Klaus Schwab, kopstuk van het “World Economic Forum”, vaccinatiefanaat en uitvinder van de “Great Reset”, is niet alleen een meer dan twijfelachtige (zelfbenoemde) autoriteit op het gebied van de wereldwijde strijd tegen de Coronapandemie, maar sinds kort ook een regelrechte paniekzaaier als het gaat om zaken als “black-outs” en cyberveiligheid. Bij veel kritische tijdgenoten gaan nu al alarmbellen rinkelen: zijn de elites nu bezig met het plannen van een globale black-out, inclusief een aanval op het internet, om de “Great Reset” na de globale neppandemie te voltooien?

Moeten het internet “immuniseren”

Schwab heeft in soms bizarre video’s, maar ook in schriftelijke bijdragen, al meerdere malen gewaarschuwd voor de verwoestende gevolgen van mogelijke black-outs, bijvoorbeeld als de stroomvoorziening of andere kritieke infrastructuren in Europa door hackeraanvallen zouden worden lamgelegd. Voor hem zou er zelfs sprake zijn van een “Cyberpandemie” na de Coronapandemie, bericht unser-mitteleuropa.com.

Nu benadrukt Schwab het in een video. Daarin trekt hij een vergelijking tussen de “noodzaak” van een COVID-19 vaccinatie voor de immunisatie van de mens met cyberaanvallen op het internet. Dit moet ook “geïmmuniseerd” worden, hoe blijft onduidelijk. Waarschijnlijk echter door massabewaking en censuur, zoals nu al duidelijk wordt.

In ieder geval, zegt Schwab, moet de digitale infrastructuur ook “digitale antilichamen” hebben om zichzelf te beschermen. U kunt de cryptische opmerkingen hier bekijken:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

World Economic Forum verwijdert hun video met toejuiching op de lockdowns die 120 miljoen mensen in extreme armoede hebben gestortVolg Frontnieuws op Telegram

  WEF verklaart dat pedofilie 'seksuele geaardheid' moet worden toegevoegd aan LGBTQ+
Vorig artikelSlowaakse Soros-krant: “Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis”
Volgend artikelDr. Luis Marcelo Martínez: “Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Oké swabb(dweil?).
  We zijn verwittigd, vooral de volgers van deze site.

  Doe maar, ge krijgt de kans niet, voor uwe agenda.
  Wij zullen voorbereid zijn.

  ? ? ? ? ?

 2. ” In ieder geval, zegt Schwab, moet de digitale infrastructuur ook “digitale antilichamen” hebben om zichzelf te beschermen. ”

  De elite heeft de MSM reeds lang in hun broekzak en nu is voor hen internet hun volgende project.
  Om burgers af te snijden v.d alternatieve media oftewel de waarheid.
  Die gestoorde Schwab is duidelijk verslaafd aan angstporno, waar de weldenkenden inmiddels volstrekt immuun voor zijn.

 3. Mijn moeder zei altijd er zijn meer gekken buiten dan binnen. En deze gek is duidelijk buiten met nog een paar andere gekken die denken de zonnekoning of Napoleon te zijn. Zo gedragen ze zich in ieder geval wel. In Nederland en dan met name de politiek en koningshuis lopen er ook een paar achter hem aan. Onze Nederlandse gekken.

  • Helemaal juist !!!
   Ik blijf het trouwens raar vinden, dat heel de wereld luistert naar een man, die eigenlijk thuis hoort in een gekkenhuis !!!

 4. Je moet de tekenfilm Boss Baby ‘Familiezaken’ eens kijken. Klaus test-swab komt er in voor als professor Armstrong. In de film komt ‘laten prikken’ ook voor. Verder zit de film boordevol onderbewuste nieuwe-tijdsperk brainwash voor kinderen en Joodse symboliek.

  In het verhaal wordt massale mobieltjes-verslaving in het negatief daglicht gezet,
  maar blijft de boodschap o.a dat het normaal is dat baby’s vanaf het begin op school dienen te worden geïndoctrineerd en onderling te worden gescheiden naar klasse, karakter, i.q. etc.

 5. Ach, scherts figuur uit de serie “lord of the rats”. Echter gevaarlijk door zijn (netjes gezegd) hielenlikkers.

  • Schwab, Soros, Buffet’, Kissinger, Rothschild, Bush en overige wandelende mede-mummies willen uiteraard nog met eigen ogen de voltooide installatie van de NWO aanschouwen. Dat is mijns inziens beslist een van de redenen voor de enorme haast die bij het uitrollen van de Schwab-agenda aan de dag wordt gelegd. Bovendien beschikken de rijksten der aarde over goedgevulde griezelkelders met allemaal ‘vrijwillige’ orgaandonors. Dat bleek al uit het feit dat wijlen David Rockefeller gedurende zijn aardse bestaan welgeteld zeven (!) harttransplantaties heeft ondergaan. Naar eigen zeggen was hij voornemens 200 jaar oud te worden.

 6. Dat hij een rotkop heeft, daar kan hij niets aan doen. Wat er zich in die kop afspeelt is buiten alle proporties. De man staat al met een been in zijn graf en wil dan noch anderen vertellen wie wél mag leven om zijne doorluchtigheid te dienen of wie beter de pijp aan maarten mag/moet geven. Er circuleert een foto op het IN waarbij Maxima, Kaag e.a. aan zijn lippen hangen, te triest voor woorden.

 7. De despoten willen naar transhumanisme. Eeuwig leven, zolang de computer werkt. Geen wonder dat hij wil dat alle (verbonden) computers ultiem beveiligd zijn. Want hun hele plan hangt van techniek af.

  Maar ja, die hele technocratie is blasfemie van de eerste orde. Immers, de mens zal wel even de boel “herscheppen” naar hun goeddunken. Hoogmoediger kan het niet. We weten allemaal, “Hoogmoed komt voor….”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in