"Mijn God. Help me. Deze dodelijke liefde te overleven" © Bundesarchiv, B 145 Bild-F088809-0038 / Thurn, Joachim F. (CC-BY-SA 3.0)

Toen ik klein was, bestond er een receptvrij medicijn, Stop & Groei genaamd. Dat waren druppels die erg bitter smaakten en werden gebruikt om kinderen te laten stoppen met bijten op hun nagels. Zelf heb ik het gebruikt om gekheid te maken met mijn broers, zussen en vrienden: Een paar druppels op een appel of een ijsje was alles wat nodig was voor het gewenste effect. Er was niets goeds dat niet volledig vernietigd kon worden met een paar druppels.

Socialisme werkt op dezelfde manier. Neem iets in de samenleving en voeg een paar druppels socialisme toe. Hoe goed het ook is, het kan worden vernietigd met socialisme. Zodra politici het geld van de burgers afpakken en “onder democratische controle” plannen smeden en het verdelen, loopt het uit de hand, schrijft auteur Johan Varland op het Zweedse opinie- en nieuwsblog Nyheteridag.

Sport, onderwijs en ondernemerschap zijn slechts enkele voorbeelden. Sport verandert in miljarden verspilling en corruptie wanneer de politiek er socialisme toevoegt en naar de Olympische Spelen vist van het geld van de belastingbetalers. Onderwijs verwordt met miljarden van de belastingbetalers een identiteitspolitiek en een cultuur-marxistische onderwijsideologie.

Het allerslechtste voorbeeld is echter immigratie. Immigratie is een relatief onproblematisch concept in een rechtsstaat met markteconomie. Onder de juiste omstandigheden is het een positieve kracht die het leven van miljoenen mensen kan redden en natiën, volken en individuen uit de armoede kan opheffen. De vreemdelingen die in een land willen verblijven, doen dit met hun eigen middelen of met vrijwillige steun van burgers van het land. Ze tonen identificatiedocumenten bij binnenkomst en voldoen aan wet- en regelgeving. Wie de wet overtreedt, gaat eruit. Degene die zichzelf legaal kan verzorgen door zakendoen, werk enz. kan blijven en zal uiteindelijk deel gaan uitmaken van het nieuwe land. Er zullen geen gigantische volumes zijn, omdat er geen vooruitzichten zijn om zichzelf hier financieel door anderen te kunnen laten ondersteunen.

  Bende lost serie schoten met automatisch geweer uit een auto in Stockholm

In Zweden hebben we in plaats daarvan al lange tijd een gesocialiseerde immigratie. Deze slecht geplande planeconomie pakt met dwang miljarden van de belastingbetalers af en investeert het in immigratie. Zoals verwacht vertoont dit alle ziekten die het socialisme te allen tijde met zich meebrengt: wanbeheer, verkeerde investeringen, grootschaligheid, bedrog, leugens, onderdrukking van meningsvrijheid, corruptie, intimidatie, propaganda, en erosie van de instellingen, deugden en vertrouwen. Bovendien vindt dit alles, net als in andere socialistische systemen, volledig plaats zonder rekening te houden met de wensen van de burgers.

Enige vanzelfsprekende barrières of belemmeringen bestaan ​​niet in een grootschalig socialistisch systeem. Het was lange tijd taboe om commentaar te leveren op volumes. Volgens de sociaal-democratische premier Stefan Löfven was er “geen limiet” voor het aantal asielzoekers dat kon worden ontvangen. Het rolde gewoon door. Zoals in een oude propagandafilm van de Sovjet-Unie: een tractor, een andere tractor, nog een tractor… een psychiatrisch ziekenhuis.

Dus wat doen we nu? Kunnen we niet het socialisme afschaffen op het gebied van migratie en in plaats daarvan een deel van de goede migratie terugkrijgen? Helaas is het niet zo eenvoudig. Zoals Lech Walesa, de eerste president van Polen na het communisme, het uitdrukte: Het is veel moeilijker om een ​​aquarium van vissoep te maken dan andersom.

In de averij dat het socialistische immigratiebeleid heeft gecreëerd, volstaat het niet om de ​​politie te bellen of naar de wetgeving te verwijzen. Wanneer overbelasting een feit is, is de rechtsstaat gedeeltelijk buiten spel en is een goede immigratie een onmogelijkheid. Zweden heeft vele jaren nodig om de problemen aan te pakken die zijn ontstaan.

  Niemand in de bus greep in - ondanks het wanhopige geschreeuw van het meisje

Maar als we verhoopt eruit komen, moeten we op zijn minst hebben geleerd geen druppels socialistisch Stop & Groei te laten vallen op zoiets als immigratie.

De zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam

Vorig artikelDokters: De media obsessie met Trump heeft duizenden levens gekost
Volgend artikelPrognose: Sociale onrust en volksopstanden “exploderen” in 2020
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Internationaal Socialisme is het probleem!

    Met Nationaal Socialisme is niets mis,wie daar anders over denkt mag dat hier verklaren.

    Gelieve er geen verhaaltjes bij te halen over 6 miljoen olifanten met een kromme nek.

    • Ha Ha, helmaal met je eens kameraad! Ik ben bezig met een boek over de Duitse NS tijd, ook over de zg Holohoax, met 57 feiten en bewijzen dat het zo niet kan! Het is het enigste systeem, dat ons kan redden, zoals nu gaat loopt het slecht af met ons! Zagen maar meer mensen dit in!

  2. nederland is bezig zijn toekomst te verprutsen met iedereen werkt parttime teveel immigranten laten opdringen door bestuurders grote schulden voor mensen met dure rente voor hypotheek voor huizen dwaze warmtesystemen gebruik verschillende energiebronnen met mate niet plotseling gek laten maken door klimaatactivisten afz ING JGM RIJPKEMA Bent U het eens stuur reactie naar [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in