Nep-president Joe Biden – die nooit rechtmatig tot het ambt van president verkozen is – versnelt nu zijn geplande vernietiging van het Westen door Poetin uit te lokken tot een vergeldingsaanval tegen doelen van de VS en de NAVO. Dit alles werd de afgelopen drie dagen bevestigd, zoals in talrijke bronnen hieronder wordt aangehaald, schrijft Mike Adams.

ACHTERGROND: Het onwettige regime van Biden heeft beloofd HIMARS wapensystemen naar Oekraïne te sturen, en beweert dat Oekraïne “garanties” heeft gegeven aan Washington D.C. en beloofd heeft dat de wapens niet zullen worden gebruikt om aanvallen uit te voeren op Russisch grondgebied.. Dit is op grote schaal in de bedrijfsmedia gemeld.

Ondanks die verzekeringen heeft een hoge woordvoerder van Oekraïne (zie hieronder) gezegd dat zij die belofte zullen breken en de HIMARS-wapens zullen gebruiken om de Krim aan te vallen, een regio die zichzelf al lang als grondgebied van Rusland heeft erkend (hoewel Oekraïne dat betwist en beweert dat de Krim bij Oekraïne hoort). “Oekraïne zegt dat het Amerikaanse wapens zou kunnen gebruiken om Rusland aan te vallen,” meldt ModernDiplomacy.eu, schrijvende:

Op 1 juni, toen het Witte Huis aankondigde dat het wapens naar Oekraïne zou sturen die gebruikt zouden kunnen worden om Russisch grondgebied aan te vallen, zei Jonathan Finer, plaatsvervangend adviseur van het Witte Huis voor de nationale veiligheid, dat Washington Oekraïne om garanties had gevraagd dat de raketten niet binnen Rusland zouden inslaan. Op 3 juni heeft de regering van Oekraïne dat verzoek afgewezen.

Op het moment dat Biden die aankondiging deed, op 1 juni, merkte Reuters op: “Biden kondigde het plan aan om Oekraïne precisie HIMARS raketsystemen te geven, nadat hij van Kiev de verzekering had gekregen dat het die niet zou gebruiken om doelen binnen Russisch grondgebied te raken.”

Vervolgens brak, zoals door RT gemeld, de Oekraïense ambtenaar Alexey Arestovich die belofte:

  Vaarwel 2023, maar heeft Biden zojuist hallo gezegd tegen WOIII?

Kiev mag de Krim aanvallen, zegt een Oekraïense presidentiële adjudant, ondanks de verzekering dat Amerikaanse wapens niet gebruikt zullen worden om Russisch grondgebied te raken.

Oekraïne zal door de VS geleverde raketsystemen gebruiken om op Russisch grondgebied toe te slaan, mocht het dergelijke aanvallen nodig achten, zei de Oekraïense presidentiële adviseur Alexey Arestovich op donderdag.

Zowel Rusland als Oekraïne beschouwen de Krim als hun eigen grondgebied.

Poetin belooft vergeldingsmaatregelen tegen steden van de VS / NAVO

Als Oekraïne de door de VS geleverde HIMARS-wapens gebruikt om Russisch grondgebied te treffen, dan zal Rusland reageren door nieuwe lange-afstandswapens in te zetten tegen nieuwe doelwitten, waartoe steden of militaire bases van de VS of de NAVO kunnen behoren. Dit meldde The Epoch Times dit weekend in een verhaal met de titel: “Poetin waarschuwt dat Rusland nieuwe doelwitten zal aanvallen als de VS nieuwe raketten aan Oekraïne geeft.”

De Russische president Vladimir Poetin heeft op 5 juni gewaarschuwd dat Rusland nieuwe doelwitten zal treffen als de Verenigde Staten langeafstandsraketten aan Oekraïne zouden leveren.

“Als die geleverd worden, zullen wij daaruit de nodige conclusies trekken en onze eigen wapens, waarvan wij er genoeg hebben, gebruiken om die installaties aan te vallen die wij nog niet eerder in het vizier hadden,” aldus een vertaling van Poetins opmerkingen. Die vertaling staat echter haaks op een andere vertaling, die verduidelijkt dat Poetin bedoelt dat “nieuw wapentuig” gebruikt zal worden om doelwitten aan te vallen “die nog niet getroffen zijn,” wat verder dan Oekraïne lijkt te betekenen.

Poetin laat zijn opmerkingen mogelijkerwijs wat vaag, en de vertalingen kunnen verschillen. U kunt de Fox News pro-oorlog interpretatie van de waarschuwing van Poetin hier zien:

  The New York Times heeft eindelijk de waarheid verteld over de mislukking van het tegenoffensief van Kiev

Bedenk dat Fox News, op een paar uitzonderingen na, gewoon een spreekbuis is van het militair-industrieel complex, net als CNN.

Poetin bluft waarschijnlijk niet

Joe Biden is een cognitief achterlijke marionet. Poetin is een hoog-IQ strategisch genie. Het is niet moeilijk te zien waar dit heen gaat, als Biden de beer blijft porren. Ten eerste bluft Poetin niet. Bovendien kan Poetin naar believen doelwitten in heel West-Europa treffen, want de hele NAVO kan zich op geen enkele manier verdedigen tegen Poetins hypersonische raketten, hyperglide raketten en Sarmat II ICBM-raketten.

Aan iedereen die denkt dat de NAVO de raketten van Rusland kan tegenhouden, moet men vragen: waarom heeft de NAVO de raketten van Rusland in Oekraïne dan niet tegengehouden?

Met deze platforms kan Poetin potentieel brandstof-lucht explosieven (soms thermobarische bommen genoemd), EMP-wapens of zelfs tactische kernwapens ontketenen tegen doelen in Polen, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of zelfs de Verenigde Staten.

Door HIMARS-wapens aan Oekraïne te leveren en toe te kijken hoe Oekraïne ze gebruikt om Rusland aan te vallen, geeft Biden Poetin de militaire rechtvaardiging die hij nodig heeft om zijn vergeldingsaanvallen tegen NAVO-doelen te laten escaleren, aangezien de NAVO rechtstreeks betrokken zou zijn bij de oorlog tegen Rusland als Oekraïne NAVO-wapens gebruikt om Russisch grondgebied aan te vallen.

Vergeet ook niet dat dit nog komt bovenop het feit dat de militaire leiders van Amerika openlijk opscheppen over het verschaffen van de satellietbeelden en de richtoplossingen die Oekraïne in staat stelden een Russisch vlaggenschip in de Zwarte Zee tot zinken te brengen.

  Video-schok: Zaporizhzhia veranderde in een Bradley "kerkhof" - Enorme verliezen maken een einde aan Oekraïense operaties

Is het bereiken van de Derde Wereldoorlog het werkelijke doel van Biden? Probeert hij Poetin opzettelijk tot een vergeldingsescalatie te provoceren om een echte wereldoorlog te ontketenen vóór de midterm verkiezingen in de VS, waar de democraten naar algemeen wordt verwacht politiek zullen worden platgewalst? Wij denken van wel, maar dat is slechts de huidige inschatting, en die is aan verandering onderhevig als de omstandigheden daartoe aanleiding geven.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5.000 procent zal toenemen
Volgend artikelHoe Poetin de schuld geven Poetin helpt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

   • Mike Adams heeft maar één doel en dat is angst zaaien om zijn produkten te kunnen slijten. Hij is trouwens een duivelaanbidder. Dus niet onze vriend.

 1. Dat laatste: “Probeert hij Poetin opzettelijk tot een vergeldingsescalatie te provoceren om een echte wereldoorlog te ontketenen vóór de midterm verkiezingen in de VS, waar de democraten naar algemeen wordt verwacht politiek zullen worden platgewalst? Wij denken van wel, maar dat is slechts de huidige inschatting, en die is aan verandering onderhevig als de omstandigheden daartoe aanleiding geven.”
  lijkt mij onlogisch. We zien keer op keer weer dat de bijna winnende kandidaat van het alternatief op het allerlaatste moment weer op toevallige wijze zeer negatief in de media komen. Een meerdere jaren oude zaak van Marine Le Pen die vlak voor de verkiezingen opeens uit de hoge hoed van de media getoverd wordt… aantijgingen richting Trump vlak voor de verkiezingen (Russiagate), de anti-semitische leden van Forum voor Democratie… sms-jes en appjes die uitkomen en de partij breken. De oppositie is chantaben en verzwakt. Joe Biden gaat de midterm glansrijk overwinnen met of zonder oorlog met Rusland.

  • Hij staat laag in de pol 72% van de bevolking volgens de pol vertrouwd hem niet meer. Waaronder de democraten zelf onder die pol 62% zegt biden is verantwoordelijk voor de slechte economie. Dus dat is niet goed als de democraten niet meer achter hem staan.

  • Peiling: zwarte Amerikanen zijn Biden zat

   Zwarte kiezers vluchten in kuddes weg van Joe Biden en het is onwaarschijnlijk dat de president ze terug zal winnen.

   In een nieuwe peiling van Washington Post-Ipsos was slechts 23 procent van de kiezers het “helemaal eens” met Bidens functie. Hoewel zwarte Amerikanen doorgaans overweldigend voor democratische kandidaten stemmen, geeft de peiling aan dat ze gefrustreerd zijn over het gebrek aan vooruitgang dat de regering-Biden heeft geboekt, ondanks talloze beloften van ‘verandering’.

   https://noqreport.com/2022/06/05/poll-black-americans-are-fed-up-with-biden/

 2. Oorloghitsers, us debiel laat het masker vallen. De woorden zullen hem zijn voorgeschreven door eikels die zich een plaatsje in een bunker verschaft hebben en uitkijken naar wat ze na afloop bijeen kunnen graaien.

 3. Herhaling van zetten, het verhaal van Mike Adams klinkt heel logisch en reëel alleen de mid term verkiezingen doen er naar mijn mening weinig aan af wat de militaire Deep Staat deskundigen Biden influisteren, algemeen bekend is dat Biden de buikspreekpop van van hare majesteit Barack Obama is, deze zet gewoon het beleid voort wat hij tijdens zijn ambt sessies heeft gedaan.

  Het Oost-Europa opschudden in plaats van van de Israëlische proxy-oorlogen uit te gaan vechten, Polen is al helemaal dol gemaakt door deze enorm valse Yanken en hebben de grens met Oekraïne overgetrokken, God mag weten wat voor een kolere zooi deze gaan aanrichten in West-Oekraïne, zelf denk ik dat de Polen de speciale operatie in Oekraïne op scherp gaan zetten. Rusland heeft zover ik weet nog niet op deze provocatie geregeerd.

  De troepen van Polen in Oekraïne daar wordt bijna geheel niet op gereageerd in de monddood gemaakte westerse pers, ik neem aan dat dit issue ook een provocatie is van Biden, NATO, Deep State, Obama. Kijk maar naar het feit dat Amerika de proxy-oorlogen voor Israël in het Midden-Oosten heeft uitgevoerd, precies het doel van de zionistische joden om Europa te destabiliseren, herinner september 2015 toen Merkel uit medemenselijkheid meer dan 1 miljoen Syriërs Duitsland liet binnen marcheren, ziet men de parallellen nog niet, dan wordt u misschien door een wapen gedood die als surplus op de illegale wapenmarkt Europa worden binnen gesmokkeld.

 4. Als Nederlander heb ik geen ruzie met een Oekrainer of Rus. Er zijn hier politici die ruzie maken omdat ze er geld mee kunnen verdienen, mijn belangen worden niet verdedigd door elders mensen dood te maken of dt te laten doen door wapens te sturen, mijn belang is het niet, mijn belang is stabiliteit en vrede.

  Ik ken geen Rus die ik dood wil, ik ken geen Oekrainer die ik dood wil. Er zijn mensen die ik niet ken, die misschein wel mijn beste vrienden zouden kunnen zijn als ik ze wel kende.

  Ik ken politici die mij dood willen, hun namen staan op de website van de regering. Ze doen het voor of ze zijn verkozen maar ik heb ze nooit gekozen. Ze zeggen dat ze onze belangen behartigen maar ze werken op iemand anders zijn bevel en schema.

  Als ik alles op een rij zet dan is de grootste bedreiging in mijn leefwereld de zogenaamde politiek, de lieden die ons moraal en eerlijkheid verkopen. Die ons de dood in een spuit aanpraten omdat wij te pud worden en omdat er nieuwe burgers worden geimporteerd, lui die korter leven en in het grote geheel meer geneigd zijn te luisteren en niet zelf te ver te denken.

  Alles in het beleid van de regering is in ons nadeel, en soms ver in ons nadeel.

  Dat is geen regeren, dat is terroriseren.

  Dit is niet mijn land meer.

  • Als ik geen 81 was zou ik verhuizen naar Rusland. Ik heb schoon genoeg van de door Koudenhove Caleri geïndoctrineerd volksvijandige regering, die het als taak ziet hoofdzakelijk volksvijanden te importeren. Het is hier niet meer veilig op straat. Het gaat hier van pis in bed naar kak in bed. De jongens van Jan de Wit zijn al lang dood en op zee gebleven.

 5. Het blijft feit dat onze joods-christelijke cultuur als door een allesvernietigende oorlog tot aan de grond moet worden afgebroken en vervolgens verguist.

  En of dat nu links om of rechts om gaat, maakt de monsters die de macht hebben totaal niet uit.

  Het doel:
  T O T A L E verwoesting van onze cultuur is geboden en voor dat doel worden onbeperkt alle middelen geheiligd zoals vernietiging boerenstand, vernietiging schrijf- en spreektaal, vernietiging natuur, vernietiging inheemse planten, vernietiging gebouwen, vernietiging kleine woonkernen, vernietiging zelfbeschikkingsrecht, vernietiging werkplezier, vernietiging onderwijs, vernietiging zorg… vernietiging van alles, maakt niet uit, als het maar kapot gaat.

  Dus kan dat doel bereikt worden door massahysterie, inentingen, armoede of oorlog met miljoenen doden.
  Het maakt die beesten totaal niet uit en ze slapen er des te beter door.

  Totdat…

 6. Putin is een echte leider. Ben het niet altijd met hem eens, maar dat is wat anders.
  Putin bluft niet, hij bedreigt niet, hij waarschuwd alleen voor het meest voor de handliggende.

  Immers als RU wordt aangevallen met USA wapens, is terugbijten een normale reactie.

  Wel ben ik van mening, dat als hij een stad wil, hij veel meer moet bombarderen en gelijktijdig met artillerie moet bestoken; 24/7.
  Ze hebben het matereaal ervoor.

 7. Straat gevechten in een stad is duur aan levens en matereaal.
  In de slag om Berlijn deed RU hetzelfde: massieve beschietingen.
  Het werkt.

  Nu een leuk klusje voor de Azov: opruimen van lijken in Azovstal, en het ruimen van mijnenvelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in