Todd Callender was de eerste advocaat in de Verenigde Staten die het Amerikaanse Ministerie van Defensie, het Ministerie van Volksgezondheid en de FDA aanklaagde wegens vaccinatievoorschriften. Hij deed dat namens een grote groep militairen.

Volgens de advocaat zal het aantal sterfgevallen onder Amerikaans militair personeel in de leeftijdscategorie 18 tot 40 jaar ten gevolge van mRNA-injecties met 1100% stijgen. Hij verwijst naar de medische epidemiologische gegevensbank van Defensie (DMED). Volgens de autoriteiten is deze stijging van het sterftecijfer te wijten aan een “fout in de gegevens”.

Callender zei onlangs tegen de commissie Corona van advocaat Reiner Füllmich:

“Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5.000 procent zal toenemen.”

“Dit is genocide,” zei hij onomwonden.

Het aantal gemelde ziektegevallen is in het afgelopen jaar ook met 1.100 procent gestegen, zei hij. Daartoe behoren kanker, hartproblemen, bloedklonters, enzovoort. Volkomen gezonde soldaten van 18 tot 40 jaar worden plotseling in groten getale ziek. Het vaccin vernietigt hun immuunsysteem, benadrukt de advocaat, die uitlegt dat het om een vorm van AIDS (immunodeficiëntie) gaat.

De Israëli’s wisten dit, zegt hij, en hadden er al papers over gepubliceerd. “Iedereen die de injecties heeft gehad, heeft in zekere mate een vorm van AIDS. Bij mensen die één vaccinatie hebben gehad, is 30 procent van hun natuurlijke immuniteit vernietigd. Als ze drie inentingen krijgen, is hun natuurlijke immuniteit helemaal weg.”

Dit, zegt Callender, die al 20 jaar in de levensverzekeringswereld werkt, is de echte epidemie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: "De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen"

Lees meer over:

Vorig artikelProfessor: “Alle dictators gebruiken altijd deze vier trucs”
Volgend artikelSmeken voor de Apocalypse: Biden provoceert Poetin om steden van de VS en de NAVO aan te vallen met nieuwe langeafstandswapens, waaronder mogelijk kernwapens of EMP-wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Gossie…zullen de schapen het eindelijk beseffen dan. Uiteraard staat het niet voor iedereen vast dat ze 30pct verminderd imm sys hebben, want ze hebben “nergens last van.” Vraagje – met zoveel sterfte hoe zuigen de parasieten nog meer bloed dan…? Ze zijn nu hun gastheer aan het doden.

  • Het heeft nooit om het virus zelf als infector gegaan.
   De Am. Dr Karen Kingston – die gedegen onderzoek pleegt – zegt dat men DNA vh c.virus inspuit, mbv het zgn. Vaccinatieserum, zodat de bijwerkingen naargelang zullen zijn. Men spuit vervolgens dna vh appenpokkenvirus in, zodat de aandacht vh Vaccin Related AIDS afgeleid wordt, wat als bijwerking Kaposi’s Sarcoma heeft én wat “toevallig” heel erg veel op de huidklachten lijkt, bij mensen die écht geïnfecteerd zijn met monkeypox.
   Dus het is steeds weer die inmiddels bekende òmdraaiing. Men waarschuwt ons bv voor vogelgriep. Mensen worden ingespoten met vogelgriep virus dna. Et voilà : je hebt ( gecreëerde ) vogelgriepgevallen.En daarna is het féést voor big pharma. Kassa !! En het dient tegelijk de decimeringsideologie voor de wereldbevolkingsaantallen. Want het 24/7 controleren van laten we zeggen twee miljard mensen is haalbaarder, dan zeveneneenhalf miljard.

 2. Vooral de geboosterde medemens maakt een grote kans op Vaccin Related AIDS. Een bijwerking van AIDS toen het eind jaren tachtig/ begin jaren ’90 vd vorige eeuw op z’n hoogtepunt was, was Kaposi’s sarcoma, wat heel erg op “schingles” lijkt.
  Mensen met Vaccin Related AIDS krijgen soortgelijke bijwerkingen en deze lijken heel erg op de uitingsvormen op de huid van mensen met èchte appenpokken.
  Dus om deze “vaccinatie” gerelateerde AIDS klachten onder het tapijt te kunnen verstoppen hebben de globalusten bedacht om dat alles aan het apenpokkenvirus te wijten. Èn hiermee kan heel handig & effectief de collectieve angstspectakel verlengd worden.
  Zodat iig aan de prikdrift gehoor kan blijven gegeven. Men verwacht dat dit najaar de oversterfte zo’n 5000% zal toenemen.
  Hoezo genocide ?
  Zie ook de uitzending van Mel K met Dr. Karen Kingston hierover op Bitchut
  https://www.bitchute.com/video/FnkcFWxnzpv0/

  • Ik loop niet weg met mel K ik lees liever het blog van martin armstrong voor betrouwbare informatie.
   Maar ik geloof wel wat je schrijft, ze worden ingeënt met de rotzooit en zo verspreiden ze het. Maar dat is hun eigen verantwoording. Je hebt ook moeders die wegkijken als hun partner hun kind(eren seksueel misbruikt. Tja……wegkijken en verantwoording dragen…..
   Daar moet je dus een vaxxer op aanspreken dat ze verantwoordelijk zijn voor de miserie die er uit voortkomt. Zeg ik ook tegen mijn familieleden. Ik kom je niet verzorgen als je ziek word van de vax. Als je moedwillig vergif in je laat pompen zeg ik moedwillig nee om je te verzorgen. Je mag niet onverantwoordelijk het vergif nemen en nadien maar er vanuit gaan dat ik je kom verzorgen terwijl ik je gewaarschuwd heb. Zeg ik regelmatig tegen mijn zus en moeder en vrienden om me heen. En mijn moeder is de enige die zich niet heeft laten vergiftigen. Smijt gewoon de verantwoording voor hun voeten.

   • Wat is er toch mis in de hersens van commenters op deze site. Wat een gestoorde vergelijking. Eigen verantwoording? Het volk zou hun gekozen overheid, regering moeten kunnen vertrouwen, alsmede de dokters die voor hun gezondheid verantwoordelijk zijn. Dat zeker voor ouderen de mening van dokters en overheid geldend is zou normaal moeten zijn.

    • in een oprechte wereld zou je de woorden van dokters en politieke leiders moeten kunnen geloven…..yep, daar zit de kink in de kabel, we hebben die lui niet of ze worden dood geschoten, gevangen gezet of op andere manieren mond dood gemaakt. Ze zijn er wel….maar hun rest slechts nog de weg van geweld om gehoord te worden.

     We zitten in een ras echte dictatuur Gertrude….met niet verkozen lui die de zweep hanteren, met valse verkiezings uitslagen en smerige streken.

     Jou Nederland met principes en vaste waarden en het mijne zijn verraden, verkocht.

     o ja, je bent WEL zelf verantwoordelijk voor je gezondheid,de dokter zou een hulpverlener moeten zijn die helpt, niet jou met kluitjes het riet instuurt. IEDEREEN is verantwoordelijk voor de eigen daden, ook als je in opdracht iets doet, JIJ doet het. JIJ kiest ervoor het te doen. JIJ bent verantwoordelijk, niet je baas of een overheid.

    • Ook ik heb mijn moeder gewaarschuwd voor die “gifspuit”,maar zij nam er 2,voor dat zij de 3e zou krijgen,heb ik nog een poging gewaagd om het haar af te raden en gezegt dat zij haar hele afweersysteem kapot maakt en eraan kan sterven,ik kreeg de volle lading boosheid over mij ,met de mededeling,dat ik nu eindelijk een keer met mijn complothideën moest ophouden en dat de huisarts het toch wel beter zou weten dan ik.🤨😡 En ze nam de 3e en nu is zij dood.😡😏.ook mijn kleinzoon van 14 is ingeënt door mijn exschoondochter,ik heb haar gesmeekt om het niet te doen en ook de gevolgen van de bijwerkingen verteld ,maar ook hier een boze reactie;waar bemoei jij je mee,ik ben tenslotte zijn moeder en zij besliste.,nu maar hopen dat hij het overleefd😭Hoe kan een moeder haar kind dit aandoen 😡ook al geloof je iemand niet,maar ga dan tenminste zelf onderzoeken of het klopt.De overheid is niet te vertrouwen en veel artsen vinden geld belangrijker,dan de gezondheid van mensen,maar ook die zullen er mee moeten leven ,dat zij niet hebben nagevraagd wat zij in de mensen spuiten.🙄😡

 3. Bij de eerste golfoorlog werden Amerikaanse militaren massaal ziek bij thuiskomst. De uitleg was PTSS, ofwel post traumatic stress syndrome…..hun vrouwen en kinderen kregen het ook. Honderduizenden kregen het, een cronish vermoeidheids syndroom met een scala aan onverklaarbare klachten. Een zelfde soort problemen als mensen die direct bij de Bijlmeer ramp aanwezig waren…

  Onderzoek wees uit dat er een andere oorzaak was voor al deze klachten, namelijk de cocktail injecties die de soldaten kregen tegen plaatselijke ziekten, tegen biologische wapens die Saddam zou hebben, tegen beestjes in het zand die ziekten verspreidden. ( zandvlooien onder andere).
  Terwijl iedere injectie middel in laboratoria getest was en goed bevonden was de cocktail funest.

  In het Nederlandse leger kenden we de DTP prik. Diftery, Tetanus en Pokken…tegelijk, en dan was er de stereo spuit, nog iets dat werd ingespoten. Snel even de voorschriften volgen.

  Een lichaam dat een spuit tegen iets krijgt toegediend moet een antistof maken, iets wat energie kost en ook mis kan gaan. Lukt het het lichaam niet om de antistof aan te maken dan kan iemand overlijden, iets wat kan maar niet vaak voorkwam. Bij de DTP prik was dat een reele mogelijkheid, ziek worden van een van de com-ponenten. En soms chronisch ziek blijven, zonder een aanwijsbare oorzaak. De Diftery amoebe bijvoorbeeld leeft bij veel ex dienstplichtingen voort, met alle bijkomende klachten, defensie weet dit maar het ligt diep begraven in andere dossiers….(persoonlijk heb ik een laboratorium verklaring dat ik deze amoebe heb), de oorzaak is 100% zeker defensie).

  De Golf oorlog veteranen kregen dus 10 verschillende stoffen lichamelijk te verwerken, met als resultaat dat hun afweersysteem dusdanig in elkaar klapte dat zowel latent aanwezige ziekten ( ieder mens heet er ongeveer 5 ) dat de latente ziekte of/en een van de 10 spuiten of meer in plaats van bescherming juist de aanvaller en ziekmaker van het lichaam werden. Dit is door uitgebreid ondrzoek bewezen en de Amerikaanse defensie heeft er een onderzoeks budget van miljoenen voor vrijgemaakt en erkend dat dit een gevolg was van verkeerd prikken. Voor velen helaas te laat.

  Bij de tweede golfoorlog werden ALLE Amerikaanse EN Engelse militairen bij thuiskomst uitgebreid onderzocht of eventuele verkeerde aanwezigheid van ingespoten zaken en behandeld indien nodig tegen de gevolgen. Nederlandse militairen die terug kwamen uit Irak hoefden volgends defensie geen onderzoek want zulke ziektebeelden bestonden niet…..je zou je iets af kunnen vragen….zo ga je niet om met je personeel.

  Inspuiten tegen iets is enkel nuttig als 100 % zekerheid is dat het nut heeft. Polio is, met kantekeningen iets dat je je kinderen niet gunt….maar zelfs dat….net als het HPV inspuiten van jonge meisjes….het word verkocht als overheids campagne maar het is een particuliere reclamecampagne met bijwerkingen die misschien meer misdadig zijn dan niets doen. Het is een broodwinning of deel van het brood voor velen…

  De inspuiting van covid troep verrijkt met dna wijzigers is een moordwapen, de lessen uit het verleden hebben duidelijk aangegeven dat inspuiten en experimenteren met mensen levens kost, terwijl de werkzaamheid eigenlijk niet kan worden bewezen. Maar iedere ingespoten stof neemt weerstand weg uit het lichaam, en wat latent aanwezig is word wakker gemaakt. Dat wat het lichaam weet te onderdrukken in normale toestand en wat pas op zeer hoge leeftijd een rol zou kunnen gaan spelen word nu uit de winterslaap gehaald. Inspuiten is een soort roulette met een kogel in de trommel. De een leeft, de ander gaat dood of raakt gewond.
  De regering die dat inspuiten verplicht cq met straf sanciets opdringt hoort tegen de muur met een vuurpeleton. Het is verraad aan het eigen volk en domme gewetenloosheid in het kwadraat.

  De voorbeelden liggen er, dus doorgaan is opzet. Beginnen was dat eigenlijk al.

  O, binnenkort schandaal op komt: de P2000 systemen veroorzaken bloedkanker….al jaren bekend bij de regering trouwens…maar wat moet je met personeel als ze geen P2000 hebben….krijg je ruzie met de lui die je hebben betaald om dat systeem in te voeren…..sjahlom….

  • En massaal PTSS en massaal veteranenziekte. Combis van medicijnen, vacx die in het burgerleven verboden waren te combineren. Allemaal voor getekend toen ze bij Defensie gingen werken, alsmede hun eigen burgers als domestic terrorists te beschouwen en indien een commando het bevel gaf hen te bevechten.

   • Heb je ooit die recalme gezien van defensie op tv van die brommer die bij de kazernepoort stopt en doorrijd als auto….?

    Het principe van de kinderlokker. Je hebt een lolly maar je kunt een ijsje krijgen…..

    Dat er veel PTSS gevallen zijn vind ik niet vreemd, de meeste lui in het leger lopen rond in een verkleedpartij en leren teksten uit hun hoofd om als goede soldaat te worden gezien. Een uniform aantrekken is niet soldaat worden, soldaat ben je en een uniform kun je aantrekken. Een beetje zoals respect willen omdat je motorclub colors hebt of een politie uniform….respect moet je verdienen, dat kun je niet aantrekken.

    en ruzie, cq een oorlog, je bent andermans rotzooi aan het opruimen. Politici horen een volk te behoeden voor ellende, wat is anders hun nut voor ons?

 4. een aantal dingen wat weer niet klopt/zo verteld wordt dat het veel lijkt….:
  1. de oversterfte neemt toe met 5000% ter vergelijking met…? vorig jaar, 2 jaar geleden, 3 jaar geleden….
  2. 1100% door de vaccins, de andere 3900% door….? andere dingen dus…
  3. “I’m the CEO of a large insurance group, and we underwrite morbidity risk. Based on what we are seeing, the rates right now, excess mortality is at 84%, and excess every kind of disease at 1100%. We are expecting upwards of 5000% for this year.” gaat het over de oversterfte of de ziekmeldingen???
  4. 5000% toename oversterfte is niet hetzelfde als de oversterfte stijgt 5000%…

  Maar jullie “wakkeren” denken alles beter te weten 😉

  • Vlgs mij betreft die 1100 % en te verwachten 5000 % de US militairen. Die zijn ook verplicht een maandelijkse Anthrax injectie te krijgen en nog veel meer. Kennelijk moet het US leger opgeschoond worden. Waren ook veel NeoNazis in het verleden toegelaten.

 5. Als je mensen niet meer behandeld krijg je ook oversterfte. Er is een achterstand van 200.000 medische behandelingen, zal wel dat ze met de bosjes sterven.

 6. 9fornews censureert weer eens: Je mag niet zeggen dat alle wef leden 3 echte mrna prikken moeten hebben plus 2 boosters omdat dan het wef probleem in 1 keer opgelost is.

    • Als je hun voorwaarden leest blijf je lachen (dus niet) Aan de ene kant zeggen ze dat ze niet censureren maar wanneer een commentaar hen niet welgevallig is mogen ze het zonder opgaaf van redenen weigeren en is discussie daarover niet mogelijk.
     Ik zou trouwens niet weten wat er mis mee is dat de wef leden keurig allemaal hun prikken krijgen. Geeft 9fornews daarmee toe dat de prikken dus dodelijk kunnen zijn ?

 7. Ook ik heb mijn moeder gewaarschuwd voor die “gifspuit”,maar zij nam er 2,voor dat zij de 3e zou krijgen,heb ik nog een poging gewaagd om het haar af te raden en gezegt dat zij haar hele afweersysteem kapot maakt en eraan kan sterven,ik kreeg de volle lading boosheid over mij ,met de mededeling,dat ik nu eindelijk een keer met mijn complothideën moest ophouden en dat de huisarts het toch wel beter zou weten dan ik.🤨😡 En ze nam de 3e en nu is zij dood.😡😏.ook mijn kleinzoon van 14 is ingeënt door mijn exschoondochter,ik heb haar gesmeekt om het niet te doen en ook de gevolgen van de bijwerkingen verteld ,maar ook hier een boze reactie;waar bemoei jij je mee,ik ben tenslotte zijn moeder en zij besliste.,nu maar hopen dat hij het overleefd😭Hoe kan een moeder haar kind dit aandoen 😡ook al geloof je iemand niet,maar ga dan tenminste zelf onderzoeken of het klopt.De overheid is niet te vertrouwen en veel artsen vinden geld belangrijker,dan de gezondheid van mensen,maar ook die zullen er mee moeten leven ,dat zij niet hebben nagevraagd wat zij in de mensen spuiten.🙄😡

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in