Dokters: De media obsessie met Trump heeft duizenden levens gekost

2

De linkse liberale media hebben Donald Trump lange tijd bespot omdat hij pleitte voor het gebruik van Hydroxychloroquine als behandeling voor het Coronavirus, met het argument dat het niet helpt of zeer gevaarlijk is. Weer een ander onderzoek toont echter aan dat het medicijn zeker zeer effectief is en de media wordt ervan beschuldigd dat ze opzettelijk over de medicatie hebben gelogen en indirect duizenden Amerikaanse doden hebben veroorzaakt – alleen maar om Trump te bekritiseren.

Conservatief commentator Mark Levin vindt dat de media zich moeten verontschuldigen voor hen leugenachtig optreden en hoe zij de spot dreven met Trump toen hij Hydroxychloroquine als mogelijke behandelingsmethode voor de Coronaziekte belichtte.

“De walgelijke, liegende media vocht maandenlang met hand en tand tegen de president om ons te vertellen dat dit medicijn dodelijk was. Elke verdomde redactiekamer herhaalde deze onzin. Nu vertellen ze ons dat het hielp. Wat dacht je ervan om je te verontschuldigen bij het Amerikaanse volk en de president, jullie fraudeurs.”

Trump kwam reeds vroeg naar buiten om te vertellen dat hij twee weken lang preventief Hydroxychloroquine nam, iets waarvoor hij werd bespot in de links-liberale media die beweerden dat de medicatie fataal kon zijn en dat het positieve effect ervan twijfelachtig was.

  Trump nog steeds zegevierend: "We zullen winnen"

“Ik kan niet geloven dat ze tegen ons hebben gelogen over Hydrochloroquine alleen maar om te bewijzen dat de president het bij het verkeerde eind heeft.

Hoeveel levens zijn er daardoor verloren gegaan?”

Ook de Republikeinse Senator Ted Cruz is erg ontdaan over de activiteiten van de media, en zegt dat de media een bewust negatieve en verhitte houding hebben aangenomen ten opzichte van de Hydroxychloroquine, alleen maar omdat Trump er positieve dingen over zei.

“Ik heb gisteren meer dan een uur met twee verschillende artsen gesproken, die me allebei vertelden dat ze zeer positieve resultaten zien in het gebruik van Hydroxychloroquine om Covid-19 te behandelen. De media flipte omdat Trump er goede dingen over zei. De studie die ze aanhaalden werd teruggetrokken.”

Fox News’ Laura Ingram wijst er ook op dat de links-liberale media al die tijd hebben gelogen en wijst erop dat het sterftecijfer van degenen die met de Hydroxychloroquine zijn behandeld, met vijftig procent is gedaald.

Rechtszaak tegen Angela Merkel wegens deelname aan volkerenmoord

Vorig artikelSpringt uit de auto en slaat een dansende 12-jarige neer
Volgend artikelSocialisme, niet immigratie, is het fundamentele probleem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Heel misschien aardig om te weten dat de ‘Wereld Gezondheid Organisatie’ in het verleden het middel heeft getest (op mensen) waarbij men de aanbevolen en reeds bekende, verantwoorde dosis verveelvoudigde waardoor de menselijke proefkonijnen te maken kregen met een veelheid aan ‘medische’ ellende en/of de dood vonden. Deze onderzoeksrapportages zijn in het beheer, dus in het ‘kennissysteem’ van de WHO. In plaats hiermee op eerlijke wijze voor de dag te komen, presenteert men desgewenst slechts de eindresultaten gerelateerd aan het middel. Daarachter schuilt het WHO-Farmaceutisch-Industrieel-Complex waaronder de Vaccin-Industrie (en diens mensjes uiteraard). Het middel is ooit – als laatste en enige mogelijke remedie – ingezet door een legerarts die het peloton. welke was neergeveld door Malaria, terug op de been wilde helpen. De toediening was destijds experimenteel en niet zonder resultaat aangezien deze arts vele levens redde. Nadien is deze arts verder gegaan dit middel / medicijn te onderzoeken alsook de kennis te verspreiden waarbij hij op zijn weg te maken kreeg met juridische weerstand vanuit de reguliere gezondheidsorganisaties welke al langer bezig waren (vooral in America) om alles wat verband hield met natuurgeneeskunde te demoniseren en voor het – niet onpartijdig (…) – gerecht te slepen. Een artikel als bovenstaande getuigt ervan dat de – reguliere en populaire – media eveneens niet onpartijdig zijn (en ‘slechts’ worden aangestuurd). Dat ze maar heel flink op hun kloten mogen krijgen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in