds meer pesticides en middelen tegen schimmels moet aankopen en gebruiken om de gewassen uit de grond te krijgen. Big Pharma en de Petro-Chemie industrie verdienen hier pakken geld aan. Alle mensen en dieren worden vroeg of laat hoe dan ook ziek door al die toxische stoffen, die dan ook nog eens in het water terecht komen. Dit moet stoppen ! ! !

 16. Duizenden jaren werden de velden verbrand ( goed voor de plantage ), en soms hadden we een bosbrand.
  Maar de gevolgen daarvan was dan regen.
  Nu is het verboden door onlogische denkers.
  En nu moeten ze regen maken.
  Ze hebben zoveel verboden, omdat zij daar geen winst inzien in hun zakken.
  En de gevolgen begrijpen ze niet.
  het is gemakkelijker het volk de schuld te geven.
  Wat is er belangrijker de economie of de mensheid..

 17. Ik vind het weer prima zo, tornado of niet, ik geniet ervan om chemtrails te snuiven. Klimaatverandering is ook prima, lekker warm zo in de zomer.

  Als ik met het vliegtuig reis steek ik mijn hoofd altijd uit het raam om een frisse lading chemtrails te inhaleren, enorm verfrissend!

 18. Lol ze gaan hun eigen lucht toch niet opzettelijk vervuilen, doe niet zo retarded, de mensen staan zelf in de rij om langzaam afgeslacht te worden is geen ”chemtrail” voor nodig.

 19. Het is 5september dus ben ik wat laat .
  Toch wil ik mijn gedachten schrijven.

  De bedenkers van het spuiten van chemtrails zullen door inademen ook hun portie krijgen.
  Evenals hun dierbaren.
  Of zouden ze nu al in hun schuilkelders zitten?

  Wie zijn dan de personen in de talkshows e.d?

  In de filmwereld kan veel wat niet is, als werkelijkheid worden gebracht.

  Wat ze laten neerdalen krijgen zij ook in bepaalde mate binnen, of zijn ze er immuun voor?

  Het zijn de grootste domoren allertijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in