De klimaatalarmisten beweren voortdurend dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter hen staat. Maar dat is niet waar.

In 2014 hebben gedragswetenschapper John Cook en zijn groep 11.944 wetenschappelijke artikelen over het klimaat onderzocht en een rapport voor het klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) gepresenteerd. Tweederde van deze artikelen werd geschrapt omdat ze geen melding maakten van de menselijke invloed van het klimaat of dat kooldioxide de oorzaak was van warmere klimaten.

In het resterende derde deel van de verhandelingen werd gesteld dat de mens het klimaat in zekere mate beïnvloedde. Hieruit concludeerde John Cook dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter het klimaatalarm stond.

Maar slechts 69 van de verhandelingen wezen erop dat de mens het klimaat aanzienlijk beïnvloedde. Daarmee is dus slechts 0,5 procent van de oorspronkelijke 11.944 essays en slechts 1,6 procent van de wetenschappelijke artikelen die voor het IPCC-rapport zijn geselecteerd het eens met de klimaatalarmisten.

Deze falsificatie is sindsdien zonder scrupules door de klimaatalarmisten gebruikt om hun Armegeddon-profetieën wetenschappelijke legitimiteit te geven om zodoende van de klimaatangst de sterkste politieke kracht ter wereld te maken. Tot op de dag van vandaag leunen Al Gore en Klimaatjehova’s in hun propaganda op deze zogenaamde 97 procent van de klimaatwetenschappers in de wereld die achter hen zouden staan – nu met de hulp van de kleine Greta Thunberg, die natuurlijk aan dezelfde leugen was blootgesteld als wij allemaal.

De oceanen produceren sinds miljoenen jaren lang kooldioxide. Sinds de kleine ijstijd heeft een welkome opwarming van het zeewater de vergassing van kooldioxide vergroot. De atmosfeer bevat 0,03 procent kooldioxide. Menselijke activiteit is slechts goed voor 3 procent van deze 0,03 procent.

  Antibioticaresistente bacteriën uit het Midden-Oosten bedreigen de mensheid

Sinds 1930 zijn de oogsten in de wereld vijf keer zo groot geworden. Het resultaat van onder andere een geringe opwarming en meer kooldioxide sinds de kleine ijstijd van 150 jaar geleden. Een hoger kooldioxidegehalte in de kassen kan de opbrengst van de gewassen tot 40 procent verhogen.

Maar nu is de magnetische activiteit van de zon net zo laag als in de kleine ijstijd. Dit kondigt in plaats daarvan een kouder klimaat aan, wat een grote en veilige elektriciteitsproductie vereist. Naargelang van het klimaatalarm doet men nu precies het tegenovergestelde! Steenkool, olie, gas en kernenergie worden vervangen door duurzame energiebronnen. Maar zon, wind en biobrandstoffen voorzien slechts in 4 procent van de wereldwijde vraag naar energie.

Nu reageren steeds meer experts op het klimaatalarm. Bijna 32.000 Amerikaanse wetenschappers hebben een petitie ondertekend – het Global Warming Petition Project – dat de kooldioxide-theorie verwerpt. De website van het initiatief bevat een samenvatting van feiten die in tegenspraak zijn met het klimaatalarm.

Een aantal andere internationale instellingen hebben hetzelfde gedaan en waarschuwen dat klimaathysterie tot een ramp voor de mensheid leidt omdat het andere, meer acute bedreigingen voor de planeet overschaduwt. In Zweden heeft SwebbTV onder andere een groot aantal programma’s geproduceerd met lezingen door prominente klimaatexperts die de klimaathysterie deskundig afwijzen, schrijft Rolf Malm.

Maar deze tienduizenden serieuze wetenschappers worden nooit in de mainstream media gehoord – ze worden in feite het zwijgen opgelegd door de verheerlijking van een 16-jarig schoolmeisje aan het hoofd van een klimaat-godsdienstige sekte. Help!

De opkomst van Thunberg werd vanaf het begin door camera’s begeleid

Vorig artikelDuitsers gingen weer met lege handen naar huis: 100 gloednieuwe laptops voor illegalen in Duitsland
Volgend artikelEen nieuwe studie toont aan dat de klimaatverandering niet afhankelijk is van de menselijke CO2-uitstoot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in