Afbeelding: fotomontage Report24.news / screenshots uit SME / achtergrondfoto Freepik, @aleksandarlittlewolf

Een van de grootste dagbladen van Slowakije geeft een voorproefje van wat de ongevaccineerden te wachten zou kunnen staan. De krant SME is onderdeel van George Soros’ “Project Syndicate”. In de publicatie worden de ongevaccineerden vergeleken met slachtvarkens, die de klappen van de zweep zouden moeten voelen. Letterlijk, staat er:

“De ongevaccineerden moeten gillen als varkens in een slachthuis… zodat hun toegenomen ongemak hen onder de naald zal duwen… Niet alleen suiker (loterij) is  genoeg voor de ongevaccineerden, maar er is ook een echt lange zweep nodig.”

De uitlatingen van Peter Schütz, een vaste medewerker van de “liberale” krant SME, zijn wat betreft kwaadaardigheid nauwelijks te overtreffen. En ze laten precies zien in welke denkwereld zelfbenoemde “linkse” globalisten leven, die verraderlijke krachten als George Soros en Klaus Schwab volgen, meldt report24.news.

Politicus Milan Uhrik heeft onder meer op Facebook gereageerd op de feiten in deze zaak:

“Dit is dus het wereldbeeld van de mainstream media in Slowakije. Ik geloof dat degenen die zichzelf de grootste en meest betrouwbare democraten noemen, degenen zijn die het grootste verlangen naar totalitarisme voelen. Ze onthullen een manier van denken die zelfs Noord-Korea zou afschrikken.”

Tegen de achtergrond van de agitatie tegen de ongevaccineerden, die nu langzaam maar zeker aan kracht wint, rijst de vraag waar de gevaccineerden bang voor zijn. Ze zijn allemaal “geïmmuniseerd”, zoals constant in de mainstream media wordt beweerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

20 REACTIES

 1. Soros heeft in een biografie toegegeven dat hij op 12-jarige leeftijd meehielp met de SS om (mede-)joden te identificeren in Tjechië or whatever.

  Die vervolgens naar “de gasmaertjes” werden gestuurd volgens de “koshere overlevering”.

  Haha.

  ■ “Holocaust-Deprogramming Course” / after having scrolled down the first quarter of the article, you’ll see the subtitle “Irrefutable Facts ; Auschwitz a Work Camp”. Begin reading there.
  Amazing info on the totally FAKE gas chambers of Auschwitz, the very LAST “zyklon camp” of the Nurnberg List of 22 ; ALL the others have already been debunked ! :
  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  ■ A SUPER holohoax site ; over a 100 articles and, at the bottom of the page in blue printing, about fifty proven fake stories about all sorts of “nazi killing methods” and/or “survival stories” :
  https://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/

 2. Zo denken ze niet alleen daar.
  Zo denkt de gemiddelde gif klant er over.
  En ze vinden het ook volstrekt normaal om zo een mening ook te uiten.
  Daar hadden we het al een aantal keer over wat je allemaal naar je kop krijgt geslingerd.
  En dan nog zijn er reageerders die beweren datwe deze mensen sociaal en menselijk moeten blijven behandelen en ze de helpende hand uitsteken als ze ziek worden.
  Dus Hugo en Kas, hadden jullie hier ook nog een mening over?

 3. Dit is helaas het laagste instinct van de mens. Ze zijn doodsbang dat zal gaan blijken dat ze de verkeerde beslissing hebben genomen, en proberen van alles om dat te voorkomen.

  • Na 20 jaar wonen in Midden Europa; jullie zijn degene zonder toekomst, jullie hebben je land weggegeven aan ” vluchtelingen ” en Linkse Fascisten die jullie Nationale identiteit willen vernietigen, ik stuur al mijn contacrten regelmatig ” most wanted ” van NL; 80% moslim. Dat is jullie toekomst, 5 000 euro per gezin betalen voor deze ” vluchtelingen “, tel daarbij op de kosten van de ” groene waanzin ” en daar gaat jullie besteedbaar inkomen.

 4. Wanneer spreken gevaccineerde nu eens de waarheid, om waarom ze zo bang zijn voor ongevaccineerden?

  Domme sulletjes die gevaccineerde. Ze laten zich gebruiken door farma maffia. Die merkte nl. dat hun verdiensten naar beneden gingen doordat mensen bewuster gezonder gingen leven. Dat mag natuurlijk niet! Vandaar deze corona nonsens.

  • Waarom denk je dat ze de groente en fruit, dus de gezondere voedsel producten, in het hoge BTW tarief gegooid hebben.
   Dat doe je niet als je vind dat we allemaal gezonder moeten gaan leven.

  • Ik denk dat een pond aardappels, een bloemkool en een kilo appels veel duurder is dan dan een flinke zak patat, een grote pot mayonaise en een doos frikadellen.
   Om maar wat te noemen.

 5. Ik denk dat Soros al eerste gaat gillen want ik weet wel zeker dat hij ook geen spuit heeft gehad. Dus laten we hem als eerste laten gillen.

 6. Wij moeten bang worden omdat zij, die P Schultz. In grote angst leeft. Evenals Soros. Rotshilds. Gates. Schwab. Etc.
  Zij hebben angst. En dat is hen een totaal onbekende sensatie!
  Ze kunnen niet de angst die al maaf bij hen grote wordt niet hanteren.
  Dus worden ze nu agressief evenals die Peter S .
  Jullie imploderen vanzelf nu ons Licht der wereld almaar liefdevol groter wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here