Gezondheidsfunctionarissen in Nieuw-Zeeland zien dit jaar het dubbele aantal mensen dat hoest, koorts en ziekte ervaart, dan vorig jaar. En het land is ZEVEN KEER ZIEKER dan in 2019 vóór de pandemie! schrijft Jim Hoft.

Misschien heeft al het maskeren, isoleren, sociale afstand nemen, en het pushen van de rotzooivaccins niet gewerkt?

Vorig jaar zei de tirannieke leider van Nieuw-Zeeland tegen de burgers dat ze niet met hun buurman mochten praten, nadat er één geval van COVID ontdekt was.

Premier Jacinda Ardern heeft vorig jaar de meest draconische beperkingen ter wereld uitgevaardigd.

Nu heeft het land ZEVEN KEER MEER ZIEKTE dan die het in 2019 had.

Zal Jacinta Ardern ooit ter verantwoording worden geroepen?

“Ik heb nul stolselpriken gehad en ik voel me geweldig!”, schrijft iemand in het reactieveld.

“Heya, wags! Ook hier schoon bloed”, antwoordt een reaguurder.

“Hé goed om u te zien. Mijn natuurlijk verworven immuniteit gaat gepaard met geen enkel risico op myocarditis. Bonus!”, schrijft een ander.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Joe Biden gaat overheidsmedewerkers dwingen zich te laten vaccineren
Vorig artikelWaarom Zelensky een nucleaire catastrofe in Zaporizhzhia nodig heeft
Volgend artikelPoetin eerst, populisten daarna – Westerse functionarissen maken zich gereed om elk protest tegen hun zelfdestructieve beleid als “extremisme” te bestempelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Een overheid die zo begaan is met je gezondheid zou toch minstens een onafhankelijke studie kunnen doen naar de gezondheidstoestand van de grote groep gevaccineerden en deze te vergelijken met de grote groep ongevaccineerden ? Ach nee ….

 2. Ga je hier in NZ naar de supermarkt, dan zie je 99% van de mensen met een mondkapje op.
  De schapen geloven haar nog steeds. NIET TE GELOVEN.

 3. “Zal Jacinta Ardern ooit ter verantwoording worden geroepen?”

  Door wie? Enige wat ik me zou kunnen bedenken door het volk wat over is.

   • @ Thom augustus 18, 2022 at 13:21,
    De reguliere media heeft nog nooit de waarheid verkondigd, dat verkoopt niet. Het zijn niets anders dan regeringspropaganda kanalen. Zij willen bepalen wat jij moet denken. Wat betreft de rechtelijke macht, daar spreekt men nooit recht, want in het westen hanteren we het piratenrecht = zeerecht = handelsrecht = contractrecht. Bij elke rechtszaak wordt onderhandeld tussen de partijen. In Nederland is geen enkele rechter onafhankelijk, want Nederland heeft geen constitutiehof, dit onafhankelijke juridische organisatie die elke wet eerst toetst of deze niet in strijd is met de grondwet. Elke rechter is niets anders dan een rijksambtenaar en alle (rijks)ambtenaren werken voor een commercieel bedrijf Staat der Nederlanden, die ingeschreven staat in Amerika. Ons land wordt zogezegd bestuurd door een buitenlands privaat bedrijf.

    De huidige zogenaamde medische wetenschap is niets anders dan een kwakzalver imperium van de Rothschilds. Die met list en bedrog en omkoping van de politici om de op natuurlijke wijze met planten extracten en kruiden van de Chinese en Indische geneeswijze die al eeuwen oud waren en die iedereen weer gezond maakte langzamerhand te verbieden. Om zo de weg vrij te maken voor het kwakzalver imperium dat op basis van olie en synthetische ingrediënten die enkel aan symptoom bestrijding de kwalen te lijf gaan. Zodat iedereen telkens terug moet komen en dat levert miljoenen op. Daar ze ook de slagersafdeling hebben. Wat we tegenwoordig operaties noemen, waar de slagers de lymfebanen zonder pardon doorgesneden worden omdat de slagers dat niet leren. Doordat alles over top commercieel is geworden beschouwen ze iedereen als een winstgevend object, waar flink in gesneden kan worden en flink mee geëxperimenteerd kan worden. Een kunstknie of een kunstheup levert 30.000 euro op, terwijl het voor 99,999999999% niet nodig was, nog afgezien dat de foutmarge 40% is. Door het eigen gepruts houden zij zich zelf bezig.

 4. Wat er in NZ gebeurt kan ik me geen voorstelling van maken en eigenlijk vind ik dat ook niet zo belangrijk…..het zijn de Nieuw Zeelanders die dit zullen moeten oplossen.

  Wat er echter hier in mijn land gebeurt vind ik uitermate belangrijk echter hier zie ik niets of niemand bewegen in de goede richtring……..

  Dit gaat denk ik toch wel veranderen…..zolang schapen in de wei staan te grazen zijn ze nogal relaxed echter zo gauw ze in het nauw gedreven worden, en de vraag is dan natuurlijk hoe nauw het komende nauw worden gaat des te onrustiger ze gaan worden……..en daar kijk ik naar uit.

  Het complete volk is op dit ogenblik OP VAKANTIE…….NIETS MEER AAN DE HAND……FEESJEEEEEEEE…

  Maar de klap komt eraan………en helaas weet ik niet hoeveel fearporn er nog over the sheeple gestrooid gaat worden maar ik kan bijna niet meer wachten van opwinding……hahahaha…….en dat op mijn leeftijd!

  Waar ik het meest van zal huiveren is in hoeverre verraders een plek gaan krijgen in de komende geschiedenis!

  Gladiator

 5. Al onze politiekers, Belgen en Hollanders, en de rest van de wereld zijn gespoten… ik heb er geeneen weten weigeren, meer nog ze hebben ons gedwongen tot de prik.

  Eigenlijk… als we consequent zijn… want het zijn moordenaars… zouden we op geen enkele nu zittende politieker mogen stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in