Joe Biden loopt opnieuw weg voor persvragen over zoon’s laptop

1

Joe Biden weigert nog steeds op de onthulling van de New York Post te reageren waarin zijn verbinding met de corrupte zaken van de jongste zoon van de voormalige vicepresident, Hunter, met Oekraïne en China belicht worden.

De genomineerde Democraat, die al lange tijd worstelt met het uitleggen van de overzeese aangelegen van zijn zoon, werd naar de kwestie gevraagd tijdens een verkiezingscampagne in North Carolina op zondag.

De video van Biden’s confrontatie, die op social media werd gedeeld door de herverkiezingscampagne van president Donald Trump, laat zien hoe de voorgedragen Democraat weigert om zelfs maar te luisteren naar de vraag van de verslaggever, en ervoor kiest om snel weg te lopen zodra de verslaggever zelfs maar het woord “FBI” laat vallen.

26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade – wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?

  Black Lives Matter-activisten: We willen het systeem omverwerpen en het communisme invoeren
Vorig artikelZweedse staatsmedia: Franse leraar heeft zelf zijn onthoofding “uitgelokt”
Volgend artikelNa moslimmoord op leraar: Frankrijk deporteert 231 moslims
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in